|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
25.3.2009 17:38:08   
m..tina
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

m..tina
a pol ti bojo v sgju povedali za CR al kako? zelo fajn bi pa bilo, če bi se ti bebika obrnala. men je danes rekla, da je še vedno obrnjeno dete na glavo in da se zdaj ne bo več obrnilo-nikoli pa ne veš

Ja, menda se bom v Sg-ju zmenla kk pa kaj. Sem se lih dans z eno sodelavko pogovarjala, pa je rekla, da se je njen 3 dni pred porodom obrnil. Bomo vidli, mogoče bo pa naša beba tud. Verjetno sem preveč na računalniku pa z zanimanjem opazuje kaj delam, pa mu7ji ni da bi se obrnala, ko pol pa lahko sam kable od računalnika gleda, to pa ni preveč zanimivo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
25.3.2009 18:10:25   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Jutro vsem!

Mam občutek, da bo danes tudi prijokal kakšen user posted image  od aprilčic.
Vidim, da teče tema o pomoči po porodu. Meni bo stal ob strani moj user posted image

Bi vprašala še za en nasvet. Tiste, ki ste kupovale aventovo ročno črpalko (notri naj bi bile tudi dve stekleničke), ali je kje kakšna akcija, oziroma kje se jo lahko najbolj ugodno kupi?

poglej v interšparu...mislim, da sem zadnjič vidla, da jo imajo in mislim, da je bila najbolj ugodna...

Jaz si je pa še nisem nabavla, si jo bom potem po porodu
v BABY CEntru je bila akcija oz , LINK,sam ni stekleničke zraven,ampak se da na tist nastavek pritrdit cucelj.

Aventove stekleničke imajo sedaj akcijo v Pikapolonico in sicer kao eno kupiš in ti drugo podarijouser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
25.3.2009 18:15:32   
copka
Ojla, Aprilcice!

Prihaja vas/nas mesec! Jaz imam sicer pdp 2.5. ampak sem zacela z vami, saj sem si na zacetku naracunala PDP 28.4.
Vidim, da se je ze zacelo in da nekatere ze veselo cartajo svoje malcke. CESTITKE VSEM! In drzim pesti, da bomo ostale tudi hitro cez. Pri nas tudi ze odstevamouser posted image

Me pa nekaj zanima- a ve se normalno vozite avto in delate kar ste delale prej? Jaz se namrec pocutim odlicno in za vse poskrbim sama. Sta me pa danes tasca in njena mama malo opomnile, ce sem nora oz. ce me ni strah vozit sama??user posted image  Zato ker sem sla vceraj sama v Trst na zeleznisko in takoj nazaj. A sem res neodgovorna?? Jaz res ne mislim, da sem. Potem me sprasujeta, ali sem ze vse preprala- to sta me sprasevale ze 2 meseca nazaj, pa sem rekla, da bom samo enkrat prala in to en mesec pred PDP. Pa spet- kaj pa ce te prehiti?? No, in danes sem koncno dala prat tetra plenicke ( btw. ali se jih lahko da v susilca, ker ene so res trde??).

Sicer pa imam itak obcutek, da se bom se nacakala, da pride malcek venuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
25.3.2009 18:16:36   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

vse- KI STE ŽE MAMICE IN PA TUDI TISTE KI ŠE BOMO ŽELIM LEP MATERINSKI DAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (čeprav mao poznouser posted image )

detelja-zopet si nam pripravila tako lep in obile zajtrk...hvalauser posted image ....ojoj boga upam, da je zdaj grlo že kaj bolje in da te ni dokončno skuhala, čimveč C vitaminčkov, počitka, pa dragi te naj fajn carta in ti vročino meri pa bo bolje.user posted image  

moj mi noče zmerit vročine, ga prosim že nekaj časa pa nič...kar od oka pove, da je nimamuser posted image user posted image user posted image  si bom morala kakega pomočnika najt..user posted image  pol pa mu je lahko žal, a ne?user posted image user posted image user posted image  itak je skoz v službi, danes je kao fraj pa je šel spet v službo na sestanekuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
25.3.2009 18:16:37   
klavdyk
m..tina
sej js sn že tut čula, da se bebiji lahk mal pred koncem obrnejo. zato sm si rekla, da bom sedaj na vsakem pregledu vpraša, če je še z glavco dol. ker od A. brata punco so pri prvem matrali (mislim da) 9 ur, pol so pa ugotovili, da mali narobe leži in hop CR. je bila orenk zmatrana pol ko se je zbudla. mi je zdaj rekla, da naj ko bom v porodni vprašam, kako dete leži, da me nebi po nepotrebnem matrali

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
25.3.2009 18:17:59   
klavdyk
user posted image
mislim, da se tera lahk sušijo v sušicu-sestra je vse sušila v sušilcu-so pol tk fajn mehke. drugače so pa res mal trde

