|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
26.3.2009 18:29:37   
rea27
nene, to pa ne..tolk jih pa res ne morem...
Je pa res, da za vsako vmesno malico pojem en sadež alidva..no..ali tri..heheheh

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
26.3.2009 18:35:21   
čebelica01
user posted image no no pol pa vredu. Namreč jaz sem jedla en dan, ko sem bila noseča vse mogoče sadje lubenico, banano, pomarančo, jagode itd . In potem me je zvečer začelo šraufat driska in začelo me je vse bolet, pravim mojmu da imam popatke, moj pa mi prav da sem preveč sadja pojedla in da je to to.Ja klinac sem šla ponoči v  porodnišnico in en dva tri pa sem rodila , če bi še malo doma čakala pa bi lahko kar doma rodila. Dobro da je moj v takem fohuuser posted image , da če bi doma rodila bi blo veselo user posted image user posted image user posted image .

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
26.3.2009 18:59:44   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

IZVIRNO SPOROČILO: tia12

Kje pa ste bejbe???Nikjer nobene...

Jaz grem pa zdajle eno roladico spečt...si jo je moj user posted image zaželel...pa ga moram mal razvajat zdej k mam še čas...user posted image user posted image user posted image .

kam pridemo probat user posted image user posted image user posted image

Komot lahko v Stražo....user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
26.3.2009 19:01:24   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

sem zraven...kolk velik rolade ponavad ostane pri vas?
hehehehhehe

sem na pomarančah... :)

V roku pol ure je ne bo več...je moj user posted image zlo priden za jest....sladke stvari.

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
26.3.2009 20:01:33   
Alex01

hehehehhehe

V roku pol ure je ne bo več...je moj user posted image zlo priden za jest....sladke stvari.

MMMMMMMMMMMMMM roladauser posted image user posted image user posted image , jaz mam pu jutr zjutraj test za sladkornouser posted image user posted image .

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
26.3.2009 20:54:24   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

hehehehhehe

MMMMMMMMMMMMMM roladauser posted image user posted image user posted image , jaz mam pu jutr zjutraj test za sladkornouser posted image user posted image .

Držim pesti zate Alex01, da je ne fašeš - sladkorne v user posted image .

Po testu si pa mirne duše privošči kako veliko čokoljado. user posted image

Moj user posted image  je tud grozno nor na cukr. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
26.3.2009 21:28:01   
rea27
joj, grem preden začnete o receptih govorit...

Ne smem več nič..res, moram se pa tut jst mal nazaj držat..sem si nekak rekla, da bo +10 kg dovolj...tako, da teh par tednov še, bom pa že zdržala ob malo manj kalorični hrani :)

ajdi moje soborke,...se tipkamo jutri..grem pred tv...

moram vam pa povedat, da že kar pogrešam mojga cukrčka...zdej mi pa že fuuul manjka :(

grem res kr pred tv, da ne bom preveč zamorila :)

papa

rea27

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
26.3.2009 21:28:25   
tia12

Nočko T&T gresta pančkat....user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
26.3.2009 21:30:11   
čebelica01
Le pejte se spočit user posted image . Lahko noč.user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
27.3.2009 9:27:27   
rea27
Dobro jutro!

No, danes pa kot kaže ne bo dežja..vsaj upam, da ne..je sicer oblačno, samo ga včeraj niso napovedali, tako da bom pa danes res malo šla naokoli :)
Spali smo spet kraaasnoo (NOT) a kaj čmo, sej je še čisto malo...

No, zdajle pride moj bratec in bo mojo kosmatinko na stadion peljal..tako, da ne bo revica čisto stagnirala, zdaj ko mojega ni doma :)
<jst se bom pa malo polepšala...beri: lase umila in se slekla s teh prekletih trenerk...

Potem, potem drage moje pa v nove zmage..heheheh Grem kupit prsno črpalko :) :) Katero priporočate, sploh tiste, ki ste jih že preiskusile..ali pa je malo prezgodaj za tako vprašanje .)

