|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
26.3.2009 9:07:16   
pilotina
Rižkoo...res ne, tuki bo vse uredu...smo same pozitivke in mi se ne damo, a je tko user posted image
jutri pa šibni na pregled in nam čimprej poročaj kako migeta mali Rižkoo user posted image

tassika...ampak saj veš, da se vsako telo odziva drugače...veš kako je bilo meni slabo, pa je pikici moji že davno nehal biti srček...vidiš, ni to merilo, nič ni merilo tko, da povem ti vse je okej z našo malo tassiko user posted image

MAŠKA moja...mislim nate veš, večkrat in vem kaj je v nedeljo user posted image ...midve bi bili marčevki...ampak veš kaj, mogoče pa bova res in to drugo leto user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
26.3.2009 9:09:49   
Anonimen
pilotinči, dobro jutroo...

MAŠKA, ma dons sm cel pesimist. Hvala bogu, da mam že jutri nuhalno..., bom kr izkoristla in ga povprašala. Za 100 EUR si pa lahko privoščim dodatna vprašanja. Ma tud mene tolaži, da je rjav izcedek ampak... kam pelje le ta, ne vem. Prevč me spremljajo bolečine... Včer sm se kr zvijala pri frizerju in doma... Ni to prav.
Miška, ti pa ne skrbi, vem da obupno je čakat ampak... drugega kot... tudi tvoj dan pride, ti ne morem napisati. Še se boš smejala.., velik. Še malo počakaj..

Tassi.., mogoče je res zarad ciste... sam zdej sploh več ne študiram zarad česa je.. ampak kok hudo je. Jst tud nism mela tok zgodaj znakov..., ne skrbi nič. Vse še pride, pol boš šele jamrala. user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3952
26.3.2009 9:12:23   
pilotina
oprosti MAŠKA...sm se zatipkala, mislila sm, da vem kaj je v soboto 28.03. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
26.3.2009 9:19:52   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3954
26.3.2009 9:21:37   
pilotina
Rižkica moja...ne no, ne jokat miška...zakaj ta jokec user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
26.3.2009 9:25:16   
sonček85
rižkoo:moja zlata.Hvala ti ,jih bom jaz poklicala in vprašala  pa če lahko dam nastran,pa greš potem iskat.user posted image user posted image
twixy.javi se da nas ne skrbi ,kako je ,je bil samo lažni preplah,kajne?user posted image user posted image user posted image
maška
.mogoče je pa to novi začetek in me vemo da boš prej ali slej nosečka saj si tko pozitivna ,da boš premagala to user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
26.3.2009 9:25:17   
Anonimen
Zarad Twixy in zato, ker sm jezna, da se ne morem že sprostit in uživat v tej nosečnosti. Prv jezna in razočarana in... strah me je. Pa nič ne paničarim..., enostavno me je strah zarad teh butastih bolečin... pika tok, da se mi joka... In tko podobno je pikal.. prejšnjič. Sam sej sm že deleč.. 11t pa 2d... a ni to kr naprej in bi se mogl umirit in jutr me je cela groza, ko bo moj z mano in bo reku stric Pušenjak... da.. srček ne bije več in.. mogla bi me vidt, pilotina... KUPČEK NESREČE SM.

sonček85, lahko ti pokličeš lahko jst... Jst bom šla v vsakem primeru iskat. Sm prej mel telefončka veš, eno teto, ki ne zna nehat govorit..... pa na glas tel. zato sm prekinla, oprosti. Se mi je tel. drl k zmešan... user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 26.3.2009 9:27:51 >

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3957
26.3.2009 9:27:39   
sonček85
rižkoo:http://www.mojnet-si.net/assets/applets/behappy.swf

nikar ne skrbi jutri bo srček bil na veliko in široko ,boš videla.Ti samo razmišljaj  + in vsi naši malčki držijo pesti  da bo z vsemi vse ok.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
26.3.2009 9:30:32   
pilotina
vem Rižkoo, tudi meni gre na jok, ker ne vem kaj je z našo twixyco, ker mi je hudo zate, ker tko trpiš, pa za tassiko mojo...smilite se mi, ker vam je tko hudo...samo jst vem in VEM, da je vse uredu in zaslužite si, da je vse uredu...in jutri na tvojem pregledu bo srček bil in Rižkoo veselo migal in čez manj kot teden bo tassika prinesla veselje in srečo, ko se bo vrnila iz pregleda...in naša twixy se ne oglasi, ker počiva in se bo javila čimprej uspe in povedala, da je bil lažni preplah.......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
26.3.2009 9:33:05   
pilotina
sončica moja, tudi jst zdej poslušam...in hočem bit happy user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
26.3.2009 9:35:35   
Anonimen
Sonček85, ne vem, če si prebrala.. sm mal kasnej popravla..

