Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 17:32:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Katere piškote ve kupujete malčkom in kje? Sama nisem še našla nič pametnega, povsod je bil cukr, gluten al pa jajca ... Nobenih, še tko bo prehitro začela s sladkarijami.... Lara Croft nikoli ne jeste juhe? Lara nobene vrste juh ne jesta? Malo boš že mogla skuhati babiki kako juhico, ker ko bo v vrtcu se bo čudila kaj pri vrabcu je to. Ja, sam res bo čudno gledala tisti čaj, oštja.... Jemo špargljevo juho iz vrečke... njamsi... Čestitke Lani... Sem ji malo prej še enkrat dala tisto papico, v kateri je blo meso zmešano.... ni hotela... tisto, v kateri ga pa ni bilo, je pa zmazala... to bo tatko vesel.... Sem ji navaden jogurt dala... in bila prepričana, da ga ne bo jedla.... mmmmmm njam, kako ji je šel lepo dol... sem se malo naveličala ji po žlički dajat, ker je tak redek, pa sem ji kr kozarček nagnila... je kr znala, kako in kaj.... hahaha... samo je ratalo preveč packarije pa sem ji malo kašice not vsula... Vse je pojedla.... Meni se zdi, da sem začutla zobek.... zdej pa ne vem, al je res zunaj ali manjka še mikeno, da prodre ven....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 17:33:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
AJa... moj dragi mi je kupil printer+skener vse v enem... da mi ni treba za vsak drekec hodit v pisarno.... ajeja, zdej bom začela stare fotke skenirat... eno sem že... torto, ko je imel moj sinko 6 let....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 17:51:43
|
|
|
|
pf
|
Lahko tebi, ko znaš. Skenirat, pa slike gor nalagat, pa vse živo. Jaz pa sem tema, pa v službi skozi uporabljam računalnik, ampak za take hece pa nisem. Ne znam in pika.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 17:53:23
|
|
|
|
pf
|
Madonca je mrzlo zunaj, sva bile zdaj še slabo uro zunaj in je mraz.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 18:07:08
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft AJa... moj dragi mi je kupil printer+skener vse v enem... da mi ni treba za vsak drekec hodit v pisarno.... ajeja, zdej bom začela stare fotke skenirat... eno sem že... torto, ko je imel moj sinko 6 let.... dej nalimaj jo, da vidmo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 18:08:12
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lahko tebi, ko znaš. Skenirat, pa slike gor nalagat, pa vse živo. Jaz pa sem tema, pa v službi skozi uporabljam računalnik, ampak za take hece pa nisem. Ne znam in pika. ma jst se kr tuki podpišem js sm še zmeraj v kameni dobi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 18:08:46
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Madonca je mrzlo zunaj, sva bile zdaj še slabo uro zunaj in je mraz. midve sva ble tut eno urco pa je kr blo nekak na sončku
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 18:10:20
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria čestitke ..... mamici brawo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 18:11:46
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...sem jezna zdaj in res grem.... ma daj nehaj....ti pa res hitro obupaš.. .....če bi tak hitro obupala...tega mojga pikeca zdaj sploh ne bi bilo... FIŠI brawo sej wemo, da si zakon, in da ne obupaš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 18:12:30
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce a ste že dale svojim govejo juhico? telečjo ja ja telečjo - mi tut
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 18:23:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lahko tebi, ko znaš. Skenirat, pa slike gor nalagat, pa vse živo. Jaz pa sem tema, pa v službi skozi uporabljam računalnik, ampak za take hece pa nisem. Ne znam in pika. Vse se da, če se hoče.... skenirala sem tudi jaz danes prvič... ampak za take hece pa nisem. Ne znam in pika. Lahko se odločiš drugače...
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 26.3.2009 18:24:53 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 18:27:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
PF.... ti si avokado dala tvoji pupi, ne? Sem ga kupila, zdaj pa ne vem, kaj z njim počet... a kar surovega zmešam v hrano?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 18:29:18
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft PF.... ti si avokado dala tvoji pupi, ne? Sem ga kupila, zdaj pa ne vem, kaj z njim počet... a kar surovega zmešam v hrano? Jaz ji ga surovega zmešam v bučko pa pire - pa ma ful rada.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 18:31:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
dej nalimaj jo, da vidmo user post Sem hotela najti prej še zmaja, ki sem ga tudi za en rojstni dan naredila...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 18:32:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma joj, spet se je posračkala...... če se ne posere ene 8x na dan po malo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 19:40:17
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma joj, spet se je posračkala...... če se ne posere ene 8x na dan po malo... Dobr večer. Lara, jaz sem se lih dons spraševala kolkat na dan se posračka, ker se mi zdi, da ga na vsako uro previjam.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 19:58:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lahko tebi, ko znaš. Skenirat, pa slike gor nalagat, pa vse živo. Jaz pa sem tema, pa v službi skozi uporabljam računalnik, ampak za take hece pa nisem. Ne znam in pika. vse se da,če je volja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 19:58:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Madonca je mrzlo zunaj, sva bile zdaj še slabo uro zunaj in je mraz. pri nas je bilo fajn vreme....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:00:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: pf Naša baba ima pa danes sedmičko. Ne morem verjeti kako čas beži. Čestitamo še jaz
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:00:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma joj, spet se je posračkala...... če se ne posere ene 8x na dan po malo... res al kaj napa že lep čas nekje 1-2 krat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:01:33
|
|
|
|
arabela*
|
lana
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:01:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft AJa... moj dragi mi je kupil printer+skener vse v enem... da mi ni treba za vsak drekec hodit v pisarno.... ajeja, zdej bom začela stare fotke skenirat... eno sem že... torto, ko je imel moj sinko 6 let.... dej nalimaj jo, da vidmo jaz sem tud firbčna
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:02:06
|
|
|
|
pf
|
Lara avokado sem ji jaz dala en dan z jabolkom in banano, polovičko pa drug dan z hruško in suhimi slivami in ja svežega. Nisem nič prekuhala. V bistvu nič ne kuham več sadja, razen če tu in tam dam not suhe slive ali marelice, takrat malo prevrem, cca 3 minutke da vre.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:03:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf Lahko tebi, ko znaš. Skenirat, pa slike gor nalagat, pa vse živo. Jaz pa sem tema, pa v službi skozi uporabljam računalnik, ampak za take hece pa nisem. Ne znam in pika. Vse se da, če se hoče.... skenirala sem tudi jaz danes prvič... ampak za take hece pa nisem. Ne znam in pika. Lahko se odločiš drugače... lara...se strinjam s tabo.... ........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:04:02
|
|
|
|
pf
|
Midva imava tudi multifunkcijsko napravo Hp-jevo za faks, kopiranje in skeniranje in printanje in pride prav včasih. Mojemu sicer več, ampak ni slabo, pa itak niso tak drage.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?