Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 10:53:10
|
|
|
|
soncek_25
|
Pozdravljene punce! Jaz bi se vam z veseljem pridružila, če smem in če me sprejmete Tudi jaz sem doživela slabo izkušnjo, 18.2. sem imela abrazijo v 10. tednu, ker se je moji pikici ustavil srček, nisem nič krvavela, nič me ni bolelo, tko da je bil na UZ kar velik šok, sploh ke je blo prej vse ok. Dobesedno se mi je sesul svet, jokala sem 24 ur, se mi zdi da me nihče sploh pogledat ni smel, pa sem že planila v jok, ampak dnevi tečejo in počasi sem se spravila k sebi, pikica bo seveda ostala za vedno v mojem srčku, ampak je treba it naprej in začeti znova in zato bi se vam pridružila pri čakanju n + Sedaj je že skoraj 6 tednov od abrazije in še vedno čakam na M (prej je nisem marala, zdej si jo pa prav želim:)), da bomo lahko šli v novo borbo. Vsem, ki ste že dočakale čestitam!!!! za ostale borke pa držim pestke, da nam čimprej uspe in da pridemo do cilja
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 10:54:08
|
|
|
|
sonček85
|
mm:a spet sneži pri vas al kaj,ne danes ne gledam kopalke ampak grem zdle k frizerju,tko da bom lepa sexi mamica Sem rekla mojmu da grem da bom lepa ,pa je rekel ti si itak lepa tko al tko ,da se ti ni treba rihtat rižkoo:joj ko bi lahko bi prišla sedaj k tebi v službo s takim nasmehom in velikim kozarčkom cedevite ,da bi te spravila v dobro voljo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 10:55:45
|
|
|
|
sonček85
|
sonček25.kr so mi stopile v očke vem pa da te bodo punce z veseljem sprejee me sebe
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 10:56:56
|
|
|
|
MAŠKA
|
Pilotinca, lahko se zmenva, ampak jaz testeka pred 4.4. ne bom delala. Ker je moj cikel lahko dolg od 25 - 28 dni v zadnjih časih, bom rajši počakala. Če bi imela kakšne znake, bi ga sigurno naredila na 2., ker pa imam joške kot dve cunji, rajši ne pričakujem ta mesec preveč.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 10:58:20
|
|
|
|
malaMravljica
|
Jaaaa cedevita. Rizkoo jo imas v sluzbi? Drugace pa jaz popijem en veeeelik kozarec se zate. Sam sem tko smotana, zadnjic sem kupila samo en tisti 0,5 kg paket, ne vem kaj mi je bilo, da nisem na zalogo kupila. Soncek, ja lepo frizuro naj ti naredi, da bo mali takoj ko se rodi rekel: " vau, imam sreco, moja mami je tako lepa " Soncek_25, ojla, seveda si dobrododosla. Samo mores bit en res dober soncek in sijati ko nas soncek strajka. Danes recimo, ko pri meni spet snezi, moj soncek gre pa k frizerju ha ha ha
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 10:59:25
|
|
|
|
MAŠKA
|
Sonček 25, naj bolečina čimprej izgubi svojo moč. bo najbrž kmalu prišla, če je 6 tednov že minilo in potem bomo skupaj čakale
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 11:19:10
|
|
|
|
tassika
|
Uf sam pol urce me ni, ker sem šla na špagete in načvekate full. No pa grem lepo po vrsti. Sonček25 sevede si dobrodošla, daj še par podatkov, starost, kraj in kdaj pričakuješ + pa te dodam še na seznamček. Pri nas so vse dobrodošle, vse imamo za sabo grenko izkušnjo in s skupnimi močmi se borimo, da ostajamo pozitivne. Maška, jaz prvič nisem imela nobenih znakov pred +, zdaj drugič pa pomoje že od same psihe bilo slabo. Kaj veš mogoče te preseneti. MM ok bova skupaj dežurali. Sonček, jaz grem pa aprila k frizerju, ker me more mal pobarvat pa mal fru fru skrajšat, ker kmalu ne bom več videla skozi Rižko vem, da je težko, ampak poskusi vsaj malo odmisliti, no saj boš videla, jutri bo vse ok in potem boš lažje dihala. Upam, da nisem katere falila. Glede mojega pregleda pa, vem da je zgodaj, amapk me je zato naročila, pomoje da tudi izloči možnost IMN, čeprav ne vem zakaj, pa da potrdi da nosečnost je, kot da bi se testek zmotil.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 11:19:42
