|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
27.3.2009 10:23:33   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

tiste ki dojite..ste že dobile M???

Ne še.

Jest že! 12.3. sem jo mela prvič po porodu (20.1.). G je rekla, da je to normalno, da jo bom zdaj lahko imela redno, lahko pa tudi ne! user posted image

Danes je Meta spala od 20ih do 8h, eno urco je bilo pavze od 4-5ih ko je jedla, kakala in sem jo previla! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
27.3.2009 10:38:48   
OLjica
jaz sem jo tudi že imela, rodila 3.1. imela 1.3.user posted image tko zdej moram dobit, če bouser posted image

naš mali daje rokice v usta, dudo kar vržeuser posted image že nekaj časa se praska po desnem ušesku. mislite, da me mora skrbet. 6.4. mamo posvetovalnico in cepljenje. ali naj počakam

pri nas je lepo vreme. je za izkoristit ker bo vikend deževen. kaj boste kuhaledanes? mi bi imeli polnjene paprike. kasneje gremo nasprehod in v babycenter. grem pogledat za igralni center, ker se zelo rad igra

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
27.3.2009 10:39:03   
Anonimen
hojuser posted image

sem si za dobro jutro šalco kafeta po tipkovnici zlilauser posted image pr tok dobrga sem si skuhala....sem mogla vse gumbe pol ven pobrat, pa pobrisat in osušit...lubi bi živčnega fasuuser posted image njemu gre tolk na živce, če jst jem al kej za računalnikomuser posted image

ula je v vrtcu...jst se morm pa v ankete vržt, da bo do nedelje fertik, da jih oddam in da bo drug tedn gnaruser posted image

ja lohk je že menstra, sam navadno so to te vmesne krvavitve....sam to tko ne morš vedet, menstra je sam takrat, ko je že ovulacija, vse ostalo so vmesne krvavitve...sam to lohk sam ginekolog potrdi...je pa tko zarad hormonov, k je vse zmešano dokler dojiš...to je podobno kt pri mireni al pa teh cerazette tabletah...naj neb blo menstre, sam lohk se pa vseen krvavitve pojavljajo, ker je hormonsko stanje čudno pa se sluznica ne odebeli zadost itd.user posted image je pa res odvisno od posameznice...jst pri uli tak sploh nisem mela m, sem kar zanosla, na prvo ovulacijo očitnouser posted image zdej mam pa tablete, pa od začetka sem ful krvavela, no, zdej se je pa umirilo, pa upam da tko ostaneuser posted image k glih znorim, če mi skoz neki ven tečeuser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
27.3.2009 10:52:25   
petra88
Ojla!
sem se lotila pisat že včeraj, pa smo potem šibali v LJ, zvečer pa prepozno prišli domov in se mi ni dalo pisat.
Včeraj smo imeli posvetovalnico, v enem mesecu se je zredil 1200g, sedaj ima že 5500 in dolg je 59cm. obseg glavice pa 40.
midva sva tudi zelo aktivna zadnje čase, sploh ker je tako lepo vreme, sonček, toplo.. Celo vozička se je navadil, ker prej ni bilo šanse. sva šla že ob pol 9 na sprehod, pa zdej še kar spi zunaj v vozičku. za pestunjo mi je ratal že malo težak
Krčki.. malo jih je, ampak ni prehudo in niso vsak dan. jedla sem že pomaranče, pa ga je špikalo zvečer - ampak to sem se šele potem spomnila, da je lahko od njih, ko ga je ačelo ščipat. potem sem včeraj spet probala pa je bilo ok. mi je pa včeraj v posvetovalnici rekla, da je prepovedano jest oreščke, mandlje, arašide.. user posted image zarad alergij verjetno, sam kdaj sem jaz že jedla mandlje, pa orehe.. pa je bil čisto vredu.
Menstra.. nekaj mi je teklo 4dni po malem, res malem - 2 dnevna vložka sem porabla na dan, tako da nevem, bomo vidli čez en mesec, če je bila to že ta prava menstra..
so pa januarčki res luštni! itak, sej so naši user posted image user posted image
naš se tudi že veselo smejčka, zadnjič se je prav krohotal! res un smeh otroški iz srca! user posted image nemorš verjet user posted image
ja, prejšnji teden mi je bilo malo dolgcajt, ker mi je David cel čas ko nisva bla na sprehodu spal na terasi.. in sem se prijavila na izpit, tako da v torek sem že šla mal obiskat šolo in obkrožit par pravilnih odgovorov user posted image user posted image sedaj čakam na rezultate..
Khurde, vidim da ti tud pridno študiraš user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
27.3.2009 11:22:19   
crtka

eno vprašanje...tiste ki dojite..ste že dobile M???user posted image

[/quote]

Jst sm jo lih učeri dobila, prvič pa po 4 mesecih, sm vselih upala da bom vsaj pol leta fraj z uložki!

