rea27
|
hehe, babe moje :) evo mene, sem že dvakrat hotela nekaj napisat, pa se mi je moja štiri nožna prijateljica zasmilila in sva šle ven..lulat pa kakat.. Sem pa imela pester dan, no ja...še bolj pestra je bila noč.. : ob 2h ponoči me je vse začelo tako bolet..nekako v dimljah in bolečina se je širila navzdol proti kolenom..In jaz, seveda sama doma :( Se se tako ustrašla, ne na levi bok, ne na desnega..sem si rekla, pa ja ni to zdej pa že kar to... No in jaz slepo moji dragi tetici napišem sms..ali se naj grem pokazat v nm porodnišnico..in seveda: ja!!!! Pridem tja..drage moje, kaka je to razlika med ljubljano in nm..Kako so tu sestre prijazne, pa dr...ne morem verjet..V ljubljani so katastrofa proti temle tu, ki jih imate.. No, da ne nalagam preveč...me priklopijo na UZ..in res nekaj pokaže..kao krče, sicer otrokov uz je dober oz zelo lep..meni pa, da imam nekakšne krče...Vam povem, je blo noro ponoč!! No, me pregledajo še tako, s tisto liziko po trbuhu, plodovnice je dovolj, otroček je še vedno dol obrnjen, popkovnice je dovolj..tako da je vse ok... Potem pa, na moje začudenje o res ekstremni prijaznosti: mi je vzela še bris in vodo ter kri..Tako, da če bo kakšno odstopanje me bodo obvestili... Me pa že cel dan nekaj res čudno ščiplje, tako da me je kar mičkeno strah, no...Moj pa pride šele v soboto.. Še dobro, da je moj brat prišel iz Lj malo prej, da bo vsaj malo tu... :) A, moje drage..če ni to zgodba in pol...sem vas presenetila, a? hehehhe, sama sebe definitivno sem!! Tako, se tipkamo, da preveč ne zatežim, za danes pa lahko nočko :)