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
27.3.2009 10:13:57   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

user posted image  
DAN VSEM

Končno se vam mal javljam.
Sem uspela naložit slikce so v mojem albumu in mal sem jih pokomentirala. Tako pa Maks nažmiguje mamici.
Je kr priden za papanje in spanje, uspavam ga pa res teško, zaspi na ciziki sm če pol podreva še kupček se čist prebudi, pol pa spet cizika. Miha pa zaenkrat ni lubosumen ima sm kakšne čudne izpade.
pozdravčke

VSEM KI  ČAKATE NA SVOJE user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSEM  MAMICAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
27.3.2009 10:33:54   
Infinity1

user posted image  
DAN VSEM

Sem uspela naložit slikce so v mojem albumu in mal sem jih pokomentirala. Tako pa Maks nažmiguje mamici.
Je kr priden za papanje in spanje, uspavam ga pa res teško, zaspi na ciziki sm če pol podreva še kupček se čist prebudi, pol pa spet cizika. Miha pa zaenkrat ni lubosumen ima sm kakšne čudne izpade.
pozdravčke

VSEM KI  ČAKATE NA SVOJE user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSEM  MAMICAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ja čestitke čebeii user posted image user posted image user posted image , krasnega fantka mate user posted image . Zakaj pa so mu nastavl kanilco v glavico? A je blo kej narobe? Pa zlatenco ste tud mel vidm, mi tud, smo bli tri dni pod lučko, sm je bla mal drugačna k vaša. Čestitke še enkrat!

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
27.3.2009 10:35:47   
tia12

user posted image  
DAN VSEM

pozdravčke

user posted image CUKER MALIuser posted image   Pa že zdaj osvaja, kaj bo še....to bodo imele punce posla...user posted image

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1438
27.3.2009 10:45:15   
tia12
Spet me daje gnezditveni sindrom, grem pospravljat.....user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
27.3.2009 11:11:12   
Anonimen
Evo mene, pupe...zadnji dan šihta jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image . Zdaj bom končno na tekočem s tem čvekanjem...pri majčicah je že 4. del....babe nimate kaj drugega za delat??user posted image user posted image  

V glavnem...tele slikice mi pa kar lušte delajo....komaj čakam našega piškotka...

(odgovor članu tia12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1440
27.3.2009 11:21:22   
Alex01
Čebeica maja - Maks je pravi sonček. Čestitke še enkrat
Princesi - tudi jaz srčno upam, da ne "fašem" sladkorne.

Drugače pa je blo danes na pregledu vse ok. Srčka smo poslušali, pa ginekologinja me je pregledala in rekla, da je vse normalnouser posted image user posted image user posted image . Sladkorja sem imela zjutraj 4.1, za izvide iz laboratorija pa moram poklicat v ponedeljek.

Rea - naslednji  pregled imam 21.4.09!

Pa še en podatek za na seznam - imeli bomo user posted image .

Pozdravček vsemuser posted image  in lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1441
27.3.2009 11:22:48   
rea27
uuu kako lep je tale mali škratek Maks..

Tia12 svaka ti čast..jst sem se komaj mal stuširala..me zgleda spet železo daje..sm čist preč...moram v muellerja po tist sok z veliko vsebnostjo železa..da me mal dvigne...
al bom pa glih zdej en kozarc tardečga spila :) :)

zdej pa po sterilizator in črpalko..dinarčke zapravlat...(pssst: dokler še mojga srčka ni nazaj)

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
27.3.2009 11:23:50   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Čebeica maja - Maks je pravi sonček. Čestitke še enkrat
Princesi - tudi jaz srčno upam, da ne "fašem" sladkorne.

Drugače pa je blo danes na pregledu vse ok. Srčka smo poslušali, pa ginekologinja me je pregledala in rekla, da je vse normalnouser posted image user posted image user posted image . Sladkorja sem imela zjutraj 4.1, za izvide iz laboratorija pa moram poklicat v ponedeljek.

Rea - naslednji  pregled imam 21.4.09!

Pa še en podatek za na seznam - imeli bomo user posted image .

Pozdravček vsemuser posted image  in lep dan.

bravo za fantka!!! Ja pri na dolenjkah bodo pa sami kavalirji...bo imela naša princeska izbiro..suupeeer!!

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
27.3.2009 11:26:04   
rea27

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

********* MAREC **********

1. strucka**-25.3.----25-----Trebn.----user posted image

2. Srccek-----28.3.----28-----Žužem.---user posted image

********** APRIL **********

3. tia12--------7.4.-----21-----Straža----user posted image

4. matt--------11.4.-----------------------user posted image

5. rea27-----27.4.----27-----Nm---------user posted image P 2.4.

