Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.3.2009 18:19:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78 Praviš, da je blo hudo? Jaz sem rekla, da rodit grem komot še par krat, samo noseča več ne bi bla. Saj je res enkratno doživetje ampak mene je blo celih 9 mes strah, da bo spet kaj narobe - sem si oddahnila komaj, ko sem jo zagledala. jaz sem tudi rekla da grem 10x rodit če bo kdo noseč namesto mene. sem že velikokrat rekla, da mi je to najbolj grozen čas "strahov". zakaj? evo danes (vesela da smo iz bolnice) grem na wc in se kar ulije kri iz mene. seveda panika in k G. G pravi, da odprta nisem in da moram strogo mirovati, dobila sem napotnico za bolnico če se krvavitve ponovijo oz. bodo zelo močne. no in sedaj naj mi kdo pove kako naj bom mirna in skulirana in nasploh brez skrbi? ne gre! zato res komaj čakam maj, ko vem, da pa takrat se pa lahko dogaja in grem rodit, zato sem se trudi odločila, da je ta žal, moj zadnji. bota pa vsaj 2, da ne bo anej edinček
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.3.2009 18:50:40
|
|
|
|
Anonimen
|
sem zaj komaj vidla- pondelak čestitam
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.3.2009 19:46:30
|
|
|
|
petra *k
|
mihi78, hvala ti za pikapoke. tia pa tak ko vedno, dobrovoljček-kolko tolko- čez dan, proti večeru pa še komaj... pa bo že.gnes bo aleš poklica dermatologa, komaj med 20-22uro, te pa bomo vidli, če bo samoplačniško kaj prej na vrsti.upam katka, smo se otepali, ampak na torto pa nam ni uspelo priti. drugič- se bomo enkrat najavli, te pa da nas čaka, čokoladna
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.3.2009 20:34:05
|
|
|
|
Anonimen
|
petra še ne spite?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 25.3.2009 21:22:39
|
|
|
|
katjakokol
|
ni vec nobene
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 6:55:58
|
|
|
|
katjakokol
|
evo ena mocna in slastna za vse vas
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2009 7:06:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 7:25:01
|
|
|
|
katjakokol
|
mochy kaj se velja za danes sem ti misla sms posla pa nimam v novem tel tvoje st ker je ostala na starem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 7:32:00
|
|
|
|
mihi78
|
Jutro! Jaz sem že spila eno veliko kafe, Ema še malo dremucka. deja, to pa je res pravo sranje, kaj se ti dogaja. Njim je lahko rečt, da strogo miruj pol pa še ti naj zraven dajo eno varuško pa nekoga, ki bo kuhal pa pucal! Pa hb, da se ne odpiraš pa da je dobro. Mene kar stisne, ko se spomnim s kakšnim strahom sem vsakič šla na wc pa preverila papir, če je kaj krvi. Res ti želim, da bo kmalu maj! Pa pazi se kolko gre. petra, bote samoplačniško kaj prej na vrsti - kaj sta klicala Remsa, v toplice? Kako ostale?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 7:33:10
|
|
|
|
*monchy*
|
dobro jutro mi smo imeli spet celo noč vročino vjutro pa vstanemo brez od 3-5h ni spal nič, ob 6h pa je bil auf .. ampak je vstal zelo zelo zelo dobre volje katja kaj pa v ponedeljek maš čas? mene skrbi malo da bi timona vun ko ma vročino
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 7:33:31
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro! jaz vam danes ponujam direkt iz postelje
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 7:34:44
|
|
|
|
*monchy*
|
deja da bo vse ok!! mihi HB jaz z tem nisem mela problemov celo nosečnost tak da ... res pa je da ko rečejo strogo mirovanje, ne pomislijo, da še moreš doma vse naredit pa vse kaak je pa emica?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 7:38:47
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala, da mislite na mene. saj drugo ni problem, kot težko je poleg anega mirovat. drugo bo že počakalo. pač nebo nič spucano, pa bo ali mama skuhala ali tašča,... anej pa le rabi pozornost, pa previjat ga je treba,....no saj zaj smo se zmenili, da popoldan gre k babici-ker gre moj v službo. pa že zaj me vse boli od ležanja, pa ležim komaj od včeraj popoldan
