|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
26.3.2009 20:58:28   
Anonimen
spetko za FDV u bistvu....mensezdiuser posted image

zvezdica ma res no, crkneš zravn...pa tričetrt je nepismenih, men je nerodn tko vnašat not, kot oni pišejo, da neb kdo mislu da sem jaz smotanauser posted image katastrofa res...pa tm ko samo obkrožuješ odgovore se ful razpišejo zravn, k se valjda ne upošteva, tam k majo črte za pisat, pustijo pa prazno...pol se kter ful razpiše, sam tko nakraca, da ne morš prebratuser posted image pa eni so ful ramboti zgledauser posted image u glavnem zanimivouser posted image

Je kakemu norcu prišla ŽUTA MINUTA in je kar jeuser posted image

nč presenetljivgauser posted image jst se sam čudim, da večkrt komu ne pride tkouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1676
26.3.2009 21:04:09   
Zvezdica
Sveže novičke iz psihiatrične bolnice, gasilci šli, pa rešilc s sireno odletel proti zaloški.
Tako, ste na tekočem. Grem si tunino solato nardit.

Po tem ko sem pojedla škatlo piškotov sem si zadala, da bom zdravo jedlauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
26.3.2009 21:06:01   
spetko
aha...zanimivo..

ja pol je super ane...se nasmeješ še zraven ...pa še denar..
to je zelo dobro...doma si in še zaslužiš..
tudi jaz bi morala kaj takega najt..dokler sem doma...dokler ne grem delat..

Ulla..a tvoj Neo je imel krčke?

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
26.3.2009 21:07:36   
snikolina
Dober večer, naš mladiček je končno zaspal. Zdej bo malo mirauser posted image

Naročila sem vlažilec zraka-komaj čakam, da ga dostavijouser posted image

Počasi se moram spravit h knjigam. 16.4. imam prvi izpit, potem pa še 4 razmetane do junija. Upam, da mi rata vse nardit in nato diploma. Če bo vse posreči, bom fertik do konec leta. Drugo leto pa službo iskat-to bo še zanimivo. Grem malo tv počekerat-nisem že dolgo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
26.3.2009 21:08:54   
Anonimen
Po tem ko sem pojedla škatlo piškotov sem si zadala, da bom zdravo jedla

že to je neki, marsikdo še po keksih neuser posted image

spetko ma mal krčkov ja, sam ni prehudo...okol šestih ga začne, pa kako urco sitnari, ga je treba mal nosit pa tapkat in tko, pol pa zaspi in je okuser posted image ula je bla groza....od petih pop. do 11ih zvečer..dretje, kt bi jo iz kože dajal, pa NIČ ni pomagalouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1680
26.3.2009 21:19:27   
kiara24
Snikolina- sem iz Gorenjske in tukaj je bilo super... sijalo sonce, in je bilo na sončku 20 stopinj, tako da smo izkoristili. Upam, da bo jutri tudi takouser posted image .

evo tako kot sem vam obljubila še ena slikica ko naša princeska vriska, čebla....

user posted image

Ulla- to je bilo pri meni isto s Klaro in krči drla se je od 17tih pa do 20tih... pa nobena stvar no pol sem ji pa dala lekarniške kapljice to je malo zaleglo, kaj pretirano pa ne.

Mi smo se skopali, danes je ful uživala notri v vodiuser posted image . No sedaj pa upam, da bo kmalu zaspala, da se jaz malček posvetim dragiju.

Če se nič več ne oglasim vam želim čim mirnejšo noč.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
26.3.2009 21:21:35   
usica
čer poglejte si to!!!!!!!!

pa lahko noč!!!!!

http://www.metacafe.com/watch/2159468/baby_talking/

moj sonček je prvič zares vzšel 16.01.2009 ob 21.32!!!!!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 21:38:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu usica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1683
26.3.2009 21:51:13   
Zvezdica
zvezdica, potem sva se srečali. Drugič me pocukaj za rokav.user posted image Katera si bila pa ti, saj je en kup vozičkarc tam naokrog.

Ojla

Črn maxicosi vozek imam muro 3, danes sem šla z eno kolegico, imela sem velika sončna očala gor, pa tam pri domu upokojencev sva se srečali. Je tvoj bugaboo rdečkaste barve?