sonček85, lahko ti pokličeš lahko jst... Jst bom šla v vsakem primeru iskat. Sm prej mel telefončka veš, eno teto, ki ne zna nehat govorit..... pa na glas tel. zato sm prekinla, oprosti. Se mi je tel. drl k zmešan... user posted image

Hvala za link in... mah sm cmerasta dons... mi gre kr na jok. Raaaaaaaaaaadaaaaaaaaaa bi se že sprostila in vedla, da je TO TO. Ne pa skoz jamranje in skrb in... jst tega ne maram, nočem... ne znam bit pod pritiskom... Sej ni čudn, da mi grejo kile dol.

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3961
26.3.2009 9:36:52   
MAŠKA
Veš pilotina, včasih še grem pogledat k marčevkam, veliko jih že carta.... vse so vesele. In lahko se zgodi, da bomo tudi me marčevke z enoletno zamudo. Joj kako se eno leto hitro obrne. Ampak je še čas, da nam rata kaj prej...

Rižkoo vem da ti bo danes zelo dolg dan. Ampak držim pesti za jutri, da bo vse ok in da ciste več ne bo! Vprašaš lahko vse, itak!

Me pa skrbi, zakaj se še twixy ni javila. Upajmo, da je sreča na njeni strani!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
26.3.2009 9:40:58   
sonček85
rižkoo:ni problema,služba je na 1.mestu ,saj od nje živimo ,nam nosi prihodekuser posted image
Sem ti poslala ZSuser posted image
ne jokaj in ne bodi žalostna ,k potem bom še jaz user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse  in za našo TWIXY ,od katere čakamo novičke.

kje bi lahko kaj prebrala o njej če kje kaj piše

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
26.3.2009 9:44:14   
pilotina
MAŠKA...maš prau, lahko nam še prej uspe user posted image ...saj smo zmenjene s tinuško za novoletno zabavo...tudi ti si z nami ane...jst prinesem zraven jaffa pecivo user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
26.3.2009 9:45:10   
MAŠKA
Sonček hvalauser posted image . 2 april je pred vrati, ko bi user posted image  morala prit... bomo videli.

Rižkoo, mislim, da vse, ki smo preživele že to izkošnjo, ne bomo mirne, dokler ne bomo imele otročkov v naročju. Negotovost bo vedno prisotna, ampak naj nam bodo v tolažbo tiste zgodbice, ki so se v podobnih primerih kot je naš, srečno končale. Pa ne razmišljaj preveč na jutri. Če je srček bil na zadnjem pregledu, bo tudi jutri! Mora!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
26.3.2009 9:46:18   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

MAŠKA...maš prau, lahko nam še prej uspe user posted image ...saj smo zmenjene s tinuško za novoletno zabavo...tudi ti si z nami ane...jst prinesem zraven jaffa pecivo user posted image

Jst pa penino, da bomo dovolj mleka imeleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
26.3.2009 9:51:33   
tassika
Maška pa Pilotina bosta pa isti dan lulali na testkauser posted image user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
26.3.2009 9:54:34   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

sončica moja, tudi jst zdej poslušam...in hočem bit happy user posted image
mene to res tko razveseli user posted image user posted image user posted image
maška,pilotina :na moj rd ,naj vama  prinese srečo in veliki plusek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
26.3.2009 9:58:31   
pilotina
MAŠKA...a se čva slišati po gsm-u in istočasno polulava testek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ja...kr prinesi šampanjčka...moramo poskrbeti za mleko user posted image user posted image user posted image

sonček85...ti si naša sreča, pa naj bo to tudi za 02.04.09 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
26.3.2009 10:08:52   
malaMravljica
Joj, kar streslo me je, ko sem prebrala zadnji prispevek od Twixy. Mogoce so jo preventivno obdrzali v bolnici in more pocivat. Potem sem pomislila, da ima tudi ona kaksno pregrado in zato krvavi. Stiskam pesti, da je vse v redu, da je doma ali v bolnici in samo pociva. Zdravnisko oskrbo vem, da ima na nivoju, upam, da se je krvavitev nehala in sploh ni bila povezana z dojenckoma. Twixy, porocaj prosim, da si ze ok.