|
|
|
|
soncek_25
|
Hvala punce, res je lažje če lahko z nekom deliš vse to Sem vesela da imam sedaj vas. malaMravljica ti jaz pošljem sončka, ker pri nas se je že pokazal izza oblakov Danes sem tut jaz dobre volje, nekako bolj optimistična, mogoče tudi z vašo pomočjo. Res se veselim dneva, ko bom spet zagledala tako težko pričakovani plusek in ko bom imela spet svojo srečo pod srčkom in upam, da bo takrat vse ok in da bo pridno rastel/rastla vseh 9 mesecev. Imam še eno vprašanje, mogoče bi bolj pasal v drugo temo, ampak bom vseeno kar vas vprašala A ste ve tudi imele po abraziji kakšne probleme z menstruacijo(6 tednov se mi zdi kar veliko in se mi zdi najbolš da grem kar do ginekologa po kakšne tablete za sprožitev)? Pa še standradno vprašanje za tiste, ki ste že srečke...po kolkem času od abrazije ali ss ste ponovno zanosile? Midva sva se prej trudila eno leto in upam, da bo sedaj hitreje
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 11:23:03
|
|
|
|
soncek_25
|
Aja še podatki. Stara sem 29, to je bila moja 1 nosečnost, sem pa iz Zasavja:)
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 11:31:12
|
|
|
|
tassika
|
Sonček jaz sem jo dobila točno na 28 dan, sem pa ful dolgo krvavela po A tko da ne vem, če nisem bila tisti mesec samo en teden brez vložkov Glede zanositve pa pr meni ni dolgo trajalo, midva sva itak mogla že prej čakat pol leta, ker sem jaz imela preglede in za vsako stvar se čaka, ko pa sva dobila zeleno luč, je uspelo takoj. Moj se heca da s plodnostjo nimava težav. Zdaj samo upava, da tokrat pripeljeva nosečnost še do konca. Je pa tudi on malo bolj zadržan zdaj. Jaz se pogovarjam s pikico in jo božam, on me je pa do sedaj samo 1x vprašal kako kaj najina pikica.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 11:38:43
|
|
|
|
soncek_25
|
Hvala tassika Se mi zdi, da moški čist drugače sprejemajo vse skupaj, pri meni je blo tut po splavu tko, da jaz bi skoz govorila o tem in jokala, moj je pa vse bolj realno videl, mi je stal ob strani, ampak je reku, da se to dogaja, očitno kar pogosto in da nama bo itak spet kmal ratal in bova imela otročka, kar pa je seveda velik boljše kot jokanje in obupavanje. bo pa verjetno tut veliko bolj zadržan ob naslednji nosečnosti. Verjetno je tko, ker se tut oni ful bojijo kako bo potekalo, če bo vse ok, itd.,
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 11:42:59
|
|
|
|
pilotina
|
Rižkoo...tudi mi bi težko brez tebe tassika...no ni treba dežurati tudi tebi bom poslala mms in malaMravljica...tebi tudi ni potrebno dežurati...tkoj javim soncek_25... , žal mi je, da si tudi ti vse to doživela...kr bodi z nami...skupaj se imamo fajn in ja skupi bomo čakale na tvojega pluska in te opogumljale, ko boš to potrebovala in te prosile za dobro voljo, ko bomo mi to potrebovale kar se tiče M ti jst ne morem pomagati, ker imam zelo neredne in sem prvo M po A sprožila s tabletami...zanosila pa tudi še nisem MAŠKA...aha okej...jst pa če ne dobim prej M bom naredila test najkasneje 02.04., ke je to že 34. dan ciklusa (moj je dolg 29-34 dni) in ne bom čakala dlje...ker te tablete, ki jih jemljem zdej so škodljive za plod in ko zagledam pozitiven rezultat, jih moram tkoj prenehat piti...tko, da dlje nebi čakala...saj jts tudi nič ne pričakujem, ker imam vse znake prihajajoče M joj punce, jst skočim sedaj službeno v Izolo...upam, da pridem čimprej nazaj in vidim post od twixy, da je vs ev najlepšem redu papa
