|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
27.3.2009 21:23:40   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

miška.kako lepo da te mala tko uboga in je res tko pridna,Ja ti albumčki so pa res tko lepi ,jaz ga tudi dopolnjujem sproti in potem lahko dam še lasek in to vse notri user posted image user posted image user posted image tvoj sinek bo pa zelo vesel če ga bo imel tudi on user posted image user posted image user posted image

a z deteljo ni še nič boljš?

Boga upam da se čimprej pozdravi, ker pomočniki nam nucajouser posted image user posted image user posted image ....pa ona tam po MS same take fajne žrebce pobirauser posted image

Ja pomočniki ,jih je bolj malo -so a bolj malo saj je naša detelja nekaj bolana in počiva ,me ji pa nočemo delat konkurence preveč z njimiuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil brigita23 -- 27.3.2009 21:24:24 >

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
27.3.2009 21:25:15   
sonček85
ja pomočniki so njena naloga zato dobi tudi pohvale,diplome user posted image user posted image user posted image user posted image upam ,da se hitro pozdravi saj se njen čas do PDP izteka in ne more it v P prehlajenauser posted image

ja marčevke  imajo pa še samo okol 9 punc ki imajo še svoje sončke pod srčkom in čakajo da jih zagrabi user posted image user posted image user posted image
BRIGITA.U TKO SI ŽE BILA NAVIHANA IN PRIDNA PRI 2 LETIH.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ja  ti albumčki so res nekaj posebnega in lepega,me3ni je pa moja mami dala mareinsko knjižico ,albumčka verjetno nisem imela in mislim ,da imam zapestnico tudi ko sem bila v P user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
27.3.2009 21:25:16   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

miška.pridna da nas prideš kaj pokukat ,smo te vesele.
Kako kaj Nina,pridna ?
A te bo jutri tašča malo razvajala ?
Super za albumček in da ga že lepo izpolnjuješuser posted image user posted image user posted image

no zdaj  k sem pa glih hotela it ste pa čvekice prišleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

štorkljica.a ti si pa kr tvojega naskočila user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj pa čajček user posted image user posted image user posted image
Lahko noč tudi tebi in vsej tvoji družinici user posted image

Sa vas skoz po malem kukam, a ni časa za pisat, ko je moj tavačji razbojnik doma. Ko ga pa ni, grem pa panc panc.user posted image user posted image user posted image
Nina je full pridna. Spi in je in to je vse. Praktično je tako, kot da je ni. Vsaka ji čast. Verjamem, da mi bo pa kasneje dala bogauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Sem se odločla, da bom albumček nardila tudi za sinčka, ker takrat nisem vedla, da ti albumi obstajajo, pa tudi situacija ni bila rožnata.

Ma ne vem, če me bo tašča razvajala. Pridejo iz oddaljenih krajev cca. 230 km stran, tako da bom jst njo razvajalauser posted image user posted image user posted image user posted image . Ma saj ni panike. PRidejo okrog 9 ure pa grejo okrog 15. Moj mi itak vse pomaga. Samo taščo pa tasta sprejmem in moje domače. Ostali imajo pa prepoved obiskov do sredine maja.

Jst sem pršla čekirat pomočnikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ti albumčki so res super...je potem tako lep spomin. Meni je moja mamica prinesla za darilo ko sem zanosila takšno knjigo MOJ MALČEK, takrat so bili taki in notri so bile najini zapestnici pa vse do 3 leta napisano, vse bolezni...prve besede..kaj sem marala in česa ne...kake lumparije sem delalauser posted image user posted image user posted image , no u glavnem tako vesno ga je hranila in mi ga dala ob pravem trenutku.
Naj vam povem da je bilo to moje najlepše darilo do sedajuser posted image  od moje mami.
Ko sem brala potem ta albumček in gledala slikice, sem nosečnost in starševstvo začela povsem drugače dojemat...pa še veliko stvari sem izvedela o sebiuser posted image .
Takrat sem se odločila, da bom tudi jaz svojim otrokom naredila tak albumček in ko bo primeren trenutek ga jim bom poklonila.

Joj moja mamiuser posted image , je res srce od srca....

