Anonimen
|
Čao babuške! Danes sem bila kar zgodnja, že ob 7h pokonci . Me kar neka evforija daje, čeprav upam, da se naša princeska ne bo odločila priti pred aprilom. Madona, saj imam šele drug teden CTG in vaginalni pregled . Čutim pa, da je že kar malo stiska s prostorom v mojem bušiju. Sem ravno en dan razmišljala, da so kar face ti naši bebiji, da jih nič klastrofobija ne daje, pe reveži se niti iztegniti ne morejo . Pol pa ni čudno, da potem toliko let samo norijo in skačejo . detelja - Tvoji zajtrki so pa vsak dan boljši. Že zato ni šans, da še grem v P, saj me prav vsako jutro daje firbec, kaj bo pa danes na jedilniku . Pa nisem hotela reči, da na zadnji fotki nisi seksi, samo tako nežno sem ti hotela prišepšniti, da si včasih boljš' izgledala . malcekvita - Sem ti poslala porodni načrt na mail. Pa za Postojno. Gotovo bo porod bolj intimen kot v Ljubljani. Me Aprilčice bomo pa tako razturale, če pa tako lepo skrbimo druga za drugo in za predporodno sprostitev. sobra - Vidim, da sta s Teneo že ujeli svoj ritem. Čestitke! Lepo se cartajta in negujta še naprej. kopalke - Jah ta ideja s krilci in dolgimi gatami sploh ni slaba . Ali bom pa mojemu kupila nove sončne špegle, ki bodo imele en tak poseben filter, ki bo skril celulit, pa vso odvečno maščobico. A katera ve, če kje kaj podobnega prodajajo? L&L - Ubogi Patrik . Samo da ni nič zlomljeno in je vse ok. Junona - Kako lepo te je presenetil tvoj dragi ! Glede solz te pa kar razumem, sem tudi sama zadnji mesec še toliko bolj čustvena, da me kar vse spravi do solz. En stavek, lepa melodija, objem dragega medtem ko kuham, pa njegovo lubčkanje mojega trebuščka ... pa že smrkam . Mater, malo sem pa lahko tipična nosečnica . brigita23 - Super, da je stanje s hemeroidi boljše. Sem si zapisala ime kreme, če jo bom slučajno potrebovala po porodu. Koliko pa je stala? Grem sedaj še malo na delo, pa se slišimo kasneje, NenaLena
|