|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
24.3.2009 20:34:54   
čebelica01
in kateri jezik je bil to angleščina user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
24.3.2009 21:00:26   
tia12
Hahahaha...user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
24.3.2009 21:04:46   
čebelica01
Ampak, kje jih najdejo  mislim , kaj takega user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
25.3.2009 9:41:43   
Alex01
Mala_princeska
Se opravičujem, eno vprašanje imam. Se mi zdi, da sem nekje zasledila, da nameravate v hotel Salinera v Umagu?
Ste razervirali direktno v hotel ali preko kake turistične agencije?
Hvala že vnaprej.

Lep pozdrav vsem souser posted image  in mamicam, ki se že cartajo s svojimi otročki.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
25.3.2009 10:49:44   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
25.3.2009 10:51:59   
Mala_princeska
Ja, čestitke za vse nas, ki smo že mamice in za vse - ki še boste mamice. user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes praznujemo, z otročki okrog sebe in z dojenčki v user posted image . user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1356
25.3.2009 10:56:44   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Posledica kilavega vremena je tečnost mojega user posted image . Jezi se, ker je imel skuhano in mojo posodo v lijaku (sem jo pustila in šla potem v službo) user posted image , pa ker cunj nisem do konca zlikala - ker se malo matram še š šolo, pa psa ven peljem user posted image ; pa pozabil je da ima mala jutri zobarja in se bom jaz jutri živčkala tam z njo user posted image user posted image , ker ji mora plombice naredit user posted image  - skratka res beden dan,

pa še v službi sta sodelavki nejevoljni ker se jaz že slabo počutim.

user posted image user posted image user posted image  Skoraj na robu joka user posted image . Ma, še dobro, da imam vas tu gor, da se lahko še jaz malo "spiham" user posted image user posted image .
Me danes res full dajejo nosečniški hormoni. user posted image

o, joj...pride tak dan, veš princesi..pa če smo nosečke ali ne...sicer imajo pa slab dan tudi drugi, tako, da lahko samo eno pikico narobe narediš, pa je že ogenj v strehi..
Ti pošiljam hugce!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hugci še od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
25.3.2009 11:04:24   
Mala_princeska
Infinity hvala za objemčke, danes je že bolje. user posted image
Tale moj mother's day se je pričel pestro. Zjutraj sem že bila z našo skoraj 5 letnico pri zobozdravniku, sva šle po zvezdice in na srečo je šlo brez joka.

Zvečer sem bruhala (najbrž mi kisla solata zelenjavna ni pasala), pa tud zdi se mi da mi full na želodec pritiska. Ma, kar naenkrat mi je postalo grozno slabo in sem samo letela na wc, še mojga je zaskrbelo kaj mi je.

Alex01 ja gremo v hotel Salinera - Strunjan (Slo obala), rezervirala sem pa kar v turistični agenciji, kjer delam. Sem preverila in preko agencije, me pride v konkretnem primeru ceneje, kot pa če bi direktno rezervirala.
Če te kaj zanima, me kar povprašaj, pa si tipkamo ali tukaj ali pa na ZS. A bi tudi vi kam šli za 1. maj?
Mi gremo sedaj, ker potem junija rodim in do septembra sigurno ne gremo nikamor.

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
25.3.2009 11:25:22   
Alex01
Mala princeska hvala.
Razmišljamo, da bi nekam šli za prvi maj, glede na to, da imam v začetku julija rok, pa da je sine zaključuje drugi razred, ni nobene možnosti, da gremo na morje v juniju. Mogoče potem prvi ali drugem tednu v septembru, če bo počutje dobro.
Za prvi maj sem pa razmišljala, da bi šli v kakšen hotel, ki ima bazen z morsko vodo (hotel Maestral v Novigradu vem da je to imel, za ostale pa ne vem, pa po pravici še nisem nič iskala).
Ti pa pišem tudi na ZS , če mi lahko kaj predlagaš.
Hvala za enkrat.

