|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
26.3.2009 7:23:06   
Bumo
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Še jaz navijam za danes, punce dobr opravte in hitro poročat!!!!

user posted image user posted image user posted image
Četrtek, 26.03. 
mateja_goljev - ETZ
listek - punkcija
mismis - UZ
user posted image user posted image user posted image

normalno ,da navijamo!!!!user posted image user posted image user posted image
dobro opravite punce!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
26.3.2009 7:24:24   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Hedi....mogoče se pa res naslednji teden malo oglasim, sicer se z Reby neki meniva, da greva s kužoni okoli, ampak 5 minut si pa lahko vzamem, da vidim mala razbojnika

Mismis - ja, tole bo pa treba nujno user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
26.3.2009 8:05:04   
sapi
Punce moje močno, močno navijam

Četrtek, 26.03.
mateja_goljev - ETZ
listek - punkcija
mismis - UZ

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
26.3.2009 8:48:10   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj...

jaz sem že nazaj z GK LJ, danes k sreči ni bilo nobene gužve. Stanje pa je sledečo...

D:21,19,19,18
L:20,18,17,17

Jutri (27.03.) ponovni UZ, bo vsej verjetnost bo jutri stopka in v nedeljo punkcija.
Kar mi sicer ni najbolj všeč, ker dr. D-ja v nedeljo 100% ne bo na GK LJ, zato mi ne bo mogel narediti punkcijeuser posted image user posted image user posted image

ma ja, bomo že preboleli.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
26.3.2009 9:08:11   
MBT1979

jaz sem že nazaj z GK LJ, danes k sreči ni bilo nobene gužve. Stanje pa je sledečo...

Jutri (27.03.) ponovni UZ, bo vsej verjetnost bo jutri stopka in v nedeljo punkcija.
Kar mi sicer ni najbolj všeč, ker dr. D-ja v nedeljo 100% ne bo na GK LJ, zato mi ne bo mogel narediti punkcijeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Rezultati so super!!!! Ti mismis kakšno terapijo si pa imela, da so folikli od včeraj na danes tako poskočili?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
26.3.2009 9:12:59   
biba007

Tole pa zasluži en zmagovalni ples user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
26.3.2009 9:14:29   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

user posted image user posted image user posted image  Rezultati so super!!!! Ti mismis kakšno terapijo si pa imela, da so folikli od včeraj na danes tako poskočili?

a ti to resnouser posted image
OK, za vsak slučaj, da si resna, imela sem 0,6 ml Suprefacta in 3 ampule Menopurja.
Pa obilno samomulacije s Colinom in dr. D-jem (to pa za vsak slučaj, če se hecaš) user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
26.3.2009 9:15:11   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Tole pa zasluži en zmagovalni ples user posted image user posted image user posted image

boš prišla tole k meni domov ob štangi zaplesati, tako ko mi rata dobiti en lep plusek na CB-juuser posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 26.3.2009 9:17:28 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
26.3.2009 9:19:24   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

bop šrišla tole k meni domov ob štangi zaplesati, tako ko mi rata dobiti en lep plusek na CB-juuser posted image

Ahkem, zdej sem pa pod pritiskom. Torej imam SAMO še dobrih štirinajst dni za koreografijo..........stres, stres, stres.......ekola, si že vlečem z neta Carmen Electrin showdance for dummiesuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
26.3.2009 9:21:49   
MBT1979

IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

a ti to resnouser posted image
OK, za vsak slučaj, da si resna, imela sem 0,6 ml Suprefacta in 3 ampule Menopurja.
Pa obilno samomulacije s Colinom in dr. D-jem (to pa za vsak slučaj, če se hecaš) user posted image

Ja men se res zdi da so poskočil. Nič se ne hecam. Včeraj si imela tiste manjše 14 in potem še nekaj manjših. Jst resno mislim da lepo napreduješ

< Sporočilo je popravil MBT1979 -- 26.3.2009 9:34:22 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
26.3.2009 9:42:54   
listek
mismis,user posted image user posted image user posted image super rezultat, bravo!!!

No, jaz sem pa že nazaj s Postojne. Pridelala sem 2 jajčeci. Bomo videli, kaj bo. Če bo vse, kot mora biti, imam ET 28.3.
Zdaj se grem pa na zajtrk in malo na kavč ležat, ker me tam spodaj malo špika.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
26.3.2009 9:45:05   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: listek

mismis,user posted image user posted image user posted image super rezultat, bravo!!!

No, jaz sem pa že nazaj s Postojne. Pridelala sem 2 jajčeci. Bomo videli, kaj bo. Če bo vse, kot mora biti, imam ET 28.3.
Zdaj se grem pa na zajtrk in malo na kavč ležat, ker me tam spodaj malo špika.

Bravo za 2 zmagovalni celiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
26.3.2009 9:47:18   
Bumo
četitam mismis,user posted image user posted image user posted image user posted image
držim pesti za stopko jutri in za lepo število lepih jajčk!!!

