|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
25.3.2009 21:53:15   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Kje si pa merila? Če si v ritki je vročina šele ko je 38 baje. 

v ušeskuuser posted image

Meni je zdravnik rekel, da tudi če meriš v ušesku je do 38 še vredu, kar je pa več, je pa že vročina.

Hvala!

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
25.3.2009 21:54:20   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Mogoče ti bodo tukaj kaj lahko pomagali http://www.zavod-emma.si/  - meni pred leti so.

Hvala irma78

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
25.3.2009 22:03:35   
irma78

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Mogoče ti bodo tukaj kaj lahko pomagali http://www.zavod-emma.si/  - meni pred leti so.

Hvala irma78

Aja, pa še na te sem se pred leti obrnila http://www.drustvo-zenska-svetovalnica.si/ - več glav več ve. V najslabšem primeru ti ostane sodna pot, čeprav je ta po mojem v tvojem primeru preveč dolgotrajna.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
25.3.2009 22:04:48   
janja 27
irma tvoja mamica je v tvojem srcu in mislih tko da je vedno s tebojuser posted image ene user posted image user posted image user posted image user posted image ti pošilja iz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iraira nimam beseduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj revica kaj prestajašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej v tej pruser posted image user posted image user posted image sloveniji te mora nekdo lih skor ubit da ti potem kaj pomagajo prej itak ne morejo nič potem pa bodo stresali krivdo na socilano itd itduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image katstrofauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
25.3.2009 22:07:30   
gogabojan
Iraira - bodi pogumna.

Glede očetovstva - če ni podpisu, je še morda bolje. Vsaj za nekaj časa. Ker če bi podpisu, pa glede na to da si opisala, kakšen je, ti bi lahko grozil, da jo bo vzel. Al pa bi ti sam v njenem imenu tebi živce paru.

Zdaj trenutno sem sam skočila to napisati.

Drgač pa, lej jaz sem jutri fraj, se lahko dobive, pa ti jaz razložim, svetujem, kak sm jaz naredila. Poznam tudi materinski dom v Škofljici, osebno poznam direktorico Lidijo Jerebic tak da....

Če ne pa ti sms pošljem.

Se slišimo kasneje.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
25.3.2009 22:09:32   
janja 27
[
JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image        Š E S T I      M E S E C      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJ  od mamice JOLLY123

UROŠ  od mamice SONČEK75

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
25.3.2009 22:36:36   
gogabojan
Kuku, še kdo tu?????????????

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
25.3.2009 22:38:58   
iraira
Jaz še zmeraj

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
25.3.2009 22:42:57   
coccinella
jaz sem še tukaj, ampak nevem koliko čsa še bom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
25.3.2009 22:44:20   
timnala
iraira..brez besed sem..sem morala 2x it brat, ker nisem mogla verjet, kaj se dogaja.. user posted image user posted image user posted image
Zal ne poznam nobenih taksnih institucij, da bi ti lahko kaj svetovala in tudi hvalabogu nisem imela podobnega primera, ampak mislim nate in UPAM ter DRZIM PESTI, da se vam tole enkrat konca in bos lahko mirno zazivela s svojima otrocickoma.
Pa user posted image  za tvoj pogum do sedaj..sploh po porodu, ker si se morala ubadati z umazanimi stvarmi, namesto da bi samo uzivala v spoznavanju z user posted image ..
Bom zvecer se angelckom narocila, da pazijo na vas!

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
25.3.2009 22:44:53   
gogabojan
Jaz pa sem žalostna.

Zaradi ireire, zaradi mojega srčka, zaradi user posted image , zaradi tega kurčevga sveta, k ni nikjer nikoli pravice.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
25.3.2009 22:46:13   
gogabojan
Iraira, upam da si nisem preveč dovolilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3287
25.3.2009 22:47:29   
iraira
Jaz tudi gogabojan, včasih mi je kar za ´scagat´.Upam pa še vedno da bo bolje

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
25.3.2009 22:47:58   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Iraira, upam da si nisem preveč dovolilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah nehaj gogabojan no

Neposredna povezava do sporočila: 3289
25.3.2009 22:48:53   
iraira
Aja punce spremenila sem si ime na FB da ne bo kakšne panike pa da me ne boste poznale

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
25.3.2009 22:52:19   
gogabojan

Ah nehaj gogabojan no

Upam da veš na kaj ciljam. Saj bo bolje iraira. Enkrat že. Ko sem jaz hodila čez vse to, kar se mi je dogajalo, sem mislila, da ne bo nikoli več tega konec, da sem obsojena na katastrofalno življenje. Pa me poglej zdaj. Po letih borbe, imam zdaj srečno kolikortoliko življenje. Otroci so živi in zdravi, kar je zame najpomembneje.

Pa vedi, da nisi sama. Če ti bomo le lahko, ti bomo pomagale. Vsaj z moje strani. Trenutno ti lahko dajem samo moralno podporo in zgled, da bo nekoč bolje. Če pa kaj potrebuješ, pa povej, ti bom poskušala pomagati, kolikor bom znala in lahko.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
25.3.2009 22:53:46   
iraira
Dobila sms gogabojan. user posted image  mi nekaj smrka tako da ne vem za jutri...lahko pa prideš k meni kadarkoli....lahko tudi z obema otročkoma

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
25.3.2009 22:56:04   
gogabojan
Da vas mal spravim v smeh, če bom lahko.

Je moj sin pred par dni nazaj reku, da je ugotovil, kaj želi postati ko bo odrasel. Do sedaj si je želel biti zdravnik, da bo šel v Afriko pomagati tamkajšnjim otrokom.

