|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
26.3.2009 23:48:59   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

joj kako imam jaz počasen internet. Mi je pol ure tvoj video prenašal.

V glavnem, se v videu že vidi, da je Bojan talentiran za manekena al pa igralca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bo zelo uspešen. Evo, bo lahko ta spot na avdicije al pa na foto šuting prinesel. Pa verjamem, da si Goga kot ekonomistka tudi kaj finančno potegnila iz Bojanovega igranja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj si videla kok keša je mel v rokah. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami pa je dobila VELIKO riževo milko čokolado. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jah nekje je treba začet ane.

Prvič zastojn, nato pa cena raste. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
26.3.2009 23:49:55   
gogabojan
UUUUU pa še nova stran.

Evo zdaj pa gremo lahko spat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
26.3.2009 23:54:40   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

joj kako imam jaz počasen internet. Mi je pol ure tvoj video prenašal.

V glavnem, se v videu že vidi, da je Bojan talentiran za manekena al pa igralca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bo zelo uspešen. Evo, bo lahko ta spot na avdicije al pa na foto šuting prinesel. Pa verjamem, da si Goga kot ekonomistka tudi kaj finančno potegnila iz Bojanovega igranja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj si videla kok keša je mel v rokah. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami pa je dobila VELIKO riževo milko čokolado. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jah nekje je treba začet ane.

Prvič zastojn, nato pa cena raste. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No vidiš, ena malenkost pa je. Drugič bo pa že kakšen evro padel. Sigurno pa sedaj punce v šoli še bolj padajo na Bojana, a ne?

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 3503
27.3.2009 0:07:07   
irma78
Evo mamice, sedaj se pa še jaz poslavljam.

Nočko vsem!

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
27.3.2009 6:36:51   
gogabojan
Jutro mamiceeeeeeee!!!!!!!!!!!!

Spet bo en lep sončni dan.

Mi smo spali od 21h-5h mal čajčka in potegnili do 6h. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem mogla zaspati do 3h zjutraj. Zgleda da me je mlaj matral.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Postrezite se.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
27.3.2009 6:58:11   
PikicaStonoga
Jutro!

Sem šla včerej ZADNJA spat, vse prebrala, smao s emi ni dalo pisat ...glava me boli od nespanja, pa ni kriva user posted image , ampk midva mava eno delo, pa hodva pozno oz. zgodej spat ...Za nami je boljša noč kot včeraj,manj prdenja, ampak še vedno ne spi TRDNO in se je zato 2x zbudila ...sem jo kr podojila in je nazaj zaspala ...ni nujno da je bla lačna, samo kje se mi je pa dalo jo uspavat brez jioška sem sama komej gledala ...
Ja res bov idet lep dan, samo upam, da bo trajalo tudi med vikendom!!!
laknerš,se danes vidiva!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3506
27.3.2009 7:52:17   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Jutro!

Sem šla včerej ZADNJA spat, vse prebrala, smao s emi ni dalo pisat ...glava me boli od nespanja, pa ni kriva user posted image , ampk midva mava eno delo, pa hodva pozno oz. zgodej spat ...Za nami je boljša noč kot včeraj,manj prdenja, ampak še vedno ne spi TRDNO in se je zato 2x zbudila ...sem jo kr podojila in je nazaj zaspala ...ni nujno da je bla lačna, samo kje se mi je pa dalo jo uspavat brez jioška sem sama komej gledala ...
Ja res bov idet lep dan, samo upam, da bo trajalo tudi med vikendom!!!
laknerš,se danes vidiva!

Ja, se vidiva!!! Mi ravno papcamo kašico za dobro jutro!!

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
27.3.2009 8:04:56   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

jolly dones se čimbolje naspi.
tai čirulečarule čančkej celo nočko user posted image

Ej jaz bom mela tebe za osebno witch kadar ti narediš čirulečarule Taj spi celo noč user posted image user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
27.3.2009 8:15:37   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ej jaz bom mela tebe za osebno witch kadar ti narediš čirulečarule Taj spi celo noč user posted image user posted image

Jolly predivdevam, da se ti je Taj fajn naspal. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je potem tudi mami bolj naspana in zadovoljna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da se počutiš že bolje.