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 21:58:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1685
26.3.2009 22:03:58   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Ne, to pa nisem bila jaz. Moj je bež/modre barve, pa z mojim sem bila, ker je glih na dopustu. No če se še kdaj srečava me pocukaj za rokav, če se prej ne spoznava.user posted image

aha potem pa nisi bila tiuser posted image Sej naslednji teden če bo vreme, si za kak krog pa kavico v sombreru?

Vse ostalo na ZS, da ne smetiva temeuser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 26.3.2009 22:04:04 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
27.3.2009 7:15:24   
PAJO
dobro jutro

ena user posted image za lepe jutro.

kako ste spali,mi super,žana je zaspala ob 19,30 pa do 3,30
pol je pa pojedla pa nazaj ajat pa še spi.zdej že ene 4 dni spi skorej celo noč,sam enkrat
se zbudi,res fajn tudi mi se naspimo.

kako drugač

lep dan

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
27.3.2009 7:54:14   
krtekxx
O Pajo, lep pozdrav čez senični klanec v Tržič. Hribi so zabasani, sonca najbrž ne bo.
Nea, bratca v bistvu presenetljivo niti nista ljubosumna. Mata sicer občasno kak izpad - predvsem, kadar jih zjutraj jaz peljem v vrtec in moram najprej dojiti - takrat gotovo vsaj eden od njiju nekaj strašno nujno rabi in je takooo hudo, ker tega ne dobi takoj. Drugače pa sta čisto navdušena nad njenimi nasmeški, pa ko ju "tepe" ko maha z rokami, pa igračkami - včeraj sta ji oba demonstrirala, kaj vse je zanimivega na njenem novem igralnem centru...
Zvezdica...škatla piškotov? No, jaz glih škatle ne pojem, ampak kako pest ali 2 na dan pa ja. Zagotovo pa pojem 1 čokolado (100 g) na dan.
Včeraj sem mojega vprašala, kaj misli, ali je tista guba na trebuhu špeh ali odvečna koža od nosečniškega trebuha...pa je rekel, da je čist isto, samo ne ve kaj, kot pri trebušnih plesalkah.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
27.3.2009 7:56:34   
Soncnica
Hoj!

Pajo hvala za kavico user posted image ,
mi smo spali super, ponoči naša punči že kar nekaj dni spi po 6 ur v kosu user posted image

punce, tok imate luškane otročke, da me kar ima, da bi se odločila še za tretjega...user posted image

dons pa šibam v Baby center, ker se začne akcija in bom naši pupiki kupila tisto podlogo nad katero sta dva loka z igračkami. To smo kupili že za Jašo, ampak sem posodila eni kolegici in nisem dobila nazaj. A katera od vas to že uporablja?

Ali vaši sončki kaj tlačijo prstke v usta oziroma sesajo palec? user posted image Ne vem ali je to samo oralna faza, ali bi me moralo skrbeti, da bo začela sesati palec in bi jo morala začeti navajati na dudo? Dude ne mara in jo kar v loku pljune ven.

lepo bodite!

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
27.3.2009 8:02:08   
Soncnica
Krtekxx kako se obnese igralni center?

Jaz ne jem piškotov, niti čokolade, ne morem pa se upreti čipsu user posted image . Stalno ga grickam, ampak se pazim, da recimo ne pojem več kot tretjino/polovico vrečke na dan. Trenutno imam še 5kg večkot preden sem zanosila, pozna se mi pa v glavnem na stegnih, trebuhu in na tazadnji user posted image . Ampak računam na to, da če vsak dan veliko hodim, bi se mi to moralo vsaj na nogah prej ali slej poznat...

lp

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
27.3.2009 8:02:24   
PAJO
soncnica poglej na spletno stran baby centra,tam imaš igralno podlogo
21 eur pride,mislim da je to samo danes spletna akcija pa lahko naročiš in dobiš
po pošti,mal poglej če hočš.

pri nam pa je mal sončkauser posted image

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
27.3.2009 9:00:10   
kiara24
Dobro jutro,

no mi smo spali super od 22tih pa do 6tih zjutraj.

Pa ne morm vrjet, da je dobila temence med obrvmiuser posted image .

Zunaj je oblačno na vsake tolk časa pa malček pokuka sonček, upam da se bo zjasnilo. Ne morm vrjet da k sem ob 6tih ustala je bilo nebo brez oblačka sedaj pa tole.

