Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 22:00:06
|
|
|
|
irma78
|
Hvala ti Janja, da si malo razbila tole monotonost (mislim samo moje poste).
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 22:04:21
|
|
|
|
janja 27
|
druge sam berejo in berejo in berejo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 22:12:00
|
|
|
|
gogabojan
|
Čer čer. Ste me kaj pogrešale??? SEVEDA NEEEEEEE!!!!!!!!! Madona, danes pa nisem dolgo bila za compom. Danes skoraj nič. Le tekoče mal prebrala in to je to. Pa kaj dopisala. Evo deca spijo. Mali pojedu fulllllllllllll velikkkkkkkkkkkkkkk kašice od rižka. Banana še vedno ne gre v ritko. je bil fenomenalen. Kot dva pobrtetnika . Sva nadoknadila vse za nazaj. In se je fajn dokazal, ker včeraj nisva. Tak no, nevem kaj naj vam še dopišem. Nimam več idej. Aja, sem pa brala Bojanu pravljico za CBZ pa je mali fullllllllll užival. Je ležal med nama, in svoje nogice (sem ga mela sam v bodiju) nagice tancal po knjigici. Pa še pesmico sem Bojana učila. MALI PA JE FULLLLLLLLL UŽIVAL. Tako da bo zdaj vsak večer, preden bo šel Bojan spat, za oba pravljica in par pesmic. RES abnormalno uživa v tem. Bomo videli, če bo jutri tudi.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 22:14:56
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan je bil fenomenalen. Kot dva pobrtetnika . Sva nadoknadila vse za nazaj. In se je fajn dokazal, ker včeraj nisva. Saj smo ti včeraj rekle, da bo tako. Dobro ga imaš pod komando, moram rečt.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 22:19:27
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan je bil fenomenalen. Kot dva pobrtetnika . Sva nadoknadila vse za nazaj. In se je fajn dokazal, ker včeraj nisva. Saj smo ti včeraj rekle, da bo tako. Dobro ga imaš pod komando, moram rečt.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 22:21:04
|
|
|
|
irma78
|
Veš kaj mene zanima Gogabojan? Od kje imaš ti tako veliko energije - med zadnjimi greš spat, pa tudi med prvimi vstaneš. A ti jo da toliko?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 22:21:05
|
|
|
|
janja 27
|
goga obvlada obvlada vse položaje moji tud že vsi drnjovhajo punci v sobi, moj pa na kavču ga bom že pol zbudila
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 22:23:42
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 ga bom že pol zbudila A za ? Jaz bom šla pa namesto peglat, ker moj tudi spi, pa če ga grem zbudit, bo tečen kot . Itak sva pa še zaradi včeraj malo na bojni nogi in sva bolj cimra kot kaj drugega.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 22:28:02
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Veš kaj mene zanima Gogabojan? Od kje imaš ti tako veliko energije - med zadnjimi greš spat, pa tudi med prvimi vstaneš. A ti jo da toliko? Nene. Mi pa da eno veselje, da prebrodim dan. . Nevem kaj naj ti rečem. Nisem toliko zaspani tip . Hormoni me zafrkavajo pošteno. Ščitnica pa to, morda to Al pa se mi sam nabira, nabira nabira, enkrat pa bo počilo Utrujeno se edino počutim, ko malček tečnari. Takrat sem utrujena. Pa srček ko pride domov, ga takoj vzame za eno uro, da mamice nini. Je pršu domov npr. danes, ni niti jedel, sam mal spil kavice, in je že šibal ob 5h vn še malo z tamalim. Pol čez kakih tričetrt ure sem šla še jaz. Tak da, jaz se dam za eno dragoceno uro na offf k moj pride. To je pomoje to.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 22:31:58
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Drugače se je pa naša dopoldne pokakala zeleno ...ni čudno, da je bila nemirna noč in prdenje - je prebavljala GH!!! Ampak je zdej OK in spi že 2,5 ure ...ni jedla že 4,5 ure!!! Mah naj se naspi, ko se zbudi, bo pa lačna kot volk ... Lovely in Lučka hvala za družbo ... :) ???? a še vedno je spala takrat....noro...pa si rekla, kak jo bo treba v avtu hranit....je bila že fejst zmatana...mogoče pa od včerajšnjega uvajanja GH?? sem BP pirpeljala domov, jo ponovno prestavila v košaro do vozička, v kateri je še doma odspala enih 15 min!!! in se zbudila in potem najedla :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 22:36:26
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 ga bom že pol zbudila A za ? Jaz bom šla pa namesto peglat, ker moj tudi spi, pa če ga grem zbudit, bo tečen kot . Itak sva pa še zaradi včeraj malo na bojni nogi in sva bolj cimra kot kaj drugega. ja itak za če se mi bo kaj dalo moj pa ni nič jezen če ga zbudim sej itak ga bi k bi ga sterala v postlo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 22:36:43
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 druge sam berejo in berejo in berejo sma jaz pa res VEDNO najprej prebrem in potem pišem ...al pa če kdaj na kaj naletim sproti komentiram, d apotem ne iščem za nazaj ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 22:48:07
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 druge sam berejo in berejo in berejo sma jaz pa res VEDNO najprej prebrem in potem pišem ...al pa če kdaj na kaj naletim sproti komentiram, d apotem ne iščem za nazaj ... sej tud jaz vedno preberem sem misla lih na ta način k nas je blo veliko gor pa ni nihče nič napisal pa sem se mal narobe izrazla
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 22:53:19
