|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
27.3.2009 16:46:42   
malcekvita
lili82 kako pa kaj tvoj sinko? pridno spi, ali imate pevske vaje ponoči?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
27.3.2009 16:52:19   
sonček85
evo mene nazaj s sprehoda tko je pasalo pa čeprav se je zoblačilo in je malo pihalo .

No potem sem si šla pa še eno kremico za bušija kupt k mi je te zmanjkalo in Aleksu sem kupila eno čokoladicouser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
27.3.2009 16:55:56   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

evo mene nazaj s sprehoda tko je pasalo pa čeprav se je zoblačilo in je malo pihalo .

No potem sem si šla pa še eno kremico za bušija kupt k mi je te zmanjkalo in Aleksu sem kupila eno čokoladicouser posted image user posted image user posted image

jaz pa grem z mojima dvema žabicama (malo in velikouser posted image user posted image ) in dvema prijateljicama (moram še neki častit za rd preden se stanje 2v 1 spremeniuser posted image ) na zagrebško rezino ali neko kupo...mjami...sam mi moja mala žabica tako nagaja, da me kar želodec boli...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
27.3.2009 17:13:54   
malcekvita

... in Aleksu sem kupila eno čokoladico...

user posted image  ni kej, malčkom je treba ugodit user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
27.3.2009 17:39:47   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

user posted image user posted image user posted image user posted image če je prav rokice tiščal proti čokoladiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1605
27.3.2009 17:39:49   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

jaz pa grem z mojima dvema žabicama (malo in velikouser posted image user posted image ) in dvema prijateljicama (moram še neki častit za rd preden se stanje 2v 1 spremeniuser posted image ) na zagrebško rezino ali neko kupo...mjami...sam mi moja mala žabica tako nagaja, da me kar želodec boli...
user posted image user posted image user posted image user posted image mmmmmmmm jaz sem si pa napolitanke kupla in sem vse pojedla pa še coca colo zraven

pravi požerušček sem

uživaj in sprosti se še predno gremo v Rim user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
27.3.2009 17:46:06   
malcekvita

user posted image user posted image user posted image user posted image če je prav rokice tiščal proti čokoladiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ahaaa user posted image . tole si pa kr predstavljam user posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
27.3.2009 17:58:24   
frutolina

[user posted image user posted image user posted image user posted image če je prav rokice tiščal proti čokoladiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  bi rekla ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
27.3.2009 17:58:51   
sonček85

ahaaa user posted image . tole si pa kr predstavljam user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja morala bi videt -res je bil posrečnuser posted image user posted image user posted image ,pa kako mi dela zdle po trebuhu k sem pojedla vse napolitankeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1609
27.3.2009 17:59:09   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

[user posted image user posted image user posted image user posted image če je prav rokice tiščal proti čokoladiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  bi rekla ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
27.3.2009 18:20:17   
frutolina
kje pa ste vse aprilčice? se sladkate?

jaz sem se spomnila da se jutri menja ura... ponoči no. tak da bo ob takem času že 19:19. Kak bo še svetlo....

No,meni se pa tudi lušta sladko... samo sem tako nekako otožne volje da mi niti do omare (polne sladkarij seveda)  ni za it user posted image   nosečniška depresija? user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
27.3.2009 18:35:15   
sonček85
Ja petek je se vidi

Kaj si pa otožne volje user posted image

a ura se spremeni iz sob na nedeljo tko da v nedeljo spimo 1h dlje al kako user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1612
27.3.2009 18:53:51   
malcekvita
frutolina vreme je krivo, jutri boš že boljše volje user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
27.3.2009 19:01:54   
kpmk

Sam danes je res tak čudno vreme, na mene tud čudn vpliva user posted image ,.... upam, da bo jutri lepše vreme,..... user posted image
a jutri se ura prestavi, joj sej bi pozabla,... kak fajn ravno pravi čas, da ko bomo me začele vozičkat, da bo dlje svetlo user posted image  

