|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
26.3.2009 9:56:40   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Spet jaz user posted image

Mogoče katera ve, kdaj poteka materinska šola v porodnišnici?
Prvo nosečnost sem hodila v ZD, pa glede nato, da je od takrat minilo že skoraj osem let, sem se odločila, da grem še enkrat. Pa bi šla rada na materinsko šolo v porodnišnico.
Že vnaprej hvalauser posted image

jaz vem le za MŠ v ZD, mislim pa, da ti lahko mama Infinity1 pomaga pri tem :)

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
26.3.2009 9:57:30   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

rea27 - nisem iz Grma ampak iz Šmihela oziroma že skoraj v Regerči vasi

ooo, to je pa čisto blizu Jedinščice, kjer sem jaz prej živela :) juupii!!! Morda se pa poznava?

Čist možno, jaz živim tukaj 13 let, sem priseljenka. vidmarjeva ulica.user posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 26.3.2009 9:58:08 >

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
26.3.2009 10:00:33   
Alex01
Hvala rea.
Sem videla, da je v ZD pričetek vsak prvi torek v mesecu ob 16 uri. Kdaj je pa "pravi čas" za obisk materinske šole, PDP imam julija user posted image .

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
26.3.2009 10:02:35   
rea27
Na vidmarjevi ulici sem pa imela sošolko, sošolca, pa enega dobrega prijatelja, ki pa se je na žalost ponesrečil z motorjem že nekaj let nazaj...
A si kje blizu klobčarjev, prijateljev ali ralijanov? Tisto uličico tam not bolj poznam..

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
26.3.2009 10:05:21   
Alex01

Na vidmarjevi ulici sem pa imela sošolko, sošolca, pa enega dobrega prijatelja, ki pa se je na žalost ponesrečil z motorjem že nekaj let nazaj...
A si kje blizu klobčarjev, prijateljev ali ralijanov? Tisto uličico tam not bolj poznam..

Čisto blizu. Če greš iz tiste ulice naravnost , da ne bi v križišču zavila levo ali desno user posted image user posted image user posted image , bi prišla ravno k nam na dvorišče.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
26.3.2009 10:07:22   
rea27

Hvala rea.
Sem videla, da je v ZD pričetek vsak prvi torek v mesecu ob 16 uri. Kdaj je pa "pravi čas" za obisk materinske šole, PDP imam julija user posted image .

iz mojih izkušenj..čisto tako: imam rok konec aprila, a mi na kraj pameti ne pade, da bi resnično aprila s takim trebuhom tam sedela...ni šans!
Šla sem lepo zdaj v marcu, čeprav sem bila le na dveh..je pač tako naneslo, da sem imela preglede v lj in nisem pravočasno prišla nazaj...
Ti pa povem, da se ni nič spremenilo...Že 20 let (vsaj tako sestra pravi) govori eno in isto, imajo iste diapozitive in iste brošure...tako, da....kaj pa vem..
Pa še z Infinity sem se včeraj pogovarjala in je rekla, da je itak par stvari, ki ti jih čisto nihče ne pove, tudi na materinski šoli ne - pa jih je nujno vedet preden greš rodit..Naprimer to, da ko se ti na trebuh obesijo (beri: pritiskajo s komolcem), moraš ti napeti vse svoje trebušne mišice in se temu upreti..Ker je potem porod baje lažji..No tega ne boš izvedela v nobeni MŠ nažalost...

Če pa imaš časa na pretek, potem pa le..če drugega ne, je eno fino preganjanje dolgočasja :) (čeprav sem tam skoraj zaspala)

tako, spet pišem kt pri norcih...če sem pa sama!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
26.3.2009 10:08:26   
rea27

Čisto blizu. Če greš iz tiste ulice naravnost , da ne bi v križišču zavila levo ali desno user posted image user posted image user posted image , bi prišla ravno k nam na dvorišče.

aaa..mislim da vem.imate tako veliko dvorišče in en velikanski balkon ki gleda na cesto?

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
26.3.2009 10:08:56   
rea27
ej babe moje..vse vas vidm.. :) user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
26.3.2009 10:27:00   
Mala_princeska

ej babe moje..vse vas vidm.. :) user posted image user posted image user posted image

Ja, a res? user posted image No tudi jaz držim pesti pri tebi Rea, da je šlo za lažni alarm dve nočki nazaj in da tvoj user posted image dočaka ata, da pride nazaj - ni fajn bit sam v porodni user posted image .

