|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
26.3.2009 14:11:55   
Anonimen
oila babnice....spala sem....pocutim se za en k****
ce mi kdo omeni hrano se mi kr dvigovat zacneuser posted image  pa do zdaj nisem imela nobenih problemov, edino malo slabosti na zacetku....zdaj pa zadnje dni prenasam samo sadje in zelenjavo....za meso ploh ne morem slisat...prav namucim se ko kuham za moje fante....grrrrrrrrr
zdaj pa ne vem...zadnjic sem jedla pri stari mami neke cufte, pa ne vem, al je blo kaj z njimi narobe al kaj....
u glavnem, karkoli dam v usta mi je pol slabo in se mi riga in bi najraje vse vrgla ven....
otrocek pa po moje tud se ne more tako zelo pritiskat na zelodecuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2051
26.3.2009 14:25:59   
Dudica1
o miska tako je bilo meni prejšni teden...so neki virusi taki tako da mine ko mine...upam da boš čimprej bolje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
26.3.2009 14:26:44   
Anonimen
oj miska_ joj upam da bo vse vredu, jz bi na tvojem mestu to umenla svojem G. pa ti bo verjetno največ znal povedatiuser posted image user posted image

MISKA_: A SI VPRAŠALA SVOJGA, ME FUL FERBEC MATRAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2053
26.3.2009 14:31:38   
Anonimen
CVEKA POZABLAAAAAAAAAA!!!!user posted image  se bom danes probala spomnituser posted image
ma sj s trebusckom je vse okuser posted image user posted image  samo jst sem za en klinc....svoj in tko naprej....
jaaaa, pa se vesela novica....malo cutim ze vsak dan!!!!in vceraj zvecer, sav se s tadejckom ulegla in je bozal dojencka, in ga je brcnila!!!!JOOOOJ, kako so se mu zasvetle ucke...je takoj povedal ociju, pa danes babi pa ddiju, da ga dojencek brcnu, ampak da ni nic hud na njega, ker ga je cisto malouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2054
26.3.2009 14:33:40   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

CVEKA POZABLAAAAAAAAAA!!!!user posted image  se bom danes probala spomnituser posted image
ma sj s trebusckom je vse okuser posted image user posted image  samo jst sem za en klinc....svoj in tko naprej....
jaaaa, pa se vesela novica....malo cutim ze vsak dan!!!!in vceraj zvecer, sav se s tadejckom ulegla in je bozal dojencka, in ga je brcnila!!!!JOOOOJ, kako so se mu zasvetle ucke...je takoj povedal ociju, pa danes babi pa ddiju, da ga dojencek brcnu, ampak da ni nic hud na njega, ker ga je cisto malouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ...super...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
26.3.2009 14:56:24   
Anonimen

NO DEJ SE SPOLNT, KER ME RES MATRA TA FIRBECuser posted image user posted image user posted image

moj sinko je tud zadnjič čutil dojenčka, pa je bil kr hud nanga, je reku da je dojenček lump k mamico tako brcauser posted image sem se mogla kr smejat, pol sem mu pa razložila kaj je to pa ga je pobožal in reku da je njegov prjatuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2056
26.3.2009 15:08:37   
Anonimen
hehehe cveka.....bom dala vse od sebe da ne pozabim!!!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2057
26.3.2009 15:16:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

moj sinko je tud zadnjič čutil dojenčka, pa je bil kr hud nanga, je reku da je dojenček lump k mamico tako brcauser posted image sem se mogla kr smejat, pol sem mu pa razložila kaj je to pa ga je pobožal in reku da je njegov prjatuuser posted image user posted image user posted image

hehehe, ko so face tamali!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2058
26.3.2009 15:21:45   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

hehehe, ko so face tamali!!!!

ja nimaš kej sej smo jih mi delal a neuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2059
26.3.2009 15:44:05   
Anonimen
a kaj veste,je biksi ze doma? pa kako sta?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2060
26.3.2009 15:44:53   
Anonimen
buksi, ne biksiuser posted image
janja pa verjetno se ni, al je?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2061
26.3.2009 16:00:08   
Anonimen

buksi, ne biksiuser posted image
janja pa verjetno se ni, al je?

nč ne vem , buksi bi že mogla bit sej jutr bo že en teden, janja bo pa tud kmal, če že ni al kaj?????user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2062
26.3.2009 16:31:55   
buksi
Pozdravljene punce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
26.3.2009 16:34:57   
buksi
kako ste kaj? je kaj novega?
Imam malo čas sedaj, ko mi moja miška spančka. In ko se zbudi, jo bova lepo umila.
Domov sva prišle v torek in se počasi navajmo nanovi ritem ( nespanje ponoči). ko je ponoči čas za spat bi se pa ona samo crtala, pol sva pa midva kot zombijauser posted image . Ampak ko vidiš njen nasmeh je vse pozabljeno.
Z janjo sva se srečali v Porodnišnici in njen Nik je pravi korenjak. Zlo luštkan.