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

Neposredna povezava do sporočila: 1614
27.3.2009 19:05:44   
malcekvita
že to, da bo spet daljši dan vas bo spravlo v dobro voljo, pa hmal bo vse zeleno, pa sonček bo sijal, pa ne bo še prevroče, pa naši zakladki bojo tukaj z nami, pa sprehajali se bomo okrog z njimi, pa vse bo ok!user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
27.3.2009 19:08:48   
sonček85

že to, da bo spet daljši dan vas bo spravlo v dobro voljo, pa hmal bo vse zeleno, pa sonček bo sijal, pa ne bo še prevroče, pa naši zakladki bojo tukaj z nami, pa sprehajali se bomo okrog z njimi, pa vse bo ok!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1616
27.3.2009 19:08:50   
sonček85

čez vikend je napovedano slabo,no jutri ne tko zelo v nedeljo pa user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1617
27.3.2009 19:47:54   
frutolina

ko bi bila le....  je pa res "čudno" vreme.
da bi mogla it danes rodit bi od depresije verjetno samo jokala user posted image  groza

Neposredna povezava do sporočila: 1618
27.3.2009 19:48:46   
frutolina

čez vikend je napovedano slabo,no jutri ne tko zelo v nedeljo pa user posted image

JUHU user posted image  , aprila upam da bo lepše.... 
nič, grem si gris kuhat.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
27.3.2009 19:53:11   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

JUHU user posted image  , aprila upam da bo lepše.... 
nič, grem si gris kuhat.
mmmmmmmmmmm to boš pa super jedla,a pa ti paše tko pozno gris

joj a bi ga šla jaz tudi,si mi lušte naredla user posted image user posted image user posted image
dober tek

jaz sem glih pojedla paradižnikovo solato in testenine pa omako
zdaj pa ne vem a bi še to,nene k pol je že preveč bom v 1t dobila 2 kg gor k sem prej v 1 mesecu user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1620
27.3.2009 20:00:27   
lili82
Mali ni znal dobro prijeti bradavice, da bi lahko mleko lepo teklo... Jezik je dajal na bradavico namesto pod bradavico, da bi lahko z jezikom lepo stiskal. In zato so nama v porodnišnici svetovali, naj mu čimvečkrat dam prst za cuzat, da se bo navadil, kak je občutek, ko prav vleče. No, in sva dodobra osvojila tehniko. Pa prst še tudi vedno rad cuza user posted image - ga ful pomiri.

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
27.3.2009 20:04:00   
lili82
Odvisno od dneva oz. noči... Včeraj je spal cel dan, potem pa je bil pokonci od 20. do 24, do dveh je potem spal pri nama v postelji, ob dveh smo se nahranili, potem pa je spal lepo v svoji posteljici do pol sedmih, novo hranjenje in potem smo spali do enajstih... Tak da se ne moremo ravno pritoževati user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1622
27.3.2009 20:06:23   
lili82
Sem šele sedaj videla, da sem stisnila "odgovori" namesto "citiraj"...user posted image

Zgornja dva posta sta namenjena Tabletki Dor in Malcekvitiuser posted image .

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
27.3.2009 20:19:10   
malcekvita
lili82 to mate pa res srečo user posted image . moja prijateljica ima še zmeraj težave, ker tamala (rojena novembra!) ne spi ponoči, podnevi tud menda bolj malo, onadva pa kronično utrujena...user posted image  upam, da bo naš sin tudi ponoči lepo pančkal in da ne bo imel kakšnih večjih težav s prebavo user posted image

< Sporočilo je popravil malcekvita -- 27.3.2009 20:20:15 >

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
27.3.2009 20:22:46   
malcekvita
nočko drage moje, grem na kavč, že cel dan sem na nogah al pa v sedečem položaju...kar je preveč, je preveč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Trebušnjaki.
пеперутка16

Ena moja znanka je bila noseča 3 mesece in je delala trebušnjake, pa je vedela, da je noseča. Ali ste delali trebušnjake, ko ste bili noseči, ali zdaj, ko ste noseči?

Da. (0%)

Da, dokler nisem vedela, da sem noseča. (0%)

Ne. (27%)

Ni mi prišlo na misel. (73%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!