|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
25.3.2009 20:11:22   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: tia12

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Ojla....

Pri nas je še vse po starem...srček lepo bije, popadkov tudi še ni....Le naš korenjak se nekoliko umirja, kar pa je za ta čas nosečnosti normalno.

Naslednji torek imamo spet CTG, da poslušamo srčka in merimo popadke...če nas kaj ne prehiti....user posted image user posted image user posted image

LP,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled

Hvala sonček85.....

Ej tam pri Aprilčicah vas sploh ne dohajam, saj vas prebiram pa to...tukaj smo pa bolj lene za pisat pa vsaj vse prečekiram kaj se dogaja.

Kako si pa kaj ti? Že veselo odštevate kaj ne?

LP,

Pa lepo ime sta izbrala....user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
25.3.2009 20:12:08   
Infinity1

IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Pa je rekla, da ji bomo me krajšale čas tukaj na forumu, zdaj ko njenega dragega ne bo, a ni? user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa ko mačke ni doma.... user posted image user posted image user posted image

....miši plešejo....

hahahahha....user posted image user posted image user posted image

Upam, da me ni prehitela....in kam odpotovalauser posted image

INFINITY kako pa kaj vaš mali Lovlo, je kaj bolje?

Rea je nekje blizu, vsaj na facebooku je prisotna, tako da vsaj vemo da je še doma in da je živa user posted image user posted image user posted image .

Loulo je še zmerm bogi revček, še kašlja in kiha, verjetno rabi njegov mali organizemček več časa da se pozdravi, kot pri nas odraslih. Ne vem, ga pridno cartamo in upamo na najbolš. Trenutno moj mali angelček pančka user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
25.3.2009 20:15:03   
tia12

Pa je rekla, da ji bomo me krajšale čas tukaj na forumu, zdaj ko njenega dragega ne bo, a ni? user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa ko mačke ni doma.... user posted image user posted image user posted image

....miši plešejo....

hahahahha....user posted image user posted image user posted image

Upam, da me ni prehitela....in kam odpotovalauser posted image

INFINITY kako pa kaj vaš mali Lovlo, je kaj bolje?

Rea je nekje blizu, vsaj na facebooku je prisotna, tako da vsaj vemo da je še doma in da je živa user posted image user posted image user posted image .

Loulo je še zmerm bogi revček, še kašlja in kiha, verjetno rabi njegov mali organizemček več časa da se pozdravi, kot pri nas odraslih. Ne vem, ga pridno cartamo in upamo na najbolš. Trenutno moj mali angelček pančka user posted image

Saj se bo pocajtal...rabi malo več časa kot mi.
Je pa hudo, ko bi mu rad pomagal pa ne moreš....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lovrota, da čimprej ozdravi.

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
25.3.2009 20:18:54   
sonček85

Ojla....

Pri nas je še vse po starem...srček lepo bije, popadkov tudi še ni....Le naš korenjak se nekoliko umirja, kar pa je za ta čas nosečnosti normalno.

Naslednji torek imamo spet CTG, da poslušamo srčka in merimo popadke...če nas kaj ne prehiti....user posted image user posted image user posted image

LP,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled

Hvala sonček85.....
Ej tam pri Aprilčicah vas sploh ne dohajam, saj vas prebiram pa to...tukaj smo pa bolj lene za pisat pa vsaj vse prečekiram kaj se dogaja.Kako si pa kaj ti? Že veselo odštevate kaj ne?LP,
Pa lepo ime sta izbrala....user posted image user posted image user posted image
ja že odštevamo ,samo si še ti veliko pred mano,ja me pa res veliko pišemo,saj tudi rea se bolj poredko oglasi .
Zdaj smo bolj pridne ni tolk pomočnikov user posted image
In ti kako kaj,še malo pa bomo mamice user posted image user posted image user posted image user posted image Ja hvala za ime ,sva ga z dragim izbrala skupaj ,samo  je bil bolj dragijev predlog(jaz za pupo on za pobeka)user posted image

