Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 14:11:55
|
|
|
|
Anonimen
|
oila babnice....spala sem....pocutim se za en k**** ce mi kdo omeni hrano se mi kr dvigovat zacne pa do zdaj nisem imela nobenih problemov, edino malo slabosti na zacetku....zdaj pa zadnje dni prenasam samo sadje in zelenjavo....za meso ploh ne morem slisat...prav namucim se ko kuham za moje fante....grrrrrrrrr zdaj pa ne vem...zadnjic sem jedla pri stari mami neke cufte, pa ne vem, al je blo kaj z njimi narobe al kaj.... u glavnem, karkoli dam v usta mi je pol slabo in se mi riga in bi najraje vse vrgla ven.... otrocek pa po moje tud se ne more tako zelo pritiskat na zelodec
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 14:25:59
|
|
|
|
Dudica1
|
o miska tako je bilo meni prejšni teden...so neki virusi taki tako da mine ko mine...upam da boš čimprej bolje...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 14:26:44
|
|
|
|
Anonimen
|
oj miska_ joj upam da bo vse vredu, jz bi na tvojem mestu to umenla svojem G. pa ti bo verjetno največ znal povedati MISKA_: A SI VPRAŠALA SVOJGA, ME FUL FERBEC MATRA
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 14:31:38
|
|
|
|
Anonimen
|
CVEKA POZABLAAAAAAAAAA!!!! se bom danes probala spomnit ma sj s trebusckom je vse ok samo jst sem za en klinc....svoj in tko naprej.... jaaaa, pa se vesela novica....malo cutim ze vsak dan!!!!in vceraj zvecer, sav se s tadejckom ulegla in je bozal dojencka, in ga je brcnila!!!!JOOOOJ, kako so se mu zasvetle ucke...je takoj povedal ociju, pa danes babi pa ddiju, da ga dojencek brcnu, ampak da ni nic hud na njega, ker ga je cisto malo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 14:33:40
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute CVEKA POZABLAAAAAAAAAA!!!! se bom danes probala spomnit ma sj s trebusckom je vse ok samo jst sem za en klinc....svoj in tko naprej.... jaaaa, pa se vesela novica....malo cutim ze vsak dan!!!!in vceraj zvecer, sav se s tadejckom ulegla in je bozal dojencka, in ga je brcnila!!!!JOOOOJ, kako so se mu zasvetle ucke...je takoj povedal ociju, pa danes babi pa ddiju, da ga dojencek brcnu, ampak da ni nic hud na njega, ker ga je cisto malo ...super...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 14:56:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute CVEKA POZABLAAAAAAAAAA!!!! se bom danes probala spomnit ma sj s trebusckom je vse ok samo jst sem za en klinc....svoj in tko naprej.... jaaaa, pa se vesela novica....malo cutim ze vsak dan!!!!in vceraj zvecer, sav se s tadejckom ulegla in je bozal dojencka, in ga je brcnila!!!!JOOOOJ, kako so se mu zasvetle ucke...je takoj povedal ociju, pa danes babi pa ddiju, da ga dojencek brcnu, ampak da ni nic hud na njega, ker ga je cisto malo NO DEJ SE SPOLNT, KER ME RES MATRA TA FIRBEC moj sinko je tud zadnjič čutil dojenčka, pa je bil kr hud nanga, je reku da je dojenček lump k mamico tako brca sem se mogla kr smejat, pol sem mu pa razložila kaj je to pa ga je pobožal in reku da je njegov prjatu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 15:08:37
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehe cveka.....bom dala vse od sebe da ne pozabim!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 15:16:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 moj sinko je tud zadnjič čutil dojenčka, pa je bil kr hud nanga, je reku da je dojenček lump k mamico tako brca sem se mogla kr smejat, pol sem mu pa razložila kaj je to pa ga je pobožal in reku da je njegov prjatu hehehe, ko so face tamali!!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 15:21:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 moj sinko je tud zadnjič čutil dojenčka, pa je bil kr hud nanga, je reku da je dojenček lump k mamico tako brca sem se mogla kr smejat, pol sem mu pa razložila kaj je to pa ga je pobožal in reku da je njegov prjatu hehehe, ko so face tamali!!!! ja nimaš kej sej smo jih mi delal a ne
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 15:44:05
|
|
|
|
Anonimen
|
a kaj veste,je biksi ze doma? pa kako sta?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 15:44:53
|
|
|
|
Anonimen
|
buksi, ne biksi janja pa verjetno se ni, al je?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 16:00:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute buksi, ne biksi janja pa verjetno se ni, al je? nč ne vem , buksi bi že mogla bit sej jutr bo že en teden, janja bo pa tud kmal, če že ni al kaj?????
