|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
25.3.2009 13:40:26   
*nana*
Hojla so-user posted image ,

čaj iz malinovih listov je meni v prvi nosečnosti pomagal - ali pa je bil kak drug vzrok, da sem bila na dan poroda odprta brez popadkov že 3 cm. Tokrat nisem rabla nič piti, očitno je pomagala hoja po stopnicah in pripravljanje vsega za user posted image , da sem prejšnjo sredo bila že v bolnišnici in porodni sobi, ko so mislili, da bom rodila, ker sem bila že odprta 2cm in imela krče. Nisem bila še psihično pripravljena in čist preplašena. Skoraj bi se mogla preseliti na forum marčevkuser posted image . Stanje se je umirilo in sedaj moram ležati.Kakšen teden bi bilo še dobro počakati. No, včasih še smuknem pred računalnik, da vas preberemuser posted image .

Lep sončen pozdrav,
Nana.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 976
25.3.2009 13:41:06   
klavdyk
nič šibam js zdaj po malega v vrtec, pol pa k mami na kosilo-čeprav bi danes mogla js njej skuhat...pa dobro mi je oproščeno, ker jo s sestro peljeva zvečer na večerjouser posted image user posted image . bo presenečena ker ji nisva povedale

uživajte

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 977
25.3.2009 13:43:28   
sonček85
uuu nana tebe pa že dolgo ni bilo.

No nas veseli ,tudi če bi rodila marca si naša ,poglej naše so že rodile -akr 7 otročkov že imamo user posted image user posted image user posted image

Kje si pa kupila ta čaj in koliko si dala zanj?Hvala

klavdyk:dsober tek ,jaz sem pa glih pojedla velikkk krožnik omake in testenin-njamiiiii

pa prijetno večerjouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *nana*)
Neposredna povezava do sporočila: 978
25.3.2009 13:46:14   
*nana*
Sonček ... čaj mi je dala kolegica, ker ji je ostal, ko je bila noseča. Mislim pa, da ga je mupila v MÜllerju v Avstriji.

LP,Nana

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 979
25.3.2009 13:50:26   
sonček85
punce ena mi je povedala da se v CE kupi ta čaj v city centru zgoraj k je Sanolabor in imajo vse vrste teh čajev
za dojenje, malinovega, ricinusovo olje,..... in da grejo že nekatere tkoj po 1 t k pijejo ta čaj  rodit.Jaz začnem tkoj drug teden da na rd rodim user posted image user posted image user posted image user posted image

grem jutri pogledat v city center,ker nisem vedela da je tam tudi sanolabor,vedela sem za mercator  za tam pa ne.

Tko da če katero zanima ji povem potem koliko je in kaj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 980
25.3.2009 13:51:11   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *nana*

Sonček ... čaj mi je dala kolegica, ker ji je ostal, ko je bila noseča. Mislim pa, da ga je mupila v MÜllerju v Avstriji.

LP,Nana

hvala ,potem bi ga mogoče muller v MB,LJ,VE tudi imel
no jaz bom jutri pogledala v CE pa potem naprej če ne bo tam.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *nana*)
Neposredna povezava do sporočila: 981
25.3.2009 14:12:12   
sonček85
gledam urgenco k se je ena zaletela z ukradenim avtom v nosečnico ki je vozla ,pa je ta v 7mesecu(28t) in ima popadke pa 2cm odprta,no pa še voda ji je odtekla.

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 25.3.2009 14:13:30 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 982
25.3.2009 14:46:43   
BrinaBA
Ravno sem kupila čaj iz malinovih listov - v LJ v spec. trgovini na Trnovem (tista v novih blokih Trnovska vrata), dala pa sem cca. 3 EUR; pije se pa trikrat na dan (čaj iz ene žličke). (me je opozorila, da lahko s 36 tedni začnem) 
Aja, prvič sem ga pila 1 teden 2-3 skodelice na dan; rodila sem s 38 tedni; prišla odprta 7 cm v porodnišnico, rodila po 10 min v porodni sobi user posted image  (jaz mislim, da je pomagal)

< Sporočilo je popravil BrinaBA -- 25.3.2009 14:49:40 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 983
25.3.2009 14:48:29   
m..tina
Čav punce!

Evo tud mene s pregleda.
Poročilo je naslednje: poseljica je še v dobrem stanju, js zaprta, srček bije kot mora, samo moja bebica se noče in noče obrnit.
Zdej mam pa 1.4. CTG v bolnici in bomo vidli kaj mi bojo povedali, pol pa če bo stanje podobno današnjemu se začnem za carski rez dogovorjat. Moja G me je pa 14.4. naročila pri njej na CTG, ki pa še ni sigurn.

V glkavnem najprej 1.4. CTG pol bomo pa naprej vidli kako in kaj.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 984
25.3.2009 14:58:56   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Čav punce!

Evo tud mene s pregleda.
Poročilo je naslednje: poseljica je še v dobrem stanju, js zaprta, srček bije kot mora, samo moja bebica se noče in noče obrnit.
Zdej mam pa 1.4. CTG v bolnici in bomo vidli kaj mi bojo povedali, pol pa če bo stanje podobno današnjemu se začnem za carski rez dogovorjat. Moja G me je pa 14.4. naročila pri njej na CTG, ki pa še ni sigurn.