Pajo- a ste bili v Avstriji?Si kaj dobila?

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
27.3.2009 9:05:48   
kiara24
Pozabila sem nekaj vprašat, če je otrok alergičen na kak sadež npr. kivi  kdaj naj  bi se pojavila alergija?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
27.3.2009 9:21:23   
Ploha
pajo: ne morm pisat, še vedno mi nagaja, pa nuben mi ne more pomagat?!?

včeraj sva imeli posvetovalnico
porodna teža: 3580g
odpustna:  3450g
zdaj: 4705g

zrasla je za 5 cm , zdaj ima 57 cm
glavca zrasla za 4 cm, zdaj ima 39 cm

evo, za ta post sem rabila pou ure! je pa nekaj dobr, težko se zmotm, k morm vsako črko posebej črkvat  in  napisat! user posted image user posted image    

januarčice: Lepe otroke imate!user posted image user posted image                

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
27.3.2009 9:37:28   
krtekxx
Krtekxx kako se obnese igralni center?

Mi imamo unega, ki ni v akciji v BC, je pa tudi od Tiny Love in stane 59,90. Vsi 3je ga imajo zelo radi - si predstavljate, kako je, ko se 115 cm veliki fantje v njem igrajo? Punčka pa se v njem zvrača iz hrbta na bok in potem ji rata kroge po blazini obračat. Jaz jo postavim z glavo v eno smer, čez nekaj minut je pa obrnjena glih kontra...
Kile: -1kg kot eno leto nazaj - na račun mišic, gotovo ne na račun špehka

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 27.3.2009 9:38:47 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
27.3.2009 9:42:25   
spetko
dobro jutro..
najprej ena user posted image za vse..
mi smo tudi spali...od 20h do 3eh in pol se podojili in ob 6.30 pa že pokonci...
pri nas se tudi neki sonček pokaže pa skrije..pa še malo piha...bomo videli al bomo šli na sprehod al ne..

Ulla ja pri nas je tud tko blo od 18h pa do polnoči..zdej pa je ful bolše...malo ga še kdaj prime in pol pa nič..
ma kaj ni ponavadi da fantki imajo bolj močne krče kot punčke??...pol je bla boga tvoja Ula...prav bogi so mi ko morajo tko trpet a sploh ne vejo še zase..

eno vprašanje...tiste ki dojite..ste že dobile M???user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
27.3.2009 9:50:57   
snikolina
tiste ki dojite..ste že dobile M???

Ne še.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
27.3.2009 9:52:24   
spetko
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

tiste ki dojite..ste že dobile M???

Ne še.

jooj jz ne vem kaj je..
čišča mi je že končala in kakšen teden po temu sem imela neki malo krvavo..in je trajalo 4dni in danes sem spet dobila tako..pa polno dojim
že prešnjič sem klicala ginekološko in so mi rekli da naj počakam ..da naj bi blo možno da lahko že dobim Muser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
27.3.2009 10:03:16   
snikolina
Hm, ne vem, no, naj je ne bi dobila dokler še dojiš. Bom še jst svojo G uprasala na pregledu. Sicer je se dalec do tja /6.4. ampak tudi mene zanima.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
27.3.2009 10:09:44   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: spetko
eno vprašanje...tiste ki dojite..ste že dobile M???user posted image

Ne še. Prvič in drugič sem jo dobila po 9ih meseceih.

krči- enih parkrat ga je ful zvijalo. Revček je bil celi prepoten od bolečin in so mu kapljice Lefax ful pomagale.
Pri Emi in Lari je bilo veliko hujše. Ema se je jokala vsak dan med 17 in 22h, Lara pa začela točno od 22h in včasih končala ob pol 4 zjutraj. user posted image    user posted image   Pomagalo ni nič, trajalo pa 3 mesece. Sem mislila da se mi bo zmešalo. Z možem sva v etapah spala - dve uri jaz, dve uri on.

Ampak vse to mine...in ko se obrneš so že v šoli.

Nocoj smo imeli katastrofo. Erik je zaspal ob pol 12, zbudil pa se je 3x, Lara 2x, Ema 1x. Na koncu sta Lara in Erik spala v najini postelji. Ema je danes ostala doma, ker je vceraj imela malo vrocine. Mislim da jo samo prehlad daja.

Se beremo pozneje...

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.