|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
26.3.2009 13:33:44   
mariee
Hvala!!

Prav težko sem tiho, da ne povem vsem okoli sebe, da sem user posted image . Prvi ultrazvok imam naslednji ponedeljek in kar težko čakam, da bom vsaj vedela, da je vse vredu.

Kdaj ste vse sorodnikom in prijateljem povedale za nosečnost?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
26.3.2009 13:39:13   
pilotina
user posted image  mariee...čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midva nisva rabila kaj dosti govoriti, ker mi je bilo tako slabo, da nisem vedela zase in se mi je videlo, da sm noseča...če mi v naslednji nosečnosti ne bo tako slabo, bom verjetno počakala do NS in večini povedala takrat

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
26.3.2009 13:47:10   
pilotina
user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. U*                        27                    Tržič                   19.04.2009
02. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         02.04.2009
03. *Manca*          (13.05.85) 23      ok.Kranja            20.03.2009 ?
04. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
05. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                08.04.2009
06. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.04.2009
07. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.2009
08. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.04.2009
09. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.03.2009 ?
10. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.04.2009
11. Miniko                                        SV.Štajerska         xx.xx.2009
12. Nincrli                    24                 ok.Maribora          xx.xx.2009
13. mića                                                                       
14. soncek_25       (12.01.80) 29     Zasavje                xx.xx.2009

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                 STAROST:         KRAJ:      PREGLED: PDP:                                    
01. MalaMravljicauser posted image  12.10.78 (30)  Nemčija      6.4.        02.10/2009
02. Maj2009user posted image      18.06.84 (24)  Ok.Domžal  24.4.NS      02.10/2009
03. Rižko user posted image           20.06.82 (26)  Celje           27.3.NS     13.10/2009
04. Nogavica user posted image    18.05.77 (31)   Maribor                         20.10.2009
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika                         20.10.2009
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor      10.04.09    28.10.2009
07. Nea_Teja user posted image         33               Cerknica       
08. Twixy user posted image user posted image      10.2.81 (28)       Nemčija                  05.11.2009     
09. Maxy                     30               Ljubljana                
10. Tassika          12.8.83 (25)       Domžale    01.04.09     23.11.2009
11. mariee                                                       30.03.09      xx.xx.2009

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

< Sporočilo je popravil pilotina -- 26.3.2009 13:49:37 >

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
26.3.2009 13:51:49   
tassika
JAz sem takoj povedala vsem na RR, potem je bla na vrsti sestrica in nato mami. Pa še parim kolegicam, ostalim pa še ne, ker se mi zdi, da ni potrebno. MAmi sem povedala, ker če bi šlo spet kaj narobe, da ne bi bila tako osamljena kot sem bila zadnjič in ker sem itak potem mogla povedat, zakaj nisem šla v beograd in zakaj sem zdrava na bolniški. V službi pa bom povedala po prvem pregledu, ker tudi vejo zgodbo od prej.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
26.3.2009 13:58:51   
twixy
Ojla punce user posted image  Jaz se vam javljam..

Stvar je taksna.. En srcek ne bije vecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Torej so bile krvavitve povezane z njim.. Drugi srcek pa se bije ampak komaj vidno.. Cisto pocasi..user posted image  Strah me je,da bo se ta nehal bit in se bosta oba poslovila od mene.

Pocutim se krivo za vse to kar se dogaja.. In nocem se enkrat izgubit tega kaj ljubim..
Nevem ali naj se jocem ali naj bom pozitivna in upam,da se en pikec obdrzi..

V sebi kricim ampak iz sebe ne spravim glasu.. Punce najraje bi umrla.. ZAKAJ ZA HUDICA SE MI TO DOGAJA???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V soboto popoldne se imam en pregled in takrat bomo do koncno videli ali se bo tudi drugi pikec poslovil. Do takrat pa se mi bo pomoje itak zmesalo..

Hvala vam za user posted image  in user posted image  sem prepricana,da so vsaj malo pomagali.

In ne pozabite RADA VAM MAM user posted image

Grem pocivat pa se se kasneje kaj javim.

Tassi a lahko novemberkam vsaj namignes kaj se dogaja ker nimam moci,da grem na temo ?! Hvalauser posted image

Lupcka vsem.. :***

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
26.3.2009 14:01:02   
mariee
Pilotina, vidim da si zelo ažurna:)

sem dodala podatke. Prvi pregled imam pa 6.4., ne ta ponedeljek, ampak naslednjega, predviden datum rojstva pa 29.11.09.

