Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 7:56:15
|
|
|
|
mihi78
|
petra, ga kar hvalijo. Tu maš telefonsko dr. Dušan Rems 788 52 60 ali 788 52 61. Pot v toplice 9, tam ko so vse te ordinacije, zasebne, v paviljonih.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 7:59:32
|
|
|
|
petra *k
|
mihi78,hvala ti. pa kaj on je samo privat, moreš plačat- drugače pa itak verjetno dolgo čakaš,ne? eh timon bogi, 4 mu grejo vun? po drugi strani pa boljše tak, bo z eno bolečino rešil 4 zobke, pa bo pol mir
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 8:01:14
|
|
|
|
mihi78
|
petra, mislim, da z napotnico tudi gre, samo saj veš, pol moreš čakat. Če pa rečeš samoplačniško pa si tak drugi dan na vrsti!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 8:01:59
|
|
|
|
mihi78
|
petra, kaj pa s kakimi homeopatskimi zadevami bi poskusla?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 8:04:35
|
|
|
|
petra *k
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78 petra, kaj pa s kakimi homeopatskimi zadevami bi poskusla? recimo, s čim?? nevem...nisem razmišljala v to smer.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 8:05:43
|
|
|
|
mihi78
|
petra, to je telefonska od ene homeopatinje, če ti je jo pokliči, mogoče ti bo lahko kaj pomagala. Res je fajn pa nič ti ne bo vsiljevala, da bi morala kaj kupit. Če ti ne bo znala pomagat, ti bo tudi odkrito povedala. Telefonska: 04 51 31 984 ali pa ji piši na mail: arnika23@hotmail.com
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 8:10:34
|
|
|
|
petra *k
|
hvalal mihi, boma se z mojim dogovorila, če boma poklicala homeopatinjo, pa vam javim.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 8:11:46
|
|
|
|
mihi78
|
petra, ni kaj!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 8:21:35
|
|
|
|
*monchy*
|
katja ko se bi timi naspal ti bom sporočla tepa se dobimo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 8:22:53
|
|
|
|
*monchy*
|
petra 5 mu jih je šlo, ampak en je že pokukal, ostali pa se borijo še že od 4tega meseca mu grejo vun tak.. vedno po 2 naenkrat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 8:28:04
|
|
|
|
mamamajča
|
Dobro jutro! Kaj je v zraku???? Za nami je katastrofalna noč, Mark se nam je v sob na krstu fajn prehladil, ponoči pa je tak kašljal, da mi je bruhal, in sma bla že z mojim oba oblečena, da hitro nekam gremo. No potem mi je pa na rokah zaspal in zdaj še spi. Deja, čuvaj se! Petra... včeraj sma se menle, kak bota najnadva pozabla na materinski dan..... moj nič ne da na to, sem bla kar malo užaljena...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 8:29:58
|
|
|
|
*monchy*
|
petra jaz sem ti mail poslala
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 8:31:44
|
|
|
|
petra *k
|
mamamajča, ja saj moj je tudi šel samo svoji mami rožo kupit, ker sem mu jaz tak naročla. on res nič ne da na te praznike. sem pa vseeno dobla od Tie rožico hehe
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 8:34:11
|
|
|
|
petra *k
|
juhu, monchy, kak so dobre sem sprobavala jaz tudi, pa mi nekaj ne gre, prevelko sliko mam morem to stuhtati, ko bom mela malo več časa za računalnikom sedeti. hvala
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 8:46:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78 deja, jaz sem ležala nekje 3 tedne, se mi je tudi že mešalo pa saj nekak mine. Naj ti tvoj nabavi kake DVD-je pa poglej kaki film, da ti prej mine, ker pol tak par let ne boš mela cajta . v prvi sem preležala 2mes skup, tak, da vem da ni fajn. je pa blo takrat dosti lažje ker nisem imela nobenih drugih skrbi. saj zaj mam pc pri postelji pa 100 različnih programiv na tv, tak, da dolg cajt mi ne bo. samo mi je strašno hudo zaradi aneja.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 8:50:51
|
|
|
|
Anonimen
|
