|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
26.3.2009 22:00:06   
irma78
Hvala ti Janja, da si malo razbila tole monotonost (mislim samo moje poste).

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
26.3.2009 22:04:21   
janja 27
druge sam berejo in berejo in berejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
26.3.2009 22:12:00   
gogabojan
Čer čer.

Ste me kaj pogrešale??? SEVEDA NEEEEEEE!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Madona, danes pa nisem dolgo bila za compom. Danes skoraj nič. Le tekoče mal prebrala in to je to. Pa kaj dopisala.

Evo deca spijo. Mali pojedu fulllllllllllll velikkkkkkkkkkkkkkk kašice od rižka. Banana še vedno ne gre v ritko.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je bil fenomenalen. Kot dva pobrtetnikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sva nadoknadila vse za nazaj. In se je fajn dokazal, ker včeraj nisva.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak no, nevem kaj naj vam še dopišem. Nimam več idej.

Aja, sem pa brala Bojanu pravljico za CBZ pa je mali fullllllllll užival. Je ležal med nama, in svoje nogice (sem ga mela sam v bodiju) nagice tancal po knjigici. Pa še pesmico sem Bojana učila. MALI PA JE FULLLLLLLLL UŽIVAL.

Tako da bo zdaj vsak večer, preden bo šel Bojan spat, za oba pravljica in par pesmic. user posted image RES abnormalno uživa v tem. Bomo videli, če bo jutri tudi.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
26.3.2009 22:14:56   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je bil fenomenalen. Kot dva pobrtetnikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sva nadoknadila vse za nazaj. In se je fajn dokazal, ker včeraj nisva.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj smo ti včeraj rekle, da bo tako. Dobro ga imaš pod komando, moram rečt. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
26.3.2009 22:19:27   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Saj smo ti včeraj rekle, da bo tako. Dobro ga imaš pod komando, moram rečt. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
26.3.2009 22:21:04   
irma78
Veš kaj mene zanima Gogabojan? Od kje imaš ti tako veliko energije - med zadnjimi greš spat, pa tudi med prvimi vstaneš. A ti jo da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  toliko?

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
26.3.2009 22:21:05   
janja 27
goga obvlada obvlada vse položajeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moji tud že vsi drnjovhajouser posted image user posted image user posted image

punci v sobi, moj pa na kavčuuser posted image user posted image user posted image
ga bom že pol zbudilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
26.3.2009 22:23:42   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

ga bom že pol zbudilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A za user posted image user posted image user posted image ? Jaz bom šla pa namesto user posted image user posted image user posted image  peglat, ker moj tudi spi, pa če ga grem zbudit, bo tečen kot user posted image . Itak sva pa še zaradi včeraj malo na bojni nogi in sva bolj cimra kot kaj drugega.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
26.3.2009 22:28:02   
gogabojan

Veš kaj mene zanima Gogabojan? Od kje imaš ti tako veliko energije - med zadnjimi greš spat, pa tudi med prvimi vstaneš. A ti jo da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  toliko?

Nene. Mi pa da eno veselje, da prebrodim dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nevem kaj naj ti rečem. Nisem toliko zaspani tipuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Hormoni me zafrkavajo pošteno. Ščitnica pa to, morda to user posted image user posted image user posted image user posted image

Al pa se mi sam nabira, nabira nabira, enkrat pa bo počilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Utrujeno se edino počutim, ko malček tečnari. Takrat sem utrujena. Pa srček ko pride domov, ga takoj vzame za eno uro, da mamice nini. Je pršu domov npr. danes, ni niti jedel, sam mal spil kavice, in je že šibal ob 5h vn še malo z tamalim.

Pol čez kakih tričetrt ure sem šla še jaz.