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 11:43:35
|
|
|
|
malaMravljica
|
Soncek, jaz sem imela ss opravljen 2.9 in na pregledu par dni kasneje mi je g rekel, da moram m naceloma dobiti do 6.10, ce je ne bi naj pridem spet na pregled. In sem jo potem ravno tiste dni, tako da pregleda nisem rabila. Receno mi je bilo pocakat 2 m, potem pa lahko spet na bejbiju delava. Samo pri meni se je potem zaradi drugih zdravstvenih zadev cakanje zavleklo iz dveh na 5 mesecev oz. tam nekje 20.januarja mi je testek napisal, da sem noseca. Danes sem pa noseca ze 13t No, ce smo te malo v dobro voljo spravile je pa lepo. Vse bi morale bit dobre volje, ceprav imamo kar nekaj skrbi danes. Mene tako skrbi za Twixy, pa vem, da mora samo lezat, samo lazje bo, ce bo ona to povedala. Rizkoo je pa ze smejka a ne.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 12:02:47
|
|
|
|
tassika
|
Od preveč razmišljanja me boli glava
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 12:07:00
|
|
|
|
MAŠKA
|
Pilotina, če je pa je tako, pa lahko prvega narediš že 29. dan, jaz bi ga na tvojem mestu, sploh zaradi tabletk, pa še tukaj imaš nekaj firbčnih babnic in če še ne bo plusek, ga čez nekaj dni še ponoviš. Pa znaki prihajajoče M so lahko zelo podobni nosečniškim Sonček 25 jaz sem prvo po prvem ss dobila 38. dan, po drugem ss pa 39. dan. Zato se mi zdi teh tvojih 6 tednov še v mejah normale. Zanosila pa sem prvo nosečnost v drugem poskusu in donosila zdravo punčko, ko sva se odločila za drugega otroka sem prvič zanosila v prvo in je sledil ss v 9. tednu, potem sva 3 cikluse počakala in spet sem zanosila v prvo in spet je bil ss v 7. tednu. Zdaj poskušamo drugi krog, ampak mislim, da še ne bo nič.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 12:20:10
|
|
|
|
soncek_25
|
Pilotina močno držim pesti za plusek Joj punce sedaj ko berem vaše poste vidim, da ste že veliko več doživele in preživele kot jaz, res ste prave borke, vsaka vam čast in sem vesela, da sem med vami, da se nalezem pozitivizma. Maška v tretje gre rado in tut zate držim pestke Evo, zdej pa šibam domov iz sončne LJ... se "tipkamo" jutri Lep dan vsem skupaj in VEEELLLIKKKK objemček.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 12:52:55
|
|
|
|
pilotina
|
sem se vrnila malaMravljica...vidim, da se naša twixy še ni javila...jst sm tudi na trnjih čeprav vem, da bo vse uredu soncek_25...ja res drugače to občutijo naši dragi...so pa tudi nemočni in trpijo zaradi izgube in zaradi nas, ker nam ne morejo pomagati...gledajo nas kako trpimo in jočemo in ne morejo nič narest, da bi bilo bolje...meni je takrat najbolj pomagal njegov tihi objem in da me je pustil jokati kolkr sm pač hotla hvala za pestke saj ti pravim...ostani z nami, ker nam je lepo MAŠKA...hmmm...ne vem...se bom še odločla ...kompliciram, saj vem ...ampak tudi prezgodaj ga nočem narest, ker mi pa lahko pokaže lažno pozitiven rezultat zaradi horm. injekcije...uffff ...saj zato pravim, da bom še videla kaj pa kako