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 7:40:15
|
|
|
|
katjakokol
|
za v ponedeljek ne vem ce bom imela avto danes ga mam ker sma z maiem ob 6h atija v sluzbo peljala te vaju ne bo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 7:40:36
|
|
|
|
*monchy*
|
deja te čist razumem, ker si tudi jaz ne predstavlam, da bi lahko poleg timona mirovala saj vredu da maš pomočč pucanje pa bo že počakalo. nihče ne bo namesto tebe
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 7:41:18
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol za v ponedeljek ne vem ce bom imela avto danes ga mam ker sma z maiem ob 6h atija v sluzbo peljala te vaju ne bo tepa boma priletela ob 12h sva na ptuju
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 7:45:03
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol za v ponedeljek ne vem ce bom imela avto danes ga mam ker sma z maiem ob 6h atija v sluzbo peljala te vaju ne bo tepa boma priletela ob 12h sva na ptuju jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii te pa gori pri baby centru ko je tisti kafic cakama z maiem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 7:46:09
|
|
|
|
*monchy*
|
al maš kaj prej čas ?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 7:48:06
|
|
|
|
mihi78
|
monchy, hvala Emica je dobro, edino desno okico ma malo vneto pa saj mama jutri cepljenje pa ji bom rekla naj pogleda. Samo Zriličeva ponavadi tolko govori, da skoraj vedno pozabim vprašat kar sem imela namen -saj drugače pa mi je OK. Od prijateljice hčerka ma tudi že skoraj 3 mes skoraj enkrat na teden vročino pa ne morejo ugotovit zakaj Je mislila, da so zobki, samo se je izkazalo, da ne. Upam, da pri vama čimprej mine. deja, jaz sem ležala nekje 3 tedne, se mi je tudi že mešalo pa saj nekak mine. Naj ti tvoj nabavi kake DVD-je pa poglej kaki film, da ti prej mine, ker pol tak par let ne boš mela cajta . morrak pa Lana, se je umirilo? petra, sem se spomnila, da so mojo nečakinjo peljali pri 1 letu k dermatologu, ni blo nič takega, bolj kot en trdovraten mozolj pa je P svetovala naj dermatolog pogleda. No v glavnem to je blo pred 8 leti pa so takrat plačali starih 5000 SIT! Katastrofa. Za otroke bi moralo biti zastonj!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 7:49:00
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* al maš kaj prej čas ? ja kdaj ti pase
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 7:49:32
|
|
|
|
*monchy*
|
mihi jaz tudi sumim nzobke ker mu grejo 4je naenkrat vun zdaj
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 7:50:14
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* al maš kaj prej čas ? ja kdaj ti pase zaradi mene lahko že kakih pol 11h ko se timon naajčka pol ne bo tečen
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 7:51:11
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutro!!! hvala za kavo, sem je hudo potrebna, po takih nočeh. saj več ne vem, če kaj spim ponoči, se mi zdi da sma več gor, kak bi spale. ne mihi ne tega v toplice, za tega mi niti nihče povedal ni aleš si je zrihtal od ene v mb, ki sta k njej hodla tudi ena dva z malo, ki je tudi mela hudo alergijo, pa so jo hitro rešli. te pa je včeraj večer klical, pa je številka bla nedosegljiva. kaj je pa s tem remsom, je dober??
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 7:52:00
|
|
|
|
mihi78
|
Bogi Timon, kar 4 naenkrat silijo vun! Te pa naj že pridejo, da bo mel mir.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.3.2009 7:52:40
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* al maš kaj prej čas ? ja kdaj ti pase zaradi mene lahko že kakih pol 11h ko se timon naajčka pol ne bo tečen komot meni se bolj odgovarja tak pa meni je itak vseeno ker imam do 3h danes fraj nam mami kuha kosilo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?