|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
27.3.2009 20:42:03   
brkn83
katjuša - lahko se zmeniva. Ja v Velenju res nimajo nič igrač. Js tudi tja hodim po plenice, al pa kr mojga pošljem ko gre iz službe in gre ravno mimo. Pa najboljš bi bilo če bi še potem še tam eno srečanje naredilo v Ljubljani.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
27.3.2009 20:42:16   
Balonchy
birdy - nč nisi odpisala... sm bla že v skrbeh!!!
KAKO STE???

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
27.3.2009 20:43:04   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

user posted image

Brez zamere, sam men tut tuki ni v nekem pravem (udobnem) položaju...

mogoče je mal previsoko, in ful pokkončno zgleda mogoče sam slika....

Upam...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 20:45:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1529
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 20:47:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1530
27.3.2009 20:47:51   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

ojla

sem ravn odgovarjala na en post spodaj in odprla ta zgornjo temo.

pa opazim tole sliko od otročka ki sedi. joj me je kr stisnilo, tole mi ne deluje ok.

pardon ko se umešavam, sam...

otrok bi moral bit nižje. se pravi nogice čist dol spustit, pa pas čez telo, ne čez noge. a sem razumljiva? zdej je previsoko, ga ne drži pas, plus da ni udobno. čist dol spustit, dokler ga pas ne ustavi.

kako je pa tista podloga zraven pa ne vem, če se spusti poleg?

še enkrat brez zamere, samo sem čutla da moram povedat

Se na žalost kr strinjam. Še najbolj me pa skrbi varnost bebija če se (pa upam da se ne) slučajn kam zaletiteuser posted image user posted image  Sej upam da sta ga tlele sam mal odpela, da ma drgač una pasova čez rame?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1531
27.3.2009 20:49:08   
Katjusa

ojla

sem ravn odgovarjala na en post spodaj in odprla ta zgornjo temo.

pa opazim tole sliko od otročka ki sedi. joj me je kr stisnilo, tole mi ne deluje ok.

pardon ko se umešavam, sam...

otrok bi moral bit nižje. se pravi nogice čist dol spustit, pa pas čez telo, ne čez noge. a sem razumljiva? zdej je previsoko, ga ne drži pas, plus da ni udobno. čist dol spustit, dokler ga pas ne ustavi.

kako je pa tista podloga zraven pa ne vem, če se spusti poleg?

še enkrat brez zamere, samo sem čutla da moram povedat

ravno debatoramo, da neki ni vreduuser posted image
ja res je visoko pa tosti pasi k grejo preko ramen????
mihailo popravljatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1532
27.3.2009 20:49:52   
Balonchy

aha, vidim da ste že komentirale.

baloncy in katjusa, haj user posted image user posted image

Heyla UMPA... Kako ste kaj pr vas??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1533
27.3.2009 20:50:40   
Katjusa

user posted image

no sej prej je prlimala slikico ko so se paljali tle je vredu sam glavo ma mal čudno zasukano sam je pa dost nižje....
sam pas avtomobila pa ni prav naštimanuser posted image user posted image user posted image user posted image ne gre med temi pasovi ko so na sedežuuser posted image user posted image user posted image user posted image MIHAILO KAJ GA FIKSAŠ in nas strašiš? kak maš otroka prpopanega v avtu????

no sicer pa poznam primer ko je mož policaj pa so jajčko obrnal v smeri vožnje (že od rojstva)

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 27.3.2009 20:52:30 >

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 20:50:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1535
27.3.2009 20:50:54   
Urša08
Ojla!

Meni je pa prvič uspelo Žiga sama skopat, ponavadi mi možek pomaga danes ma pa košarko in sem oba sama spedenala. Sedaj mi oba lepo spančkata user posted image .

Srečanje:  punce super je bilo user posted image Slikice bom dala v album pod geslo in vsaka ki jih bo želela vidt dobi geslo - če se vse strinjate?  No po srečanju ko mi je uspelo Nejca iz igralnice spravit se pokamo v avto in se je Žiga spomnil da je lačen. Ni drugega preostalo kot da sem ga v avtu nahranla - še dobr da to opraviva v dobrih 5 minutahuser posted image in potem je bil sit in zadovoljen, jaz sem se pa spomnila da bi lahko šla po tist kolešček v Mullerja in sem šla res. Ga mamo že doma, ga je možek že sestavil, Nejc je pa navdušen, se je že mal peljal in mislim da smo zadeli user posted image Kolumbo sto krat hvala k si povedala kje ga dobim.user posted image

MIHAILO pri dojenju si poskušaj podložiti otroka tako kot ti je že Katjuša napisala. Ne se sklanjat ampak podloži z blazinami, jaz mam blazino za dojenje in se super obnese. Lahko probaš tudi tako, da daš eno nogo tako pod turško in pod njo kak povšter da malce dvigniš otroka in se tako hranta. Upam da si vsaj neki zastopla k tko zmešan pišem.  Poanta je samo v tem da se ne sklanjaj k otroku k bo tvoj križ skoz slabi user posted image

Punce z veseljem bi šla v Celje sam mi je malce dolga , nisem namreč ljubiteljica avtocesteuser posted image

Sedaj grem pa neki pojest pa na kavč se mal sprostit.

lahko nočko

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
27.3.2009 20:51:33   
Balonchy
Grem brisat!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1537
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 20:52:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1538
27.3.2009 20:54:15   
birdy

KAKO STE???