Men pa je dolgčas, ker se moj user posted image takkk igra in brca, da se kr krega, če želi mami iti zraven njega. Razlog zakaj hočem zraven njega je, ker leži na moji pojstli. Pa ne smem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak da sem prisiljena biti tu, za računalnikom, ker pospravljeno imam vse, sem bila že fullllllll pridna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
27.3.2009 8:16:17   
laknerš

Se priporočam še jaz!!! Naša tut neki sračka zadnje dni.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
27.3.2009 8:18:58   
iraira
Dobro jutro punce!
Moja pikica je že boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...je spala od 19ih do 3.45, spila 150ml čajčka in spala do 6.30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa tut noska nima več zabasanegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Je zgleda pomagalo, ko sem ji včeraj zvečer stisnila fiziološko noter da je kar špricalo na drugi strani ven. Pa sreča da ona to pusti brez protestiranjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jolly user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Taja da je spančal si se vsaj ti tudi malo spočila. Kako si ti? Še vročina? Tvojega pa kar v roke vzami...kakor si boš zdaj naredila tako boš imela celo življenje, zato mu ne popusti...pa kaj če dela cel dan to še ne pomeni da ti tudi ne. Saj imaš s Tajem več dela kakor on s katerim koli vodovodarskim zadevamuser posted image  Zato kar v napad pa ne popuščaj...navijam zate.

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
27.3.2009 8:19:54   
Lucka1

Enim (npr. meni) se pa nič pametnega ne dogaja. user posted image user posted image user posted image

irma78 - tole me ja pa za dobro jutro nasmejalouser posted image   in skor iz stola vrglo user posted image ...ker večini tu gori se pa same pametne stvari dogajajo in zato tolko pišemo???? user posted image user posted image user posted image   user posted image LOL

no, jutro je pa bilo dobro....pri nas user posted image v akciji že ob 5h....pa smo ga nahranili in dali nazaj v posteljo, midva z dragim pa ekšn, kokr reče Lovely user posted image user posted image user posted image ....user posted image kot bi vedel....je lepo zaspal nazaj in se zbudil po tuširanju user posted image user posted image user posted image (p.s. itak je v svoji sobi, tako mimogrede.....)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
27.3.2009 8:23:13   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Ja Jolly jest se tudi strinjam z Lučko. Zmenta se da ni panike če on hodi ven sam da maš pa pol ti na teden en al pa dva dni sam zase oz takrat ko je on ziher doma in ne bo meu izgovorov da ma šiht in podobno. Drugač mu pa reč, da če ne boš mela ti nč frej pa tut on ne sme it na pir.
Midva sva se tudi pri prvi ful kregala kao kdo bo kaj naredil, pa otrok je kao skoz težil, pa prve 4 mesece smo mel FUL krče, pol sva pa uvedla, da sva hodila vsak petek vn SAMA, brez tamale in se nama je odnos ful popravu. Moram pa povdarit da tudi sexa ne smeš zanemarit. Men po prvi ful ni pasal pa sva se non stop kregala, zdej po drugi sm pa ful v elementu se pa zastopva res dobr.

Povzetek: vsedta se za mizo in konkretno zmenta, ker tole ne gre več naprej.