6. mišk-------29.4.----26----Šentj.------user posted image

********** MAJ **********

7. buterffly---17.5.----25-----Škoc.-----user posted image P 31.3.

8. krempelcek-18.5.--26-----Šentj.----user posted image

9.majčica20---20.5.--------Nm-------user posted image

10.majch------29.5.----26----Nm--------user posted image P 2.4.

********** JUNIJ **********

11. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-user posted image

12. Princesi---14.6.----26----Poljane-----user posted image P 21.4.

13. fejči--------18.6.----33-----Krško------user posted image

14. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image P 1.4.

********** JULIJ **********

15. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

16. jaknik1----3.7.-----30-----Nm----------user posted image P 21.4.

17. alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image P 21.4.

18. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.-------user posted image

********** AVGUST **********

19. Majca----12.8.-----------Straža--------user posted image

20. Mateja4---15.8.------------Nm---------user posted image

********** SEPTEMBER **********

21. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 21.4.

********** NOVEMBER **********

22. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

PREGLEDI:

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- ?

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
27.3.2009 11:30:07   
Alex01
Rea - hvala za nov seznamčekuser posted image user posted image user posted image

Res bodo prevladovali user posted image .user posted image user posted image

Sm vprašala na prejšnjem UZ če se vidi, kaj bo, pa mi je samo potrdila tisto kar sem slutila od vsega začetkauser posted image .user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
27.3.2009 16:07:25   
majčica20
če slučajno katero zanima, bo kmalu aktualno, o lajšanju porodnih bolečin
http://www.med.over.net/index.php?full=1&id=18031&title=S_knjizico_do_lazje_izbire_glede_lajsanja_porodnih_bolecin

pa malemu maksu in mamici vse najlepše.
Lp M

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
27.3.2009 17:10:17   
Alex01
Sm mal preletela seznam, pa vidim, da smo kar štiri (zaenkrat user posted image user posted image user posted image ) naročene na pregled 21.4.user posted image user posted image

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
27.3.2009 17:42:26   
Anonimen
Kar se tiče lajšanja bolečin med porodom, lahko jst zase povem to, da sm v prvo imela naraven porod (baje sm sicer dobila kao neki za lajšanjeuser posted image v rit - pa se nč ne spomnim), v drugo pa sm mela epiduralno. Moj komentar na oba načina poroda je sledeč, če nebi blo epiduralne, bi imela edinca, sedaj pa je že tretji na potiuser posted image .

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1448
27.3.2009 17:49:37   
rea27
hoj hoj..
A kdo ve kaj je z našima marčevkama? Ena je že čez rok, druga ga ima jutri..hmmm..no, mogoče pa kaj izvemo?!?!

Danes sem pa res prava cujna, se vidi, da gre vse skupaj proti Rimu...nekaj se trudim pospravljat in urejat..pa sem tako brez energije..
Se pozna da mojega srčka še ni doma, ker bi me drugače malo pocrkljal in bi bila spet poooolna energije :)

Me pa še vedno kar hemoroidi matrajo, ne vem kaj je to, no..smotan filing, vam povem. Pa še dr mi je zadnjič rekla, da po porodu skoraj obvezno dobiš to nadlogo..tako, da očitno bo še nekaj časa z mano :(

lepo tipkajte, povejte kak sočen trač, jst grem mal na kavč potem pa se vrnem k vam :)

< Sporočilo je popravil rea27 -- 27.3.2009 17:50:54 >

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
27.3.2009 18:19:21   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Kar se tiče lajšanja bolečin med porodom, lahko jst zase povem to, da sm v prvo imela naraven porod (baje sm sicer dobila kao neki za lajšanjeuser posted image v rit - pa se nč ne spomnim), v drugo pa sm mela epiduralno. Moj komentar na oba načina poroda je sledeč, če nebi blo epiduralne, bi imela edinca, sedaj pa je že tretji na potiuser posted image .

Jaknik se pridružujem mnenju, jaz sem sicer zdaj rodila prvega z epiduralno, če je pa ne bi blo, bi bil pa to verjetno tud zadnji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.