Joj, a veš da sem še rekla da moram odpisat, pa sem pozabla... Sem bla čist raztresena včeriuser posted image
Dons smo pa mnogo boljeuser posted image  Spal smo mislm da celo celo noč, dons je Kristi ful pridna, je bla neki pokonc, čist zadovoljna, lepo se doji, vse krasno.
Sva ji pa zdej tud električni aspirator kupla in s tem pucamo noska, kr dostikrat, sam da ga vid že šobico delauser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
27.3.2009 20:54:34   
Katjusa
urša kak kolešček dej ga slikaj... jst bi tud mela mullerja tu blizuuser posted image user posted image user posted image
v celje se da pa po stari tuduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
27.3.2009 20:54:52   
Katjusa

dej nehi, hecam se, user posted image

prav popestri!

lepo bodite, pa brez zamere še enkrat!

papa

pridi šeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1541
27.3.2009 20:56:07   
Balonchy

prav popestri!

papa

Že zbrisano...

Pa še enkrat hvala za tako lepe verze!!! user posted image user posted image user posted image

Prava mojstrica si... user posted image

Dej me razsvetli o tvoji knjigi... O čemu teče beseda??? Se jo še da dobit???

Neposredna povezava do sporočila: 1542
27.3.2009 20:57:09   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

KAKO STE???

Joj, a veš da sem še rekla da moram odpisat, pa sem pozabla... Sem bla čist raztresena včeriuser posted image
Dons smo pa mnogo boljeuser posted image  Spal smo mislm da celo celo noč, dons je Kristi ful pridna, je bla neki pokonc, čist zadovoljna, lepo se doji, vse krasno.
Sva ji pa zdej tud električni aspirator kupla in s tem pucamo noska, kr dostikrat, sam da ga vid že šobico delauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Špica, sam d ste boljš!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
27.3.2009 20:57:26   
Ajvy

ojla punce...vas nisem nic brala za nazaj...sem se na hitro priklopila na rr ,da vam povem,da smo vceraj imeli pregled za infekcjo in je zdravnik pregledoval Mihaila in govoril,da ce ne bo izvid vredu,da bomo delali kontrolo za neko bolezen reflux(je rekel ,da je to ,da urin zateka v ledvice)jaz sem bla cist fertik,ko je to rekel,se mi je kar zvrtelo v glavi....potem so mu vzeli urin in smo cakali izvid in ta izvid je bil vredu za urin test,smo pa morali poklicati naslednji dan in sicer danes ob 18h...TUDI TA IZVID JE VREDUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NISEM PRICAKOVALA ,DA BO VREDU,KER NI IMEL ZDRAVILA ZATO SEM BILA ZELOOOO LEPO PRESENECENA.IMAMO PA SIRUP ZA PREVENTIVO IN KONTROLO CEZ EN MESEC ALI DVA..JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII KAKO SEM VESELAuser posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
27.3.2009 20:57:38   
Katjusa

prav popestri!

papa

Že zbrisano...

Pa še enkrat hvala za tako lepe verze!!! user posted image user posted image user posted image

Prava mojstrica si... user posted image

Dej me razsvetli o tvoji knjigi... O čemu teče beseda??? Se jo še da dobit???

reklame so na forumu prepovedaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(ka mam jst mal preveč časa)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
27.3.2009 20:58:40   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

KAKO STE???

user posted image user posted image user posted image

Špica, sam d ste boljš!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superca...samo da ste bolje

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
27.3.2009 20:59:31   
Katjusa
benjamin mi je zaspal.... pol k bom šla pa jst bo pa on bedel..... grem dat florjana ajat pol bom pa vidla al čem benjamina zbudit al grem pa jst spat.... se je dons ornk zmatral.... to je bil do sedaj njegov najdaljši izletuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
27.3.2009 20:59:58   
Ajvy
Urša...super ,da si vse samaa porihtala user posted image user posted image user posted image user posted image carica...
Še bolj super za koles user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
27.3.2009 21:01:07   
Balonchy
urša - kaj maš to za en kolo???
Ne skrivi ga!!! Hirt slikce gor!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
27.3.2009 21:03:08   
Katjusa

takole pa naš benči aja....
user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?