Tudi vaš prinček bo imel lepo imeuser posted image user posted image user posted image če bi bila naša pupika bi bil pa Tia user posted image
Kr javi se nam kaj ,če druga ne vsaj po pregledu da vemo da je vse ok da si pa rodila pa tko mislim ,da nas bo rea z veseljem obvestila user posted image   inb se bomo lahko veselile z vama in tvojim dragim

tko zdaj pa grem in se še kaj tipkamo

lp

vsem mamicam pa srečen  mat.dan čeprav ga je skoraj že konecuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
25.3.2009 20:20:21   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Uro imam 15:15. No mogoče se nam bo pa le ratalo dobit na eni kavici po zeloooo dolgem času, da udarimo en čvek - medve po babje, najina dva pa po moško. user posted image

Cukr07: No, naša ura pa je 12.45 - ampak glede na to da bodo na ta dan UZ-ji in MF-ji, se zna zavlečt, tko da upam da se ujamemo. user posted image  Tko da skupaj odštevamo do tega datuma user posted image , ko vsaj mene firbc daje in grize kaj nosim pod user posted image . Bom definitivno pofirbcala in upam da kaj pokaže. user posted image

Ja Rea a se danes pri mamici crkljaš (ko je tak dan), da te ni na RR. user posted image  Ti kar počivaj.

Jaz pa samo še dva dni delam, potem bom pa par dni bolniške izkoristila, pa dopust 2008 + del dopusta 2009 + porodniška in enkrat vmes rodila user posted image .

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 25.3.2009 20:21:02 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
25.3.2009 20:35:07   
Alex01
sonček85
Lepo imeuser posted image . Jaz imam doma tudi Alexa, samo da ima naš na koncu x. Je ati izbral ime že kakšnih pet let prej, predno sva ga dobilauser posted image

Infinity1-Lovrotu želimo čim hirejše okrevanje. user posted image user posted image user posted image user posted image
Se bo vreme "umirilo" pa bo takoj bolje.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
25.3.2009 20:38:31   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

sonček85
Lepo imeuser posted image . Jaz imam doma tudi Alexa, samo da ima naš na koncu x. Je ati izbral ime že kakšnih pet let prej, predno sva ga dobilauser posted image

Infinity1-Lovrotu želimo čim hirejše okrevanje. user posted image user posted image user posted image user posted image
Se bo vreme "umirilo" pa bo takoj bolje.

Hvala tudi tebi Alex za vse lepe želje

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
25.3.2009 20:45:12   
tia12
Rea vidim te....user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1383
25.3.2009 20:53:17   
rea27
hehe, babe moje :)

evo mene, sem že dvakrat hotela nekaj napisat, pa se mi je moja štiri nožna prijateljica zasmilila in sva šle ven..lulat pa kakat..
Sem pa imela pester dan, no ja...še bolj pestra je bila noč.. : ob 2h ponoči me je vse začelo tako bolet..nekako v dimljah in bolečina se je širila navzdol proti kolenom..In jaz, seveda sama doma :(
Se se tako ustrašla, ne na levi bok, ne na desnega..sem si rekla, pa ja ni to zdej pa že kar to...
No in jaz slepo moji dragi tetici napišem sms..ali se naj grem pokazat v nm porodnišnico..in seveda: ja!!!!

Pridem tja..drage moje, kaka je to razlika med ljubljano in nm..Kako so tu sestre prijazne, pa dr...ne morem verjet..V ljubljani so katastrofa proti temle tu, ki jih imate..
No, da ne nalagam preveč...me priklopijo na UZ..in res nekaj pokaže..kao krče, sicer otrokov uz je dober oz zelo lep..meni pa, da imam nekakšne krče...Vam povem, je blo noro ponoč!!
No, me pregledajo še tako, s tisto liziko po trbuhu, plodovnice je dovolj, otroček je še vedno dol obrnjen, popkovnice je dovolj..tako da je vse ok...
Potem pa, na moje začudenje o res ekstremni prijaznosti: mi je vzela še bris in vodo ter kri..Tako, da če bo kakšno odstopanje me bodo obvestili...