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
26.3.2009 9:47:37   
Reby
Mismis - super druper, pa ti si naša kokoška taprava user posted image  user posted image  user posted image
user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
26.3.2009 9:49:30   
Reby
Listek - naj bosta ti 2 celici zmagovalni user posted image  user posted image  user posted image  Zdej pa le počivat user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
26.3.2009 9:50:22   
Rakica_80
Mismis, supeeeeer, prav sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ker pa ste gor omenjale terapijo, ti povem, da imam enako kot ti in upam, da bom tudi jaz taka kokoška kot tiuser posted image
Ma kaj nimajo vse terapije enako????

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
26.3.2009 9:51:42   
Rakica_80
Listek, juhuuuu,bravo, same lepe novičke danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
26.3.2009 10:32:00   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Listek, juhuuuu,bravo, same lepe novičke danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam, ja sej bomo kmalu vsi na vzporedni temi...

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 2593
26.3.2009 10:45:20   
protina
pozdravljene punce.včeraj sem opravila odstranitev polipa brez narkoze.obenem mi je dr.še našel pregrado,ki se na uz-ju ni videla.vse je uspešno odpravil,zdaj pa kakšna 2 meseca počakaz in potem na zamrznjenčka.

ko bom v postopku se spet kaj oglasim do takrat pa vam želim dosti user posted image .

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
26.3.2009 11:48:58   
diana79
živijo! jaz imam tudi enako terapija,kot ve!upam da z rezultaimi ne bom zaostala!držim pestke za vse!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

Neposredna povezava do sporočila: 2595
26.3.2009 11:53:25   
diana79
mis mis!mi boš potem povedala kako je potekalo na punkciji?mene tako strah!upam da ne bo fejst bolel!od česa je sploh odvisno to bolečina?ene punce pravijo da ni nič hudega,druge pa da to tako boli!nič mi ni jasno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
26.3.2009 12:50:10   
kimsy
mismis - pa ti si nam glavna na vasi! user posted image  BRAVO, upam, da bom jst vsaj pol tolk uspešna kot ti! Pa upam, da naletiš na dr. D.-ja če si ga tako močno želiš! Vsaj za ET.user posted image
BEBIII - nimamo vi iste terapije, men je lih dr.D predpisal samo 2 ampuli Menopurja.
diana - nč bat punkcije! Pusti se presenetit! user posted image  
listek - user posted image

Jst pa še zdaj nimam user posted image , čeprav bi jo mogla dobit že v torek, sm tok jezna! Jst ne bi mela uz-ja s fešto...user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
26.3.2009 12:52:22   
lejdi
Pozdravljene,

Sem nova na tem forumu. V IVf postopku sem drugič, 14.03. sem imela transfer, v ponedeljek naj bi šla v LJ na test.
Me pa zanima nekaj: Nekje sem zasledila, da so dekleta priporočala, da naj grejo vseeno na odvzem krvi, tud če so dobile M, ker da če sta bila 2 zarodka vstavljena, je možno ,da je eden se vseeno obdržal? Kaj menite o tem? 

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2598
26.3.2009 13:18:00   
listek
Diana, danes sem dala čez punkcijo. Ni ravno prijetna zadeva, a vseeno ne boli ne toliko, pa imam dokaj nizek prag bolečine in prej nisem ničesar vzela. V bistvu je neprijetno in zbode, ko ti preluknja steno, da pride do foliklov, ko pa sesa posamezne folikle, pa skoraj ne čutiš.
Mene je še najbolj bolelo potem na poti domov, ko čutiš vbode, samo do sedaj je že tudi to skoraj minilo.

Tako da, ni panike, sploh ker vemo, zakaj to delamo user posted image . Samo upoštevaj navodila zdravnika. To, da s pestjo pri popku potiskaš navzdol, res pomaga. Če ti bo pa še tvoj pomagal potiskati, pa je še toliko laže.

(odgovor članu lejdi)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
26.3.2009 13:26:33   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

BEBIII - nimamo vi iste terapije, men je lih dr.D predpisal samo 2 ampuli Menopurja.Jst pa še zdaj nimam user posted image , čeprav bi jo mogla dobit že v torek, sm tok jezna! Jst ne bi mela uz-ja s fešto...user posted image

Ojla Kimsyuser posted image
Aha, se pravi vse različno dobimo in zakaj je to dobro?
Če Npr. greš prvič na ICSI in tudi druge, po čem oni to sklepajo, kaj je dobro zate, če ena dobi eno terapijo, druga pa drugouser posted image  Hehehe, jaz ko začnem spraševat, ne razumem niti svojega vprašanja, kaj drugauser posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj pa Menopur- v bistvu- kaj je njegovo delo???A bi morala dobit žeuser posted image  z Menopurjem? Jooj oprosti Kimsy,ampak, še nimam nekih izkušenj s tem....zato pa imam tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image in Mismiskouser posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?