Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 7:34:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
za 135 evro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 7:43:51
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft PF.... ti si avokado dala tvoji pupi, ne? Sem ga kupila, zdaj pa ne vem, kaj z njim počet... a kar surovega zmešam v hrano? Jaz surovega. Pa fino mora bit zrel. Če dam v zelenjavo, mu malpo kasneje vmešam, ne v vroče, se mi zdi da vrelo verjetno vitamine pokuri.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 7:53:49
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..jaz mu pa še nisem surovega sadja dala .... A že lahko ....mu pa zdaj ta teden vode več ne prekuhavam...... al bi še morala Mu jo kar iz pipe natočim..... Meni je včeraj patronažna rekla, da lahko že počasi uvajam nekuhano sadje (npr. prvo 2 žlički jabolčnega soka nekuhane jabolke), sem pa jo tudi vprašala glede prekuhavanja vode in je rekla, da čim dalje jo prekuhavam boljše je. S prekuhavanjem se uničijo bakterije v vodi, ki pa jih tako že dobi "dovolj" v sebe s tem, da vse v usta nese. Je rekla, da oni priporočajo naj se voda prekuhava tam nekje do 1 leta. Aja, pa dobro jutro, mi smo tudi že ob 5.30 vstali in zdaj Gal že spi prvo rundo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 7:54:39
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Policaj se sprehaja po parku in vidi Janezka, ki se igra v pesku. 'Kaj delaš, fant?' Janezek: 'Policaja.' Policaj: 'In kako ga delaš?' Janezek: 'Pa tako: malo peska, malo vode in malo dreka, pa je policaj.' Policaj se razjezi: 'Dreka? Da tega nisi nikoli več delal, ali pa te bom s pendrekom! Si razumel?' Janezek: 'Ne bom več, stric.' Naslednji dan gre policaj spet mimo peskovnika in Janezek spet nekaj modelira. Vpraša ga: 'Kaj pa danes delaš?' Janezek: 'Vojaka.' Policaj: 'In kako ga delaš' Janezek: 'Malo peska in vode, pa dobim vojaka.' Policaj: 'Kaj pa drek?'Janezek: 'Če dodam drek, spet dobim policaja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 7:56:13
|
|
|
|
Marsy
|
No, takole. V misli si prikličite melodijo od čebelice Maje. Zdaj pa si zapojte besedilo: NEKOČ, NI DOLGO ŠE TEGA, PRED TOČNO ŠEST'MI MESECI, RODILA SE JE DEKLICA, DOBILA LEPO JE IME. VSI, KI JO POZNAMO, REČEMO JI KAJA, MALA, ZVITA, RADOVEDNA KAJA. KAJA, KI HITI, HITI, KAMORKOLI SE JI ZDI. SPET DANES Z NAMI DEKLICA JE KAJA, MALA, ZVITA, NASMEJANA KAJA, KAJA SE SMEJI, SMEJI KADARKOLI SE JI ZDI. ČE IŠČEŠ SREČO, NE POZABI MALA KAJA, DA JO IŠČEMO VSI S TABO KAJA! KAJA, ZATE NAJ VES SVET SPREMENI SE V PISAN CVET. KAJA... KAJA... KAJA, PA SREČNO, SREČNO POT...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 8:03:40
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy No, takole. V misli si prikličite melodijo od čebelice Maje. Zdaj pa si zapojte besedilo: NEKOČ, NI DOLGO ŠE TEGA, PRED TOČNO ŠEST'MI MESECI, RODILA SE JE DEKLICA, DOBILA LEPO JE IME. VSI, KI JO POZNAMO, REČEMO JI KAJA, MALA, ZVITA, RADOVEDNA KAJA. KAJA, KI HITI, HITI, KAMORKOLI SE JI ZDI. SPET DANES Z NAMI DEKLICA JE KAJA, MALA, ZVITA, NASMEJANA KAJA, KAJA SE SMEJI, SMEJI KADARKOLI SE JI ZDI. ČE IŠČEŠ SREČO, NE POZABI MALA KAJA, DA JO IŠČEMO VSI S TABO KAJA! KAJA, ZATE NAJ VES SVET SPREMENI SE V PISAN CVET. KAJA... KAJA... KAJA, PA SREČNO, SREČNO POT... Marsy, ful lepo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 8:11:58
|
|
|
|
arabela*
|
sem si kafe naredila....pa sem zaspala še za eno uro z ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 8:31:48
|
|
|
|
AinB
|
Dobro jutro vsem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 8:47:41
|
|
|
|
Čarli08
|
Čestitke Kaji.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 8:54:28
|
|
|
|
pf
|
Jutro. Lara Lana je sveže sadje že mesec dni sigurno. Nič ni nobene reakcije. Škoda vitaminov, če prekuhaš malo. Gre s paličnim fajn. Glej edino, da narežeš bolj male kose in pa hruške, kot pravi Meta. Kupi jih kilogram, da bodo potem fajn zrele, ali pa sproti kupuj bolj zrele. Je neprimerno boljši okus kot prekuhano. Mogoče zato ni punci všeč. Pa daj kako žličko skutke zraven, ali pa navadnega jogurta. Marisa in Saraya čestitke za sedmico. Marsy skupaj punce kupite kako spodnje perilo bolj fensi za bodočo ženičko. To pa ne rabiš nekaj ful denarja, če vas bo več. Vsaka da deset evrov, pa bo lepo darilo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 8:55:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you včeraj ste imele debato glede poletnih cunj za ...........tiste, ki že nakupujete........koliko št. pa vzamete? Mene pa predvsem zanima, kaj jim mislite poleti oblačit? Npr. ko je 30 stopinj Bodi, kratke hlače, samo majčko in plenico? bubijeva P me je skregala, ker je imel poleti bodi oblečen - je rekla samo majčko, da se bolj zrači. Meni pa se še vedno zdi, da mora bodi plenico gor držat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 8:55:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria - imaš mail KAJ PA jst? kaj pa jaz?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 8:56:03