Rizkoo, ti pa tudi reci, da si v redu, ne govori negativnih zadev in ne misli negativno. Punca, tako dalec si ze, jutri ze nuhalna, tu se ne more nic slabega vec zgodit. Glavo pokonci in naprej. Imas pa iste strahove kot jaz, pred vsekim pregledom pomilsim, kaj ce srcek ne bije vec, kako neumno bom ostala tam, spet it cez vse, cez papirje v bolnici, potem postopek, NE, TEGA NOCEM VEC! Rizkoo, ampak to so le strahovi od zadnjic, tokrat ne bo tako!!

Tassika, ti imas pa tudi en sporten nosecniski trebuh.

Pilotina in Maska, kar obema bomo drzale pesti 2. aprila. Joooj, kaj pa ce me tisti dan ne bo doma, bom spet zadnja izvedela.

Soncek si pa kopalke ogleduje in je pozabil, da more tudi k nam pokukat.

Sedaj pa drzim pesti za same pozitivne novice.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
26.3.2009 10:13:44   
pilotina
malaMravljica, si tuki...res sm te vesela...naša mala pozitivka si ti user posted image
jst ti sms pošljem, če mi zaupaš št...poslikam testka in ti pošljem mms...mojga in od MAŠKE user posted image , pa boš prva vedela user posted image

tudi sama sm pomislila, da je twixy ostala notri na opazovanju in se bo javila, ko ji bo ratalo

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
26.3.2009 10:19:49   
Anonimen
No, pa sm mal boljše volje. Me je klicala ena prjatlca in je tko sreeečna.... me je kr nafilala z optimizmom. Nič zarad mene, zarad njenega veselje. ist je navdušena nad življenjem... user posted image

Ja, jst bom do jutr šla 2 kg dol. Zihr. Sm nervozna mala pikica.. in komaj čakam malico, da greva z mojim papat in se stisnt....

HVALA vam pike poke moje.... Kaj pa bi brez vas... !?

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3972
26.3.2009 10:28:52   
tassika
Rižko probaj se ne živcirat, ker to za pikico ni dobro. Poglej iz svetle strani, pa bo, jutri bo hitro, veš kje je šele moja reda in ravnokar sem brala na novembrkah, da je bila ena na pregledu v 6 tednu in je pikica premajhna in ni srčka, tega me je najbolj strah, ker tudi če je vse ok in si kasneje zanosil, te to rukne direkt tja nekam.

Pilotinca jaz hočem prva vedt, bom celo noč dežurala na RRuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
26.3.2009 10:43:43   
malaMravljica
ej Tassi, to ni fer. Jaz bom tudi dezurala na rr, ce pa ne bom doma pa zraven telefona kje v kaksni otroski trgovini user posted image user posted image  

Cisto resno, Tassika to s 6. tednom. Seveda te zadane, ce ti rece, da ni srcka, samo v 6. tednu je se tako prezgodaj za pregled in ce je do zanositve prislo kasneje, se seveda ne vidi in potem ti g se osorno to rece in potem je cela stala. Ves koliko tega je bilo pri oktobrkah. In ene so imele tako neprijazne ginekologe, so bile punce potem vse obupane naprej do drugega pregleda.

Sem pa vceraj brala eno zgodbo na forumu od Pusenjaka. Ena punca je imela tolk problemov, res in negativne izkusnje z ginekologom. Pusenjaku je non stop pisala, on pa prijazno odgovarjal in pol cist na koncu sem ze rekla, joj punca tezi in berem naprej, pa je pred parimi dnevi sedaj plusek zagledala. Ko sem to prebrala so mi pa solze oci zalile.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
26.3.2009 10:45:35   
Anonimen
Tassi, sej maš prav sam sej tud veš kako je... kot je MAŠKA napisala... , ko greš enkrat čez to... ne moreš bit več sproščen. Jst pa prv hrepenim po sproščenosti... in sproščenem občutku "bit nosečka"..

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?