Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 21:53:15
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Kje si pa merila? Če si v ritki je vročina šele ko je 38 baje. v ušesku Meni je zdravnik rekel, da tudi če meriš v ušesku je do 38 še vredu, kar je pa več, je pa že vročina. Hvala!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 21:54:20
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Mogoče ti bodo tukaj kaj lahko pomagali http://www.zavod-emma.si/ - meni pred leti so. Hvala irma78
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 22:03:35
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Mogoče ti bodo tukaj kaj lahko pomagali http://www.zavod-emma.si/ - meni pred leti so. Hvala irma78 Aja, pa še na te sem se pred leti obrnila http://www.drustvo-zenska-svetovalnica.si/ - več glav več ve. V najslabšem primeru ti ostane sodna pot, čeprav je ta po mojem v tvojem primeru preveč dolgotrajna.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 22:04:48
|
|
|
|
janja 27
|
irma tvoja mamica je v tvojem srcu in mislih tko da je vedno s teboj ene ti pošilja iz iraira nimam besed joj revica kaj prestajaš sej v tej pr sloveniji te mora nekdo lih skor ubit da ti potem kaj pomagajo prej itak ne morejo nič potem pa bodo stresali krivdo na socilano itd itd katstrofa
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 22:07:30
|
|
|
|
gogabojan
|
Iraira - bodi pogumna. Glede očetovstva - če ni podpisu, je še morda bolje. Vsaj za nekaj časa. Ker če bi podpisu, pa glede na to da si opisala, kakšen je, ti bi lahko grozil, da jo bo vzel. Al pa bi ti sam v njenem imenu tebi živce paru. Zdaj trenutno sem sam skočila to napisati. Drgač pa, lej jaz sem jutri fraj, se lahko dobive, pa ti jaz razložim, svetujem, kak sm jaz naredila. Poznam tudi materinski dom v Škofljici, osebno poznam direktorico Lidijo Jerebic tak da.... Če ne pa ti sms pošljem. Se slišimo kasneje.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 22:36:36
|
|
|
|
gogabojan
|
Kuku, še kdo tu?????????????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 22:38:58
|
|
|
|
iraira
|
Jaz še zmeraj
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 22:42:57
|
|
|
|
coccinella
|
jaz sem še tukaj, ampak nevem koliko čsa še bom
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 22:44:20
|
|
|
|
timnala
|
iraira..brez besed sem..sem morala 2x it brat, ker nisem mogla verjet, kaj se dogaja.. Zal ne poznam nobenih taksnih institucij, da bi ti lahko kaj svetovala in tudi hvalabogu nisem imela podobnega primera, ampak mislim nate in UPAM ter DRZIM PESTI, da se vam tole enkrat konca in bos lahko mirno zazivela s svojima otrocickoma. Pa za tvoj pogum do sedaj..sploh po porodu, ker si se morala ubadati z umazanimi stvarmi, namesto da bi samo uzivala v spoznavanju z .. Bom zvecer se angelckom narocila, da pazijo na vas!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 22:44:53
|
|
|
|
gogabojan
|
Jaz pa sem žalostna. Zaradi ireire, zaradi mojega srčka, zaradi , zaradi tega kurčevga sveta, k ni nikjer nikoli pravice.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 22:46:13
|
|
|
|
gogabojan
|
Iraira, upam da si nisem preveč dovolila
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 22:47:29
|
|
|
|
iraira
|
Jaz tudi gogabojan, včasih mi je kar za ´scagat´.Upam pa še vedno da bo bolje
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 22:47:58
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Iraira, upam da si nisem preveč dovolila Ah nehaj gogabojan no
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 22:48:53
|
|
|
|
iraira
|
Aja punce spremenila sem si ime na FB da ne bo kakšne panike pa da me ne boste poznale
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 22:52:19
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Iraira, upam da si nisem preveč dovolila Ah nehaj gogabojan no Upam da veš na kaj ciljam. Saj bo bolje iraira. Enkrat že. Ko sem jaz hodila čez vse to, kar se mi je dogajalo, sem mislila, da ne bo nikoli več tega konec, da sem obsojena na katastrofalno življenje. Pa me poglej zdaj. Po letih borbe, imam zdaj srečno kolikortoliko življenje. Otroci so živi in zdravi, kar je zame najpomembneje. Pa vedi, da nisi sama. Če ti bomo le lahko, ti bomo pomagale. Vsaj z moje strani. Trenutno ti lahko dajem samo moralno podporo in zgled, da bo nekoč bolje. Če pa kaj potrebuješ, pa povej, ti bom poskušala pomagati, kolikor bom znala in lahko.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 22:53:46
|
|
|
|
iraira
|
Dobila sms gogabojan. mi nekaj smrka tako da ne vem za jutri...lahko pa prideš k meni kadarkoli....lahko tudi z obema otročkoma
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 22:56:04
|
|
|
|
gogabojan
|