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
26.3.2009 16:50:48   
Anonimen
buksi: živjo! no še enkrat čestitam!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no lepo da sta obe fajn user posted image sej bo tole nespanje kmalu konec in boš spet lahko spala ko angelček, drugače pa uživaj in ne pusti se mutitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buksi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2065
26.3.2009 17:05:31   
L009
buksi čestitkeuser posted image  pa želim vam velik crklanja pa lepih trenutkov.

mene pa sam zanima kje v logatcu so kakšne lepe sprehajalne poti z vozičkom, pa da niso po cesti skos?

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
26.3.2009 17:25:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: L009

buksi čestitkeuser posted image  pa želim vam velik crklanja pa lepih trenutkov.

mene pa sam zanima kje v logatcu so kakšne lepe sprehajalne poti z vozičkom, pa da niso po cesti skos?

jz sem iz logatca pa ti lohk mal povem, če te zanima, sam velik izbere ni

(odgovor članu L009)
  Neposredna povezava do sporočila: 2067
26.3.2009 17:37:56   
Anonimen
heeeeeeeey, buksi!!!!!user posted image user posted image user posted image
dobrodosla nazajuser posted image user posted image user posted image upam da uzivate in se crkljate in oh in sploh....pa itak kaj sprasujem, valda da se...
kako je pa porod potekal, je blo hudo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2068
26.3.2009 17:38:59   
Dudica1
buksi čestitke...lepo  se certajte...user posted image user posted image user posted image

janja pa pride jutri domov če bo vse ok...zaenkrat kaže da prideta...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
26.3.2009 17:40:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

janja pa pride jutri domov če bo vse ok...zaenkrat kaže da prideta...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2070
26.3.2009 17:46:06   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2071
26.3.2009 18:19:37   
Anonimen
no kaj se tuki dogaja ničuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2072
26.3.2009 18:44:34   
L009
cveka30 ja dej mi prosim povej za kšne potke, ker po cesti mi res ni fajn hodt.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
26.3.2009 19:01:43   
copka
Ej, buksiuser posted image , se enkrat cestitke!!! Uzivajte z malim bitijcem!!

L009- dobrodosla med nami.

Cveka- mene tudi zanima kje so kaksne sprehajalne poti. Ceprav sem iz Logatca nimam pojma kje se bom sprehajala, se posebno sedaj ko rijejo vsepovsod.user posted image

(odgovor članu L009)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
26.3.2009 20:22:32   
Anonimen
Ojla!

Kako ste? Ma kaj to psrašujem, saj vem, da ste vse super, z izjemo mene. user posted image user posted image user posted image Jst sem tako razočarana nad vsem, kar se dogaja okol mene (cveka, ti si izvzeta iz tega user posted image ). Sploh ne vem, zakaj ne smem bit srečna. Srečna sem bila takoj po poroki. Nato sem zanosila, sem bila še bolj srečna. In potem ... splav ... in sem bila nesrečna. Potem po približno 5 mesecih se mi je sonček čist majhno pokazal, saj sem dobila službo (prva služba).  Nato se mi je čez 7 mesece res pokazalo pravo sonce, upajne... bila sem neizmirno srečna, vesela sem okol hodila, saj sem imela službo in bila sem user posted image user posted image . A ni to nekaj najboljšega. In nato splav in sedaj bom še brez šihta ostala. In kje je sedaj moj sonce user posted image user posted image user posted image Zakaj ne smem bit nič vesela, nič srečna ... in najbolj me jezijo besede: Saj bo in drugič bo pa v redu. Te besede pa črtim user posted image user posted image user posted image . In verjemite, samo to poslušam user posted image user posted image user posted image Tako, takšno je moje življenje postalo. Obupno.
Neč, zdej grem pa user posted image .

user posted image   čaw

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.