V glkavnem najprej 1.4. CTG pol bomo pa naprej vidli kako in kaj.

bravo za pregled ,joj ti ti poredna bebica,daj se mamici obrni ,da ne bo CRuser posted image srečno na pregledu user posted image user posted image in bravo za današnji pregleduser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 985
25.3.2009 14:59:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA

Ravno sem kupila čaj iz malinovih listov - v LJ v spec. trgovini na Trnovem (tista v novih blokih Trnovska vrata), dala pa sem cca. 3 EUR; pije se pa trikrat na dan (čaj iz ene žličke). (me je opozorila, da lahko s 36 tedni začnem) 
Aja, prvič sem ga pila 1 teden 2-3 skodelice na dan; rodila sem s 38 tedni; prišla odprta 7 cm v porodnišnico, rodila po 10 min v porodni sobi user posted image  (jaz mislim, da je pomagal)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to pa res super,jaz ga grem jutri kupit,a pa je to vsepovsod  v listih ali ne,jaz bi tistega k bolj pomagauser posted image čene te bi prosla da bi ga še meni kupla in plačam poštnino in vse

Sam jutri grem prej še vprašat v sanolabor

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 986
25.3.2009 15:25:49   
m..tina
Sonček, dej mi svojo št. na ZS, da sporočimo ko bo kaj za sporočit! user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 987
25.3.2009 15:32:40   
krfjolca
Jaz sem v prvo tudi pila ta čaj, pa se mi zdi da je kar pomagal. Sem se kar hitro odpirala, rodila pa en teden pred rokom. Zdaj ga tudi pijem, upam, da bo pomagal. Kupila sem ga pa v Lj v City parku. Pijem pa 2-3x na dan, zmešam pa malinove liste in materino dušico. Malinovi listi naj bi bili za mehčanje MV, dušica pa za odpiranje. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 988
25.3.2009 15:36:12   
detelja
jaz pa mislim, da ne bom potrebovala malinovega čaja, ker danes tolk kiham pa piham itd...da imam skoz trd trebuh in me spodaj že kar fajn špika...upam, da bo jutri boljše...najhujše mi je to, ko se mi skoz cedi iz nosu...sem že pila limonin sok...pa čajčija pijem...sem pa tko utrujena ampak ne morem spat...če pa ne morem na nos dihat usta pa imam skoz suha...user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 989
25.3.2009 15:44:31   
Anonimen
Pozdravljene čvekice,

Kako sem bila danes pridna: vse pospravila, oprala zadnjo rundo cotic za Elo, sebe poštimala, zdaj pa samo še kosilce in likanje. user posted image

malinov čaj - Jaz sem si enega kupila v DM - malinov s karamelo, je bil edini malinov, drugače so imeli samo gozdne sadeže, kjer je bila zraven tudi malina. Toda glede na to, kako zelo bi naj pospešil porod (Ko berem zgodbe, ki ste jih napisale, ne vem ravno, če bi si želela tako hiter porod. Punce jaz se moram pripeljati še od Lj do Ptuja! user posted image user posted image ), ga pred 39 tednom gotovo ne bom začela piti. Sem pa ravno danes govorila z eno prijateljico, ki mi je toplo priporočila, naj pijem čaj za dojenje že pred porodom. Imam namreč Weledinega, vendar sem ga mislila začeti piti šele po porodu. Tako da sem ga že odprla in danes začnemo s "čajnimi pripravami na dojenje". user posted image user posted image

Sonček85 - Ja, kako bo s stanjem v lanskih kopalkah letos, mene tudi malo skrbi user posted image user posted image user posted image . Se mi zdi, da mi že zdaj joškice ven kukajo iz vseh zgornjih delov, pa sploh še ne dojim, ko se baje prsi povečajo za eno številko. Bomo pač vse take kot detelja na zadnji fotki. user posted image Upam samo, da ne bo prevelika kriza s spodnjimi deli in da bom vsaj tam malo manj podobna detelji user posted image user posted image user posted image .

*nana* - To pa je moral biti šok, da si bila že v porodni in so te potem poslali domov. user posted image Če ne drugega, vsaj veš, kakšen je občutek in boš v drugo bolj sproščena. user posted image Zdaj pa le pridno počivaj in nikar ne skrbi: kot ti je rekla sonček85, si še vedno Aprilčica in me te ne damo. user posted image
klavdyk in m..tina - Čestitke za pregled! user posted image user posted image user posted image m..tina Kaj pa zunanjega obrata ti niso predlagali? Morda pa poskusiš trik babice Ine May Gaskin: stoja na glavi. Seveda z asistenco! user posted image Baje pomaga, da se otroček obrne. Jaz bi že poskusila, ker izgubiti nimaš kaj. user posted image