Tak da, jaz se dam za eno dragoceno uro na offf  k moj pride. To je pomoje to.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
26.3.2009 22:31:58   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Drugače se je pa naša  dopoldne pokakala zeleno ...ni čudno, da je bila nemirna noč in prdenje - je prebavljala GH!!!
Ampak je zdej OK in spi že 2,5 ure ...ni jedla že 4,5 ure!!! Mah naj se naspi, ko se zbudi, bo pa lačna kot volk ...
Lovely in Lučka hvala za družbo ... :)

???? a še vedno je spala takrat....noro...pa si rekla, kak jo bo treba v avtu hranit....je bila že fejst zmatana...mogoče pa od včerajšnjega uvajanja GH?? user posted image

sem BP pirpeljala domov, jo ponovno prestavila v košaro do vozička, v kateri je še doma odspala enih 15 min!!! in se zbudila in potem najedla :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
26.3.2009 22:36:26   
janja 27

A za user posted image user posted image user posted image ? Jaz bom šla pa namesto user posted image user posted image user posted image  peglat, ker moj tudi spi, pa če ga grem zbudit, bo tečen kot user posted image . Itak sva pa še zaradi včeraj malo na bojni nogi in sva bolj cimra kot kaj drugega.

ja itak za user posted image user posted image user posted image če se mi bo kaj dalouser posted image user posted image user posted image moj pa ni nič jezen če ga zbudim sej itak ga bi k bi ga sterala v postlouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
26.3.2009 22:36:43   
PikicaStonoga

druge sam berejo in berejo in berejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sma jaz pa res VEDNO najprej prebrem in potem pišem ...al pa če kdaj na kaj naletim sproti komentiram, d apotem ne iščem za nazaj ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
26.3.2009 22:48:07   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

sma jaz pa res VEDNO najprej prebrem in potem pišem ...al pa če kdaj na kaj naletim sproti komentiram, d apotem ne iščem za nazaj ...

sej tud jaz vedno preberemuser posted image user posted image user posted image user posted image sem misla lih na ta način k nas je blo veliko gor pa ni nihče nič napisaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sem se mal narobe izrazlauser posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
26.3.2009 22:53:19   
gogabojan
Danes pauser posted image user posted image user posted image user posted image nekam švoh pišete. Sm mislila, kok bom mela za prebrati zdaj, pa nič.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
26.3.2009 22:54:47   
janja 27
goga te ni blo pa se nič ne dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image

pa še ene punce so mele slab danuser posted image user posted image user posted image

tko da.......ta luna slabo vpliva

Neposredna povezava do sporočila: 3490
26.3.2009 22:59:35   
irma78
Enim (npr. meni) se pa nič pametnega ne dogaja. user posted image user posted image user posted image

Sem mislila, da bom imela že naslednji teden drug avto, sedaj ne bo pa nič iz tega in sem čisto v depri. No, vsaj moj sonček je bil danes, kljub temu, da ma nosek še majčkeno polno, kar priden in me lepo razveseljuje.

Jaz sploh ne vem kako bo, ko bom morala it septembra v službo. Sem se sedaj tako navadila biti doma in mi je tako luštno cele dneve zunaj bit in se sprehajat, tako da res ne vem, kako se bom sprijaznila z vsakodnevnim odhodom v službo. Me že sedaj skrbi.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
26.3.2009 23:05:01   
gogabojan

Enim (npr. meni) se pa nič pametnega ne dogaja. user posted image user posted image user posted image

Sem mislila, da bom imela že naslednji teden drug avto, sedaj ne bo pa nič iz tega in sem čisto v depri. No, vsaj moj sonček je bil danes, kljub temu, da ma nosek še majčkeno polno, kar priden in me lepo razveseljuje.

Jaz sploh ne vem kako bo, ko bom morala it septembra v službo. Sem se sedaj tako navadila biti doma in mi je tako luštno cele dneve zunaj bit in se sprehajat, tako da res ne vem, kako se bom sprijaznila z vsakodnevnim odhodom v službo. Me že sedaj skrbi.

Irma, Nik ti je itak prvi.