A veste, da ko sem bila stara slabe dve leti sem bila že tako navihana in pametna, da sem znala na leseni stajici odmontirat palico in se it potepat k sosedomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Super da je Nina tako pridna puncauser posted image

Dobra si mi ti s tem izletomuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja, mame so res enkratne. Upam, da bomo tudi me take mame, na katere bodo otroci ponosni.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
27.3.2009 21:25:22   
sonček85

Ko sem jst rodila, so bile na oddelku same poznane iz sosednjih vasi. Sm si mislila, ma saj nisem v P....saj sem kar domauser posted image user posted image user posted image user posted image . Tako so mi šli hitro tisti dnevi v P, da si ne predstavljam, da poznanih čvek ne bi bilo tam.

A VIDIŠ TO JE SUPER KO IMAŠ TKOLE NEKOGA IN TI RES HITRO MINE DA GREŠ DOMOV PA SE DOMA CARTAŠ user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1654
27.3.2009 21:26:12   
sonček85

a z deteljo ni še nič boljš?

Boga upam da se čimprej pozdravi, ker pomočniki nam nucajouser posted image user posted image user posted image ....pa ona tam po MS same take fajne žrebce pobirauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja tle po CE jih ni tolk sexy

Neposredna povezava do sporočila: 1655
27.3.2009 21:26:34   
kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Sonček, zdle bom pa uno majčko dala zram prat. Ni atija in mamice doma, sestro bom pa že zamotla.user posted image user posted image user posted image Sej sem itak narobe obrnala, da se ne vidi napis.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem jo pa že in sem jo dala poleg moje v torbo user posted image user posted image user posted image super ,samo pazi da kdo kaj ne vidi

jst sem jo že tudi oprala, zlikala in skrila....sem jo lepo zavila, da bo še dišala, na vrhu pa sem napisala ful lepo pismo, ki ga bo moral prebrat preden odpre in vidi kaj je dobiluser posted image user posted image user posted image ....sem tak lepo napisala...češ da bomo zdej družina pa da bova mogla zdej še bolj skupaj držat in se borit še za nekoga.....no u glavnem tak naprejuser posted image ...potem pa bom to posvetilo dala user posted image  v knjigico, da bo lahko videl kako zelo sta se ga veselila njegova staršauser posted image .

Kok lepo user posted image     Ste še mene čist s temi majčkami prevzele, tak da sem jo danes tudi jaz naročila, ono ko sam napišeš in jo bodo dostavli k mojim domov (da ne bi slučajno poštar zvonil in prinesu majčko, jst bi bila pa v P. in bi jo dragi vidu) in mi jo pol moja2 v P. prneseta user posted image ........ Full fajn user posted image  

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

Neposredna povezava do sporočila: 1656
27.3.2009 21:28:25   
Miška2006
No, lepo se imejte. Tamalo še nahranim, pol pa grem smrčat.

Lahko noč vsem.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
27.3.2009 21:32:04   
kpmk

Ko sem jst rodila, so bile na oddelku same poznane iz sosednjih vasi. Sm si mislila, ma saj nisem v P....saj sem kar domauser posted image user posted image user posted image user posted image . Tako so mi šli hitro tisti dnevi v P, da si ne predstavljam, da poznanih čvek ne bi bilo tam.

A VIDIŠ TO JE SUPER KO IMAŠ TKOLE NEKOGA IN TI RES HITRO MINE DA GREŠ DOMOV PA SE DOMA CARTAŠ user posted image user posted image user posted image

To je fajn ja sploh za tiste ko bomo prvič mamice ko je še vse bolj na novo,.... user posted image  Pa hitreje mine "bivanje" v bolnici user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
27.3.2009 21:33:26   
brigita23
SONČEK-v CE smo itak me taboljše pomočnike pobrale a neuser posted image user posted image user posted image , tako da ti so naši, tam po MS pa jih je očitno ko gob po dežuuser posted image , da nam jih detelja vsak dan rihtauser posted image user posted image user posted image

MIŠKA- seveda bomo tak fajn mamice....sej veš mama je ena, sam jst mojo zdej veliko bolj razumem pa tudi drugače gledam na njo odkar sem nosečauser posted image

KPMK-ja super darilo je...bodo lepo presenečeni, pa veš da bojo čist ponosni tisti dan pol jo bodo pa še lahko za na zabavo s fanti oblekliuser posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
27.3.2009 21:33:55   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kpmkKok lepo user posted image     Ste še mene čist s temi majčkami prevzele, tak da sem jo danes tudi jaz naročila, ono ko sam napišeš in jo bodo dostavli k mojim domov (da ne bi slučajno poštar zvonil in prinesu majčko, jst bi bila pa v P. in bi jo dragi vidu) in mi jo pol moja2 v P. prneseta user posted image ........ Full fajn user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super to bo tvoj vesel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
27.3.2009 21:33:57   
sonček85