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
27.3.2009 11:29:22   
khurde
Uf, pol je pa očitno bila res luna na delu, ko so bili skoraj vsi malce neznosni predvčerajšnjim...

IZVIRNO SPOROČILO: spetko

Ne, sem pa dobra dva tedna po koncu čišče krvavela par dni in sem imela ravno takrat pregled, pa je G rekla, da je to normalno in da še ni prava M, je pa od hormonov.

Petra, ja, neki se silim, pa ne vem, kako bo. Mi je super, ker so ful prilagodljivi na faksu in lah skoraj vse doma naredim, edino kar je, je da mi pa pogojev za izpite in literature za preštudirat ne morejo spremenit, pa običajno zmanjka časa za sprotno delo. user posted image  Mah, neki bo že.

Jaz jem vse, edino stročnic ne v velikem obsegu, malo pa vseeno. Jem tudi vse oreščke - lešnike, arašide itd., pa ni bilo nobenih problemov. Zelenjavo pa sadje pa itak, vsaj solato vsak dan, če ne drugače pa rdečo peso. Edino agrumov mogoče ne, ker jih niti ne kupujeva, pijem pa pomarančni sok, pa do sedaj bilo vse ok.

Kiara, Snikolina, Zvezdica, Nea ful luštni otroci! user posted image

Mi imamo ta igralni center. Je bil čas nazaj v akciji, ene 20 evrov ceneje, pa sem ga naročila. Je pa še ne zanima kaj preveč, saj gleda in opleta z rokami, samo se kmalu naveliča. Mi je pa fajn, ker se da loke in igrače prestavljat, tako da jih daš kasneje, ko je otrok večji, lahko vzporedno, da se ne križajo, pa je še vedno uporabno.

Ok, se mi zdi, da se dete zbuja... pa še burek pečem. Za kasneje pa še ne vem, kaj bomo jedli.

< Sporočilo je popravil khurde -- 27.3.2009 11:31:36 >

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 12:01:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1707
27.3.2009 12:02:29   
spetko
aha...
ja no upam da je to res od hormonov..bomo videli.....
hvala za odgovore...

jaz sem za darilo dobila od Tiny love ne igralni center temveč neko podlago ki daš gor otroka in podporo ki daš odspodaj prsi da krepijo vratne in hrbtne mišice...mislite da je to v redu?
evo na slikici se vidi...

user posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
27.3.2009 12:46:27   
Anonimen
joj nouser posted image enga motri pri služen ju v rezervi burja v postojniuser posted image in pol bi nej take ankete dale neke realne podatkeuser posted image za crknt...

(odgovor članu spetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1709
27.3.2009 13:17:21   
PAJO
spetko fajn zgleda ta blazina tvoja,nism še vidla.meni je všeč in se mi
zdi da je tudi koristna.

jz sm že vse speglala pa pospravla po stanovanju,tamala spi,pol greva
v vrtec po tamavga,mal sva ble že dopoldne zunej,zdej pa neki veter piha,pa tko je čudn
zunej,mal sonce pa oblačno da nikoli ne veš kdaj bo džuser posted image user posted image user posted image

kva drugač kej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
27.3.2009 14:26:17   
ronja
Ojla. Jaz m. še nisem dobila, tudi prvič sem jo dobila 5m po porodu, res pa da še dojim na vsake 3 ure (no, res je pa, da sem tudi takrat dojila na 2-3 ure, tudi ponoči, polno, brez dodajanja, pa sem jo vseeno dobila...) Pa tudi ponoči precej (tak da upam, da je zato še ni, na da je ni iz kakega drugega razloga, heheuser posted image . itak da ne, saj to bi takoj vedela, ker bi mi bilo slabouser posted image ).

ulla, a rabijo še kakšno za vnašat ankete? Bi kak dodatni evrček prav prišel...