Me pa že cel dan nekaj res čudno ščiplje, tako da me je kar mičkeno strah, no...Moj pa pride šele v soboto..
Še dobro, da je moj brat prišel iz Lj malo prej, da bo vsaj malo tu... :)

A, moje drage..če ni to zgodba in pol...sem vas presenetila, a? hehehhe, sama sebe definitivno sem!!

Tako, se tipkamo, da preveč ne zatežim, za danes pa lahko nočko :)

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1384
25.3.2009 21:02:37   
čebelica01
Vso srečo ti želim. Če slučajno moraš danes ponoči kam odbrzet pa držimo pesti!user posted image  Tako, da če te jutri ni nič tu vemo kje si !user posted image  sicer pa ti želim , da bi dočakala dragega , da se vrne in potem veselo na delo user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
25.3.2009 21:07:46   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

Vso srečo ti želim. Če slučajno moraš danes ponoči kam odbrzet pa držimo pesti!user posted image  Tako, da če te jutri ni nič tu vemo kje si !user posted image  sicer pa ti želim , da bi dočakala dragega , da se vrne in potem veselo na delo user posted image

hvala čebelica01..tudi jaz bi ga rada dočakala..potem pa tudi če rodim :)

Lahko noč vsem mojim babam :) mišljeno ljubkovalno!!!!

papa

< Sporočilo je popravil rea27 -- 25.3.2009 21:10:06 >

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
25.3.2009 21:23:22   
tia12
Rea ne prehitevaj dogodkov....Moj bi reku, da ni še čas....user posted image user posted image user posted image . Sicer mam pa tud jaz ponoči kar nekaj težav.
Nočno obiskovanje WC-ja, je pa pri nas projekt in pol.

Pravi moj, da bi rabila hijap (dvigalo) ob postelji...user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
25.3.2009 21:32:11   
čebelica01
Še malo pa bote vse že v porodnišnici . Pol bom pa sama na tej temi user posted image user posted image user posted image . Vsem želim srečno zdravo dete in mami porod naj bo čim manj boleč naj vam hitro mine in da dobite te vaše srečeuser posted image v roke. Pol vas pa itak nebo nič gor user posted image user posted image . ker se bote crkljali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
25.3.2009 21:47:04   
Alex01
rea27
To pa je res zgodba in pol. Jaz bom šla  drugič rodit, pa se mi zdi, da bom ob prvem popadku letela v poronišnicouser posted image . Res je že skoraj sedem let in pol od prvega poroda. Pa tut če grem peš v porodnišnico, sem tam v desetih minutah, če mal hitrej hodimuser posted image . Prvo nosečnost sem hodila na vse preglede v Lj (zaradi nosečnosti po IVF ), rodila pa v NM (splet okoliščin, čeprav sem imela namen rodit v LJ). So me 3x iz Lj poslali domov, ko sem šla gor že čisto pripravljena, da bom ostala not. Potem pa popadki doma v nedeljo popoldan, pa prav moj, greva za LJ, sem rekla , ne, direkt v Nm porodnišnico, ker me lahk iz Lj pošljejo še domov user posted image user posted image user posted image .
Verjamem da bo tvoj otroček "počakal" atija. Držim pesti.

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 25.3.2009 21:48:43 >

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
26.3.2009 8:33:28   
čebelica01
O dobro jutro vidim , da se je stanje umirilo. Protestira in hoče počakat na očka user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
26.3.2009 8:39:09   
rea27
Dobro jutro!

Kako kej moje drage? Sneg tudi pri vas? Nč, jst pokam, grem na Maldive :) :) :)
Pa sej to ne moreš verjet, no! Pa tako sem si rekla, ah, sej mi ni panik bit sama doma, bom vsak dan kje drugje...
Bom šla mal v knjižnico, mal v čajarno, mal v...pa ne po takem vremenu!!!!

No, za raziko od včerajšnje noči, sem danes ponoči spala (heheh, whatever) brez bolečin. Sicer sem se lepo obvezno zbujala na vsako URO...a bolečin ni bilo! Hvala Bogu!