|
|
|
|
gogabojan
|
Danes pa nekam švoh pišete. Sm mislila, kok bom mela za prebrati zdaj, pa nič.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 22:54:47
|
|
|
|
janja 27
|
goga te ni blo pa se nič ne dogaja pa še ene punce so mele slab dan tko da.......ta luna slabo vpliva
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 22:59:35
|
|
|
|
irma78
|
Enim (npr. meni) se pa nič pametnega ne dogaja. Sem mislila, da bom imela že naslednji teden drug avto, sedaj ne bo pa nič iz tega in sem čisto v depri. No, vsaj moj sonček je bil danes, kljub temu, da ma nosek še majčkeno polno, kar priden in me lepo razveseljuje. Jaz sploh ne vem kako bo, ko bom morala it septembra v službo. Sem se sedaj tako navadila biti doma in mi je tako luštno cele dneve zunaj bit in se sprehajat, tako da res ne vem, kako se bom sprijaznila z vsakodnevnim odhodom v službo. Me že sedaj skrbi.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 23:05:01
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Enim (npr. meni) se pa nič pametnega ne dogaja. Sem mislila, da bom imela že naslednji teden drug avto, sedaj ne bo pa nič iz tega in sem čisto v depri. No, vsaj moj sonček je bil danes, kljub temu, da ma nosek še majčkeno polno, kar priden in me lepo razveseljuje. Jaz sploh ne vem kako bo, ko bom morala it septembra v službo. Sem se sedaj tako navadila biti doma in mi je tako luštno cele dneve zunaj bit in se sprehajat, tako da res ne vem, kako se bom sprijaznila z vsakodnevnim odhodom v službo. Me že sedaj skrbi. Irma, Nik ti je itak prvi. Saj ti ni treba razmišljati. HOP HOP V AKCIJO, pa boš lahko še eno leto doma, ko boš srečka . AJA, danes sem zvedela da moja najboljša sošolka - seveda bivša sošolka - JE . Sem se zjokala od sreče. Sem tako vesela za njo. Ima pa rok 28.9. Tak da ga bo itak prenesla, in bo imela OKTOBERČKA tak k me.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 23:08:07
|
|
|
|
irma78
|
Ma sej mava namen okrog novega leta res začet delat na novem , prej pa sva se zmenila da ne, ker bi bilo fino, da bi bil Niki čim večji in samostojneši, ko bo dobil bratca ali pa sestrico (če nam je seveda še en sploh usojen). Pa tudi še kar enega oktobrčka bi imela.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 23:14:48
|
|
|
|
gogabojan
|
Evo vse so že šle spati. Jaz pa poslušam videospot, v katerem Bojan sodeluje. Madona, glih danes sem srečala tega fanta, ki poje v komadu Darjana alias Mulac, pa sem biznis sklenila - ROK bo ko bo mal večji bil tudi not v kakem videospotu. Prec biznis obrnila. Pa bojan bo mel večji uspeh na modni pisti, ker bo že znan medijem iz videospotov.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 23:19:48
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Evo vse so že šle spati. Jaz pa poslušam videospot, v katerem Bojan sodeluje. Madona, glih danes sem srečala tega fanta, ki poje v komadu Darjana alias Mulac, pa sem biznis sklenila - ROK bo ko bo mal večji bil tudi not v kakem videospotu. Prec biznis obrnila. Pa bojan bo mel večji uspeh na modni pisti, ker bo že znan medijem iz videospotov. Jaz še ne. Sicer ne likam, kot sem rekla, ampak spet slike urejam. Jih imam še enih 150 potem jih bom pa dala razvit. A lahko ta videospot daš na FB, da ga še me vidimo? Pa še eno osebno vprašanje. A si ti po izobrazbi ekonomistka, ko vse takoj na biznis obrneš. Sej to je prav, da ne boš narobe razumela.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 23:21:08
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Evo vse so že šle spati. Jaz pa poslušam videospot, v katerem Bojan sodeluje. Madona, glih danes sem srečala tega fanta, ki poje v komadu Darjana alias Mulac, pa sem biznis sklenila - ROK bo ko bo mal večji bil tudi not v kakem videospotu. Prec biznis obrnila. Pa bojan bo mel večji uspeh na modni pisti, ker bo že znan medijem iz videospotov. Jaz še ne. Sicer ne likam, kot sem rekla, ampak spet slike urejam. Jih imam še enih 150 potem jih bom pa dala razvit. A lahko ta videospot daš na FB, da ga še me vidimo? Pa še eno osebno vprašanje. A si ti po izobrazbi ekonomistka JP, JP, JP, a se mi vidi , ko vse takoj na biznis obrneš. Sej to je prav, da ne boš narobe razumela.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 23:22:50
|
|
|
|
gogabojan
|
Evo irma, imaš ga na mojem fb.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 23:27:17
|
|
|
|
irma78
|
evo ga grem takoj pogledat
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 23:40:56
|
|
|
|
gogabojan
|
Punce, če ste šle spati, vam želim prijetno noč. Jaz bom še mal sestavljala in pisala, potem mal tv gledala in zaspala. Bom pa pogledala, če se bo janja vrnila nazaj, ker je prijavljena, morda pa zdaj opravlja DRŽAVLJANSKO DOLŽNOST.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 23:47:06
|
|
|
|
irma78
|
joj kako imam jaz počasen internet. Mi je pol ure tvoj video prenašal. V glavnem, se v videu že vidi, da je Bojan talentiran za manekena al pa igralca. Bo zelo uspešen. Evo, bo lahko ta spot na avdicije al pa na foto šuting prinesel. Pa verjamem, da si Goga kot ekonomistka tudi kaj finančno potegnila iz Bojanovega igranja.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?