Da vas mal spravim v smeh, če bom lahko. Je moj sin pred par dni nazaj reku, da je ugotovil, kaj želi postati ko bo odrasel. Do sedaj si je želel biti zdravnik, da bo šel v Afriko pomagati tamkajšnjim otrokom. Sedaj pa si je premislil. Je rekel, da želi biti MANEKEN in to TOP MODEL. In ko smo vzunaj, al pa doma, pridno vadi korake in pozira. Sem ga morala tudi slikati že. Danes, ko smo bili pa pri mami, je pa imel modno revijo . Ja bo naslednji Kobilica bil. Tak da, rezervacije za avtograme že zbiram.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 22:56:18
|
|
|
|
irma78
|
Jaz sem tudi še tukaj. Vmes sicer še malo slike urejam, ampak vas berem. Drugače pa, iraira ne izgubit poguma. Edino s pokončno držo in s tem, da se mu ne boš uklonila, ga boš najbolj v tla zabila. Verjamem, da bo ščasoma obupal in držim pesti, da vas čimprej neha nadlegovat. Do takrat pa ti pošiljam pozitivne misli, pa mamici bom naročila, da naj še na vas malo popazi. Drugače sem pa jaz danes tako žalostna in to najbolj zaradi mojega. Mi v celem dnevu ni niti voščil za moj prvi materinski dan. Me je pošteno razočaral. Sem mu to omenila, ampak on itak misli, da se vošči samo tako, da se mi nekaj da. Jaz pa materialnih stvari ne potrebujem, samo kakšno lepo besedo bi mi rekel, pa bi bila v rožicah. Sedaj pa itak že spi, tudi, še psa sta zaspala, jaz se pa z žalostjo borim. Sem mu kar mail napisala, da bo videl, kaj si mislim. Saj vprašanje, če se ga bo kaj prijelo, ampak iz sebe sem morala dat. No, pa vam sem še pojamrala, tako da se vsaj malenkost bolje počutim.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 22:57:43
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Iraira, upam da si nisem preveč dovolila Ah nehaj gogabojan no Upam da veš na kaj ciljam. Saj bo bolje iraira. Enkrat že. Ko sem jaz hodila čez vse to, kar se mi je dogajalo, sem mislila, da ne bo nikoli več tega konec, da sem obsojena na katastrofalno življenje. Pa me poglej zdaj. Po letih borbe, imam zdaj srečno kolikortoliko življenje. Otroci so živi in zdravi, kar je zame najpomembneje. Pa vedi, da nisi sama. Če ti bomo le lahko, ti bomo pomagale. Vsaj z moje strani. Trenutno ti lahko dajem samo moralno podporo in zgled, da bo nekoč bolje. Če pa kaj potrebuješ, pa povej, ti bom poskušala pomagati, kolikor bom znala in lahko. Se podpišem pod to. Tudi name lahko kadarkoli računaš - ne glede na uro.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 22:57:49
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Je moj sin pred par dni nazaj reku, da je ugotovil, kaj želi postati ko bo odrasel. Do sedaj si je želel biti zdravnik, da bo šel v Afriko pomagati tamkajšnjim otrokom. Sedaj pa si je premislil. Je rekel, da želi biti MANEKEN in to TOP MODEL. ja full zanimivo . in kaj ga je navdihnilo? Jaz grem pa zdaj tudi spat, da bom lahko jutri vstala. Lahko noč vsem
< Sporočilo je popravil coccinella -- 25.3.2009 22:59:27 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 22:59:23
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Da vas mal spravim v smeh, če bom lahko. Je moj sin pred par dni nazaj reku, da je ugotovil, kaj želi postati ko bo odrasel. Do sedaj si je želel biti zdravnik, da bo šel v Afriko pomagati tamkajšnjim otrokom. Sedaj pa si je premislil. Je rekel, da želi biti MANEKEN in to TOP MODEL. In ko smo vzunaj, al pa doma, pridno vadi korake in pozira. Sem ga morala tudi slikati že. Danes, ko smo bili pa pri mami, je pa imel modno revijo . Ja bo naslednji Kobilica bil. Tak da, rezervacije za avtograme že zbiram. Eh jaz mislim, da so teli naši lumpiji že sedaj pravi manekeni in manekenke.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 22:59:42
|
|
|
|
iraira
|
Irma78 sestrična me je ravno danes klicala in mi povedala podobno kot ti zdaj pišeš...niti spomnil se ni da je materinski dan(tudi njen prvi) povrhu vsega je pa še cel dan lutal okrog s kolegi... Nisi sama, mislimo nate
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 22:59:42
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Dobila sms gogabojan. mi nekaj smrka tako da ne vem za jutri...lahko pa prideš k meni kadarkoli....lahko tudi z obema otročkoma Ko boš za, in ko boš mela čas, sam poklič in se dobimo. Jaz sem itak skoz leteča. Sedaj, ko sem to brala, sem spet odprla tista grozna čustva, ki sem jih doživljala, ko sem jaz hodila po zelo trnovi poti. Vem da ti ni lahko no. Saj nikomur ni, pa naj je šel kakorkoli narazen s partnerjem. Pri tebi je tudi hudo, ko grozi tebi in sinu.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 25.3.2009 23:03:50
|
|
|
|
iraira
|
Pa jaz ne vem kaj mu ni jasno....šel je sam prostovoljno, nobeden ga ni podil ali metal ven...in potem zdaj po vsem tem pa hoče da sem jaz z njim Za tamalo sem pa rekla da ga ne dam vpisat v r.list in s tem ko ni hotel podpisati takoj ji je naredil veliko uslugo.......moje pikece si ne zasluži in ona si ne zasluži takega zmešanega fotra. Grdo, ampak tako je. On sploh ne ve česa nima, tamala ti tako k srčku zraste Žalostna sem .....včasih pride tak dan, ko se ti nabere polna glava
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?