|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
26.3.2009 15:52:36   
Rakica_80
Punce a bomo kej navijaleuser posted image
Petek, 27.03.
Šopka - ETZ
mismis - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce naj bo petek vaš dan in tak kot ste si ga predstavljaleuser posted image user posted image user posted image
user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
26.3.2009 15:54:08   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo javljam se zopet, da vam povem da mi jutri pade prva špika v postopkuuser posted image user posted image user posted image , in gremo s polno paro do konca da bomo potem zagledali velik +

Miklarom, bravo, akcija!! A si v dolgem al kratkem postopku? Da vem, kdaj te moramo začet posipat s čarobnih prahcemuser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
26.3.2009 15:55:13   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Reby pa hitrejš tipka, Reby pa hitrejš tipkauser posted image

Veš kaaaaaaj, probaj ti tipkat z levo roko da ješ, drugače sem desničarka, pazit moram, da kej ne popacam, pa še z miško vrtet in tipkat, eeeejjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Še hitra semuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
26.3.2009 15:56:09   
T1979
Ojla pupe,

gospodarica super za ++++++. user posted image  Malo pozno, ma sem šele zdaj vidla. Me 2 dni ni gor, pa je že vse novo.

Mismis še malo, pa bo. user posted image

Miklarom super za začetek, naj bo zmagovalen.

Tiste k sem spustila, sem prebrala, samo si nisem zapomnila. user posted image

Lep dan še naprej, grem domov.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
26.3.2009 15:57:10   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Punce a bomo kej navijaleuser posted image
Petek, 27.03.
Šopka - ETZ
mismis - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še jest navijam. Dejmo bejbe, dejmo bejbe. user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2630
26.3.2009 15:57:13   
Rakica_80

evo javljam se zopet, da vam povem da mi jutri pade prva špika v postopkuuser posted image user posted image user posted image , in gremo s polno paro do konca da bomo potem zagledali velik +

O supeeeeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pol pa bomo nekje skupaj čakale v čakalniciuser posted image  Danes pade meni 3 špika, zvečer si jo bom dajalauser posted image
A imaš dolg ali kratek postopek?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
26.3.2009 16:00:24   
mismis

O supeeeeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pol pa bomo nekje skupaj čakale v čakalniciuser posted image  Danes pade meni 3 špika, zvečer si jo bom dajalauser posted image
A imaš dolg ali kratek postopek?

nič ne boste skupaj čakale v čakalnici, namreč Miklarom je v MB, ti BEBIII si pa v GK LJ.
Lahko se pa na daljavo spodbujate user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 2632
26.3.2009 16:01:19   
mismis

super za prvo špiko, sedaj pa novim zmagam naproti user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
26.3.2009 16:03:10   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ok važno da se spodbujamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako vesela sem bila, da bom nekoga spoznala, zopet bom samauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
26.3.2009 16:04:28   
miska73
Mišmišu moj, men je tale tvoja lestvica velikosti foliklov prav všeč.
Le tak naprej.
Bojo pa jutri verjetno res glih prou zreli za stopko.
Držim pesti še naprej.

BibaBond ma jst pridem na naslednjo žurko sam zato, da vidim tvojo koreografijo.

Miklarom bravo za akcijo.

Diana nč se ne boj preveč punkcije. Je tko, da če ti jo dela Dr.D je lahko popolnoma neboleča. Če ti jo pa dela kateri izmed drugih bo morda rahlo boleča, ampak tak, da se da prežvet in da greš kljub vsemu potem nasmejana ven. Sem pa jaz med punkcijo prosila eno izmed medicinskih sester, ki so bile zraven, da mi je pritiskala na trebuh.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
26.3.2009 16:05:20   
mismis

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ok važno da se spodbujamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako vesela sem bila, da bom nekoga spoznala, zopet bom samauser posted image

ni nujno, počakaj, da se javijo še kakšne borke. Pa te, ki imajo prve UZ-je, bodo imele druge kasneje, mogoče se ulovite s termini.