Alex01
..a si ti rekla, da si iz Grma? Sem že tako sklerozna..ker imam tudi jaz do porodnišnice ene dobre 3 minute peš..Če bi pa čez Krko plavala pa 2 minuti :) :) heheheh

Hvala vsem za spodbudne besede!! Cebelica01, ti pa nič ne skrbi, ko bomo rodile, bomo še vedno kaj strašile tod okoli :) :) hehehehhe

Zdaj pa kličem brata, če bo tako prijazen in mi šel po donat..sama pa skočim v lekarno po magnesol :)

se tipkamo...

< Sporočilo je popravil rea27 -- 26.3.2009 8:40:13 >

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
26.3.2009 8:44:46   
čebelica01
hi hi hi sem že brez skrbi user posted image . Ne jaz sem z Grma. Zdaj pa se mi bo začel en najlepših služb na svetu tako,user posted image da tudi jaz počasi letim . Srečno vsem, ki nestrpno čakateuser posted image . Aja spet ta prhljaj spomladanski, saj ga bo minilouser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
26.3.2009 9:08:38   
sonček85

sonček85
Hvala ,ja vidim ,da imate ,ja mi imamo z ks .PRI NAS TUDI BOLJ ATI K MAMI IN MENI JE FULL LEPO IME.user posted image user posted image user posted image

Rea :drži se ,vsaj 1-2t še naj otroček zdrži tko k pri meni potem sva pa tko v 37t in nimava kaj skrbetuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
26.3.2009 9:20:04   
Alex01
rea27 - nisem iz Grma ampak iz Šmihela oziroma že skoraj v Regerči vasi

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
26.3.2009 9:22:45   
Infinity1

Rea ne prehitevaj dogodkov....Moj bi reku, da ni še čas....user posted image user posted image user posted image . Sicer mam pa tud jaz ponoči kar nekaj težav.
Nočno obiskovanje WC-ja, je pa pri nas projekt in pol.

Pravi moj, da bi rabila hijap (dvigalo) ob postelji...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , si me pa nasmejala tia

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
26.3.2009 9:23:27   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

Še malo pa bote vse že v porodnišnici . Pol bom pa sama na tej temi user posted image user posted image user posted image . Vsem želim srečno zdravo dete in mami porod naj bo čim manj boleč naj vam hitro mine in da dobite te vaše srečeuser posted image v roke. Pol vas pa itak nebo nič gor user posted image user posted image . ker se bote crkljali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama infinity bo še tukaj, ne skrbi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
26.3.2009 9:48:40   
Alex01
Infinity1 - eno vprašanje. Ne vem če se prav spomnim, se mi zdi, da sem nekje zasledila da si iz Mirne Peči?
Jaz sem Mirnopečanka, zdaj pa že 13 let živim v Novem mestu.

Neposredna povezava do sporočila: 1397
26.3.2009 9:54:54   
rea27

Rea :drži se ,vsaj 1-2t še naj otroček zdrži tko k pri meni potem sva pa tko v 37t in nimava kaj skrbetuser posted image

ja, hvala sonček85..upam, da je bilo vse skupaj res le lažen alarm in se je naša princeska odločila počakat na očka:)
Tebi pa tudi vso srečo!!

rea27

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
26.3.2009 9:55:08   
Alex01
Spet jaz user posted image

Mogoče katera ve, kdaj poteka materinska šola v porodnišnici?
Prvo nosečnost sem hodila v ZD, pa glede nato, da je od takrat minilo že skoraj osem let, sem se odločila, da grem še enkrat. Pa bi šla rada na materinsko šolo v porodnišnico.
Že vnaprej hvalauser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
26.3.2009 9:55:53   
rea27

rea27 - nisem iz Grma ampak iz Šmihela oziroma že skoraj v Regerči vasi

ooo, to je pa čisto blizu Jedinščice, kjer sem jaz prej živela :) juupii!!! Morda se pa poznava?

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.