|
|
|
|
*bubi*
|
včerajšnjim in današnjim slavljencem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 8:56:28
|
|
|
|
pf
|
Gold fish imaš z.s.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 8:57:06
|
|
|
|
pf
|
Kaj pa jaz in gmail.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 8:58:40
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj pa mango je že katera dajala? Na kak način? Včeraj sem enega kupila, pa ne vem, kaj z njim.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:01:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya no,mi smo že spet budni od 5.30,zgleda,da je naša ugotovila,da je rana ura,zlata ura....si je začela tak veselo vriskat in se obračat po postli.... dobro jutro ....saraya - naš se vsako jutro tak zbudi......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:02:20
|
|
|
|
Marsy
|
Ma sej, ko pa sploh ne vem, katere smo povabljene na dekliščino. Mal je smešna situacija. Zdej, ko smo večinoma v Izoli, sploh nimam več kontakta z večino ljudmi, ker sem pa menjala telefon, so mi po nesreči izgubili telefonske, tko se tud pozanimat ne morem pri drugih njenih prijateljicah, za katere pričakujem, da so povabljene. Drugač bi blo, če bi se še vedno družile. Tko da moram nekaj sama zrihtat. Je pa bodoča nevesta zelo močne postave in trenutno v fazi hujšanja, tko da tud pod razno ve nem, kaj seksi bi ji lahko kupila. Zdej mal tuhtam, da bi kakšna masažna olja, da si s tem popestrita poročno noč?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:02:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you včeraj ste imele debato glede poletnih cunj za ...........tiste, ki že nakupujete........koliko št. pa vzamete? Mene pa predvsem zanima, kaj jim mislite poleti oblačit? Npr. ko je 30 stopinj Bodi, kratke hlače, samo majčko in plenico? plenička,body brez rokavov ali majčka,pa spodaj tanke kratke hlačke....kapica,oz klobuček .... ja, klobuček/kapico sem jaz pozabila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:03:06
|
|
|
|
Marsy
|
Kje pa naročim tisto knjigo z recepti sestre Vendeline? Da grem mal pobrskat in naročit.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:03:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Koliko pa je topla voda v termah? Meni se zdi vse, kar je pod 37 mrzlo... Naša Lara bi verjetno tudi uživala... ma kaj nej jaz potapljaško veštito oblečem?! Joj, joj... Mene če hočeš mučit, me daj v 37 stopinj. Jaz mam najrajši, da je voda okol 25 stopinj... joj,jaz pa se z vrelo tuškam,mi je že enkrat zarad te butaste navade slabo postalo..... jaz tud mam ful vročo vedno...., ko sem bla sem morala ful pazit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:04:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft za 135 evro jaz sem pa jo dala za 80€ gor + dežno prekrivalo zraven.....pa se mi dosti zdi A naj popravim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:07:42
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..jaz mu pa še nisem surovega sadja dala .... A že lahko ....mu pa zdaj ta teden vode več ne prekuhavam...... al bi še morala Mu jo kar iz pipe natočim..... Jaz ji dajem surovo banano, hruško in jabolko - vse prenaša bp. Vodo je meni P rekla naj prekuhavam do 1. leta. Se je tudi meni zdelo dolgo, kar sem ji tud povedala, pa je rekla, da je tko boljš. Sicer ni nek manijak na sterilnost, ker je tud rekla, na je najslabše če otrok zraste v zelo sterilnem okolju, tko da ne vem kje je hec te vode.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:13:13
|
|
|
|
Marsy
|
Če se vam vode ne da kuhat, je v redu tudi tista v plastenkah. So meni rekli.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:14:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy . Zdej mal tuhtam, da bi kakšna masažna olja, da si s tem popestrita poročno noč? Jaz dekliščine sicer nisem imela, ampak mislim, da je to bolj za štos. Spomni se enega dogodka, najdi stvar, ki jo povezuješ s tem, pa je.... kaj pa vem, mogoče je kdaj zgubila kake kič uhane in bila vsa nesrečna zaradi tega. Al pa si rada lakira nohte in ji kupi lak v barvi, ki je še nima.... res kaj malega. Lahko zbereš slike iz skupnih dogodivščin in narediš plakat. Pa kaj smešnega zraven napišeš. Za poroko pa tudi kaj majhnega, saj ni važna vrednost darila. Lahko olja ali dišeče svečke. Glavno, da nekaj izvirnega v zvezi s tem napišeš v čestitko, to veliko odtehta Če povem po pravici, je meni prav grozno, da je svet postal tako materialen
|
Glasbeni vrtiljakecklitiaMorda ste kupili ali so vam podarili glasbeni vrtiljakec za vašega dojenčka. Ste zadovoljni z njim? otrok lepše zaspi in se umiri?Da (
50%)
Ne (
26%)
Včasih (
24%)
Število vseh glasov: 42Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!