|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
26.3.2009 10:53:10   
soncek_25
Pozdravljene punce!
Jaz bi se vam z veseljem pridružila, če smem in če me sprejmeteuser posted image
Tudi jaz sem doživela slabo izkušnjo, 18.2. sem imela abrazijo v 10. tednu, ker se je moji pikici ustavil srček, nisem nič krvavela, nič me ni bolelo, tko da je bil na UZ kar velik šok, sploh ke je blo prej vse ok. Dobesedno se mi je sesul svet, jokala sem 24 ur, se mi zdi da me nihče sploh pogledat ni smel, pa sem že planila v jok, ampak dnevi tečejo in počasi sem se spravila k sebi, pikica bo seveda ostala za vedno v mojem srčku, ampak je treba it naprej in začeti znova in zato bi se vam pridružila pri čakanju n +user posted image Sedaj je že skoraj 6 tednov od abrazije in še vedno čakam na M (prej je nisem marala, zdej si jo pa prav želim:)), da bomo lahko šli v novo borbo.
Vsem, ki ste že dočakale  user posted image čestitam!!!! za ostale borke pa držim pestke, da nam čimprej uspe in da pridemo do cilja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
26.3.2009 10:54:08   
sonček85
mm:a spet sneži pri vas al kaj,ne danes ne gledam kopalke ampak grem zdle k frizerju,tko da bom lepa sexi mamica user posted image user posted image user posted image
Sem rekla mojmu da grem da bom lepa ,pa je rekel ti si itak lepa  tko al tko ,da se ti ni treba rihtatuser posted image user posted image

rižkoo:joj ko bi lahko bi prišla sedaj k tebi v službo s takim nasmehom

user posted image
in velikim kozarčkom cedevite ,da bi te spravila v dobro voljo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
26.3.2009 10:55:45   
sonček85
sonček25.kr user posted image so mi stopile v očke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vem pa da te bodo punce z veseljem sprejee me sebe user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
26.3.2009 10:56:56   
MAŠKA
Pilotinca, lahko se zmenva, ampak jaz testeka pred 4.4. ne bom delala. Ker je moj cikel  lahko dolg od 25 - 28 dni v zadnjih časih,  bom rajši počakala. Če bi imela kakšne znake, bi ga sigurno naredila na 2., ker pa imam joške kot dve cunji, rajši ne pričakujem ta mesec preveč.user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
26.3.2009 10:58:20   
malaMravljica
Jaaaa cedevita. Rizkoo jo imas v sluzbi? Drugace pa jaz popijem en veeeelik kozarec se zate. Sam sem tko smotana, zadnjic sem kupila samo en tisti 0,5 kg paket, ne vem kaj mi je bilo, da nisem na zalogo kupila.

Soncek, ja lepo frizuro naj ti naredi, da bo mali takoj ko se rodi rekel: " vau, imam sreco, moja mami je tako lepa user posted image "

Soncek_25, ojla, seveda si dobrododosla. Samo mores bit en res dober soncek in sijati ko nas soncek strajka. Danes recimo, ko pri meni spet snezi, moj soncek gre pa k frizerju user posted image user posted image  ha ha ha

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
26.3.2009 10:59:25   
MAŠKA
Sonček 25, naj bolečina čimprej izgubi svojo moč. user posted image  bo najbrž kmalu prišla, če je 6 tednov že minilo in potem bomo skupaj čakale user posted image user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

Neposredna povezava do sporočila: 3981
26.3.2009 11:19:10   
tassika
Uf sam pol urce me ni, ker sem šla na špagete in načvekate full. No pa grem lepo po vrsti.

Sonček25 sevede si dobrodošla, daj še par podatkov, starost, kraj in kdaj pričakuješ + pa te dodam še na seznamček. Pri nas so vse dobrodošle, vse imamo za sabo grenko izkušnjo in s skupnimi močmi se borimo, da ostajamo pozitivne.

Maška, jaz prvič nisem imela nobenih znakov pred +, zdaj drugič pa pomoje že od same psihe bilo slabo. Kaj veš mogoče te preseneti.

MM ok bova skupaj dežurali.

