Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Evo moja sončka sta omagala... Timonček je prdkal pri meni v spalnici in kar hitro zaspal, tavelika pa je jokala ker jo je trebušček bolel...no je bruhala in zdej spi....dol sem pa tudi nahrulila kaj ji tolk sladkarije v rit pumpata (dedi in babi-moja2)....odkar je prišla z vrtca je pojedla 2 dudi haribo (veliki), ene okrogle bombone ki so v neki flaški , kinderjajček zdej ko so bili v trgovini in še 2 dcl led.čaja, nič razredčenega z vodo...to mi je sicer priznala, kaj je še bilo pa sama ve...no in so prišli malo pred 21. domov, pa je šla dol k njima in pojedla še toast in pol s fuuuul kečapa. pa rekla sem ji, da je to pretežko za tako pozno... no in rezultat ,,,kot da nimam že dost skrbi s Timonom,,,,,ma mleko Comf.je res grenko,in zdaj ko gledam kozarček kamor sem ga zlila iz stekleničke je spodaj 1 cm prozorno, na vrhu pa 1 cm belo...bljak...ogabno...no saj jutri bo moj šel v Milerja vprašat kako je to mleko...grenko kot bi polizal prst, ki je namazan z lakom proti grizenju nohtov. Čudno se mi zdi da je mali to pil.... Ma imamo pa res smolo, če smo spet urajmali eno pokvarjeno mleko. Že pri Naji smo imeli Milumil od 5.meseca, pa je bila neka pokvarjena serija, so v Kolinski analizirali mleko...priznali so , da so res neka rahla odstopanja, samo da ni tolko...jaja, kao...no takrat je bruhala, pa vročino dobila, mleko pa je imelo okus kot po lepilu, tudi smrdelo...tisto lepilo, ki zgoraj zlepi vrečkico....mah...upam da bo uredu..nič grem zdej k Timonu, da ne bo kaj bruhcal... lepe sanje.. Pupa in ostale ...držim pestke... To pa je res smola, pa ko je najhuje, da jim ne moreš pomagat, ko boli trebušček! Upam, da sta se tvoja sončka zbudila brez bolečin.
|