malaMravljica
|
Joj, kar streslo me je, ko sem prebrala zadnji prispevek od Twixy. Mogoce so jo preventivno obdrzali v bolnici in more pocivat. Potem sem pomislila, da ima tudi ona kaksno pregrado in zato krvavi. Stiskam pesti, da je vse v redu, da je doma ali v bolnici in samo pociva. Zdravnisko oskrbo vem, da ima na nivoju, upam, da se je krvavitev nehala in sploh ni bila povezana z dojenckoma. Twixy, porocaj prosim, da si ze ok. Rizkoo, ti pa tudi reci, da si v redu, ne govori negativnih zadev in ne misli negativno. Punca, tako dalec si ze, jutri ze nuhalna, tu se ne more nic slabega vec zgodit. Glavo pokonci in naprej. Imas pa iste strahove kot jaz, pred vsekim pregledom pomilsim, kaj ce srcek ne bije vec, kako neumno bom ostala tam, spet it cez vse, cez papirje v bolnici, potem postopek, NE, TEGA NOCEM VEC! Rizkoo, ampak to so le strahovi od zadnjic, tokrat ne bo tako!! Tassika, ti imas pa tudi en sporten nosecniski trebuh. Pilotina in Maska, kar obema bomo drzale pesti 2. aprila. Joooj, kaj pa ce me tisti dan ne bo doma, bom spet zadnja izvedela. Soncek si pa kopalke ogleduje in je pozabil, da more tudi k nam pokukat. Sedaj pa drzim pesti za same pozitivne novice.
|