Sonček, jaz grem pa aprila k frizerju, ker me more mal pobarvat pa mal fru fru skrajšat, ker kmalu ne bom več videla skozi

Rižko vem, da je težko, ampak poskusi vsaj malo odmisliti, no saj boš videla, jutri bo vse ok in potem boš lažje dihala.

Upam, da nisem katere falila.

Glede mojega pregleda pa, vem da je zgodaj, amapk me je zato naročila, pomoje da tudi izloči možnost IMN, čeprav ne vem zakaj, pa da potrdi da nosečnost je, kot da bi se testek zmotil.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
26.3.2009 11:19:42   
soncek_25
Hvala punce, res je lažje če lahko z nekom deliš vse touser posted image   Sem vesela da imam sedaj vas.
malaMravljica ti jaz pošljem sončka, ker pri nas se je že pokazal izza oblakovuser posted image
Danes sem tut jaz dobre volje, nekako bolj optimistična, mogoče tudi z vašo pomočjo. Res se veselim dneva, ko bom spet zagledala tako težko pričakovani plusek in ko bom imela spet svojo srečo pod srčkom in upam, da bo takrat vse ok in da bo pridno rastel/rastla vseh 9 mesecev.
Imam še eno vprašanje, mogoče bi bolj pasal v drugo temo, ampak bom vseeno kar vas vprašalauser posted image A ste ve tudi imele po abraziji kakšne probleme z menstruacijo(6 tednov se mi zdi kar veliko in se mi zdi najbolš da grem kar do ginekologa po kakšne tablete za sprožitev)? Pa še standradno vprašanje za tiste, ki ste že srečke...po kolkem času od abrazije ali ss ste ponovno zanosile? Midva sva se prej trudila eno leto in upam, da bo sedaj hitrejeuser posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
26.3.2009 11:23:03   
soncek_25
Aja še podatki. Stara sem 29, to je bila moja 1 nosečnost, sem pa iz Zasavja:)

Neposredna povezava do sporočila: 3984
26.3.2009 11:31:12   
tassika
Sonček jaz sem jo dobila točno na 28 dan, sem pa ful dolgo krvavela po A tko da ne vem, če nisem bila tisti mesec samo en teden brez vložkovuser posted image

Glede zanositve pa pr meni ni dolgo trajalo, midva sva itak mogla že prej čakat pol leta, ker sem jaz imela preglede in za vsako stvar se čaka, ko pa sva dobila zeleno luč, je uspelo takoj. Moj se heca da s plodnostjo nimava težav. Zdaj samo upava, da tokrat pripeljeva nosečnost še do konca. Je pa tudi on malo bolj zadržan zdaj. Jaz se pogovarjam s pikico in jo božam, on me je pa do sedaj samo 1x vprašal kako kaj najina pikica.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3985
26.3.2009 11:38:43   
soncek_25
Hvala tassikauser posted image

Se mi zdi, da moški čist drugače sprejemajo vse skupaj, pri meni je blo tut po splavu tko, da jaz bi skoz govorila o tem in jokala, moj je pa vse bolj realno videl, mi je stal ob strani, ampak je reku, da se to dogaja, očitno kar pogosto in da nama bo itak spet kmal ratal in bova imela otročka, kar pa je seveda velik boljše kot jokanje in obupavanje. bo pa verjetno tut veliko bolj zadržan ob naslednji nosečnosti. Verjetno je tko, ker se tut oni ful bojijo kako bo potekalo, če bo vse ok, itd.,

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
26.3.2009 11:42:59   
pilotina
Rižkoo...tudi mi bi težko brez tebe user posted image

tassika...no ni treba dežurati user posted image  tudi tebi bom poslala mms user posted image

in malaMravljica...tebi tudi ni potrebno dežurati...tkoj javim user posted image

soncek_25...user posted image , žal mi je, da si tudi ti vse to doživela...kr bodi z nami...skupaj se imamo fajn user posted image user posted image user posted image
in ja skupi bomo čakale na tvojega pluska in te opogumljale, ko boš to potrebovala in te prosile za dobro voljo, ko bomo mi to potrebovale user posted image
kar se tiče M ti jst ne morem pomagati, ker imam zelo neredne in sem prvo M po A sprožila s tabletami...zanosila pa tudi še nisem

