Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 12:34:02
|
|
|
|
Urša
|
Teni, tako se dela!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 14:34:15
|
|
|
|
tincci
|
[/quote] Tincci pa slikice [/quote] da si novš kej nardila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 14:38:03
|
|
|
|
tincci
|
čist ste divje (ostalo, kar sem napisala, pa sem zbrisala)
< Sporočilo je popravil tincci -- 26.3.2009 14:42:46 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 14:51:15
|
|
|
|
NinaŠ
|
Uh, dogaja ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 14:52:35
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zunaj sem se sprehajala s svojo 4 letno hčerko. Pobrala je nekaj s tal in to začela dajati v usta. Vzela sem ji tisto stvar in jo prosila naj tega ne dela več. "Zakaj?" me je vprašala. "Ker je bilo na tleh in ne veš, kje vse je to bilo. Je umazano in verjetno polno bacilov", sem ji odgovorila. V tem trenutku me je hči pogledala s popolnim občudovanje in vprašala:"'Mami, kako veš vse te stvari? Ti si tako pametna."' Hitro sem razmišljala: "Vse mame vejo te stvari. To je tudi na testu za mame. Take stvari moraš vedeti, ali pa te ne pustijo biti mama" Hodili sva naprej v tišini kakšne 2 ali 3 minute, a verjetno je premlevala te nove informacije. "OHHH...razumem" je vzkliknila. "Torej če ne opraviš testa moraš biti očka" "Točno" sem odgovorila z velikim nasmeškom.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 14:53:27
|
|
|
|
NinaŠ
|
No ajdi, grem naprej puzzle zlagat ...ne džouk, saj sem na šihtu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 19:18:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ No ajdi, grem naprej puzzle zlagat ...ne džouk, saj sem na šihtu puzzle zlagat al klet pospravljat?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 19:26:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ No ajdi, grem naprej puzzle zlagat ...ne džouk, saj sem na šihtu puzzle zlagat al klet pospravljat? v klet puzzle zlagat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.3.2009 7:54:19
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kavica z mlekom in čajček ...tokrat samo komarčkov, ne tisti za dojenje, pa tudi Zali Harmony se danes odpovem..za vsak slučaj Želim vam lep dan, naj bo vsaj malo sončen, da bomo lahko šli spet ven
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.3.2009 8:15:58
|
|
|
|
ada2
|
no, ko je že petarda ponudila se jaz ne bom silila še z mojim mlekom , sicer ga je pa takoalitako Adam popil petarda a je zala hasnila? (koristila)
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.3.2009 8:23:19
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! mamici, da sta se tako ujeli z Ja, fajn je, če lahko greš ven. Jesen je tudi bila lepa. Včeraj pa je bilo pri nas pravo aprilsko vreme - sonce, ploha kot sodni dan, potem pa spet sonce. Sva proti večeru še šibali ven. Bubi pa je trenutno boljše. Saj sploh ne vem, če sem napisala - v sredo je začel kuhat. Včeraj zvečer je pokazalo preko 40, me je skoraj kap Malo sumim na gripo, pojma nimam.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.3.2009 8:27:16
|
|
|
|
petarda
|
Ada ne vem kaj je pomagalo, me pa vse ful tišči že dva dni. Junior sploh ne dohaja in se prehitro naje, če pa slučajno ga še malo nahecam, pa potem ven bruhne... tak, da nima smisla... In mleko ostaja...bo treba mal na izi danes .... kakšno črpalko pa imaš ti? P.S...se opravičujem vsem novembrkam, da se menimo o marčkih...ampak mogoče pa keri še kdaj prav pride, ne? ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.3.2009 8:30:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bubi pa je trenutno boljše. Saj sploh ne vem, če sem napisala - v sredo je začel kuhat. Včeraj zvečer je pokazalo preko 40, me je skoraj kap Malo sumim na gripo, pojma nimam. Kako si mu pa zbila vročino? Zanjga pa za bubiko, da se ne naleze
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.3.2009 8:35:19
|
|
|
|
ada2
|
petarda jaz imam ročno aventovo še od Adama. mi je vredu, sicer pa ne morem primerjati z nobeno drugo, ker sem do zdaj samo to uporabljala. aja, sem se pa menila s patronažno zadnjič in sem ji pravila o tej zali harmony, pa je rekla, da je možno, da zaradi aloe vera ima tak učinek bubi upam, da se drugi ne nalezete, pa za bubija, da čimprej mine (ok, tu bi zdaj mogle priti pikepoke, pa mi jih noče odpret)
