mimi30
|
se je odločil, da po kosilu vse pospravi in sladico naredi. Nea luškani otroci in kakšne očke. Pupi imata podobne oblike, sam barva je različna. Kako je kaj zdravje, vročine ni več? kiara, zvezdica lepa januarčica in februarček ter mali odvetnik . danes ko je Lana podrla kupček je zraven bruhnila in je bilo zelenkaste barve...zdej pa ne vem a me bi moralo to skrbeti al...user posted image če so med bruhanjem zeleni kosi, potem je to šlajm oz. šmrkelj, ki se nabira v želodčku in ga ne zna drugače spravit ven. pri nas se je to dogajalo zdaj, ko je imela tako zabasan nosek. Mene ste s temi slingi čist nakurile user posted image user posted image user posted image . Sem si včeri kar unga v pikapolonici nabavla in je kar OK. Sam še Tineta se morem navadit not namontirat. Zdele sem drugič probala in mali drnjoha noter.user posted image barba dobrodošla v klubu mamic kengurujk . Meni je že tudi danes 2x not zadremala. Našemu smo šli danes po dudo iz lateksa, da še to probamo, ker je sicer ne mara, jaz sem pa trenutno mama duda. Sicer me zdaj ne moti, ampak za kasneje in pa ko greš ven z user posted image je pa fajn da vzame dudo da se malo potolaži, ker povsod moderc odpenjat tud ne morem. A je kakšna mama duda tukaj? niia, se pofočkam v tem klubu . Samo veš kaj je zanimivo, da naša pa v vozičku vzame dudo...se potolaži in zaspi nazaj. Drugače pa ni variante. Včeraj sem mojega vprašala, kaj misli, ali je tista guba na trebuhu špeh ali odvečna koža od nosečniškega trebuha...pa je rekel, da je čist isto, samo ne ve kaj, kot pri trebušnih plesalkah. krtekxx pa na bokih , da ne bi slučajno kaj majn imela kot one... no pa imamo novo delo Punce jaz imam en igralni center viška...če kera še rabi. Ploha lep napredek, res je prav fajn slišat kako lepo napredujejo. Kot vidiš mene tud rač. zaj****. Bo treba na servis...sam da ni kak virus . eno vprašanje...tiste ki dojite..ste že dobile M???user posted image ne še, HB. Prvič sem jo po 4mes in nisem polno dojila, zdaj pa upam, da kakih 6mes vzdržim. A potem, če ješ tiste kontracepcijske na Ca..., spet nimaš M.? sem si za dobro jutro šalco kafeta po tipkovnici zlilauser posted image pr tok dobrga sem si skuhala....sem mogla vse gumbe pol ven pobrat, pa pobrisat in osušit...lubi bi živčnega fasuuser posted image njemu gre tolk na živce, če jst jem al kej za računalnikomuser posted image Ulla, tvoj je pa kar se tega tiče podoben kot moj . Midva z malim pa dežurna polivalca . Danes je Nejc polil bučno olje po tleh, ko je neke stvari ven jemal. Skoraj se je jokat začel in zraven ponavljal joj, joj nesreča se mi je zgodila. Sonček za karte. Sem glih včeraj mojmu razlagala, da bi jaz tudi šla...sam kaj ko on je čist mim za take podvige...dobro, da sem že prej ali pa s kom drugim na kakšen koncert šla, ker drugače ne bi nobenga vidla Danes je pa že boljši dan, zjutraj je bilo razpoloženje sicer bolj tako tako, potem pa smo šli na sprehod, Nejc je malo na vrtu teti pomagal , potem je malo bolj pozno šel počivat, zdaj se prebuja in bomo šli spet ven. Malecka pa je že v vozičku na vrtu in spi. Vmes sem naredila kosilo (musako in solato)...sva pojedla...dragi pospravil...zdaj pa jem sladoled, jagode in smetano.