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 2636
26.3.2009 16:07:46   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Le tak naprej.
Držim pesti še naprej.

ma srce, sej lestvica je super in jutri bo po moje res stopka, ampak mene sedaj baše, da ne bom imela dr. D-ja na punkciji. Toliko ga ponujam vsem, na koncu sem pa sama ostala na suhemuser posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 26.3.2009 16:08:40 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
26.3.2009 16:14:14   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Le tak naprej.
Držim pesti še naprej.

ma srce, sej lestvica je super in jutri bo po moje res stopka, ampak mene sedaj baše, da ne bom imela dr. D-ja na punkciji. Toliko da ponujam vsem, na koncu sem pa sama ostala na suhemuser posted image

Pa sej je meni tud hudo, da boš glih ti ostala brez Dr.D-ja. Ampak, kaj ko na to nimaš več vpliva.
Se spomnem kak sem jst tud kalkulirala te datume... men se je pa takrat šlo, da bi ja imela puncijo v torek in ne v sredo, ker za Dr. D-ja za punkcijo je blo to ganz egal keri dan ga vzamem v precep, ampak sem potem ravno ulovila mojo Dr.R na nedeljo, ker je bila tisti teden dežurna. Sem imela pripravljen bojni plan, da jo kar tam malo zaslišim, če bi bile spet samo morule... no, ampak se je potem drugače končalo user posted image .

Kak bo pa zdej tvoj rezervni bojni plan brez Dr.D-ja. Dvojna doza ketonala?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
26.3.2009 17:35:36   
mismis

Le tak naprej.
Držim pesti še naprej.

ma srce, sej lestvica je super in jutri bo po moje res stopka, ampak mene sedaj baše, da ne bom imela dr. D-ja na punkciji. Toliko da ponujam vsem, na koncu sem pa sama ostala na suhemuser posted image

Pa sej je meni tud hudo, da boš glih ti ostala brez Dr.D-ja. Ampak, kaj ko na to nimaš več vpliva.
Se spomnem kak sem jst tud kalkulirala te datume... men se je pa takrat šlo, da bi ja imela puncijo v torek in ne v sredo, ker za Dr. D-ja za punkcijo je blo to ganz egal keri dan ga vzamem v precep, ampak sem potem ravno ulovila mojo Dr.R na nedeljo, ker je bila tisti teden dežurna. Sem imela pripravljen bojni plan, da jo kar tam malo zaslišim, če bi bile spet samo morule... no, ampak se je potem drugače končalo user posted image .

Kak bo pa zdej tvoj rezervni bojni plan brez Dr.D-ja. Dvojna doza ketonala?

ni rezervnega plana, jaz sem skoz računala na to, da se mi bo izšlo z  njim, ali jeb.at ga, nisam ja te sreče.
Bomo pač potrpeli kar bo za potrpeti, potem bom pa cel dan doma kavčala in se smilila sama sebiuser posted image user posted image
Mogoče mi bodo pa zvezde naklonjene in mi bodo podaljašali terapijo do sobote, potem bi bila punkcija v ponedeljek in problem dr. D-ja je rešen. Ali sve mi se čini, da je to manje više, sanja svinja kukuruz...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
26.3.2009 17:36:28   
DaisyE
Ojla pupe.

Miš, a je 10. 4. že fixen? Samo en pomislek mam. 10.4. sledi velikonočni ponedeljek, lahko, da bo folk kam šel. Jaz grem domov tisti vikend. Pa saj ne, da bi me to kaj oviralo. Naši so že navajeni, da po RR feštah župco kuhajo. user posted image user posted image user posted image  No kakorkoli, samo, da vzamemo v zakup. Aja pa superski rezultat. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
26.3.2009 17:38:12   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Ojla pupe.

Miš, a je 10. 4. že fixen? Samo en pomislek mam. 10.4. sledi velikonočni ponedeljek, lahko, da bo folk kam šel. Jaz grem domov tisti vikend. Pa saj ne, da bi me to kaj oviralo. Naši so že navajeni, da po RR feštah župco kuhajo. user posted image user posted image user posted image  No kakorkoli, samo, da vzamemo v zakup. Aja pa superski rezultat. user posted image user posted image user posted image

ma ne vem, če je datum fiksen, bodo še ostale povedale kdaj jim paše,..sem danes z Žiži govorila in je rekla, ni blema, da njej ustreza

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
26.3.2009 17:41:36   
DaisyE
No tole je pa super!!!! Vas že pogrešam.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
26.3.2009 17:45:22   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

No tole je pa super!!!! Vas že pogrešam.

jaz tudi tebe, večkrat...user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
26.3.2009 17:45:56   
sonček85

Dobro jutro vsem skupaj...

jaz sem že nazaj z GK LJ, danes k sreči ni bilo nobene gužve. Stanje pa je sledečo...

D:21,19,19,18
L:20,18,17,17

Jutri (27.03.) ponovni UZ, bo vsej verjetnost bo jutri stopka in v nedeljo punkcija.
Kar mi sicer ni najbolj všeč, ker dr. D-ja v nedeljo 100% ne bo na GK LJ, zato mi ne bo mogel narediti punkcijeuser posted image user posted image user posted image

ma ja, bomo že preboleli.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
26.3.2009 17:49:56   
lana70
punve, s katerim G pa maste najslabše izkušnje v zvezi s punkcijo??

