yania
|
Pupa...nič, kar na naslednjo vajo...si pridna, ni kaj, samo ne preveč pavze vmes delat med vajami da se telo ne shladi...kar na 4.del, ni kaj... Novo saj bo..... tudi rabi čas da se navadi na spremembe.... tudi jaz sem mislila da je zamenjal dan in noč, ko smo prišli s porodnišnice, ampak mu je pač falila mamina toplina...stisni ga k sebi, pa mogoče ne bo jokcal...naš Timon je tudi ful scrkljanček, pravzaprav se ful kar nekaj prestraši in hoče biti v naročju, tudi ko ga previjam je včasih neutolažljiv jok, da se k njemu stisnem in neha, ali pa ko ga kopam, ma ni varijante, da bi šel brez pleničke v vodo...je boječek taprav....opazila sem tudi da se ful ne počuti dobro če je nagec.... Zdaj boste pa ene rekle, pa saj to je normalno..ja vem, samo pri Naji ni bilo nikoli tako. Vedno se je rada kopala in to brez pleničke in ni bilo neke velike potrebe po crkljanju...pa še zdaj je tako...velika samostojna punca. Najaa tvoj se je pa izkazal. Ma moj pa ful cvika zaradi raznih viroz, ma ni šans da mu omenim da gremo z malim kam, razen na sprehod...kaj pa vem, kaj mu je...no k tašči smo tudi že šli ...samo da bi mu omenila kako trgovino, center, to pa ne....pa itak, lahko ti tudi domov kaj prinesejo...magdalence, kako to zgledajo, kaka je embalaža? Mene je tudi Naja prej polupčkala in zrecitirala eno pesmico: Mamica moja, kaj naj ti kupim? mamica moja, kaj naj ti dam? narišem ti šopek rožic in povem ti , da rada te imam... Tako nekako...srčkano... Sladko?,,,ma ne samo sladko, jaz bi nonstop samo jedla, punce moje, pojma nimam kaka lakota me to popada...edino zjutraj mi ni panike, bi lahko tudi do ene enih nič jedla, samo kaj ko bi pol tja do polnoči nekaj mlela...ma grozna sem, ne vem kako se bom znebila teh 7 kg, da pridem na 55....kak nasvet? Pijem pa res le vodo, saj mi tudi samo to paše...