MAŠKA...aha okej...jst pa če ne dobim prej M bom naredila test najkasneje 02.04., ke je to že 34. dan ciklusa (moj je dolg 29-34 dni) in ne bom čakala dlje...ker te tablete, ki jih jemljem zdej so škodljive za plod in ko zagledam pozitiven rezultat, jih moram tkoj prenehat piti...tko, da dlje nebi čakala...saj jts tudi nič ne pričakujem, ker imam vse znake prihajajoče M

joj punce, jst skočim sedaj službeno v Izolo...upam, da pridem čimprej nazaj in vidim post od twixy, da je vs ev najlepšem redu

papa

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
26.3.2009 11:43:35   
malaMravljica
Soncek, jaz sem imela ss opravljen 2.9 in na pregledu par dni kasneje mi je g rekel, da moram m naceloma dobiti do 6.10, ce je ne bi naj pridem spet na pregled. In sem jo potem ravno tiste dni, tako da pregleda nisem rabila.
Receno mi je bilo pocakat 2 m, potem pa lahko spet na bejbiju delava. Samo pri meni se je potem zaradi drugih zdravstvenih zadev cakanje zavleklo iz dveh na 5 mesecev  oz. tam nekje 20.januarja mi je testek napisal, da sem noseca. Danes sem pa noseca ze 13t user posted image user posted image user posted image  

No, ce smo te malo v dobro voljo spravile je pa lepo. Vse bi morale bit dobre volje, ceprav imamo kar nekaj skrbi danes. Mene tako skrbi za Twixy, pa vem, da mora samo lezat, samo lazje bo, ce bo ona to povedala. Rizkoo je pa ze smejka a ne.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
26.3.2009 12:02:47   
tassika
Od preveč razmišljanja me boli glavauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
26.3.2009 12:07:00   
MAŠKA
Pilotina, če je pa je tako, pa lahko prvega narediš že 29. dan, jaz bi ga na tvojem mestu, sploh zaradi tabletk, pa še tukaj imaš nekaj firbčnih babnicuser posted image  in če še ne bo plusek, ga čez nekaj dni še  ponoviš. Pa znaki prihajajoče M so lahko zelo podobni nosečniškimuser posted image

Sonček 25 jaz sem prvo po prvem ss dobila 38. dan, po drugem ss pa 39. dan. Zato se mi zdi teh tvojih 6 tednov še v mejah normale.

Zanosila pa sem prvo nosečnost v drugem poskusu in donosila zdravo punčko, ko sva se odločila za drugega otroka sem prvič zanosila v prvo in je sledil ss v 9. tednu, potem sva 3 cikluse počakala in spet sem zanosila v prvo in spet je bil ss v 7. tednu. Zdaj poskušamo drugi krog, ampak mislim, da še ne bo nič.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
26.3.2009 12:20:10   
soncek_25
Pilotina močno držim pesti za plusekuser posted image user posted image user posted image

Joj punce sedaj ko berem vaše poste vidim, da ste že veliko več doživele in preživele kot jaz, res ste prave borke, vsaka vam čast in sem vesela, da sem med vami, da se nalezem pozitivizma.
Maška v tretje gre rado in tut zate držim pestkeuser posted image

Evo, zdej pa šibam domov iz sončne LJ... se "tipkamo" jutriuser posted image

Lep dan vsem skupaj in VEEELLLIKKKK objemček.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
26.3.2009 12:52:55   
pilotina
sem se vrnila user posted image

malaMravljica...vidim, da se naša twixy še ni javila...jst sm tudi na trnjih čeprav vem, da bo vse uredu user posted image user posted image user posted image

soncek_25...ja res drugače to občutijo naši dragi...so pa tudi nemočni in trpijo zaradi izgube in zaradi nas, ker nam ne morejo pomagati...gledajo nas kako trpimo in jočemo in ne morejo nič narest, da bi bilo bolje...meni je takrat najbolj pomagal njegov tihi objem in da me je pustil jokati kolkr sm pač hotla
hvala za pestke user posted image
saj ti pravim...ostani z nami, ker nam je lepo user posted image