Jaz pa sem čist leteča - zjutraj sem že user posted image psičko lovila, je šla za enim črnim psom in upam da ji ni kaj naredil (da ne bo breja, ker pol pristanem v norišnici, je namreč rodovniška zlata prinašalka in ne mislim imet enih zmešancev user posted image ), tamalo sem zadnji hip peljala v vrtec, potem srečala sestrično od mojega in sva kofetkali in me je "zvlekla" še v trgovino, kjer sem si spodnji del trenirke kupila - tak s full dobrim pasom. Taščica doma je čivkala kot nora, a sem že navajena. Sedaj pa moram za šolo nekaj nardit...
Se mi kar ne ljubi.....pomladna utrujenost user posted image , v soboto bom CEL DAN sama doma (no tašča in tast v spodnjem štuku), bom prikovana za COMP, ker imam res precej za ta trapasti izpit še za naredit in močno upam, da mi naslednji petek uspe dobiti tisto 6 in potem še zadnji izpit letošnje šolsko leto......
Moja dva gresta v Postonjsko jamo. Kar naj se dragi malo s tamalo ubada, je itak njegova ljubica user posted image , pa z bratom gresta in s sestrično od male.....Grejo dinozavra pogledat, imajo neko razstavo.

Tako samo še 2 dni službe, potem pa noge v luft user posted image user posted image - no počivat in gnezdit do konca.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
26.3.2009 10:33:53   
tia12
Če pa imaš časa na pretek, potem pa le..če drugega ne, je eno fino preganjanje dolgočasja :) (čeprav sem tam skoraj zaspala)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
26.3.2009 10:57:30   
rea27
tia12..kaj se pa ti smeješ..a ni tko :) :) ti si žagala tm za mano :) :)

rea27

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
26.3.2009 10:58:36   
rea27
princesi...ajde, dej še tale izpitek mali smotani bedasti...pa še pridevnikov si omisli....naredi...pol daš pa za pir!!! hehehehehhe

ne, držim pesti, da tole čimprej spackaš..po domače povedano...tudi jaz čakam na ta zagovor diplomske, da bom lih zdej obupala:)

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
26.3.2009 11:19:14   
Alex01
ja rea, pravo hišo misliš user posted image user posted image .

Princeska zate pa držim pesti za ta izpit. Veliko uspeha ti želim tudi pri pripravah na izpit.

Lep dan vsem.user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
26.3.2009 11:31:24   
majčica20
ojla, tudi jaz imam še neporavnane račune na faksu, ampak so me v referatu zafrkavali 100 na uro. sem vložila vse papirje že jeseni, pa sem šele prejšnji teden dobila "dovoljenje" da se stvar naprej premakne. zdaj moram pa počivat, pa si ne upam zagovora naložit pred porodom, sicer je pa porodnišnica dokaj blizu faksa, he he.
drugače pa počasi pripravljam cotke, samo bi mogla nekaj rozastih še nabavit, pa si mojega na upam samega spustit v trrgovino.
po malem me je začelo že v križu matrat, spanec je vedno bolj rahel...
prvič sem pa jaz rodila v LJ, sem še gor živela, pa imam le lepe spomine, čeprav so mi govorila da je v LJ bolj "proizvodnja".
zdaj bom pa verjetno kar v NM, razen če me kje drugje ne doleti
(s)mejte se in pobožajte svoje trebuščke oz male sončke.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
26.3.2009 12:18:15   
Mala_princeska

princesi...ajde, dej še tale izpitek mali smotani bedasti...pa še pridevnikov si omisli....naredi...pol daš pa za pir!!! hehehehehhe
ne, držim pesti, da tole čimprej spackaš..po domače povedano...tudi jaz čakam na ta zagovor diplomske, da bom lih zdej obupala:)

Za pir - pivo ni panike - bo mleko za user posted image potem teklo v potokih user posted image user posted image .

Ma lej Rea jaz ne bom obupala, bom ta dva starejša predavatelja že nekako spedenala, ti boš pa tud diplomo zalila - boš videla user posted image .

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
26.3.2009 12:44:40   
Infinity1

Spet jaz user posted image

Mogoče katera ve, kdaj poteka materinska šola v porodnišnici?
Prvo nosečnost sem hodila v ZD, pa glede nato, da je od takrat minilo že skoraj osem let, sem se odločila, da grem še enkrat. Pa bi šla rada na materinsko šolo v porodnišnico.
Že vnaprej hvalauser posted image

jaz vem le za MŠ v ZD, mislim pa, da ti lahko mama Infinity1 pomaga pri tem :)

Alex, ja res sem iz Mirne Peči, pa prej sem živela v mestu 21 let user posted image user posted image user posted image , sva se zamenjale user posted image , tako da sem v bistvu na frišno priseljena. Poznam pa dobr Regrčo vas, sm mela eno fajn kolegico od tam, no jo še vedno mam user posted image user posted image user posted image .

Materinska šola v porodnišnici je vsak prvi četrtek v mesecu, za uro je treba poklicat, da boste zihr 39-16-200, od tle vas bodo pa vezal, kamorkoli bo že potrebno, sam uprašte kdaj se začne materinska šola.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
26.3.2009 12:45:55   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Za pir - pivo ni panike - bo mleko za user posted image potem teklo v potokih user posted image user posted image .

Ma lej Rea jaz ne bom obupala, bom ta dva starejša predavatelja že nekako spedenala, ti boš pa tud diplomo zalila - boš videla user posted image .

