![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.3.2009 11:47:20
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: baba84 starost 24 kraj rakek pdp 5.5. Porodnišnica Postojna a je to prvi otroček...?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.3.2009 11:47:56
|
|
|
|
baba84
|
Sem kar sama popravila, sem pozabila povedat, da imam že eno pupiko doma
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.3.2009 11:48:20
|
|
|
|
arupnik3
|
baba84 dobrodošla ti kar malo čvekaj z nami bo bolj veselo gantar veš vsi imamo vzpone in padce ampak sonce bo posijalo slej kot prej dudica kje se pa lahko sprehajaš tam pri vas? cveka ja bo treba bolj pogosto hoditi k dr. pa sej po logatcu je veliko sprehajalnih poti je res da je cesta pa povsod neki delajo sam kle pr ns pa tut ni it za nikamor ka še pločnika nimamo mam 3 poti začrtane in to je to sm pa zadnč šla ful v klanc z vozičkom in sm pol čutila vse mišice na riti in stegnih sm se pa odlično počutila potem
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.3.2009 11:49:08
|
|
|
|
baba84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: baba84 starost 24 kraj rakek pdp 5.5. Porodnišnica Postojna a je to prvi otroček...? nosečniška zmedenost
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.3.2009 11:49:19
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: baba84 Sem kar sama popravila, sem pozabila povedat, da imam že eno pupiko doma aja super...no sej ti si tam pri nas majčicah tud a ne...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.3.2009 11:51:54
|
|
|
|
Dudica1
|
arupnik ti boš pa ja vedla kje se imamo za sprehajat...mislim nobenih tako prometnih cest sam asfalt zelo malo makedama...narava...sonček...gozdovi... a že dolg nisi bla na tem koncu... ...za vozičkanje je super
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.3.2009 11:52:34
|
|
|
|
Anonimen
|
arupnik; nikjer ni takih poti da bi se dal kroge delat z vozički, tako da se mormo/ bomo mogle mal znajdit
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.3.2009 11:53:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 arupnik ti boš pa ja vedla kje se imamo za sprehajat...mislim nobenih tako prometnih cest sam asfalt zelo malo makedama...narava...sonček...gozdovi... a že dolg nisi bla na tem koncu... ...za vozičkanje je super ja dudica to maš pa prav gor je pravi raj za vozičkanje
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.3.2009 11:56:00
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 arupnik; nikjer ni takih poti da bi se dal kroge delat z vozički, tako da se mormo/ bomo mogle mal znajdit pr nas se da kroge delat z vozički
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.3.2009 12:02:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 arupnik; nikjer ni takih poti da bi se dal kroge delat z vozički, tako da se mormo/ bomo mogle mal znajdit pr nas se da kroge delat z vozički govorim za logatec gor pa vem da se da super kroge delat, bom pa pol kr naprej gor
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.3.2009 12:06:58
|
|
|
|
baba84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: baba84 Sem kar sama popravila, sem pozabila povedat, da imam že eno pupiko doma aja super...no sej ti si tam pri nas majčicah tud a ne... tud tam sem ja.. samo nas je preveč na forumu in vse ste tak čvekaste, da sem obupala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.3.2009 12:08:27
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: baba84 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: baba84 Sem kar sama popravila, sem pozabila povedat, da imam že eno pupiko doma aja super...no sej ti si tam pri nas majčicah tud a ne... tud tam sem ja.. samo nas je preveč na forumu in vse ste tak čvekaste, da sem obupala ma sej ni tok hudo,samo včasih pa res kaj nujnega vprašaš pa ti nihče ne odgovori ker gre prehitro in potem vprašanja sploh ne vidijo...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.3.2009 12:16:18
|
|
|
|
baba84
|
Dudica1 ja to je res.. in mene je to kr mal žalostilo pa tud nisem mogla vsemu vedno sledit, tak, da sem kr obupala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.3.2009 12:29:45
|
|
|
|
L009
|
cveka30 hvala za odgovor, bom še sama mal vozičkala pa mogoče najdla še kašno potko . midve z mojo pikico sva lih iz telovadbe, je prou fino mal telovadt ne pa sam z vozičkom se sprehajat. baba84 dobrodošla
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.3.2009 12:33:20
|
|
|
|
arupnik3
|
ja dudica pa cveka tm gor pr vs je asvalt pa je ful dobr tm pr men pa ni nč to se strinjam pa narava, gozdovi.... bi mogla it z avtom do vs pol pa se sprehajat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.3.2009 12:34:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baba84 Dudica1 ja to je res.. in mene je to kr mal žalostilo pa tud nisem mogla vsemu vedno sledit, tak, da sem kr obupala ja to mata pa prav, mene tud to včasih žalosti, zato ponavadi preberem sam mal stvari bomo pa tuki bolj na tekočem
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.3.2009 12:34:29
|
|
|
|
arupnik3
|
itak mi je pa kle kr dobr maš asvalt pa naravo pa gozdove .......
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.3.2009 12:35:18
|
|
|
|
arupnik3
|
bo pa bratec se sprehaju po petkovcu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.3.2009 12:41:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 bo pa bratec se sprehaju po petkovcu a res kdaj pa?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.3.2009 12:44:34
|
|
|
|
arupnik3
|
ja ne vem to bomo še vidl (mislim za mlajšega) (ta velik) bo pa julija ampak v žireh ne bo doma na petkovcu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.3.2009 12:46:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 ja ne vem to bomo še vidl (mislim za mlajšega) (ta velik) bo pa julija ampak v žireh ne bo doma na petkovcu aja
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.3.2009 12:56:35
|
|
|
|
arupnik3
|
ja tako je to
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.3.2009 13:02:50
|
|
|
|
Anonimen
|
no super
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.3.2009 13:43:36
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: baba84 Dudica1 ja to je res.. in mene je to kr mal žalostilo pa tud nisem mogla vsemu vedno sledit, tak, da sem kr obupala ma ja bo že sej pa kje drugje vprašaš pa je... arupnik bratca pa nč ne vidm tku da sploh ne vem kako po kaj je on... ...a se bo ženu ...pa v žiri gre al kaj...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.3.2009 14:56:43
|
|
|
|
arupnik3
|
dudica bratec bo julija imel dojenčka , živel bo v žireh pri punci (mata stanovanje) , drugač pa že zdej živi dol, pride na petkovc samo na obisk , za poroko pa nč ne vem drugač je jemu pa prejšn tedn operacijo, neki na prstu tko da ga ne morš nč vidit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.