Me smo bile pa ta teden 2x v živalskem vrtu, danes pa smo šle v botaničnega. Pravi mali biologi, hehe. Samo se mi zdi, da bo prej kaka gradbenica, se je cel čas samo pri enem kupu peska vrtela (smo meli lopatko, pa grabljice, pa vedro sabouser posted image ). lejla pa je zunaj seveda spala, kot po navadi.

sicer pa moram pohvalit tisti dodatni zic, se prav dobro obnese, da lahko gremo končno kam dlje, ker Ronja seveda še ne more hodit ne vem kok km... Samo danes se je nekaj zaskočlo, da ga nisem mogla zložit, sem potem enega tam prosila, da mi je on pomagal tist gumb odhaklatuser posted image . Potem sva se pa hudo zadebatirala, sem mu morala celo srednješolsko biologijo dedovanja razložituser posted image , ga je ful zanimalo. Mislim, kje jaz najdem take tipe - v botaničnem vrtuuser posted image user posted image .

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
27.3.2009 14:45:52   
sonček33
Ojla!

Včeraj ni bilo nobenega pravega časa za rr. Sem vas sicer prebrala zvečer, ampak za pisat pa ni bilo volje.
Midva sva bila včeraj skoraj cel dan zunaj. Sva šetkala naokoli 6 ur vsega skupaj, tako da so me pošteno bolele noge, ker jaz nisem navajena hodit preveč po asfaltu...mene mika makedam, sam zdej ko je Lovro še tako majhen, po teh naših makadamskih poteh tukaj, ni glih luštno, sploh k je vse zrito od snega in dežja.

Sicer je bil pa včeraj kar priden, a najbrž zaradi vozičkanja. Doma je pa tečko. Edino zvečer ni hotel zaspati. Se ni nič jokal, samo on bi ležal v psoteljici, poslušal muziko. gledal in seveda imel ob sebi mene ali atija :), midva bi pa imela naju mal zase:) No pa smo se zmenil, da smo bili vsi trije skupajuser posted image

Danes je pa tukaj bolj klavrno vreme. Zjutraj sva naredila en giro tak mal bolj ornk, pol pa kar notri šla. Je bil spet nekaj tečen...kar nič mu ni prav. Pol sva se spravila v tavelko posteljo spat, pa se je najprej pokakal, se preoblečeva, se je pobruhal direkt za vrat... Pomoje to dela nalašč, ker on obožuje biti na previjalkiuser posted image user posted image user posted image . No pol sva pa le zaspala, jaz za eno urco, Lovrenc pa še spiuser posted image user posted image user posted image

Jedla sem marelčne knedlna , jih je tašča naredila.

Sem pa ful vesela, ker sva plačala akontacijo za dopust in dobila karte za koncert U2. Je lubi od polnoči na netu visel, tipkal, klical, klel, pa mal še spat, pa jovo na novo. Zjutraj je bil mal tečn zarad neprespane noči, amapk karte pa le imava.

Aja, pa pri frizerju sem bilauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 27.3.2009 14:55:05 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
27.3.2009 15:31:44   
mimi30
evo vse napisala in pokomentirala in me je ven vrglo user posted image

bom zvečer se spet zraven spravla 

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 15:37:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1714
27.3.2009 15:44:07   
sonček33
snikolina - si dobila vlažilec zraka? Zadovoljna?
                  Vaš sonček pa ima frizurico. Lep je res.
ulla - pridna si. Smeh je pa itak pol zdravja

krtekxx - super, da se na kilaži nič ne pozna. Brita je čist fajn punca in je kolikor ji paše

Ploha a te še rač. j***? Kako ste? Uf vidim, da imate fajn rezultate iz posvetovalnice.

Nea luštne otroke imaš. Pa super za prihod v SLO v kratkem.

kiara -
tudi tvoja punčka je lepa kot slika...ma kaj niso prav vsi otročki lepi

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 27.3.2009 15:50:57 >

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
27.3.2009 15:49:52   
sonček33
Oljica fajn opravi z izpitom. Bom držala pesti. Pa za služno tudi. Matr, vedno je kaj za sekirat se, kajne. Čeprav, poskušaj biti optimistična.

Zvezdica - škratka sta lepa...sta si kej podobna?

Barba - sling je zakon...čeprav naš zdej še nekej protestira, ampak računam, da bo pol k bo sedečki boljše

soncek,kam pa gresta na u2? ↲  niia v ZG

petra88 - super za težo in velikost...
                kaj ap ti študiraš? in ti khurde?

krtekxx - kako so otročki?

a se katera sliši z AQ

saša,
če nas bereš - me smo s tabouser posted image user posted image , ma dobra si s tremi

crtka žal mi je za M, pa kja čmo, tkole je. Kako ste drgač?

spetko - podlaga zgleda luštna...pri ans je sicer zakon igralni center, jaz mu rečem cirkus, ker visjo ene živali dol