Saj ti ni treba razmišljati. HOP HOP V AKCIJO, pa boš lahko še eno leto doma, ko boš srečka user posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AJA, danes sem zvedela da moja najboljša sošolka - seveda bivša sošolka - JE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem se zjokala od sreče. Sem tako vesela za njo. Ima pa rok 28.9. Tak da ga bo itak prenesla, in bo imela OKTOBERČKA tak k me.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
26.3.2009 23:08:07   
irma78
Ma sej mava namen okrog novega leta res začet delat na novem user posted image , prej pa sva se zmenila da ne, ker bi bilo fino, da bi bil Niki čim večji in samostojneši, ko bo dobil bratca ali pa sestrico (če nam je seveda še en user posted image  sploh usojen). Pa tudi še kar enega oktobrčka bi imela.

Neposredna povezava do sporočila: 3493
26.3.2009 23:14:48   
gogabojan
Evo vse so že šle spati.

Jaz pa poslušam videospot, v katerem Bojan sodeluje.

Madona, glih danes sem srečala tega fanta, ki poje v komadu Darjana alias Mulac, pa sem biznis sklenila - ROK bo ko bo mal večji bil tudi not v kakem videospotu.user posted image user posted image user posted image user posted image

Prec biznis obrnila. Pa bojan bo mel večji uspeh na modni pisti, ker bo že znan medijem iz videospotov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
26.3.2009 23:19:48   
irma78

Evo vse so že šle spati.

Madona, glih danes sem srečala tega fanta, ki poje v komadu Darjana alias Mulac, pa sem biznis sklenila - ROK bo ko bo mal večji bil tudi not v kakem videospotu.user posted image user posted image user posted image user posted image

Prec biznis obrnila. Pa bojan bo mel večji uspeh na modni pisti, ker bo že znan medijem iz videospotov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz še ne. Sicer ne likam, kot sem rekla, ampak spet slike urejam. Jih imam še enih 150 potem jih bom pa dala razvit.

A lahko ta videospot daš na FB, da ga še me vidimo?

Pa še eno osebno vprašanje. A si ti po izobrazbi ekonomistka, ko vse takoj na biznis obrneš. Sej to je prav, da ne boš narobe razumela.

Neposredna povezava do sporočila: 3495
26.3.2009 23:21:08   
gogabojan

Evo vse so že šle spati.

Jaz še ne. Sicer ne likam, kot sem rekla, ampak spet slike urejam. Jih imam še enih 150 potem jih bom pa dala razvit.

A lahko ta videospot daš na FB, da ga še me vidimo?

Pa še eno osebno vprašanje. A si ti po izobrazbi ekonomistka JP, JP, JP, a se mi vidi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ko vse takoj na biznis obrneš. Sej to je prav, da ne boš narobe razumela.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
26.3.2009 23:22:50   
gogabojan
Evo irma, imaš ga na mojem fb.

Neposredna povezava do sporočila: 3497
26.3.2009 23:27:17   
irma78
evo ga grem takoj pogledat

Neposredna povezava do sporočila: 3498
26.3.2009 23:40:56   
gogabojan
Punce, če ste šle spati, vam želim prijetno noč.

Jaz bom še mal sestavljala in pisala, potem mal tv gledala in zaspala.

Bom pa pogledala, če se bo janja vrnila nazaj, ker je prijavljena, morda pa zdaj opravlja DRŽAVLJANSKO DOLŽNOST. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
26.3.2009 23:47:06   
irma78
joj kako imam jaz počasen internet. Mi je pol ure tvoj video prenašal.

V glavnem, se v videu že vidi, da je Bojan talentiran za manekena al pa igralca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bo zelo uspešen. Evo, bo lahko ta spot na avdicije al pa na foto šuting prinesel. Pa verjamem, da si Goga kot ekonomistka tudi kaj finančno potegnila iz Bojanovega igranja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?