womanpolice
|
MISMIS... Dobro so si se stimulirala ... Če prav razumem, ti bo pa punkcijo delala moja dr. (Bokal)? LISTEK... Naj bosta zmagovalni ZVEZDICA... Kak je luškan ta drobižek... n74... Itak, da bo vse ok... tko kot ti je rekla Zvezdica... ZOFKA... Žal mi je... Pogumno v nov boj... LANA70 IMaš zeloooooo krateeeeeeeeeek ZS FARGESIA... Hvala ti še enkrat.... Dans se nism skor nč naspala... Iz službe sm prišla mal čez pol dve zjutraj, zaspala nekaj čez dve, za dans sm si uro naštimala ob 11ih, pa me je sosed zbudil, ker nekaj dela na novogradnji, že ob pol osmih... potem se je še maček jokal... in nism mogla nič spat... Dans pa imam od 13ih do 20ih, jutr pa že ob 7ih... Upam, da sosed ne bo drug tedn razbijal ko imam dve nočni do 6ih, drgač ga bom šla z.... Nč, lačna sm.......... grem nekaj pojest, potem pa itak počas že v službo. Zato bom SPET kratka... V bolniški, vidim, da sem imela več časa za tle gor p.s. avto sm končno dobila, vendar še manjkajo okrasne letvice... Je pa zdaj kot nov (spredaj) Nč,.. želim vam lep dan, pa se tipkamo. aja, jutri greva z mojim in njegovo tamalo na razstavo kač, škorpijonov, pajkov v City Park... A je katera že šla ali bo šla? Jst sm mojmu rekla, da grem sam pod pogojem, da ne bo tisti možakar na silo tišal kačo proti men , saj bi me srčna kap....
|