|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
26.3.2009 11:21:31   
aleksandra silvija
Mi nismo šli v službo, je imel Jernej previsok sladkor in sem ga morala zbijat. Pa še lažje mi je bit doma, če bi bilo treba set menjat.
Zaželjena je pisna vloga za skrajšan del. čas.
Ja, bravo junijke, julijke za mahanje, kimanje,  urazumevanje besede neuser posted image !

Naš se še ne pogovarja, ne maha, nič. No, če rečemo NE, pogleda, se začne režat in nato previdno vztraja pri svojem.
Mislim, da ne razume: daj, poskusi še in dokaži da upašuser posted image user posted image .

Sicer pa vstaja povsod, kjer se lahko česa vsaj malo oprime. Tudi zid je v redu. Najslabše pri tem je, ker ko kuham pride vedno k meni in se dvigne ob mojih nogah. Potem pa kuhaj. Ga odnesem stran in je v sekundi nazaj.
Še najbolj se zamoti, če v kuhinjski omarici odstranim vse lonce, potem zleze on v omaro, mu dam kakšno pokrovko, nekaj plastike in je kakšno minuto mir.

Aja. Pa po stopnicah pleza. Doma ga ne pustim, ker so trde, hladne (marmor), v vrtcu pa je sam zlezel iz pritličja v 1. nadstropje. Bila sem samo za njim, če bi slučajno zamenjal smer.

Bom poskusila z glukozo. Ampak še ne vem, kako otroka prepričat, da odpira usta pred žlico.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
26.3.2009 11:23:43   
aleksandra silvija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tina --za Nejca

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
26.3.2009 11:49:17   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

ojla

Evo..mi nismo mogli na dan odprtih vrat...Nejca je pošteno zvilo. Zdaj je bogi zaspal...oz. oba sta zaspala. Ga je ponoči kuhalo in sva se preoblačla in jemala sirup. Zjutraj je mel že 39. vročine. Očitno je viroza. Sem klicala pediatrinjo, ki pri nas dela četrtek in petek (da bi še za Anjino ritko zvedla kaj in kako)...pa sem dobila odgovori, da tri tedne ne dela. Jaz mam pa res srečo s temi zdravniki. Pol pa vprašam, če lahko prideva k splošnemu...dobim odgovor, daje nora gužva in da bova morala čakat.user posted image

Pa sem ga rajš še pocrklala kolikor sem ga lahko ob Anji in veliko pijeva čaj z limono. Sklepam, da je viroza tako kot pri Anji dva meseca nazaj.

Upam, da bo kmalu prekuhal tele bacile, ki so po dolgem času udarili ravno sedaj ko bi mami prvič in zadnjič lahko prišla k njemu na obisk v vrtecuser posted image .

user posted image user posted image user posted image  za vas

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
26.3.2009 11:49:51   
slovenka
AS, u, vau, že gre po stopnicah. Mi pa še nismo tega prakticirali. V stanovanju imamo ene v klet in ene v mansardo, so betonske in obložene z lesom, pa imamo zmeraj zaprta vrata, zunaj na terasi pa bodo kmalu obložene s keramiko - ampak ne glede na material, jaz se bojim tega, da pade in se skotali čez več stopnic...

Imata pa zanimive vidva - da on zleze v kuhinjsko omarco user posted image user posted image user posted image Naša tudi vstaja ob moji nogi, samo toliko na roko ji pa ne grem, da bi vse lonce ven zložla in njej prostor naredila user posted image user posted image user posted image

Lunca, ja s tvojimi ta velikimi in blatom bi bil pa res hudič. Mi sicer blata nimamo, je že od jeseni na debelo šoder, vse pripravljeno za potegniti asfalt, se pa vseeno od tega šodra v predsobo prah nosi - kot da smo kje na peščeni plaži doma user posted image Tako da že komaj čakam, da se to uredi user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 4529
26.3.2009 11:51:45   
slovenka
Tina, tudi jaz vam pošiljam pikapoke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, vidite, midve tudi nisva prišle iz hiše - ker je zehala, sem jo dala spat in sedaj spi. user posted image user posted image user posted image Sva pa najprej ležale na francoski postli in si me je ogledovala, mi prste v nos tiščala in za lase vlekla, potem se je pa zavila k meni in se tako stisnila in zaspala. Mi je kar user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
26.3.2009 12:00:13   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Tina, tudi jaz vam pošiljam pikapoke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, vidite, midve tudi nisva prišle iz hiše - ker je zehala, sem jo dala spat in sedaj spi. user posted image user posted image user posted image Sva pa najprej ležale na francoski postli in si me je ogledovala, mi prste v nos tiščala in za lase vlekla, potem se je pa zavila k meni in se tako stisnila in zaspala. Mi je kar user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Saj Lovra tudi ne sprehajam doma po stopnicah.
Ampak v vrtcu, ko čakam Jerneja in če je zunaj dež, nimava kaj početi. v naročju noče bit, hodnikov ni na pretek, je pa veliko stopnic. In tako leze. Nima izbireuser posted image .