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 13:10:16
|
|
|
|
pilotina
|
IME: STAROST: KRAJ: V PRIČAKOVANJU + 01. U* 27 Tržič 19.04.2009 02. Pilotina (19.9.79) 29 ok.Portoroža 02.04.2009 03. *Manca* (13.05.85) 23 ok.Kranja 20.03.2009 ? 04. zvesta (24.10.79)29 Lenart xx.07.2009 05. MAŠKA (31.5.75) 33 ok.Celja 08.04.2009 06. Strumf (20.5.82) 26 ok.Brežic xx.04.2009 07. Fargesia 26 ok. Ljubljane xx.xx.2009 08. Tinuška (17.1.82) 27 Ljubljana xx.04.2009 09. lorelai28 22 Ljubljana xx.03.2009 ? 10. Zvezdica1980 28 Velenje 19.04.2009 11. Miniko SV.Štajerska xx.xx.2009 12. Nincrli 24 ok.Maribora xx.xx.2009 13. mića 14. soncek_25 29 Zasavje xx.xx.2009 SREČKE NOSEČKE IME: STAROST: KRAJ: PREGLED: PDP: 01. MalaMravljica 12.10.78 (30) Nemčija 6.4. 02.10/2009 02. Maj2009 18.06.84 (24) Ok.Domžal 24.4.NS 02.10/2009 03. Rižko 20.06.82 (26) Celje 27.3.NS 13.10/2009 04. Nogavica 18.05.77 (31) Maribor 20.10.2009 05. Sašaš 02.01.80 (29) Vrhnika 20.10.2009 06. Drobtinica 28.9.79 (29) Maribor 10.04.09 28.10.2009 07. Nea_Teja 33 Cerknica 08. Twixy 10.2.81 (28) Nemčija 05.11.2009 09. Maxy 30 Ljubljana 10. Tassika 12.8.83 (25) Domžale 01.04.09 23.11.2009 Pomembne informacije:1. Kdaj narediti test nosečnosti 2. Za večjo plodnost 3. Koledar ovulacije: 4. Krvomočnica 5. Vse o nosečnosti 6. Čas nosečnosti KLIK 7. za vse, ki še čakamo + KLIK
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 13:11:07
|
|
|
|
pilotina
|
soncek_25...a češ še pripisati tvoj datum rojstva, da te izljubimo, ko bo cajt
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 13:14:39
|
|
|
|
tassika
|
Jej maja se bomo pa lubčkale, bo velik roj.dnevov. Jaz sem pa ko cunja, kar naredim do 12 je ok, vse ostalo pa komaj kaj spravim skupaj. Spim z odprtimi očmi, mogoče bi kava pomagala, sam kaj ko samo pomislim nanjo pa me mine in potem kombiniram zjutraj z zelenim čajem, popoldne z divjo češnjo. Pa še glava me boli pa ne vem od česa. pomoje preveč razmišljam. Še jutri potem pa ne bom več sama v službi, pa se bom spet lahko malo šlepala
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 13:16:27
|
|
|
|
soncek_25
|
Pilotina seveda...RD imam 12.1. Še vedno sem v Lj, no zdej pa res šibam domov
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 13:21:50
|
|
|
|
pilotina
|
a jaaa, pa to je to tassika...sama si v službi...veš, da te zato glava boli, pa pritisk je nekam čuden ta vikend sva mislia z dragim odvihrati k prijateljem...na dvodnevni izlet, pa je vse skupi padlo v vodo...se je tast odloču, da bo RD praznoval v soboto, namesto jutri...no po drugi strani pa je to dobro, ker se bova končno spravila na vrtek posejati tistih par vrtnin
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 13:27:32
|
|
|
|
mariee
|
Živjo, jaz sem pa dočakala ta svoj + in in sedaj sem v 5. tednu nosečnosti . Ko sem pa čakala, sem pa ves čas prebirala forume in dobila veliko koristnih informacij. Tako da hvala vsem! Super ste!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 13:31:26
|
|
|
|
tassika
|
Mariee čestitke
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 13:31:54
|
|
|
|
tassika
|
Pilotina ja je treba pa solatko, pa bučke, vse ostalo je pa že odveč, mogoče še korenček
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?