Pa še od mene vsem tistim, ki ste mamice in vsem ki še boste, VSE NAJLEPŠE OB MATERINSKEM DNEVUuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1359
25.3.2009 12:40:01   
čebelica01
Glede na to kako je zjutraj kazalo ( spomladanski prhljaj v zrakuuser posted image ) se je kar od nekje prikazalo sonce to pa zato, ker nam naši malčki želijo en lep materinski dan.

MAMICA MOJA!

MAMICA MOJA, V NAROČJE ME VZEMI,
NEŽNO IN TOPLO ME K SEBI PRIŽEMI.
NAJ BO TVOJ PRAZNIK LE S SREČO PRETKAN,
NAJ VSAK DAN ZA NAJU MAMIC BO DAN!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
25.3.2009 12:47:17   
tia12

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki ste že mamice in veselo cartate svoje user posted image , želim prečudovit materinski dan.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda pa ne smem pozabiti tudi na nas, ki svoje pikce še nosimo v trebuščku.

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
25.3.2009 12:57:52   
čebelica01
[/link] ZA VSE TISTE KI STE ŽE MAMICE IN ZA VSE TISTE, KI TO KMALU BOSTE [link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.dcist.com/attachments/dcist_melissa/MOMsDAY.jpg&imgrefurl=http://dcist.com/2006/05/09/ask_dcist_mothe.php&usg=__BKcug_r6GG98sxGtet4XdNq7NnM=&h=287&w=405&sz=45&hl=sl&start=46&sig2=5Oh50INPVg0rYqUVDFsBDw&um=1&tbnid=Cm9_wQAfP_lLSM:&tbnh=88&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3DMOMS%2BDAY%26ndsp%3D20%26hl%3Dsl%26sa%3DN%26start%3D40%26um%3D1&ei=xhvKSY7fH9yNsAb_07SzAg]. [link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://minutillo.com/info/Uploaded/sandy/HappyMomsDay.jpg&imgrefurl=http://minutillo.com/info/archives.php&usg=__eRX02wD6EuibiL-MOqE4TJAq8O0=&h=327&w=450&sz=24&hl=sl&start=140&sig2=AHXp9QaickqGrPmuAu1cJA&um=1&tbnid=g-zCJJdhC1rc8M:&tbnh=92&tbnw=127&prev=/images%3Fq%3DMOMS%2BDAY%26ndsp%3D20%26hl%3Dsl%26sa%3DN%26start%3D120%26um%3D1&ei=GRzKSdW7LIupsAbI5sy7Ag][/link]

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
25.3.2009 17:03:09   
cukr07
Da se vam še jaz malo oglasim.user posted image

Najprej tudi jaz želim vsem mamicam vse lepo za materinski dan. Pa tudi nam, ki bomo to še postale.  user posted image

Včeraj sem imela pregled in je vse OK. Počutim se pa tudi odlično.
Vidim, da klepetate tudi o dopustu. Midva bova šla na morje v začetku julija, za en teden na Krk (da sva lahko hitro doma, če bi bilo slučajno kaj narobe).

Še podatki za seznam: naslednji pregled je MF in sicer 21.04.

Lepo se imejte in čuvajte svoje trebuščke.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 1363
25.3.2009 17:32:07   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Še podatki za seznam: naslednji pregled je MF in sicer 21.04.

user posted image user posted image  Ti imaš MF, jaz pa UZ. Upam, da se bova srečali! user posted image  Kdaj imaš uro, ni panike - te počakam user posted image , sam da te spet vidim oz. vidimo vsi v kompletu, če bosta še najina user posted image  zdraven user posted image . Če ne bo moj spet po hodniku bluzil in UZ zamudil. user posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
25.3.2009 17:33:27   
Mala_princeska
Alex01 sem ti ZS poslala in še mail user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1365
25.3.2009 17:45:59   
Alex01
Mala princeska hvalauser posted image user posted image user posted image  