Mi je pa lažje spraznit omarico, kot da imam škrata obešenega na nogah. V stajci se dere kot user posted image  in če hočem svojim ušesom dobro, je bolje tako.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
26.3.2009 12:05:43   
slovenka
Naša je pa med kuhanjem ful pridna v stolčku za hranjenje. Prav neverjetno. Ji dam kuhalnico v roke, pa še kako reč, npr. onega za sladoledne kepice delati in ima toliko dela s tem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4532
26.3.2009 12:06:20   
aleksandra silvija
Lunca, boš pa pripravila gumijaste škornje, en kup trenirk za preoblačit in bo. Bojo imeli otroci zunaj kaj početuser posted image . Ti pa not. Na žalost.
Glavno, da se selite, boste že uredili okolico.

Neposredna povezava do sporočila: 4533
26.3.2009 12:07:33   
Anonimen
ubogam Samso in sem že tukajuser posted image , ne smem preveč dolgo biti na Fb,ker me podi na RRuser posted image user posted image

Tina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič, grem Emi dat jest

Neposredna povezava do sporočila: 4534
26.3.2009 12:10:25   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

ubogam Samso in sem že tukajuser posted image , ne smem preveč dolgo biti na Fb,ker me podi na RRuser posted image user posted image

pridna!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
26.3.2009 12:17:03   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Lunca, boš pa pripravila gumijaste škornje do vrha,tiste ribiške,ko bodo šli v šolo,bodo meli s sabo vrečko s čevlji,ker bodo šli v škornjih,mami pa v tavisokih škornjih in petahuser posted image user posted image user posted image , en kup trenirk za preoblačit in bo. Bojo imeli otroci zunaj kaj početuser posted image . Ti pa notuser posted image . Na žalost.
Glavno, da se selite, boste že uredili okolico.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 4536
26.3.2009 12:32:02   
Samsa
Lunca, si taprava s temi slikicami user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
26.3.2009 13:26:22   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Lunca, si taprava s temi slikicami user posted image user posted image user posted image user posted image

a,ne da,matr sem zdej važnauser posted image user posted image user posted image ...................zadnjič si pisala,da čakaš na provokacijo na kml,mi smo tud to dal čez,če te kaj zanima,ti lahko kaj napišem o tej temiuser posted image ..............mi smo se pa fajn najedli mineštroneta,zdej pa gremo na sončeka.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
26.3.2009 13:38:40   
slovenka
Eh, lunca, tako strašno po moje tudi ne bo. Jaz sem se tudi bala, kako bo to, dokler ne bomo imeli okolice urejene, pa ni bilo tako strašno, ker je vseeno večinoma suho vreme, potem so nam pa šoder navozili in povaljali, pa tudi ni bilo več blata. Edino enkrat se spomnim, da se imela črne semiš škornje in sem v mokro stopila user posted image Pri nas v službi smo imeli šodran parkirplac vrsto let...

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
26.3.2009 13:47:23   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

a,ne da,matr sem zdej važnauser posted image user posted image user posted image ...................zadnjič si pisala,da čakaš na provokacijo na kml,mi smo tud to dal čez,če te kaj zanima,ti lahko kaj napišem o tej temiuser posted image ..............mi smo se pa fajn najedli mineštroneta,zdej pa gremo na sončeka.

Prosim, prosm... povej mi kaj več o tem, ker zdravnice nisem čist 100% zastopla user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
26.3.2009 15:58:08   
lunca14
samsa........bom kasneje,zdele,mam vse tri na kupu,no štiriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
26.3.2009 16:02:05   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

samsa........bom kasneje,zdele,mam vse tri na kupu,no štiriuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  saj se ne mudi tako fejst... ti se le pocartlaj user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
26.3.2009 17:36:07   
Samsa
user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
26.3.2009 17:45:20   
lunca14
ne,ni res,ampak sem jaz

user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
26.3.2009 18:13:08   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4545
26.3.2009 18:15:25   
Anonimen
kje je kleo danes?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4546
26.3.2009 18:15:48   
Anonimen
Samo nam gre pa bolj slabo ta misija danes

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4547
26.3.2009 18:16:22   
Anonimen

ja vidiš kako te ubogamuser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4548
26.3.2009 18:24:59   
Samsa

ja vidiš kako te ubogamuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridem kasneje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
26.3.2009 18:44:11   
RMRM
Ojla!

Lukas se najprej vsem zahvaljuje za čestitke in za tortoooooooooooooooo, njami. Aja, pa Lunu se zahvaljuje za pozdravčke in mu jih vrača user posted image .

Kleo, upam da je vse v redu. user posted image user posted image user posted image

Mi2 z Lukasom sva pa danes imela takoooooooo prijeten obisk. Če bosta mamici dovolili, bom slikice pokazalauser posted image .

Ela - user posted image user posted image user posted image user posted image . Super si.user posted image user posted image

Lara - ful dobre slikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina, škoda za vrtčevsko srečanje. Ampak žal tko je, takrat ko si najmanj želimo.user posted image

Lunca, pa to je ja nartabulš, al kako že gre pri vas. Voda, zemlja, blato......., za otročke seveda, mamice smo manj navdušene nad temuser posted image

Mi mamo tud še makadam, prahu ful, tko da je treba skoz pucat, ampak je glih tko fino. Asfalta najbrž še juhuhu časa ne bo, ker imava ful za asfaltirat, polega dvorišča še cca. 70 m ceste. Ampak bo že, sej tko hudo spet niuser posted image

Ninny, dol s FBuser posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?