gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Jaz sem tudi še tukaj. Vmes sicer še malo slike urejam, ampak vas berem. Drugače pa, iraira ne izgubit poguma. Edino s pokončno držo in s tem, da se mu ne boš uklonila, ga boš najbolj v tla zabila. Verjamem, da bo ščasoma obupal in držim pesti, da vas čimprej neha nadlegovat. Do takrat pa ti pošiljam pozitivne misli, pa mamici bom naročila, da naj še na vas malo popazi. Drugače sem pa jaz danes tako žalostna in to najbolj zaradi mojega. Mi v celem dnevu ni niti voščil za moj prvi materinski dan. Me je pošteno razočaral. Sem mu to omenila, ampak on itak misli, da se vošči samo tako, da se mi nekaj da. Jaz pa materialnih stvari ne potrebujem, samo kakšno lepo besedo bi mi rekel, pa bi bila v rožicah. Sedaj pa itak že spi, tudi, še psa sta zaspala, jaz se pa z žalostjo borim. Sem mu kar mail napisala, da bo videl, kaj si mislim. Saj vprašanje, če se ga bo kaj prijelo, ampak iz sebe sem morala dat. No, pa vam sem še pojamrala, tako da se vsaj malenkost bolje počutim. Jaz sem tudi zato žalostna. Moj mi je navsezgodaj že voščil. Sam pa me je ''zrajcal'' da bom zvečer pa dobila fenomenalno doživetje saj veste kaj, jaz celi dan čakala na to, pa ga je dojenček zmatru, pa še v hrbtu ga nekaj boli. Sami izgovori. Pravijo, da se ženske izgovarjajo na glavo. Ja moški pa na hrbet. No saj mu verjamem, ker že dva dni trpi zaradi hrbta. Pa sem mu rekla, tik preden je zaspal, da sem pač pričakovala, da me bo popeljal v nebesa užitkov , že cel dan, on pa da mu zdaj dajem občutek hmmmm kak je že rekel, aja krivde. Pa sem rekla, veš kaj z občutkom krivde pa ne bova seksala. Ker ti jo zdaj čutiš, jaz pa bi jo, če bi seksala. Tako da sem ostala čisto razočarana KOT RIBA NA SUHEM KOPNEM.
|