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.3.2009 8:38:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 petarda jaz imam ročno aventovo še od Adama. mi je vredu, sicer pa ne morem primerjati z nobeno drugo, ker sem do zdaj samo to uporabljala. aja, sem se pa menila s patronažno zadnjič in sem ji pravila o tej zali harmony, pa je rekla, da je možno, da zaradi aloe vera ima tak učinek Jaz sem tudi svojo patronažno vprašala, pa je rekla, da prvič sliši...ampak, če mislim, ga pomaga naj jo kar pijem...škodit itak ne more, ne? ... Drugače pa mi je svetovala kako pivo ali deci rdečega vina (refošk, teran...)... No...zaenkrat je Zala čisto OK, ko bo začelo zmanjkovati se ga bomo pa ulile, ne?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.3.2009 8:40:36
|
|
|
|
petarda
|
Tea time je mimo ....grem zdaj pod vroč tuš, dokler junior še pančka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.3.2009 8:43:27
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 petarda jaz imam ročno aventovo še od Adama. mi je vredu, sicer pa ne morem primerjati z nobeno drugo, ker sem do zdaj samo to uporabljala. aja, sem se pa menila s patronažno zadnjič in sem ji pravila o tej zali harmony, pa je rekla, da je možno, da zaradi aloe vera ima tak učinek Jaz sem tudi svojo patronažno vprašala, pa je rekla, da prvič sliši...ampak, če mislim, ga pomaga naj jo kar pijem...škodit itak ne more, ne? ... Drugače pa mi je svetovala kako pivo ali deci rdečega vina (refošk, teran...)... No...zaenkrat je Zala čisto OK, ko bo začelo zmanjkovati se ga bomo pa ulile, ne? zgučano
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.3.2009 9:23:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bubi pa je trenutno boljše. Saj sploh ne vem, če sem napisala - v sredo je začel kuhat. Včeraj zvečer je pokazalo preko 40, me je skoraj kap Malo sumim na gripo, pojma nimam. Kako si mu pa zbila vročino? Zanjga pa za bubiko, da se ne naleze kopel sva mu naredila. 37°, potem pa ohlajanje. Smo samo do 32 prišli, pa je revež tako jokal in prosil, da ne več Pa 2 žlički Calpola. Je prijelo, kopel je za 1 stopinjo znižala, v eni uri pa mu je čisto padla vročina.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.3.2009 10:17:07
|
|
|
|
ada2
|
za vse novembrčke: http://tv.bomi.si/
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.3.2009 11:34:10
|
|
|
|
Urša
|
Sem tudi jaz dobila ta link in smo prej 1 uro gledali risanke. Sta jih izmenično izbirala, je bilo luštno. Jaka ima še vročino, bruhal je, kašlja, ritka malo manj boli, ampak živahen pa je ful. Je bila pa budnica ob 5.30. Kdaj bodo moji otroci začeli vstajati kasneje? Saj je res, da sta v postelji do 19.30, pa vseeno bi rada, da zjutraj malo potegnemo, vsaj do 7h!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.3.2009 12:57:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Urša, ta vikend se prestavi ura. Vsaj en dan bosta spala uro dlje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.3.2009 13:38:40
|
|
|
|
Urša
|
O,bubi, hvala!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.3.2009 14:25:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
Bubi Pa še za mojo Tino so me iz vrtca klicali, da jo spet full nogica boli . Je nekaj čudno stopila in smo spet tam kot pred enim mesecem - boliiiii že ob vsakem dotiku . Ko sva prišli domov sem jo dala spat, ker je bil njen čas in je bila ful utrujena, zdajle jo pa zbudim, da šibava k zdravniku . Poročam zvečer.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.3.2009 19:21:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
jaz ne vem več Na urgenci ji dr. pretipa nogo, preveri gibljivost sklepov in otroka NIČ ne boli, niti trzne ne zraven, da bi slučajno sodelovala in odgovorila na kako vprašanje ali poskusila stopit ji itak ni . Rentgen ni pokazal nič.... zdaj doma je pa tavelik jok in stok , pa tud pokazat zna kje vse jo noga boli . Ma razkurjena sem Magnetna resonanca, ki bi verjetno pokazala vzrok težav, žal ne pride v poštev , ker noben otrok ne bi pol ure pri miru ležal, za anstezijo pa mora biti pošten razlog in take "manjše" težave z nogo ne pridejo v poštev. Ma ja bomo videli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.3.2009 19:55:26
|
|
|
|
*bubi*
|
Tina mogoče pa jo je bilo tako strah, da v tistem trenutku ni čutila bolečine? Upam, da porihtate, res.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.