Cukr 07 čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1366
25.3.2009 17:55:14   
cukr07

user posted image user posted image  Ti imaš MF, jaz pa UZ. Upam, da se bova srečali! user posted image  Kdaj imaš uro, ni panike - te počakam user posted image , sam da te spet vidim oz. vidimo vsi v kompletu, če bosta še najina user posted image  zdraven user posted image . Če ne bo moj spet po hodniku bluzil in UZ zamudil. user posted image user posted image

Sploh nisem bila pozorna na to, da imaš tudi ti na isti datum pregled. user posted image  Uro imam 15:15. No mogoče se nam bo pa le ratalo dobit na eni kavici po zeloooo dolgem času, da udarimo en čvek - medve po babje, najina dva pa po moško. user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 1367
25.3.2009 19:45:06   
Infinity1
Evo še mene, je bil danes precej mrzel dan, upam da ste grele svoje bušije kje na toplem, še najboljš če ste jih tiščale ob kakšen drug buši user posted image user posted image user posted image .

Drugače pa se tudi jaz pridružujem in želim vse najlepše ob materinskem dnevu vsem mamicam in vsem tistim ki ste na poti da te kmalu postanete.
Čestitke vsem za uspešne preglede user posted image user posted image user posted image .

Rea kje si? Pančkaš in poležavaš cel dan? user posted image user posted image
Princesi na kateri agenciji pa delaš? Midva se skor za vsak dopust odločva za kakšno tujino in že komaj čakava, da mali zraste da spet lahko kam dlje odpotujemo. Se bomo priporočal za kakšen ugoden last minute user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
25.3.2009 19:46:12   
Infinity1

Princesi:
kako prilimaš te slikice tle gor, men nikakor ne gre user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1369
25.3.2009 19:46:27   
tia12
Ja Rea kje pa si danes???

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1370
25.3.2009 19:49:25   
Infinity1
Pa je rekla, da ji bomo me krajšale čas tukaj na forumu, zdaj ko njenega dragega ne bo, a ni? user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa ko mačke ni doma.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
25.3.2009 19:51:45   
čebelica01
Meni tudi ne. Pa sem že vse probala razen še enega vidim user posted image  Ko pišem sporočilo so slikce vse vidne, ko pa odpošljem pa so samo linki! In zakaj to si ne znam razložit, mojemu se pa s tem ne da ukvarjat je reku naj kar vas prašam user posted image . Tolk o pomagaču. Mava vsak svoj comp in potem se on ukvarja s svojim in halo nima časa da bi men povedu u čemu je štos user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1372
25.3.2009 19:52:27   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Pa je rekla, da ji bomo me krajšale čas tukaj na forumu, zdaj ko njenega dragega ne bo, a ni? user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa ko mačke ni doma.... user posted image user posted image user posted image

....miši plešejo....

hahahahha....user posted image user posted image user posted image

Upam, da me ni prehitela....in kam odpotovalauser posted image

INFINITY kako pa kaj vaš mali Lovlo, je kaj bolje?

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1373
25.3.2009 20:01:15   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tia12

Ojla....

Pri nas je še vse po starem...srček lepo bije, popadkov tudi še ni....Le naš korenjak se nekoliko umirja, kar pa je za ta čas nosečnosti normalno.

Naslednji torek imamo spet CTG, da poslušamo srčka in merimo popadke...če nas kaj ne prehiti....user posted image user posted image user posted image

LP,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
25.3.2009 20:10:41   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: tia12

Ojla....

Pri nas je še vse po starem...srček lepo bije, popadkov tudi še ni....Le naš korenjak se nekoliko umirja, kar pa je za ta čas nosečnosti normalno.

Naslednji torek imamo spet CTG, da poslušamo srčka in merimo popadke...če nas kaj ne prehiti....user posted image user posted image user posted image

LP,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled

Hvala sonček85.....

Ej tam pri Aprilčicah vas sploh ne dohajam, saj vas prebiram pa to...tukaj smo pa bolj lene za pisat pa vsaj vse prečekiram kaj se dogaja.

Kako si pa kaj ti? Že veselo odštevate kaj ne?

LP,

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.