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
25.3.2009 18:18:25   
detelja

nalini-a pomočniki ti grejo tud na živce....aha tak je to si čula deteljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , prej je bla pa najbolj glasna....user posted image user posted image

veš jaz tej lisički nič ne verjamem...po mojem bi jih rada imela še več in to kar vse zase...zdaj pa kao, da ji grejo na živce...user posted image user posted image user posted image user posted image  ti ti lisičkauser posted image user posted image user posted image user posted image  

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1057
25.3.2009 18:20:10   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

nalini.joj sem pogledala tvoj tikerček in videla da imaš še samo 6 dni ,pa saj ne morem verjetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se ji bliža ja tale PDP, misliš da ko bomo me šle proti koncu nam bodo tudi šli pomočniki na živce aja pa user posted image ?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim, da ne...ker meni se tudi bliža konec pa mi ne grejo na živce...v bistvu mi grejo še bolj po krviuser posted image user posted image user posted image user posted image  veš sem mal premišljevala mogoče pa se boji, da če bo odšla v rim, da se bomo zabavale z njenimi pomočniki in bo ona ostala na koncu brez vsehuser posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa mal zavajauser posted image user posted image user posted image  nalini ti si prava lisičkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1058
25.3.2009 18:20:48   
kpmk
Ojla,... da se javim kot sem včeraj obljubila,...
Ste bile pa zelo pridne, ste velik popisale,....
Mi smo imeli kr naporen dan,.... najprej dr.user posted image , pol štacune,... frizer user posted image  in še obisk mamic user posted image
CTG je ok, vse je ok user posted image user posted image user posted image  naslednji ctg je v bolnici in bomo potem videli kako in kaj naprej,... če nas seveda otroček ne preseneti že prej,...
Vprašala pa sem tudi za Ultivo in ni nič kaj direktno povedal, rekel je ja da jo je zelo težko dobiti, da res ni registrirana in jst sem razumela kot da še ultiva ni uveljavljena in da se še na nek način raziskuje,... mi je reku, no bomo pač brez ultive,.... ha ha sem si mislila,.... me je skor kap, tko da jst bom še vseen poskusla, pa bom pol videla kako bo in če jo bom sploh potrebovala in če jo bom sploh lahko dobila.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
25.3.2009 18:22:41   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Mi smo imeli kr naporen dan,.... najprej dr.user posted image , pol štacune,... frizer user posted image  in še obisk mamic user posted image
CTG je ok, vse je ok user posted image user posted image user posted image  naslednji ctg je v bolnici in bomo potem videli kako in kaj naprej,... če nas seveda otroček ne preseneti že prej,...
Vprašala pa sem tudi za Ultivo in ni nič kaj direktno povedal, rekel je ja da jo je zelo težko dobiti, da res ni registrirana in jst sem razumela kot da še ultiva ni uveljavljena in da se še na nek način raziskuje,... mi je reku, no bomo pač brez ultive,.... ha ha sem si mislila,.... me je skor kap, tko da jst bom še vseen poskusla, pa bom pol videla kako bo in če jo bom sploh potrebovala in če jo bom sploh lahko dobila.

ja, saj pri nas so tudi neki mutil najprej glede ultive...enim so rekli, da ni registirana itd...enim niso nič rekli...no pol pa meni gin. reče, da je kao več ni možno dobit v P ms...zdaj pa ne vem...ko bom šla rodit bom vpr. pol pa bom vidla...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
25.3.2009 18:23:55   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: copka

Ojla, Aprilcice!

Prihaja vas/nas mesec! Jaz imam sicer pdp 2.5. ampak sem zacela z vami, saj sem si na zacetku naracunala PDP 28.4.
Vidim, da se je ze zacelo in da nekatere ze veselo cartajo svoje malcke. CESTITKE VSEM! In drzim pesti, da bomo ostale tudi hitro cez. Pri nas tudi ze odstevamouser posted image

Me pa nekaj zanima- a ve se normalno vozite avto in delate kar ste delale prej? Jaz se namrec pocutim odlicno in za vse poskrbim sama. Sta me pa danes tasca in njena mama malo opomnile, ce sem nora oz. ce me ni strah vozit sama??user posted image  Zato ker sem sla vceraj sama v Trst na zeleznisko in takoj nazaj. A sem res neodgovorna?? Jaz res ne mislim, da sem. Potem me sprasujeta, ali sem ze vse preprala- to sta me sprasevale ze 2 meseca nazaj, pa sem rekla, da bom samo enkrat prala in to en mesec pred PDP. Pa spet- kaj pa ce te prehiti?? No, in danes sem koncno dala prat tetra plenicke ( btw. ali se jih lahko da v susilca, ker ene so res trde??).