Hvala za tako lep sprejem Pilotinauser posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
26.3.2009 14:01:11   
tassika
Twixy sevede da bom, ti kar počivaj in pozitivno misli. Vsaj še za to eno pikico, ki je ostala. Več ti pa potem napišem, ko tudi jaz pridem vn iz šoka. Mi je hudo zate.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
26.3.2009 14:06:23   
malaMravljica
Twixy user posted image user posted image user posted image
saj ne vem kaj naj ti recem, ker sem zacela samo jokat. Res sem bila prepricana, da bo vse v redu.
Poskusi bit vsaj malo pozitivna, en srcek vendarle se bije in za tega mores mocna ostat. Ne misli negativno, da bo tudi ta nehal bit, mogoce pa je bil drugi presvoh, ta bo imel sedaj vec moci in vec vsega, pa se bo mogoce prav lepo okrepil.
Pocivaj in popazi nase. Kako tezko ti je si ne morem predstavljati ampak malo naj ti bo lazje, ker vse drzimo s tabo in upamo na dober rezultat v soboto. Res ti stiskam pesti.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
26.3.2009 14:06:49   
tassika
user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
26.3.2009 14:16:23   
pilotina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

twixy RADA TE IMAM user posted image user posted image user posted image

sem s tabo, jokam in stiskam te močno...počivaj pikica draga...ljubčka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
26.3.2009 14:21:23   
pilotina
mariee...bom popravila popoldan...a mi napišeš še tvoj datum rojstva

zdej sm zanič...naša twixy je zgubila enega sončka in trepeta za drugega

punce dajmo mislit nanjo in na njenega sončka, ki še bije v njej ter stiskajmo pestkeuser posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
26.3.2009 14:26:01   
mariee
4.5.83, ampak mislim, da bi se zdaj moralo videt, ker sem popravila, da se vidi profil.

Twixy držim pestke!!!user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
26.3.2009 14:35:51   
tassika
tudi meni je hudo, sploh ne vem kaj naj rečem, vedno zablokiram. Res si želim, da vsaj ta pikica preživi.

MAriee če hočeš se lahko prijaviš na novembrkah, saj si še novembrka ne.

Zdaj se pa res slabo počutim, me je čisto zadela ta novica.user posted image

Twixy če boš tole prebrala ti samo sporočam, da na novembrkah vse punce močno stiskamo pesti, da bo tadruga pikica močna in da bo v soboto srček bil tako kot mora.user posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 26.3.2009 14:41:01 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
26.3.2009 14:57:08   
MAŠKA
Twixy user posted image user posted image user posted image  podoživljam bolečino, ki sem jo doživela, ko me je doletelo drugič. Tudi jaz sem se spraševala zakaj se mi to dogaja. Odgovora ne ve nihče, samo upanje nam še ostaja. In ne se počutit krivo, ker nič nisi kriva... tako hoče narava in mi smo pri tem popolnoma nemočni.

Poskusi biti močna zaradi druge pikice. Še je upanje in držim pesti za drugi srčekuser posted image user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
26.3.2009 14:59:57   
Anonimen
twixy,... tak cmok mam, da sploh ne vem kaj naj napišem. Sočustvujem s teboj kot bi se zgodilo meni. Prosim, prosim... upaj in pozitivno misli.. , pogovarjaj se z drugim srčkom in začutil te bo. Božaj bušija in reči srčku, naj bo ob tebi. V mislih te mam skoz in imela bom. Solzice mi tečejo... , sploh se ne morem zadržat. Močna bodi čeprav v tej največji žalosti. Ja, en srček je bil šibka mala drobtinica in ni mogla... zato je šla. Drugi srček upam, da bo borec... Mislim na vaju.. Rižko moj tudi...

Mariee, BRAVO punca tudi zate... in dobrodošla med nami puncami, ki povem ti, da smo prave prijateljice. Brez njih bi mi blo tok močno težko, z njimi... je vse lažje... Jih mam zlo rada in tudi tebe bom mela..., sam še mejčkan te moram spoznat. user posted image  Čuvi bušija.
Jaz sem v prvi nosečnosti bila tiho, v drugi sem pa takoj raztrobla..., nism hotla bit tako sama in nemočna in nevedna kot sem bila prvič. user posted image  Je lepo in lažje.

sonček_25, tudi ti lepo pozdravljena, žalostinka mala. Ne skrbi, s teboj bomo. Od partnerja pa ne pričakuj ogromno razumevanja, oni to ne znajo... pa tud ni jih za obsojat. Seveda, da ne znajo, sej niso mel pikice pod srčkom. Jst sm mojega obsojala, se kregala, želela nekaj... a on ni znal. Včasih paše... kot pravi moja pilotina.. samo tihi objem..., ta premaga vse. Tudi ti boš vse premagala... in boš kmalu + zagledala... samo upanje naj te vodi...
Jaz sem mela ss in A 14.8.08, prvo M sm pa dobila 2.10.08.  5. 1. 09 sem imela pa zadnjo M. user posted image  Zdej se pa borimo in upamo.... Jutr nuhalna... kje je jutr?! user posted image

Punce, sesul me je to s Twixy... stisnmo pestke skupi ZDEJ... za njenega srčija preživelega...
Stiskam...
In kako naj bom nasmejana, ne nisem...user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4015
26.3.2009 15:08:19   
Anonimen
Twixy, prižgala sm svečko za tvojga izgubljenega srčka!
TE MAM RADA, pikica..........
Tok mi je hudo....
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4016
26.3.2009 16:08:37   
mariee
Hvala Rižkoo.