Danes je Meta spala od 20ih do 8h, eno urco je bilo pavze od 4-5ih ko je jedla, kakala in sem jo previla!
janci, sej ti pa nimaš nobenga dela z Meto

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 27.3.2009 15:59:07 >

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
27.3.2009 16:00:41   
Anonimen
ulla, a rabijo še kakšno za vnašat ankete? Bi kak dodatni evrček prav prišel...

verjamemuser posted image sam jaz sem čisto pri korituuser posted image drgač pa ne prideš zravn...žal...tko kt povsod...

sonček super za karteuser posted image

lubi pa ula sta šla s kolesom v lekarno, je ribodermina zmanjkalouser posted image sam zadnjič kupla sedež in čelado in zdej na veliko kolesarita, mala prov uživauser posted image

jaz se grem pa sinu mal posvečatuser posted image je revež čist zapostavljenuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1717
27.3.2009 16:47:07   
Ploha
sonček: še! očitno sem nekaj prtisnla, ker mi samo tuki dela tako !

grem dojit ,sva  spale

ue rps avs evdim    -   tako mi napiše MIDVE SVA SUPER               

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
27.3.2009 17:23:51   
snikolina
Soncek nisem ga se dobila, od juti pa do petka enkrat ga dostavijo. Javim, kako delujeuser posted image

Glede laskov pri Anzetu/nic mu ne odpadajo, so se pa ful posvetili/rodil se je s crnimi/zdaj so svetlo rjavi.

Tut mene neki tiplovnica j/////, mam znake zamenjane in nimam sumnikov. Upam, da jutri bodouser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
27.3.2009 17:24:18   
mimi30
user posted image se je odločil, da po kosilu vse pospravi user posted image in sladico naredi.

Nea luškani otroci in kakšne očke. Pupi imata podobne oblike, sam barva je različna. Kako je kaj zdravje, vročine ni več?

kiara, zvezdica  lepa januarčica in februarček ter mali odvetnikuser posted image .

danes ko je Lana podrla kupček je zraven bruhnila in je bilo zelenkaste barve...zdej pa ne vem a me bi moralo to skrbeti al...user posted image

če so med bruhanjem zeleni kosi, potem je to šlajm oz. šmrkelj, ki se nabira v želodčku in ga ne zna drugače spravit ven. pri nas se je to dogajalo zdaj, ko je imela tako zabasan nosek.

Mene ste s temi slingi čist nakurile user posted image user posted image user posted image . Sem si včeri kar unga v pikapolonici nabavla in je kar OK. Sam še Tineta se morem navadit not namontirat. Zdele sem drugič probala in mali drnjoha noter.user posted image

barba dobrodošla v klubu mamic kengurujk user posted image . Meni je že tudi danes 2x not zadremala.

Našemu smo šli danes po dudo iz lateksa, da še to probamo, ker je sicer ne mara, jaz sem pa trenutno mama duda. Sicer me zdaj ne moti, ampak za kasneje in pa ko greš ven z user posted image je pa fajn da vzame dudo da se malo potolaži, ker povsod moderc odpenjat tud ne morem. A je kakšna mama duda tukaj?

niia, se pofočkam v tem klubu user posted image . Samo veš kaj je zanimivo, da naša pa v vozičku vzame dudo...se potolaži in zaspi nazaj. Drugače pa ni variante.

Včeraj sem mojega vprašala, kaj misli, ali je tista guba na trebuhu špeh ali odvečna koža od nosečniškega trebuha...pa je rekel, da je čist isto, samo ne ve kaj, kot pri trebušnih plesalkah.

krtekxx user posted image user posted image pa na bokih user posted image , da ne bi slučajno kaj majn imela kot one... no pa imamo novo delouser posted image

Punce jaz imam en igralni center viška...če kera še rabi.

Ploha user posted image lep napredek, res je prav fajn slišat kako lepo napredujejo. Kot vidiš mene tud rač. zaj****. Bo treba na servis...sam da ni kak virususer posted image .

ne še, HB. Prvič sem jo po 4mes in nisem polno dojila, zdaj pa upam, da kakih 6mes vzdržim. A potem, če ješ tiste kontracepcijske na Ca..., spet nimaš M.?

sem si za dobro jutro šalco kafeta po tipkovnici zlilauser posted image pr tok dobrga sem si skuhala....sem mogla vse gumbe pol ven pobrat, pa pobrisat in osušit...lubi bi živčnega fasuuser posted image njemu gre tolk na živce, če jst jem al kej za računalnikomuser posted image

Ulla, tvoj je pa kar se tega tiče podoben kot mojuser posted image . Midva z malim pa dežurna polivalca user posted image . Danes je Nejc polil bučno olje po tleh, ko je neke stvari ven jemal. Skoraj se je jokat začel in zraven ponavljal joj, joj nesreča se mi je zgodila.