moji2 moška sta šla k zdravniku na kontrolo, jaz pa doma. pa se tak grozno počutim, ker vem da anej vedno grozno joče pri dr. pa še prvič je, da nisem jaz šla z njim. bi se kar . ahhh, saj bo boljše- enkrat. se mi pa zdi, da zadnji čas samo jamram tu gor na rr. no nekomu pa morem potožit!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 8:57:45
|
|
|
|
ada2
|
aloha! moj pa si je včeraj nogo nekaj poškodoval, HB ni zlomljeno... in zdaj šepa, ampak, da bi pa malo počival, to pa ne, je šel zdaj v Varaždin. jaz se ne bom glih pritoževala, da nismo spali, ker bi potem lagala, smo pa malo premaknili uro in zato zgodaj vstali... spat smo šli normalno malo čez 8, potem se je pa prvič zbudil že ob pol 2 in potem spet ob 5 - moker skozinskoz. mu moram iti danes še eno spalno vrečo kupit, ker jo vsako noč ali polula ali pobruha. danes je moral v eni stari (še od naju s sestro ) spati, ki pa je že tak preprana, da ni več ničemur podobna. no, ko se že pritožujete čez svoje moške, da so pozabili na materinski dan... moj se tudi ni spomnil, je pa zato Nuša prinesla 2 čestitki, na eni piše: Draga mama! Hvala za bratca Miha. Zelo sem ti hvaležna. Vse naj, naj za materinski dan. na drugi, ki pa je zelo lepa, narisala je krasno rožo in jo v pobarvala z vodenimi barvicami v tehniki prelivanja, pa piše: Draga mama! Želim ti vse najboljše za materinski dan. Zahvaljujem se ti za vse, kar si mi dala. Imam te zelo rada. Zelo sem vesela, da si moja mama. Najboljša mama na svetu si! Adamova skupina pa je v vrtcu pripravila nastop in na koncu so mamam podarili zvončke, ki so jih izdelali iz papirja, včeraj mi je pa prinesel še majhen šopek iz narcis in tulipanov.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 9:05:05
|
|
|
|
tatly
|
madona pri nas gre sneg monchy-kaj ti prides danes sem al mi do tebe?kak je timon?revceki mali vsak je po svoje malce bogi,timon,tia,anej cez mojo lepoticko nem nic rekla je pridna hvalabogu je nic ne matra ha ha ponoci se mi je sanjalo da sem rodila fantka pa z isto sma ble v sobi kot zaj ko sem stello rodila
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 9:06:28
|
|
|
|
*monchy*
|
adaa jeei kak lepo prave zakladeke male maš no moj se tudi ni spomno na mene, razen na mojo mamo še svoji ne bi nič kupo, če nebi rekla kaj pa je te tvoja mama ampak sem mu hitro pod nos vrgla da sem užaljena in je reko : "jaaa joooj saj sem pa ti mislo ju3 nekaj kupit ko greta z malčekom na ptuj " moški izgovori
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 9:09:50
|
|
|
|
*monchy*
|
tatly kak ti paše. pol letima na ptuj, tepa sva od 3h dalje doma ker morem še v ormož it neke položnice plačat pol ko grem iz ptuja
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 9:10:15
|
|
|
|
*monchy*
|
tatly kak sva pihjeni na dveh straneh si piševa
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 9:11:05
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k juhu, monchy, kak so dobre sem sprobavala jaz tudi, pa mi nekaj ne gre, prevelko sliko mam morem to stuhtati, ko bom mela malo več časa za računalnikom sedeti. hvala nii kaj ja jaz tudi vsako pomanjšam drugače ne gre
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 9:12:42
|
|
|
|
tatly
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* tatly kak sva pihjeni na dveh straneh si piševa
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 9:34:29
|
|
|
|
*monchy*
|
katka buu danes si pa pozna
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 9:37:09
|
|
|
|
katka37
|
buuuuuuuuuuuuuu nazaj sma imela ob 4 zjutraj budnico kar za nekaj časa, saj ni jokal pa nič, samo obračal se je in dvigoval,potem pa je le zaspal nazaj do 8.45 še dobro, da sem se vsaj malo naspala, ker imam do večera danes službene stvari Timona pa res muči, pa čudno da podnevi nima vročine
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?