Sicer pa imam itak obcutek, da se bom se nacakala, da pride malcek venuser posted image

Jst sem še do nedavnega vozila in če bi bila sila, bi tudi,.... čeprav mi je zelo težko in hvala bogu mi ni treba,... me dragi vsepovsod pelje,... bi me bilo pa strah, ker imam močne krče v sp. desnem delu trebuha in nikoli ne vem ko me zgrabi, tako da,.... hmmmmm
Pleničke in sušilec - jst sem vse tudi cotke dala v sušilca,.... pa še ker ne uporabljam mehčalca za otročka, je vse bolj mehko,....

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
25.3.2009 18:26:59   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

ja, saj pri nas so tudi neki mutil najprej glede ultive...enim so rekli, da ni registirana itd...enim niso nič rekli...no pol pa meni gin. reče, da je kao več ni možno dobit v P ms...zdaj pa ne vem...ko bom šla rodit bom vpr. pol pa bom vidla...

Men sploh ni nič več jasn, ker kot mi je dr danes omenil, se tud v P. dosti na to temo pogovarjajo,..... Jst bom vidla kako bo na naslednjem pregledu, ki bo kot mi je dr reku, da se bova "odločila" oz mi je namignil, da če bodo pogoji, da bi lahko že zibali in bom pol se kr z njim zmenila kako in kaj,.... lahko bi se že odločili kaj ja in kaj ne!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
25.3.2009 18:27:05   
detelja
Nalini samo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
25.3.2009 18:29:36   
sonček85
copka:hejla user posted image user posted image user posted image ja sedaj je pa že kmalu naš čas user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz se še normalno kdaj pa kdaj peljem sama,pa tudi vse delam kot sem prej,samo košaro s perilom ,mi moj nese kdaj je doma ,ko sem pa sama pa tudi nesem ali pa vlečem po tleh
Ja po moje lahko daš pleničke v sušilni stroj ,saj je 100% bombaž in res bojo bolj mehke.
Ja na tko dolge ture tudi jaz verjetno nebi šla sama,no je pa res da še imaš 1m ,a vseeno saj res nikoli ne veš kj je lahko.Je pa to tvoja odločitev.
Za cotke pa tudi pač jih daš sama prat k se tebi zdi dobro,saj potem ne dišijo tko k bi če bi bile že tolk prej oprane.Zanesi se nase  in na svoj instinkt

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
25.3.2009 18:31:07   
sonček85
kpmk:bravo za pregled,kako pa zgleda tvoja frizurca,sedaj se bomo v se olepšale predno gremo v P user posted image user posted image user posted image
kdaj pa je naslednji pregled v P

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
25.3.2009 18:33:23   
kpmk

kpmk:bravo za pregled,kako pa zgleda tvoja frizurca,sedaj se bomo v se olepšale predno gremo v P user posted image user posted image user posted image

frizurca je krajša,... super,.... tak da zej sem pa res čist prpravljena na let user posted image
Pregled imam 1.4. na rok,.... user posted image user posted image  ha ha , če bom takrat rodila, sej mi nihče ne bo verjel,... je pa fajn ker mam popoldan in je dr tam in bo kr zanimivo,... joj res mam super dr-jauser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
25.3.2009 18:35:07   
detelja

frizurca je krajša,... super,.... tak da zej sem pa res čist prpravljena na let user posted image
Pregled imam 1.4. na rok,.... user posted image user posted image  ha ha , če bom takrat rodila, sej mi nihče ne bo verjel,... je pa fajn ker mam popoldan in je dr tam in bo kr zanimivo,... joj res mam super dr-jauser posted image user posted image

še boljše bo, če boš koga mal na finto, da si rodila v bistvu pa ne boš...pol pa boš zvečer res rodila pa ti ne bo nihče verjeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
25.3.2009 18:36:28   
malcekvita

kje pa je danes junona

pa angelito,ninaMM,tinaaja,nmag,cveta,FRUTOLINA,malapikica,malcekvita,l&L,...... IN VSE OSTALE
JAVITE SE MALO DA VEMO DA STE ŠE 2v1

sonček, tukaj sva, še zmeraj 2 v 1 user posted image
sem šla danes v postojnsko porodnišnico malo iz radovednosti, da vidim, kakšno osebje je tam. moram rečt, da sem pozitivno presenečena. odločila sem se, da bom rodila v PO že zato, ker sem iz PO, pa še zmenila sem se, da nadaljnje ctg opravljam kar v PO, da se mi ni treba sam zarad tega vozit v LJ. dolgo sem premišljevala kje rodit, v svojem kraju ali v LJ porodnišnici, kjer poznam skoraj vse. No upam, da svoje odločitve ne bom obžalovala in da naju bodo tukaj v PO lepo spedenali user posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
25.3.2009 18:36:30   
kpmk
Sej hec je ko se že vsi norce delajo,.... user posted image  danes sem bla pa tak dobre volje ko sem šla od dr,... ne morem verjet da je tko blizu,... še malo ša bomo mamice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
25.3.2009 18:38:52   
copka
hvala, punce , za nasvete glede tetra plenick in susilca. Ker sem sedaj dala vse tetra plenicke naenkrat prat (jih je za cel strojuser posted image  ), me je strah, da si ne bi vseh naenkrat zasralauser posted image