Ma veš kokrat jaz začnem ta pogovor pa itak kao težim...pa da sem vedla kakšen bo in da sem takega poročila in kaj zdej bluzim. Pa fora je v tem, da se meni ne da zvečer ven hodit on bi pa ostal doma, če bi jaz kam šla, če sem pa itak doma, kaj bo pa on pol doma delal, sej jaz Taja čuvam, otrok itak prvo leto rabi mamo user posted image

Seks...a veš da me mine, ko ga cel dan ni, ko pa pride pa smrdi po piru in prva stvar kar nardi je da me prime za joške pa rit, mah dej...drka naj si ga...z mal lepšim pristopom bi večkrat dobu.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
27.3.2009 8:23:55   
laknerš
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lučka in njen user posted image , ter seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image , ker skrbi da bosta bratca kmalu tu.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
27.3.2009 8:29:29   
laknerš

Ja Jolly jest se tudi strinjam z Lučko. Zmenta se da ni panike če on hodi ven sam da maš pa pol ti na teden en al pa dva dni sam zase oz takrat ko je on ziher doma in ne bo meu izgovorov da ma šiht in podobno. Drugač mu pa reč, da če ne boš mela ti nč frej pa tut on ne sme it na pir.
Midva sva se tudi pri prvi ful kregala kao kdo bo kaj naredil, pa otrok je kao skoz težil, pa prve 4 mesece smo mel FUL krče, pol sva pa uvedla, da sva hodila vsak petek vn SAMA, brez tamale in se nama je odnos ful popravu. Moram pa povdarit da tudi sexa ne smeš zanemarit. Men po prvi ful ni pasal pa sva se non stop kregala, zdej po drugi sm pa ful v elementu se pa zastopva res dobr.

Povzetek: vsedta se za mizo in konkretno zmenta, ker tole ne gre več naprej.

Ma veš kokrat jaz začnem ta pogovor pa itak kao težim...pa da sem vedla kakšen bo in da sem takega poročila in kaj zdej bluzim. Pa fora je v tem, da se meni ne da zvečer ven hodit on bi pa ostal doma, če bi jaz kam šla, če sem pa itak doma, kaj bo pa on pol doma delal, sej jaz Taja čuvam, otrok itak prvo leto rabi mamo user posted image

Seks...a veš da me mine, ko ga cel dan ni, ko pa pride pa smrdi po piru in prva stvar kar nardi je da me prime za joške pa rit, mah dej...drka naj si ga...z mal lepšim pristopom bi večkrat dobu.

S telim se zelo strinjam.

Za vn se pa le potrudi in pojdi. Vzem psa pa pejd en krog al pa na pijačko, pa če ti je še tolk težko. Naj vidi da ni tako lahko Tajkota čuvat, pa da je njegova služba največkrat manj stresna kot tvoja vzgoja. Se boš takoj bolš počutila!!!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
27.3.2009 8:30:06   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Jolly user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Taja da je spančal si se vsaj ti tudi malo spočila. Kako si ti? Še vročina?

Ma še kar sem čudna, ful se mi vrti.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
27.3.2009 8:36:39   
laknerš
Jest sem pa mojga včeri mal prestrašla oz mal mu je ljubosumje potrkalo na srce.

Me je včeri klical en ful dober prijatelj, ki ima tudi hčerko staro 8 mesecev če grem na sprehod ker je sam z njo doma. Seveda se nikoli ne branim prijetnega klepeta in sprehoda zato sploh nisem pričakovala, da bi lahko bilo kaj narobe. Odšla sva en krog pa na kavico in vse skupaj je trajalo 2 uri s tem, da je moj že tačas prišel domov. Pred hišo en avto, pa hiša zaklenjena, pa nič kosila... In ko sva se s kolegom vrnila me je pogledal tako kot da sem ga ajmanj prevarala. Haloooo!!! Sam na sprehod sva šla!!! In zvečer pride do mene, se mi izpove, da u ni bilo najbolj všeč ter da ga je kar malo stisnilo. Sem se začela ful smejat in pol reakcija da kaj se smejim če je on žalosten, pa sem mu razložila da se smejem zato ker vem da me ima ful rad ker drugače bi se požvižgal na vse skupaj!!!

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
27.3.2009 8:38:26   
PikicaStonoga

Dobro jutro punce!
Moja pikica je že boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...je spala od 19ih do 3.45, spila 150ml čajčka in spala do 6.30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ira zakaj ji pa ne daš ponoči mlkeca če je lačna ...ker 150ml čaja je ful dost, čaj naj ib bil za žejo ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
27.3.2009 8:41:57   
jolly123

Jest sem pa mojga včeri mal prestrašla oz mal mu je ljubosumje potrkalo na srce.