MAŠKA...hmmm...ne vem...se bom še odločla user posted image ...kompliciram, saj vem user posted image ...ampak tudi prezgodaj ga nočem narest, ker mi pa lahko pokaže lažno pozitiven rezultat zaradi horm. injekcije...uffff user posted image user posted image user posted image ...saj zato pravim, da bom še videla kaj pa kako

Neposredna povezava do sporočila: 3992
26.3.2009 13:10:16   
pilotina

user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. U*                        27                    Tržič                   19.04.2009
02. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         02.04.2009
03. *Manca*          (13.05.85) 23      ok.Kranja            20.03.2009 ?
04. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
05. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                08.04.2009
06. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.04.2009
07. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.2009
08. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.04.2009
09. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.03.2009 ?
10. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.04.2009
11. Miniko                                        SV.Štajerska         xx.xx.2009
12. Nincrli                    24                 ok.Maribora          xx.xx.2009
13. mića                                                                       
14. soncek_25            29                  Zasavje               xx.xx.2009

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                  STAROST:          KRAJ:       PREGLED: PDP:                                    
01. MalaMravljicauser posted image  12.10.78 (30)  Nemčija      6.4.        02.10/2009
02. Maj2009user posted image      18.06.84 (24)  Ok.Domžal  24.4.NS      02.10/2009
03. Rižko user posted image           20.06.82 (26)  Celje           27.3.NS     13.10/2009
04. Nogavica user posted image    18.05.77 (31)   Maribor                         20.10.2009
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika                         20.10.2009
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor      10.04.09    28.10.2009
07. Nea_Teja user posted image         33               Cerknica       
08. Twixy user posted image user posted image      10.2.81 (28)       Nemčija                05.11.2009     
09. Maxy                     30               Ljubljana                
10. Tassika          12.8.83 (25)       Domžale    01.04.09     23.11.2009

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
26.3.2009 13:11:07   
pilotina
soncek_25...a češ še pripisati tvoj datum rojstva, da te izljubimo, ko bo cajt user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
26.3.2009 13:14:39   
tassika
Jej maja se bomo pa lubčkale, bo velik roj.dnevov. Jaz sem pa ko cunja, kar naredim do 12 je ok, vse ostalo pa komaj kaj spravim skupaj. Spim z odprtimi očmi, mogoče bi kava pomagala, sam kaj ko samo pomislim nanjo pa me mine in potem kombiniram zjutraj z zelenim čajem, popoldne z divjo češnjo. Pa še glava me boli pa ne vem od česa. pomoje preveč razmišljam. Še jutri potem pa ne bom več sama v službi, pa se bom spet lahko malo šlepalauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
26.3.2009 13:16:27   
soncek_25
user posted image user posted image user posted image Pilotina seveda...RD imam 12.1.

Še vedno sem v Lj, no zdej pa res šibam domovuser posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
26.3.2009 13:21:50   
pilotina
a jaaa, pa to je to tassika...sama si v službi...veš, da te zato glava boli, pa pritisk je nekam čuden user posted image

ta vikend sva mislia z dragim odvihrati k prijateljem...na dvodnevni izlet, pa je vse skupi padlo v vodo...se je tast odloču, da bo RD praznoval v soboto, namesto jutri...no po drugi strani pa je to dobro, ker se bova končno spravila na vrtek posejati tistih par vrtnin user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
26.3.2009 13:27:32   
mariee
Živjo,
jaz sem pa dočakala ta svoj + in user posted image  user posted image  in sedaj sem v 5. tednu nosečnostiuser posted image

Ko sem pa čakala, sem pa ves čas prebirala forume in dobila veliko koristnih informacij. Tako da hvala vsem! Super ste!!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
26.3.2009 13:31:26   
tassika
Mariee čestitkeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
26.3.2009 13:31:54   
tassika
Pilotina ja je treba pa solatko, pa bučke, vse ostalo je pa že odveč, mogoče še korenčekuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?