Lahko noč vsem.

lahko noč tudi vam 4 user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1661
27.3.2009 21:34:10   
brigita23

Lahko noč vsem.

nočko miška, lepo pančkajteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1662
27.3.2009 21:34:38   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

To je fajn ja sploh za tiste ko bomo prvič mamice ko je še vse bolj na novo,.... user posted image  Pa hitreje mine "bivanje" v bolnici user posted image
ja res je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz komaj čakam in da bom vsaj imela kiro zraven poznano ,no če pa že res ne bo moglo biti tko bom pa ves čas ob svojem sončku user posted image user posted image user posted image niti za minutko ne grem stran od njega user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
27.3.2009 21:35:27   
brigita23
sonček kje pa je junonca

Neposredna povezava do sporočila: 1664
27.3.2009 21:36:07   
kpmk
No pol grem pa jst tud spat,.... po tako čudnem dnevu se bo prilegel spanec, seveda če bo dober,....
Vsem želim lep spanec,.... .

jernejav in brinaBa - Vama pa jutri uspešen pregled in ctg in javita se kaj kako je šlo,....

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
27.3.2009 21:37:45   
sonček85

No pol grem pa jst tud spat,.... po tako čudnem dnevu se bo prilegel spanec, seveda če bo dober,....

jernejav in brinaBa - Vama pa jutri uspešen pregled in ctg in javita se kaj kako je šlo,....

tudi tebi lahko noč in lepo spi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
27.3.2009 21:37:47   
sonček85

sonček kje pa je junonca
danes sta šla z dragim nakupovat za jutrišnji piknik in mislim da sta še kam zalutalauser posted image user posted image user posted image   na kak sladoled al pa kaj.

Mislim ,da se javila kasneje ,vedno se navihanka javi po 22h k mene ni več user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1667
27.3.2009 21:38:01   
brigita23
aja sva danes šla z mojim še enkrat v KIK POGLEDAT za une tetra planičke ko jih je junonca vzela...pa sva jih našlauser posted image user posted image user posted image , sva kupila 2 paketa...jih bom oprala pa da vidimo kvalitetouser posted image

Junona je rekla da so superuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1668
27.3.2009 21:38:10   
kpmk

SONČEK-v CE smo itak me taboljše pomočnike pobrale a neuser posted image user posted image user posted image , tako da ti so naši, tam po MS pa jih je očitno ko gob po dežuuser posted image , da nam jih detelja vsak dan rihtauser posted image user posted image user posted image

MIŠKA- seveda bomo tak fajn mamice....sej veš mama je ena, sam jst mojo zdej veliko bolj razumem pa tudi drugače gledam na njo odkar sem nosečauser posted image

KPMK-ja super darilo je...bodo lepo presenečeni, pa veš da bojo čist ponosni tisti dan pol jo bodo pa še lahko za na zabavo s fanti oblekliuser posted image user posted image

Po moje bomo aprilčice the best mamikeuser posted image
JA pa jst si ga že kr predstavljam kak bo presenečen,.... komaj čakam,... to bo ponos user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1669
27.3.2009 21:39:03   
brigita23

lepo pančkiteuser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
27.3.2009 21:41:09   
sonček85
brigita.ja baje so res super,jaz jih bom šla tudi še kupit kak paket ,pleničk ni nikoli dovolj bolje kak več k pa premal in potem k jo rabiš je ni

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1671
27.3.2009 21:41:11   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1672
27.3.2009 21:42:34   
sonček85
tko brigita zdaj sva pa očitno sami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kje imaš pa svojega ,moj pride čez pol ure pa itak vem da bo ves zmatran in bo šel tkoj spat ,ker jutri že mora ob 6.00 v službo ga je šef prosu.

drug teden pa dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj jaz sem pa pozabila povedat da sem danes začela s porodniško user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1673
27.3.2009 21:47:50   
*Junona*
Čeeeerrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mi uiti....user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
27.3.2009 21:49:22   
*Junona*
Brigitka, Junonca se je potepala. Je mela Sonček prav. Zdle pa ležim na posli ko nasedli kit, sem tak sita, da še slino komaj požiram.user posted image user posted image user posted image

Nalini, čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo se cartajte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Voda za otroke.
пеперутка16

Mamice, koliko mesecev ste prekuhavale vodo za dojenčke?

6 (82%)

9 (0%)

12 (12%)

Več kot 12 mesecev. (6%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!