Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 7:13:42
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 7:21:52
|
|
|
|
Estrella*
|
ANJA TIA IN MATEVŽ VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 7:25:11
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ANJA TIA IN MATEVŽ VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!!! tudi od naju!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 7:26:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ANJA TIA IN MATEVŽ VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!!! tudi od naju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 7:27:29
|
|
|
|
Estrella*
|
Mami je naspana, Alja pa še spi Včeraj sem šla že pred pol deseto spat in začuda sem spala kot top. Danes sem spet dobre volje in upam, da bo zdržala do konca dneva Anitka: za Gala, da se hitro pocajta.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 7:29:00
|
|
|
|
Estrella*
|
mafi: jutro, kako je stanje na vašem bojišču???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 7:30:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Suzy, hvala za postrežbo. Sem že jedla, sicer malo manj vabljiv zajtrk, bom pa ju3 kaj boljšega A že prakticiraš montinjaka?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 7:30:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mami je naspana, Alja pa še spi Včeraj sem šla že pred pol deseto spat in začuda sem spala kot top. Danes sem spet dobre volje in upam, da bo zdržala do konca dneva za obe Filip je pa rogovilil do 21.00 s tem daje med dnevom spal eno rundo , ah jaz pa do 1.00 nisem zaspala in sem bila sama nase jezna, zdej je pa že eno uro pokonci -je mogel atija pospremit na šiht
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 7:31:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mami je naspana, Alja pa še spi Včeraj sem šla že pred pol deseto spat in začuda sem spala kot top. Danes sem spet dobre volje in upam, da bo zdržala do konca dneva za obe Filip je pa rogovilil do 21.00 s tem daje med dnevom spal eno rundo , ah jaz pa do 1.00 nisem zaspala in sem bila sama nase jezna, zdej je pa že eno uro pokonci -je mogel atija pospremit na šiht Kako pa je z Markom?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 7:32:33
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ANJA TIA IN MATEVŽ VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!!! vse naj naj tudi od nas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 7:32:42
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Jaz sem auf že eni 2 uri, ati je šel v LJ, Videk pa še spi. Moj me je zelo lepo presenetil za rojstni dan in mi je prinesel rdečo vrtnico, na njej pa je vil paketek. V paketku pa zlat prstan, taki lepi, kot da bi si ga sama izbrala. Mimogrede zunaj je začelo kar orng snežit, jaz pa moram z Vidkom čez dobro uro v mesto, p.o.p.i.z.d.i.l.a. bom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 7:32:51
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: jutro, kako je stanje na vašem bojišču??? mislim da je Mark bolje , vročino je imel samo še včeraj zjutri. drugač sem pa jaz imela bojišče z delaci, ki nam dajejo novo streho- so mi čist zasral balkon
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 7:33:31
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ANJA TIA IN MATEVŽ VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!!! Tudi midva voščima.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 7:33:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mami je naspana, Alja pa še spi Včeraj sem šla že pred pol deseto spat in začuda sem spala kot top. Danes sem spet dobre volje in upam, da bo zdržala do konca dneva za obe Filip je pa rogovilil do 21.00 s tem daje med dnevom spal eno rundo , ah jaz pa do 1.00 nisem zaspala in sem bila sama nase jezna, zdej je pa že eno uro pokonci -je mogel atija pospremit na šiht Kako pa je z Markom? napisan malo nižje , Kako je Alja a ji še curi z noska???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 7:34:33
|
|
|
|
mafi
|
za GALA in da se čimprej pozdravi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 7:34:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: jutro, kako je stanje na vašem bojišču??? mislim da je Mark bolje , vročino je imel samo še včeraj zjutri. drugač sem pa jaz imela bojišče z delaci, ki nam dajejo novo streho- so mi čist zasral balkon pa še muziko/beri ropot boš imela "for free"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 7:35:10