Sonček user posted image za karte. Sem glih včeraj mojmu razlagala, da bi jaz tudi šla...sam kaj ko on je čist mim za take podvige...dobro, da sem že prej ali pa s kom drugim na kakšen koncert šla, ker drugače ne bi nobenga vidlauser posted image

Danes je pa že boljši dan, zjutraj je bilo razpoloženje sicer bolj tako tako, potem pa smo šli na sprehod, Nejc je malo na vrtu teti pomagaluser posted image , potem je malo bolj pozno šel počivat, zdaj se prebuja in bomo šli spet ven. Malecka pa je že v vozičku na vrtu in spi. Vmes sem naredila kosilo (musako in solato)...sva pojedla...dragi pospravil...zdaj pa jem sladoled, jagode in smetano.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
27.3.2009 18:31:26   
Zvezdica
evo vse napisala in pokomentirala in me je ven vrglo user posted image

F.a.k. enako no!!!!!

sem se ravno navadla copy delat za vsak slučaj in se mi to zgodi user posted image Ziher ker nisem prej copy dala. bemti!!!!

No sam nahitr, ker večerjo pripravljam, jast bi mogla danes na el divo pa ne greva. Tašča je rekla, da je karte naročila, smo se zanašali na njo, zdaj jih pa nimauser posted image

Sonček, kam gresta na dopust?

Jast sem pa včeraj rezervirala Kos, čakam račun, da plačam  in potem mirno čakam september.

Plohca super ste zrastliuser posted image user posted image user posted image

Ok, grem večerjat.

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
27.3.2009 18:40:15   
barba
Pajo - mi smo zdej zdravi in upam, da tko tud ostane. Meto bom pa imela še en teden doma za ziher.
Bi jo najrajš tkole pod večer tud nekam poslala ko je tečna ko user posted image user posted image user posted image  Je bla do zdele ful pridna, pol je pa najdla un stikal za trmo in zdej najeda, da je kar groza.

Nej mi ena pove kaj je fora, da naj dajem kapljice D3 dopoldne? Mi je P naročila, da jih morem dajat dopoldne in če jih dam mi pol tine takle čas joka in ful prdi. Če jih dam pa enkrat popoldne ni pa nč in mali lepo spi. user posted image user posted image user posted image

Jst sem tud dons un lok z igračami privlekla na plan in je Meta uživala, Tine je pa ful brcal in se smejal. Tko, da je v bistu za oba igračauser posted image user posted image

kile - še vedno 9 kg preveč, na trebuhu in stegnih. Sam je čudn k lahko skor vse hlače že oblečemuser posted image

Morem nehat k je spet ena štala user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
27.3.2009 19:39:40   
khurde
sonček, user posted image user posted image user posted image  za karte! sem skoraj fouš!!! jaz sem na fdv-ju, komunikologija.

barba, meni so rekli, naj dam zjutraj za vsak primer, če so krči, da ne joka potem celo noč, če daš zvečer, ampak da imaš probleme čez dan. drugega razloga pa ne poznam user posted image

zvezdica, škoda za il divo.

kile... so na istem kot pred porodom, mogoče kakšna manj... trebuh v stoječem položaju izgleda isti kot prej, ko sedim, pa vidim še kar nekaj odvečne kože... imam pa strije ali nekaj podobnega, samo izginja user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
27.3.2009 20:26:04   
Anonimen
in zraven ponavljal joj, joj nesreča se mi je zgodila.

si kar predstavljamuser posted image

Nej mi ena pove kaj je fora, da naj dajem kapljice D3 dopoldne?

barba tko ti je zarad krčev verjetno rekla, ne vem kaj bi lohk blo drugegauser posted image ker načeloma so popoldan in proti večeru bolj tečkasti, pa rado jih zvija takrat in da se jih še s kapljicami ne obremenjuje...sam če ti vidiš, da je kul oz. boljš, če mu jih daš popolda, nima kaj bit. ti kar daj.

evo, deca spijouser posted image lubi neki po tv gleda, jaz grem pa še par anket spičit....še sam 83user posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1724
27.3.2009 20:58:05   
Ploha
Hahaha, zdej bom pa jest drgač tole nardila, ker mi noben ne zna pomagat, pa text napišem v wordu in ga kopiram sem, pa je rešena zadeva,....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.