No, lepo se imejte, pa se morda še kaj tipkamo danes user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu m..tina)
  Neposredna povezava do sporočila: 990
25.3.2009 15:45:55   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Jaz sem v prvo tudi pila ta čaj, pa se mi zdi da je kar pomagal. Sem se kar hitro odpirala, rodila pa en teden pred rokom. Zdaj ga tudi pijem, upam, da bo pomagal. Kupila sem ga pa v Lj v City parku. Pijem pa 2-3x na dan, zmešam pa malinove liste in materino dušico. Malinovi listi naj bi bili za mehčanje MV, dušica pa za odpiranje. user posted image
super  vidim da res pomagauser posted image user posted image user posted image user posted image

detelja:joj tebe je pa zdelalao,a bi malo pomočnikovuser posted image
user posted image

pozdravi se čim prej in mislimo nate

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 991
25.3.2009 15:45:58   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA

evo sem se že zmenila z eno kolegico ki mi ga bo šla iskat k hodi iz CE v LJ v službo tko da komaj čakam ,da ga dobim in začnem pituser posted image user posted image user posted image

hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 992
25.3.2009 15:46:30   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Pozdravljene čvekice,

Kako sem bila danes pridna: vse pospravila, oprala zadnjo rundo cotic za Elo, sebe poštimala, zdaj pa samo še kosilce in likanje. user posted image

malinov čaj - Jaz sem si enega kupila v DM - malinov s karamelo, je bil edini malinov, drugače so imeli samo gozdne sadeže, kjer je bila zraven tudi malina. Toda glede na to, kako zelo bi naj pospešil porod (Ko berem zgodbe, ki ste jih napisale, ne vem ravno, če bi si želela tako hiter porod. Punce jaz se moram pripeljati še od Lj do Ptuja! user posted image user posted image ), ga pred 39 tednom gotovo ne bom začela piti. Sem pa ravno danes govorila z eno prijateljico, ki mi je toplo priporočila, naj pijem čaj za dojenje že pred porodom. Imam namreč Weledinega, vendar sem ga mislila začeti piti šele po porodu. Tako da sem ga že odprla in danes začnemo s "čajnimi pripravami na dojenje". user posted image user posted image

Sonček85 - Ja, kako bo s stanjem v lanskih kopalkah letos, mene tudi malo skrbi user posted image user posted image user posted image . Se mi zdi, da mi že zdaj joškice ven kukajo iz vseh zgornjih delov, pa sploh še ne dojim, ko se baje prsi povečajo za eno številko. Bomo pač vse take kot detelja na zadnji fotki. user posted image Upam samo, da ne bo prevelika kriza s spodnjimi deli in da bom vsaj tam malo manj podobna detelji user posted image user posted image user posted image .

*nana* - To pa je moral biti šok, da si bila že v porodni in so te potem poslali domov. user posted image Če ne drugega, vsaj veš, kakšen je občutek in boš v drugo bolj sproščena. user posted image Zdaj pa le pridno počivaj in nikar ne skrbi: kot ti je rekla sonček85, si še vedno Aprilčica in me te ne damo. user posted image
klavdyk in m..tina - Čestitke za pregled! user posted image user posted image user posted image m..tina Kaj pa zunanjega obrata ti niso predlagali? Morda pa poskusiš trik babice Ine May Gaskin: stoja na glavi. Seveda z asistenco! user posted image Baje pomaga, da se otroček obrne. Jaz bi že poskusila, ker izgubiti nimaš kaj. user posted image

NenaLena

ja, pa jaz sem ja seksi na zadnji fotki...če boš taka si pa lahk ja srečna...bolj vitka pa res ne moreš bit..user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 993
25.3.2009 15:47:18   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

super  vidim da res pomagauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

hvala ti...upam, da mi bosta pomagalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 994
25.3.2009 15:47:26   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja to bo proces leta user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 995
25.3.2009 15:48:05   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Pozdravljene čvekice,

NenaLena

ja, pa jaz sem ja seksi na zadnji fotki...če boš taka si pa lahk ja srečna...bolj vitka pa res ne moreš bit..user posted image user posted image user posted image user posted image
ona misli glede joškic,user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 996
25.3.2009 15:48:39   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image

hvala ti...upam, da mi bosta pomagalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tudi jaz upam ,da ti bosta ,pa še mlo čokolade imaš zraven da se boš lahko posladkalauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 997
25.3.2009 15:49:04   
Anonimen
Ko govorimo o malinovem čaju, sem ravno pomislila: Glej ga šmenta, meni se pa zadnja dva meseca noro luštajo sveže maline in jih kar nekaj pojem vsak teden. Očitno moja intuicija ve, kaj rabi moje telo. user posted image Hm, zanimivo ... user posted image user posted image Nasploh imam zadnja dva meseca neko manijo na vse kar je temno rdeče: redkvice, maline, rdeče pomaranče ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 998
25.3.2009 15:51:27   
Tabletka dOr
Detelja, držim pesti, da se čimprej pozdraviš.

(odgovor članu *nana*)
Neposredna povezava do sporočila: 999
25.3.2009 15:51:41   
klavdyk
m..tina
a pol ti bojo v sgju povedali za CR al kako? zelo fajn bi pa bilo, če bi se ti bebika obrnala. men je danes rekla, da je še vedno obrnjeno dete na glavo in da se zdaj ne bo več obrnilo-nikoli pa ne veš

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?