Obvezno!!!
Hehehhehe..bomo pa potem v poletnih mesecih, ko bo večina nas že vozičkala naokoli, moč srečevati same opite mamice :) :) heheheh, ne sej ne...Včasih bi pa res z veseljem kakega radlerja popila..prav zadnjič, ko sva šla z mojim dragim na pico, si ga je naročil...kako mi je zadišalo..Pa sem se ga seveda ognila..raje spijem ene dva prsta rdečega vinčka, tako, za kri...pa ne dnevno..tko, ob kaki priložnosti.

Sem pa dobila klic iz Nm porodnišnice - fuuuuul prijazno od njih - sestra mi sporoča, da ni z mojimi urinskimi in krvnimi testi nič alarmantnega, pač pa da sem le malo slabokrvna, da imam Hgb le 108..no, ja..ni še hude panike, bom pa spet kakšen regrat pa kakšno pesico pojedla za kosilo in bo! No, izvide mi bo še po pošti poslala, da bom ja imela še moji teti za pokazat..Mislim, kako sem pozitivno presenečena nad Nm porodnišnico oz. ginekologijo :) Bravo Dolenjska..Saj, če ne bi imela tete v tem fohu gor v Lj, nikoli ne bi šla...tako, pa...

lepo se imejte, midve..tri :) gremo pa ven..
na kratek sprehod :)

rea27

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
26.3.2009 13:10:26   
Alex01
Infinity - pa smo se res zamenjaleuser posted image . Moji starši in sestra živijo v tisti ulici gor proti želežniški postaji. Možn da se kje srečamo poleti, ko bomo krožili z vozičkiuser posted image . Pa hvala za informacije materinski šoli.

Rea - čestitke za dobre izvideuser posted image user posted image user posted image

Pa smo dočakali sončkauser posted image , zjutraj je pa snežilo ko noro (saj tukaj proti Krškem koncu, kjer sem v službi).
Lep danuser posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 26.3.2009 13:11:21 >

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
26.3.2009 15:17:35   
rea27

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

********* MAREC **********

1. strucka**-25.3.----25-----Trebn.----user posted image

2. Srccek-----28.3.----28-----Žužem.---user posted image

********** APRIL **********

3. tia12--------7.4.-----21-----Straža----user posted image

4. matt--------11.4.-----------------------user posted image

5. rea27-----27.4.----27-----Nm---------user posted image P 2.4.

6. mišk-------29.4.----26----Šentj.------user posted image

********** MAJ **********

7. buterffly---17.5.----25-----Škoc.-----user posted image P 31.3.

8. krempelcek-18.5.--26-----Šentj.----user posted image

9.majčica20---20.5.--------Nm-------user posted image

10.majch------29.5.----26----Nm--------user posted image P 2.4.

********** JUNIJ **********

11. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-user posted image

12. Princesi---14.6.----26----Poljane-----user posted image P 21.4.

13. fejči--------18.6.----33-----Krško------user posted image

14. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image P 1.4.

********** JULIJ **********

15. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

16. jaknik1----3.7.-----30-----Nm----------user posted image P 21.4.

17. alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image P 27.3.

18. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.-------user posted image

********** AVGUST **********

19. Majca----12.8.-----------Straža--------user posted image

20. Mateja4---15.8.------------Nm---------user posted image

********** SEPTEMBER **********

21. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 21.4.

********** NOVEMBER **********

22. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

PREGLEDI:

27.3.=alex01

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- ?

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
26.3.2009 15:18:18   
rea27

hojla..

a je kdo štručko slišal? Je imela včeraj rok?!?!

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
26.3.2009 16:57:37   
Mala_princeska

hojla..

a je kdo štručko slišal? Je imela včeraj rok?!?!

Nič ne vem, ne za eno, ne za drugo marčevko, ki sta na spisku.
Držimo pesti za obe.

Štručko in Srčeka user posted image user posted image user posted image user posted image

Majch, kje se pa ti skrivaš? user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
26.3.2009 17:22:29   
tia12
Kje pa ste bejbe???Nikjer nobene...

Jaz grem pa zdajle eno roladico spečt...si jo je moj user posted image zaželel...pa ga moram mal razvajat zdej k mam še čas...user posted image user posted image user posted image .

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
26.3.2009 17:32:37   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: tia12

Kje pa ste bejbe???Nikjer nobene...

Jaz grem pa zdajle eno roladico spečt...si jo je moj user posted image zaželel...pa ga moram mal razvajat zdej k mam še čas...user posted image user posted image user posted image .

kam pridemo probat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
26.3.2009 17:48:27   
rea27
sem zraven...kolk velik rolade ponavad ostane pri vas?
hehehehhehe

sem na pomarančah... :)

rea27

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
26.3.2009 18:02:05   
čebelica01
Jaz pa glih nebi prakticirala s temi pomarančami. Saj znaš po njih fasat hudo drisko. ( če sem prav razumela si čez celi dan na pomarančah, al kako?)

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 26.3.2009 18:03:08 >

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.