Jaz imam do Trsta ene 60km, kar se mi ne zdi dalec, do LJ pa 35km, tako da ... ce se lahko vozim v LJ se lahko tudi v TS. Sicer pa imam telefon, ce bi bilo pa res na hitro, bi pac sama opravila- kot Rambo mamauser posted image

detelja- jaz sem tudi pogledala uno lepo ritko, upam, da nisi jezna user posted image  Sicer pa, da se malo pohvalim, ima moj tudi takouser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
25.3.2009 18:43:23   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: copka

hvala, punce , za nasvete glede tetra plenick in susilca. Ker sem sedaj dala vse tetra plenicke naenkrat prat (jih je za cel strojuser posted image  ), me je strah, da si ne bi vseh naenkrat zasralauser posted image

Jaz imam do Trsta ene 60km, kar se mi ne zdi dalec, do LJ pa 35km, tako da ... ce se lahko vozim v LJ se lahko tudi v TS. Sicer pa imam telefon, ce bi bilo pa res na hitro, bi pac sama opravila- kot Rambo mamauser posted image

detelja- jaz sem tudi pogledala uno lepo ritko, upam, da nisi jezna user posted image  Sicer pa, da se malo pohvalim, ima moj tudi takouser posted image

nisem jezna...saj pa ji nisem osebno poslala...sam je napisala, da ji grejo pomočniki na živce user posted image  pol pa da ji več ne bodo šli sem ji dodatne zrihtala...user posted image user posted image user posted image  to, da ima tvoj tudi tako rajši ne piši, ker bodo za par min vse aprilčice pri vas pred vratiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
25.3.2009 18:44:05   
malcekvita
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

m..tina
sej js sn že tut čula, da se bebiji lahk mal pred koncem obrnejo. zato sm si rekla, da bom sedaj na vsakem pregledu vpraša, če je še z glavco dol. ker od A. brata punco so pri prvem matrali (mislim da) 9 ur, pol so pa ugotovili, da mali narobe leži in hop CR. je bila orenk zmatrana pol ko se je zbudla. mi je zdaj rekla, da naj ko bom v porodni vprašam, kako dete leži, da me nebi po nepotrebnem matrali

to tud jaz zdej na vsakem pregledu vprašam, če je otroček še prav obrnjen, sem se zarad medenične vstave res fajn presekirala, ko pa mi je rekla, da se je končno prav obrnil, mi je res veliko breme padlo z ramen.
mislim pa da babca itak o prihodu na porod preveri, kateri je vodilni plodov del user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
25.3.2009 18:45:59   
detelja

Sej hec je ko se že vsi norce delajo,.... user posted image  danes sem bla pa tak dobre volje ko sem šla od dr,... ne morem verjet da je tko blizu,... še malo ša bomo mamice user posted image user posted image user posted image

ej, fajn ko greš tako dobre volje od gin...jaz pa sem zadnjič šla kot kak kip...čist sem bila aut zaradi tega, ker mi je rekla, da sem že 1 cm odprta...nekako nisem bila še na to pripravljena in pol ti reče "vi pa ste že dober cm odprti" sem mislila, da bom iz mize padla...pol pa mi je ves čas tisto donelo po glavi...sploh nisem vedela ali se naj režim ali jočem...pa v bistvu to sploh ni nič takega, ampak tisto nepričakovano...

jaz se še sploh ne zavedam, da lahk vsak čas grem na letalo pa v rim....še samo 2 tedna sta ostala...saj po eni strani pa dobr, da se ne obremenjujem...bo že prišel čas..pa jaz pravi, da če je že 1000000000000000....žensk rodilo pa so preživele pa še v hujših časih in razmerah pol bom jaz tudiuser posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
25.3.2009 18:48:47   
sonček85
Ja super ja le glej da k boš sporočila da bo resnica ,če ti bo porod sprožil ali pa če bo šlo naravno žeuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
25.3.2009 18:48:48   
sonček85
malcekvita.lepo da si se javila,in super da si šla malo tja pokukat in da boš sedaj tam rodila user posted image user posted image user posted image
copka.ja potem pa tko,no če bi jaz šla imam do trsta kar nekaj user posted image user posted image Če se dobro počutiš ni problemauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?