Jaz nameravam vsem domačim povedat, ko bo prvi ultrazvok za mano, prijateljem pa po nuhalni. Saj če kaj ne bom vedela, se bom pa na vas obrnilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
26.3.2009 16:12:48   
maj2009
punce!
kaj se zdej dogaja na naši strani?
same negativne novice, kako to?
twixy!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image daj počivaj in si govori, da naj srček drugemu bije.
tassika! jst sm bla v 6t na pregledu pa je bla tud vidna samo vrečka in nič plodka, zdej je pa vse ok!

pozitivno razmišljajmo!!!!

se oproščam ker se vam tok dougo nism javla. zdej ko sm v službi pridm domov in sm čist koma, no dons me pa še zgaga ful daje tko da mislm da bom šla vsak čas bruhat.user posted image

učeri sm si šla v popek kupt nosečniške kavbojke, in majčko moj,moj. tko da sm prou vesela, ampak pol me res potre ko sm prebrala par strani za nazaj!

dejmo držat pestke za twixy!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa letim proti školki ker ne morm več.................

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
26.3.2009 16:36:07   
sonček85
TWIXY:Prosim ne jokaj  pa čeprav je zelo težko ,a bodi močna za drugega otročka ,ki še raste v tebi in milimo zanj in stiskamo pesti da se obdrži.user posted image user posted image user posted image user posted image

Trenutno ko sem te brala tudi meni ni  bilo prijetno in so mi solzice stopile v očke ,a vem da se bo drugi sonček obdržal in da boš mami ,kot si želiš.
In nikar ne krivi sebe ,nisi ti kriva ,na to res ne moremo vplivat a hudo nam je vseeno ,saj je to dete že raslo in si se ga veselila.Naj počiva v miru  in prosim ostani močna za drugega ,saj k boš zagledala v soboto da bije srček  boš še bolj močna in boš to moč držala do konca.

Rada te imam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
26.3.2009 16:36:09   
sonček85
mm:hvala ,ja evo mene od frizerja in potepanja,seveda sem morala še s sestro v mcdonald's it nekaj pojestuser posted image user posted image user posted image m sn se najedla user posted image user posted image user posted image
Ja lepa ,sem š**** so šle stran ,barva je super in komaj čakam ,da me naš Aleks zagledauser posted image user posted image user posted image
tassika:hhhh ja malo je pa treba jaz sem bila že res potrebna ,sem imela 10cm skoraj izrastka ,špice čist uničene in od nov. nisem bila user posted image
Mariee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce se mi zdi da se je meni svet sesul k sem prebrala to za twixyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,zunaj sije sonček v moje mrčku je pa žalost za  malo pikico.Aleks brca in čuti  da je mami žalostna .user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
26.3.2009 18:01:05   
tassika
Ja nimamo kaj, lahko samo držimo pesti za našo twixy in upamo na najboljše.

Sonček slikco nove frizurce. Jaz bi tudi mc  donaldsa, mogoče pa mojga naštimam da greva na sprehod do njega.

Jaz sem pa bila prej pri tašči, nama je skuhala krompirjev golaž, pa še najmlajši se je čuval pri njej in ga je hotla uspavat ampak ko me je mali zagledal ni bilo več šans sanjat o kakšen spanju. Kdo bi si mislil, da je še par mescev nazaj tulil ko me je zagledal ali mogel biti pri meni par sekund v naročjuuser posted image . Je pa tko, jaz nikoli ne silim v otroke in na koncu me imajo najrajši in potem nobenemu ni nič jasno.

Maj upam, da je kaj bolje s tvojim želodčkom, mene je tudi parkrat do zdaj pekla zgaga, ampak res redko pa še to kakih 20 min skupaj. Saj pravim nimam kakih posebnih težav, še špikanje se je umirilo, zdaj se potolažim, če me vsaj 1x/dan malo špikne in sem vesela.

Moj je pa zblebetal v službi svojemu šefu in ne boste verjele tudi njegova žena je imela SS pri 3 mescih in pol (ne vem kolk je to v tednih) zdaj imasta pa 3 zdrave otroke.

< Sporočilo je popravil tassika -- 26.3.2009 18:03:03 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
26.3.2009 18:12:16   
sonček85
A da bi vam slikco gor dala user posted image user posted image user posted image mogoče bom videla user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
26.3.2009 18:22:32   
sonček85
user posted image od zgorajuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
26.3.2009 18:24:55   
tassika
Luštna frizurca, mi je všeč, zelo resasta, samo jaz take ne morem imet, ker imam preveč las, zato p aimam zdaj ravnega paža, pa čez bom vrgla en preliv, ki malo na rderčkasto vleče imam velik rdečega pigmenta in dobro prideuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
26.3.2009 18:41:02   
sonček85
hvala ja  jaz lahko tudi imam tako frizurco samo če si jo likam
Kar si pa jo če čem, bit lepa user posted image user posted image user posted image me je pa frizerka pohvalila da so se mi lasi full popravili,zdaj pa ne vem al je nosečnost al pa moja nega  do lasuser posted image

men je barva svtsko dobra

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?