|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL
25.3.2009 11:50:28   
Anonimen
evo mi2 sma doma. hvala vsem za user posted image .
danes je že boljši bil je na infuziji. res samo upam da tega nikoli več ni treba skoi dati. ju3 mama še kontrolo v bolnici, tak da upam da bo potem ok. jaz sem zelo pazila pa si res redno roke umivala. zaenkrat pa sma oba ok. anej še je sicer komaj danes v sebe spravil pol kosa kruha ampak počasi gre na boljše. driske zaenkrat ni pa bruhanja tudi ne.user posted image
ja pa nikoga nisem klicala, ker mi je ko zakleto spet v bolnici baterija šla in nisem imela polnilca.

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 4076
25.3.2009 12:00:01   
tatly
deja no hvalabogu da gre na bolseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
25.3.2009 12:27:15   
tatly
ja ki ste
katja kaj ste v mb zapravljali

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
25.3.2009 12:48:10   
mamamajča
deja, fajn da sta doma. Saj če ti pol kruheka poje, je to po nekaj dneh že dosti, torej že gre na boljše.
Držita se zdaj!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
25.3.2009 12:49:10   
ada2
saj pravim... jaz pa kuhanje sta 2 pojma... sem lepo dala kuhat čufte, vse že lepo pripravila, samo malo bi še morali vreti v omaki, pa se spomnim, da mi je perilo že opralo, pa da bi se zunaj super posušilo in grem ven obešat... pa se s sosedo zaklepetam.... in seveda imam zdaj cel šporhat pošprican s paradajzovo omakouser posted image
sem si direkt mogla zdaj en kapučino narest, da se vse skupaj malo ohladi predno grem pucatuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
25.3.2009 12:51:42   
trezika
DanDan!
Evo mene... nisem pozabla na vas...računalnik nama je crknil in seveda ni blo neta... no, mi smo superuser posted image maruša je ful pridna (čist po mamiciuser posted image )... sicer je ful lena kar se dojenja tiče, ampak bo že počasi.... kar se pa poroda tiče sn se že zafrkavala, da po naslednjega gre matej... ja je bo kr hudo, ampak res potem v trenutku pozabiš vse skupajuser posted image user posted image kmalu pa še pripopam kakšno slikicouser posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
25.3.2009 12:52:10   
ada2
deja user posted image , saj zdaj bo pa boljše, vem pa, da ti ni bilo lahko gledat zraven kako je revček trpel. drži se in pazi na svojo pikico. za Aneja pa user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
25.3.2009 12:53:28   
ada2
oo trezika dobrodošla nazaj user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
25.3.2009 14:59:35   
mihi78
petra, upam da sta danes vsaj pikico boljše s Tio! Eno user posted image za srečo.
deja, tebi enako pa hitro se pozdravita!
trezika, Maruša je prišla pravi čas - že praznuješ 1. materinski dan! Praviš, da je blo hudo? Jaz sem rekla, da rodit grem komot še par krat, samo noseča več ne bi bla. Saj je res enkratno doživetje ampak mene je blo celih 9 mes strah, da bo spet kaj narobe - sem si oddahnila komaj, ko sem jo zagledala.
monchy, upam da Timonova vročina kmalu mine - so zobki kriviuser posted image
Vsem skupaj pa nam želim lep materinski dan  -meni sta Ema pa ati že prinesla rožico.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
25.3.2009 14:59:54   
mihi78
donna, maš z.s.

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
25.3.2009 15:01:21   
mihi78
Vidim, da nobene ni, se pravi, morem it nekaj delatuser posted image . Haska od mene danes še tak ni blouser posted image . Sicer pa mam praznik!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
   [Brisano sporočilo]
25.3.2009 16:09:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mihi78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4087
   [Brisano sporočilo]
25.3.2009 16:11:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katka37)
  Neposredna povezava do sporočila: 4088
   [Brisano sporočilo]
25.3.2009 16:18:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kayica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4089
   [Brisano sporočilo]
25.3.2009 16:19:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4090
   [Brisano sporočilo]
25.3.2009 16:21:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4091
   [Brisano sporočilo]
25.3.2009 16:22:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4092
   [Brisano sporočilo]
25.3.2009 16:23:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4093
   [Brisano sporočilo]
25.3.2009 16:30:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4094
25.3.2009 17:39:57   
katka37

deja, super da sta doma, pa Anej naj se čimprej do konca pozdravi user posted image user posted image

trezika, saj v drugo gre baje ponavadi lažje, v tretje pa....no, če ne boš čakala tako dolgo kot mi bo pa itak izi user posted image  lepo se cartajte

ada, ada.......kaj bo iz tebe ...kuharica v kakšni restavraciji sigurno ne user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4095
25.3.2009 17:42:34   
katka37
aja, vse sladkosnedke (ada, tatly, petra...), torta je zelo dobra, mmmmmm, kako baše user posted image user posted image user posted image

evo, obljubim, dobite torto ob prvi priliki ko se dobimo, da ne boste rekle, kakšna sem in vse vedno sama požrem

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
25.3.2009 17:43:45   
katka37
kako pa kaj suncicica, ve katera, ima pa zdaj res polne roke dela, pa cartanja tudi user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
   [Brisano sporočilo]
25.3.2009 17:48:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katka37)
  Neposredna povezava do sporočila: 4098
25.3.2009 18:03:17   
katka37
ej, sem šele zdaj videla, kaj sem napisala, da mi torta baše, namesto paše

Neposredna povezava do sporočila: 4099
25.3.2009 18:14:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

kaj je bil samo virus, ali res rotavirus.
Joj držim vama pesti, da je ta hujše za vamauser posted image

zgleda da je bil rotavirus-niso mogli blata pregledat,ker ni včeraj nič kakal, je pa imel v vodi nekaj pozitivni kar kaže da je to to. je pa precej dobre volje tak, da upam, da je najhujše za nama

Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?