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Današnje jutro je malo boljše,ker smo bolje spali.Dopoldne se bomo malo potepali,gremo k našim na obisk. Za popoldne se je pa ena javila,da pride mogoče po stajico.Itak imamo še prenosno posteljico za tisto malo,kar je notri,saj ne mara biti omejen s prostorom.Tako je notri samo še takoj zjutraj,pa če moram na wc, ali če poštar pozvoni. za spanje! lepo se imejte na obisku!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 7:35:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: jutro, kako je stanje na vašem bojišču??? mislim da je Mark bolje , vročino je imel samo še včeraj zjutri. drugač sem pa jaz imela bojišče z delaci, ki nam dajejo novo streho- so mi čist zasral balkon pa še muziko/beri ropot boš imela "for free" sem jo imela sedaj že tri dni tko da me je že kar glava bolela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 7:35:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mami je naspana, Alja pa še spi Včeraj sem šla že pred pol deseto spat in začuda sem spala kot top. Danes sem spet dobre volje in upam, da bo zdržala do konca dneva za obe Filip je pa rogovilil do 21.00 s tem daje med dnevom spal eno rundo , ah jaz pa do 1.00 nisem zaspala in sem bila sama nase jezna, zdej je pa že eno uro pokonci -je mogel atija pospremit na šiht Kako pa je z Markom? napisan malo nižje , Kako je Alja a ji še curi z noska??? Včeraj ji je še malo , že čisto zelen in gost. Nekam dolgo je taka Prejšnja dva prehlada, sta ju hitreje popihala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 7:36:03
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mami je naspana, Alja pa še spi Včeraj sem šla že pred pol deseto spat in začuda sem spala kot top. Danes sem spet dobre volje in upam, da bo zdržala do konca dneva Alja!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 7:37:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Jaz sem auf že eni 2 uri, ati je šel v LJ, Videk pa še spi. Moj me je zelo lepo presenetil za rojstni dan in mi je prinesel rdečo vrtnico, na njej pa je vil paketek. V paketku pa zlat prstan, taki lepi, kot da bi si ga sama izbrala. Mimogrede zunaj je začelo kar orng snežit, jaz pa moram z Vidkom čez dobro uro v mesto, p.o.p.i.z.d.i.l.a. bom. Lepo Vidim, da njegovo denarnico ni nič zajela recesija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 7:37:11
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Jaz sem auf že eni 2 uri, ati je šel v LJ, Videk pa še spi. Moj me je zelo lepo presenetil za rojstni dan in mi je prinesel rdečo vrtnico, na njej pa je vil paketek. V paketku pa zlat prstan, taki lepi, kot da bi si ga sama izbrala. Mimogrede zunaj je začelo kar orng snežit, jaz pa moram z Vidkom čez dobro uro v mesto, p.o.p.i.z.d.i.l.a. bom. za , pri nas je za enkrat oblačno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 7:38:36
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mami je naspana, Alja pa še spi Včeraj sem šla že pred pol deseto spat in začuda sem spala kot top. Danes sem spet dobre volje in upam, da bo zdržala do konca dneva za obe Filip je pa rogovilil do 21.00 s tem daje med dnevom spal eno rundo , ah jaz pa do 1.00 nisem zaspala in sem bila sama nase jezna, zdej je pa že eno uro pokonci -je mogel atija pospremit na šiht Kako pa je z Markom? napisan malo nižje , Kako je Alja a ji še curi z noska??? Včeraj ji je še malo , že čisto zelen in gost. Nekam dolgo je taka Prejšnja dva prehlada, sta ju hitreje popihala. nam se je zadnjič vleklo 14dni , sej vam gre na bolje. a je začela jest?>
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 7:40:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Suzy, hvala za postrežbo. Sem že jedla, sicer malo manj vabljiv zajtrk, bom pa ju3 kaj boljšega A že prakticiraš montinjaka? že, sam me tu pa tam še precej matra to kombiniranje! je pa že šlo 3,5kg dol! pa v hlačah mam mal več prostora!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 7:40:47
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mami je naspana, Alja pa še spi Včeraj sem šla že pred pol deseto spat in začuda sem spala kot top. Danes sem spet dobre volje in upam, da bo zdržala do konca dneva za obe Filip je pa rogovilil do 21.00 s tem daje med dnevom spal eno rundo , ah jaz pa do 1.00 nisem zaspala in sem bila sama nase jezna, zdej je pa že eno uro pokonci -je mogel atija pospremit na šiht je pa zgoden!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?