|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL
26.3.2009 7:56:15   
mihi78
petra, ga kar hvalijo. Tu maš telefonsko dr. Dušan Rems 788 52 60 ali 788 52 61. Pot v toplice 9, tam ko so vse te ordinacije, zasebne, v paviljonih. 

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
26.3.2009 7:59:32   
petra *k
mihi78,hvala ti. pa kaj on je samo privat, moreš plačat- drugače pa itak verjetno dolgo čakaš,ne?

eh timon bogi, 4 mu grejo vun? po drugi strani pa boljše tak, bo z eno bolečino rešil 4 zobke, pa bo pol miruser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
26.3.2009 8:01:14   
mihi78
petra, mislim, da z napotnico tudi gre, samo saj veš, pol moreš čakat. Če pa rečeš samoplačniško pa si tak drugi dan na vrsti!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
26.3.2009 8:01:59   
mihi78
petra, kaj pa s kakimi homeopatskimi zadevami bi poskusla?

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
26.3.2009 8:04:35   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78

petra, kaj pa s kakimi homeopatskimi zadevami bi poskusla?

recimo, s čim?? nevem...nisem razmišljala v to smer.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
26.3.2009 8:05:43   
mihi78
petra, to je telefonska od ene homeopatinje, če ti je jo pokliči, mogoče ti bo lahko kaj pomagala. Res je fajn pa nič ti ne bo vsiljevala, da bi morala kaj kupit. Če ti ne bo znala pomagat, ti bo tudi odkrito povedala. Telefonska: 04 51 31 984 ali pa ji piši na mail: arnika23@hotmail.com

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
26.3.2009 8:10:34   
petra *k
hvalal mihi, boma se z mojim dogovorila, če boma poklicala homeopatinjo, pa vam javim.

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
26.3.2009 8:11:46   
mihi78
petra, ni kaj!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
26.3.2009 8:21:35   
*monchy*
katja ko se bi timi naspal ti bom sporočla user posted image tepa se dobimo user posted image user posted image user posted image user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
26.3.2009 8:22:53   
*monchy*
petra 5 mu jih je šlo, ampak en je že pokukal, ostali pa se borijo še user posted image  user posted image že od 4tega meseca mu grejo vun tak.. vedno po 2 naenkrat 

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
26.3.2009 8:28:04   
mamamajča
Dobro jutro!
Kaj je v zraku????
Za nami je katastrofalna noč, Mark se nam je v sob na krstu fajn prehladil, ponoči pa je tak kašljal, da mi je bruhal, in sma bla že z mojim oba oblečena, da hitro nekam gremo.
No potem mi je pa na rokah zaspal in zdaj še spi.

Deja, čuvaj se!

Petra... včeraj sma se menle, kak bota najnadva pozabla na materinski dan..... moj nič ne da na to, sem bla kar malo užaljena...user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
26.3.2009 8:29:58   
*monchy*
petra jaz sem ti mail poslala user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
26.3.2009 8:31:44   
petra *k
mamamajča, ja saj moj je tudi šel samo svoji mami rožo kupit, ker sem mu jaz tak naročla. on res nič ne da na te praznike. sem pa vseeno dobla od Tie rožico heheuser posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
26.3.2009 8:34:11   
petra *k
juhu, monchy, kak so dobreuser posted image user posted image user posted image  sem sprobavala jaz tudi, pa mi nekaj ne gre, prevelko sliko mamuser posted image morem to stuhtati, ko bom mela malo več časa za računalnikom sedeti. hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
26.3.2009 8:46:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78

deja, jaz sem ležala nekje 3 tedne, se mi je tudi že mešalo pa saj nekak mine. Naj ti tvoj nabavi kake DVD-je pa poglej kaki film, da ti prej mine, ker pol tak par let ne boš mela cajtauser posted image .

v prvi user posted image sem preležala 2mes skup, tak, da vem da ni fajn. je pa blo takrat dosti lažje ker nisem imela nobenih drugih skrbi. saj zaj mam pc pri postelji pa 100 različnih programiv na tv, tak, da dolg cajt mi ne bo. samo mi je strašno hudo zaradi aneja.