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
26.3.2009 17:59:32   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

punve, s katerim G pa maste najslabše izkušnje v zvezi s punkcijo??

ma Lana, saj ni tako, da ostali delajo full slabo ali full boleče, da se preživeti. Gre se samo zato, da dr.D to res dobro opravi, namreč ves čas ti govori, kaj bo naredil, ker ima tak pomirjajoč glas se fino sprostiš in zato tudi ne boli toliko.
Drugače pa punce zaupajo različnim ljudem, npr. mateja goljev prisega na Tomaževiča, kakšna druga na Zorna, zame pa itak vsi vejo, kdo je moj favorit

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
26.3.2009 18:28:42   
bbpikica

bbpikica, kaj pa je s tabo. Sicer se spomnim tistega z.s., potem pa nobene informacije, a ste jih ujeli, ali so spet ušli

Evo men se dogaja vse sorte. Najprej sem šla na kontrolo k mojmu doktorju in mi je lepo dal napotnico za koloskopijo in mi je kar slabo ratal. Pol sm mal pojamrala da zadnje čase slabo slišim in bi blo mogoče dobr mal ušesa prepucat, pa on gleda v moje uhe in prav da so čisti sam bobnčki so udrti. Mi ni blo nč jasno in mi razloži da imam sinusitis oziroma zamašene cevke po katerih bi mogla neka tekočina odtekat pa ne odteka in se v uhu nabira in ustvarja vakum in mi vleče bobnčke notruser posted image , pa sem dobila še ene tri spreje za v nos špricat. Kar se pa foliklov tiče ga pa še nismo ujel lumpa poredngauser posted image , 12 dan sta bla dva en 13 in en14, pa sem jaz drug dan mela tak filing kot da je spet poču in 14 dsan na UZ sva ugotovila da je res poču, ampak se je še en pojavu, tko da sem imela spet dva okol 14 in ko sem imela 16 dan spet UZ nista nč zrasla pa še endometrij je bil tanek 7,7 tko da smo kar zaključl. Evo na kratko je to touser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
26.3.2009 18:45:04   
bbpikica
Mismis bravo za tako lepe foliklčke naj postanejo najlepše blastocisteuser posted image user posted image

listek super za dve celici, naj se lepooplodita in razvijatauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
26.3.2009 18:55:46   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

bbpikica, kaj pa je s tabo. Sicer se spomnim tistega z.s., potem pa nobene informacije, a ste jih ujeli, ali so spet ušli

Evo men se dogaja vse sorte. Najprej sem šla na kontrolo k mojmu doktorju in mi je lepo dal napotnico za koloskopijo in mi je kar slabo ratal. Pol sm mal pojamrala da zadnje čase slabo slišim in bi blo mogoče dobr mal ušesa prepucat, pa on gleda v moje uhe in prav da so čisti sam bobnčki so udrti. Mi ni blo nč jasno in mi razloži da imam sinusitis oziroma zamašene cevke po katerih bi mogla neka tekočina odtekat pa ne odteka in se v uhu nabira in ustvarja vakum in mi vleče bobnčke notruser posted image , pa sem dobila še ene tri spreje za v nos špricat. Kar se pa foliklov tiče ga pa še nismo ujel lumpa poredngauser posted image , 12 dan sta bla dva en 13 in en14, pa sem jaz drug dan mela tak filing kot da je spet poču in 14 dsan na UZ sva ugotovila da je res poču, ampak se je še en pojavu, tko da sem imela spet dva okol 14 in ko sem imela 16 dan spet UZ nista nč zrasla pa še endometrij je bil tanek 7,7 tko da smo kar zaključl. Evo na kratko je to touser posted image

kar pomeni......na koliko morajo zrasti, da je to ok?

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
26.3.2009 19:03:23   
Zvezdica
ojla

Malo imam slabo vest ker se nič ne javim, berem še ampak potem za pisat zmanjka časa.
Ali pa imam tamalga na rokah pa kar ne znese.

No, zdaj imam minutko, ker ne spi ampak nekaj brunda rožicam, sicer je prej spal 5 ur, sam sem mogla bit z liamom...in kar enostavno ni časa. In jast razmišljam še o enem. Se mi zdi, da so mi teli kg mal zameglili možgančkeuser posted image

Kako ste drugače?

Nekaj malega za lepši dan, da vidite kako smo velikiuser posted image user posted image user posted image

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?