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 16:31:55
|
|
|
|
buksi
|
Pozdravljene punce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 16:34:57
|
|
|
|
buksi
|
kako ste kaj? je kaj novega? Imam malo čas sedaj, ko mi moja miška spančka. In ko se zbudi, jo bova lepo umila. Domov sva prišle v torek in se počasi navajmo nanovi ritem ( nespanje ponoči). ko je ponoči čas za spat bi se pa ona samo crtala, pol sva pa midva kot zombija . Ampak ko vidiš njen nasmeh je vse pozabljeno. Z janjo sva se srečali v Porodnišnici in njen Nik je pravi korenjak. Zlo luštkan.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 16:50:48
|
|
|
|
Anonimen
|
buksi: živjo! no še enkrat čestitam!!!!!!!!!!!! no lepo da sta obe fajn sej bo tole nespanje kmalu konec in boš spet lahko spala ko angelček, drugače pa uživaj in ne pusti se mutiti
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 17:05:31
|
|
|
|
L009
|
buksi čestitke pa želim vam velik crklanja pa lepih trenutkov. mene pa sam zanima kje v logatcu so kakšne lepe sprehajalne poti z vozičkom, pa da niso po cesti skos?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 17:25:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: L009 buksi čestitke pa želim vam velik crklanja pa lepih trenutkov. mene pa sam zanima kje v logatcu so kakšne lepe sprehajalne poti z vozičkom, pa da niso po cesti skos? jz sem iz logatca pa ti lohk mal povem, če te zanima, sam velik izbere ni
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 17:37:56
|
|
|
|
Anonimen
|
heeeeeeeey, buksi!!!!! dobrodosla nazaj upam da uzivate in se crkljate in oh in sploh....pa itak kaj sprasujem, valda da se... kako je pa porod potekal, je blo hudo?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 17:38:59
|
|
|
|
Dudica1
|
buksi čestitke...lepo se certajte... janja pa pride jutri domov če bo vse ok...zaenkrat kaže da prideta...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 17:40:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 janja pa pride jutri domov če bo vse ok...zaenkrat kaže da prideta...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 17:46:06
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 18:19:37
|
|
|
|
Anonimen
|
no kaj se tuki dogaja nič
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 18:44:34
|
|
|
|
L009
|
cveka30 ja dej mi prosim povej za kšne potke, ker po cesti mi res ni fajn hodt.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 19:01:43
|
|
|
|
copka
|
Ej, buksi , se enkrat cestitke!!! Uzivajte z malim bitijcem!! L009- dobrodosla med nami. Cveka- mene tudi zanima kje so kaksne sprehajalne poti. Ceprav sem iz Logatca nimam pojma kje se bom sprehajala, se posebno sedaj ko rijejo vsepovsod.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 26.3.2009 20:22:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! Kako ste? Ma kaj to psrašujem, saj vem, da ste vse super, z izjemo mene. Jst sem tako razočarana nad vsem, kar se dogaja okol mene (cveka, ti si izvzeta iz tega ). Sploh ne vem, zakaj ne smem bit srečna. Srečna sem bila takoj po poroki. Nato sem zanosila, sem bila še bolj srečna. In potem ... splav ... in sem bila nesrečna. Potem po približno 5 mesecih se mi je sonček čist majhno pokazal, saj sem dobila službo (prva služba). Nato se mi je čez 7 mesece res pokazalo pravo sonce, upajne... bila sem neizmirno srečna, vesela sem okol hodila, saj sem imela službo in bila sem . A ni to nekaj najboljšega. In nato splav in sedaj bom še brez šihta ostala. In kje je sedaj moj sonce Zakaj ne smem bit nič vesela, nič srečna ... in najbolj me jezijo besede: Saj bo in drugič bo pa v redu. Te besede pa črtim . In verjemite, samo to poslušam Tako, takšno je moje življenje postalo. Obupno. Neč, zdej grem pa . čaw
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.