(odgovor članu mihi78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4140
26.3.2009 8:50:51   
Anonimen
moji2 moška sta šla k zdravniku na kontrolo, jaz pa doma. pa se tak grozno počutim, ker vem da anej vedno grozno joče pri dr. pa še prvič je, da nisem jaz šla z njim. bi se karuser posted image .
ahhh, saj bo boljše- enkrat.
se mi pa zdi, da zadnji čas samo jamram tu gor na rr. user posted image
no nekomu pa morem potožit!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4141
26.3.2009 8:57:45   
ada2
aloha!

moj user posted image  pa si je včeraj nogo nekaj poškodoval, HB ni zlomljeno... in zdaj šepa, ampak, da bi pa malo počival, to pa ne, je šel zdaj v Varaždin.

jaz se ne bom glih pritoževala, da nismo spali, ker bi potem lagala, smo pa malo premaknili uro in zato zgodaj vstali... spat smo šli normalno malo čez 8, potem se je pa prvič zbudil že ob pol 2 in potem spet ob 5 - moker skozinskoz. mu moram iti danes še eno spalno vrečo kupit, ker jo vsako noč ali polula ali pobruha. danes je moral v eni stari (še od naju s sestrouser posted image ) spati, ki pa je že tak preprana, da ni več ničemur podobna.

no, ko se že pritožujete čez svoje moške, da so pozabili na materinski dan... moj se tudi ni spomnil, je pa zato Nuša prinesla 2 čestitki, na eni piše: Draga mama! Hvala za bratca Miha. Zelo sem ti hvaležna. Vse naj, naj za materinski dan.

na drugi, ki pa je zelo lepa, narisala je krasno rožo in jo v pobarvala z vodenimi barvicami v tehniki prelivanja, pa piše:
Draga mama! Želim ti vse najboljše za materinski dan. Zahvaljujem se ti za vse, kar si mi dala. Imam te zelo rada. Zelo sem vesela, da si moja mama. Najboljša mama na svetu si!

Adamova skupina pa je v vrtcu pripravila nastop in na koncu so mamam podarili zvončke, ki so jih izdelali iz papirja, včeraj mi je pa prinesel še majhen šopek iz narcis in tulipanov. 

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
26.3.2009 9:05:05   
tatly
madona pri nas gre sneg
monchy-kaj ti prides danes sem al mi do tebe?kak je timon?revceki mali vsak je po svoje malce bogi,timon,tia,anejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cez mojo lepoticko nem nic rekla je pridna hvalabogu je nic ne matra
ha ha ponoci se mi je sanjalo da sem rodila fantka pa z isto sma ble v sobi kot zaj ko sem stello rodilauser posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
26.3.2009 9:06:28   
*monchy*
adaa jeei kak lepo user posted image  user posted image prave zakladeke male maš user posted image user posted image

no moj se tudi ni spomno na mene, razen na mojo mamo user posted image user posted image še svoji ne bi nič kupo, če nebi rekla kaj pa je te tvoja mama user posted image user posted image ampak sem mu hitro pod nos vrgla da sem užaljena in je reko : "jaaa joooj saj sem pa ti mislo ju3 nekaj kupit ko greta z malčekom na ptuj " user posted image user posted image moški izgovori user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
26.3.2009 9:09:50   
*monchy*
tatly kak ti paše. pol letima na ptuj, tepa sva od 3h dalje doma user posted image ker morem še v ormož it neke položnice plačat pol ko grem iz ptuja user posted image  

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
26.3.2009 9:10:15   
*monchy*
tatly kak sva pihjeni user posted image  user posted image  user posted image na dveh straneh si piševa  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
26.3.2009 9:11:05   
*monchy*
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

juhu, monchy, kak so dobreuser posted image user posted image user posted image  sem sprobavala jaz tudi, pa mi nekaj ne gre, prevelko sliko mamuser posted image morem to stuhtati, ko bom mela malo več časa za računalnikom sedeti. hvalauser posted image user posted image

nii kaj user posted image ja jaz tudi vsako pomanjšam drugače ne gre user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
26.3.2009 9:12:42   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

tatly kak sva pihjeni user posted image  user posted image  user posted image na dveh straneh si piševa  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
26.3.2009 9:34:29   
*monchy*
katka buu user posted image danes si pa pozna user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
26.3.2009 9:37:09   
katka37
buuuuuuuuuuuuuu nazaj

sma imela ob 4 zjutraj budnico kar za nekaj časa, saj ni jokal pa nič, samo obračal se je in dvigoval,potem pa je le zaspal nazaj do 8.45 user posted image user posted image

še dobro, da sem se vsaj malo naspala, ker imam do večera danes službene stvari user posted image

Timona pa res muči, pa čudno da podnevi nima vročine user posted image  

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?