Sedaj pa si je premislil. Je rekel, da želi biti MANEKEN in to TOP MODEL.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In ko smo vzunaj, al pa doma, pridno vadi korake in pozira. Sem ga morala tudi slikati že. Danes, ko smo bili pa pri mami, je pa imel modno revijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja bo naslednji Kobilica bil.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak da, rezervacije za avtograme že zbiram.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3293
25.3.2009 22:56:18   
irma78
Jaz sem tudi še tukaj. Vmes sicer še malo slike urejam, ampak vas berem.

Drugače pa, iraira ne izgubit poguma. Edino s pokončno držo in s tem, da se mu ne boš uklonila, ga boš najbolj v tla zabila. Verjamem, da bo ščasoma obupal in držim pesti, da vas čimprej neha nadlegovat. Do takrat pa ti pošiljam pozitivne misli, pa mamici bom naročila, da naj še na vas malo popazi.

Drugače sem pa jaz danes tako žalostna in to najbolj zaradi mojega. Mi v celem dnevu ni niti voščil za moj prvi materinski dan. Me je pošteno razočaral. Sem mu to omenila, ampak on itak misli, da se vošči samo tako, da se mi nekaj da. Jaz pa materialnih stvari ne potrebujem, samo kakšno lepo besedo bi mi rekel, pa bi bila v rožicah. Sedaj pa itak že spi, user posted image  tudi, še psa sta zaspala, jaz se pa z žalostjo borim. Sem mu kar mail napisala, da bo videl, kaj si mislim. Saj vprašanje, če se ga bo kaj prijelo, ampak iz sebe sem morala dat. No, pa vam sem še pojamrala, tako da se vsaj malenkost bolje počutim.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
25.3.2009 22:57:43   
irma78

Ah nehaj gogabojan no

Upam da veš na kaj ciljam. Saj bo bolje iraira. Enkrat že. Ko sem jaz hodila čez vse to, kar se mi je dogajalo, sem mislila, da ne bo nikoli več tega konec, da sem obsojena na katastrofalno življenje. Pa me poglej zdaj. Po letih borbe, imam zdaj srečno kolikortoliko življenje. Otroci so živi in zdravi, kar je zame najpomembneje.

Pa vedi, da nisi sama. Če ti bomo le lahko, ti bomo pomagale. Vsaj z moje strani. Trenutno ti lahko dajem samo moralno podporo in zgled, da bo nekoč bolje. Če pa kaj potrebuješ, pa povej, ti bom poskušala pomagati, kolikor bom znala in lahko.

Se podpišem pod to. Tudi name lahko kadarkoli računaš - ne glede na uro.

Neposredna povezava do sporočila: 3295
25.3.2009 22:57:49   
coccinella

Je moj sin pred par dni nazaj reku, da je ugotovil, kaj želi postati ko bo odrasel. Do sedaj si je želel biti zdravnik, da bo šel v Afriko pomagati tamkajšnjim otrokom.

Sedaj pa si je premislil. Je rekel, da želi biti MANEKEN in to TOP MODEL.

ja full zanimivo user posted image user posted image user posted image . in kaj ga je navdihnilo?

Jaz grem pa zdaj tudi spat, da bom lahko jutri vstala.

Lahko noč vsem

< Sporočilo je popravil coccinella -- 25.3.2009 22:59:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 3296
25.3.2009 22:59:23   
irma78

Da vas mal spravim v smeh, če bom lahko.

Sedaj pa si je premislil. Je rekel, da želi biti MANEKEN in to TOP MODEL.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In ko smo vzunaj, al pa doma, pridno vadi korake in pozira. Sem ga morala tudi slikati že. Danes, ko smo bili pa pri mami, je pa imel modno revijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja bo naslednji Kobilica bil.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak da, rezervacije za avtograme že zbiram.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh jaz mislim, da so teli naši lumpiji že sedaj pravi manekeni in manekenke.

Neposredna povezava do sporočila: 3297
25.3.2009 22:59:42   
iraira
Irma78 sestrična me je ravno danes klicala in mi povedala podobno kot ti zdaj pišeš...niti spomnil se ni da je materinski dan(tudi njen prvi) povrhu vsega je pa še cel dan lutal okrog s kolegi... Nisi sama, mislimo nate

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
25.3.2009 22:59:42   
gogabojan

Dobila sms gogabojan. user posted image  mi nekaj smrka tako da ne vem za jutri...lahko pa prideš k meni kadarkoli....lahko tudi z obema otročkoma

Ko boš za, in ko boš mela čas, sam poklič in se dobimo. Jaz sem itak skoz leteča.

Sedaj, ko sem to brala, sem spet odprla tista grozna čustva, ki sem jih doživljala, ko sem jaz hodila po zelo trnovi poti.

Vem da ti ni lahko no. Saj nikomur ni, pa naj je šel kakorkoli narazen s partnerjem. Pri tebi je tudi hudo, ko grozi tebi in sinu.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
25.3.2009 23:03:50   
iraira
Pa jaz ne vem kaj mu ni jasno....šel je sam prostovoljno, nobeden ga ni podil ali metal ven...in potem zdaj po vsem tem pa hoče da sem jaz z njimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Za tamalo sem pa rekla da ga ne dam vpisat v r.list in s tem ko ni hotel podpisati takoj ji je naredil veliko uslugo.......moje pikece si ne zasluži in ona si ne zasluži takega zmešanega fotra. Grdo, ampak tako je. On sploh ne ve česa nima, tamala ti tako k srčku zrasteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Žalostna semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....včasih pride tak dan, ko se ti nabere polna glava

Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?