Me je včeri klical en ful dober prijatelj, ki ima tudi hčerko staro 8 mesecev če grem na sprehod ker je sam z njo doma. Seveda se nikoli ne branim prijetnega klepeta in sprehoda zato sploh nisem pričakovala, da bi lahko bilo kaj narobe. Odšla sva en krog pa na kavico in vse skupaj je trajalo 2 uri s tem, da je moj že tačas prišel domov. Pred hišo en avto, pa hiša zaklenjena, pa nič kosila... In ko sva se s kolegom vrnila me je pogledal tako kot da sem ga ajmanj prevarala. Haloooo!!! Sam na sprehod sva šla!!! In zvečer pride do mene, se mi izpove, da u ni bilo najbolj všeč ter da ga je kar malo stisnilo. Sem se začela ful smejat in pol reakcija da kaj se smejim če je on žalosten, pa sem mu razložila da se smejem zato ker vem da me ima ful rad ker drugače bi se požvižgal na vse skupaj!!!

No vidiš take stvari so pa tud neki vredne :)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
27.3.2009 8:44:56   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Dobro jutro punce!
Moja pikica je že boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...je spala od 19ih do 3.45, spila 150ml čajčka in spala do 6.30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ira zakaj ji pa ne daš ponoči mlkeca če je lačna ...ker 150ml čaja je ful dost, čaj naj ib bil za žejo ...

Sem probala pa je potegnila, ko je okusila da je mleko ni hotela več...je kar glavo stran obračala pa ven pljuvala. Ona prej sploh ni hotela piti, samo par požirkov, zdaj ima pa 2dni lonček za učenje pitja in je čisto nora na to....mislim da se kar malo naliva samo da lahko pije iz njegauser posted image user posted image user posted image user posted image
Mlekca pa pije ob 7ih pa še to ni nevem kako lačna, vedno pusti zjutraj. Drugače pa poje na obrok od 200 do 230ml mlekeca.

< Sporočilo je popravil iraira -- 27.3.2009 8:45:27 >

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
27.3.2009 8:49:24   
Lucka1

Kaj pa če bi kar vse naše lumpe začarala, da bodo pridni, uspešni, lepo spali, lepo jedli, pomagali pospravljat.....itd....list goes on and on....and on user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
27.3.2009 8:54:36   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

Kaj pa če bi kar vse naše lumpe začarala, da bodo pridni, uspešni, lepo spali, lepo jedli, pomagali pospravljat.....itd....list goes on and on....and on user posted image user posted image user posted image

Ah, pol bi bilo pa že preveč lepo. Ne bi bilo več tako zanimivo user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
27.3.2009 8:54:55   
Lucka1

Jolly user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Taja da je spančal si se vsaj ti tudi malo spočila. Kako si ti? Še vročina?

Ma še kar sem čudna, ful se mi vrti.

najprej user posted image user posted image user posted image za Taja seveda....potem pa še za mami poskrbet - se ti samo vrti al imaš še tudi vročino?
Glede user posted image in izhodov - verjamem, da se ti zvečer ni za ven it, ampak kot je rekla mislim da laknerš....pejt makar s psom naokoli al pa na kako pijačko in klepet, samo da vidi, kaj pomeni čuvat malega. mogoče bo potem drugače?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
27.3.2009 8:55:25   
Pšemek
Aja, pa dobro jutro vsem skupaj in lep PEEEEEEEEEEETEEEEEEEEEEK vam želim!

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
27.3.2009 8:56:00   
Lucka1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lučka in njen user posted image , ter seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image , ker skrbi da bosta bratca kmalu tu.

he,he, a ti si nam že bratce user posted image določila? user posted image user posted image user posted image ....no, saj je edino važno, da bi bili zdravi, ma bi vseeno kako punčko, no user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?