|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
25.3.2009 15:53:00   
Pat74

IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA Ravno sem kupila čaj iz malinovih listov - v LJ v spec. trgovini na Trnovem (tista v novih blokih Trnovska vrata), dala pa sem cca. 3 EUR; pije se pa trikrat na dan (čaj iz ene žličke). (me je opozorila, da lahko s 36 tedni začnem)  Aja, prvič sem ga pila 1 teden 2-3 skodelice na dan; rodila sem s 38 tedni; prišla odprta 7 cm v porodnišnico, rodila po 10 min v porodni sobi  (jaz mislim, da je pomagal)

Ker ne mislim rodit še 1 mesec in 1 dan, ga bom začela pit šele v 39. tednu.

Berem, da ste že ful pridno vse cotke oprale in zlikale, jest še nič, pa saj imam še čas - sicer moram pa najpraj nov likalnik kupit, ker sem temu kabel skurilauser posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
25.3.2009 15:54:07   
Pat74
Pogrešam pa april09 in nmag, upam da sta še 2 v 1. Javita se punci!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
25.3.2009 16:09:03   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Pogrešam pa april09 in nmag, upam da sta še 2 v 1. Javita se punci!
April ima nov nick

ja samo pa res nista se že nekaj časa javileuser posted image

A ima katera kaj novičk o njuju

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
25.3.2009 16:09:04   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA Ravno sem kupila čaj iz malinovih listov - v LJ v spec. trgovini na Trnovem (tista v novih blokih Trnovska vrata), dala pa sem cca. 3 EUR; pije se pa trikrat na dan (čaj iz ene žličke). (me je opozorila, da lahko s 36 tedni začnem)  Aja, prvič sem ga pila 1 teden 2-3 skodelice na dan; rodila sem s 38 tedni; prišla odprta 7 cm v porodnišnico, rodila po 10 min v porodni sobi  (jaz mislim, da je pomagal)

Ker ne mislim rodit še 1 mesec in 1 dan, ga bom začela pit šele v 39. tednu.

Berem, da ste že ful pridno vse cotke oprale in zlikale, jest še nič, pa saj imam še čas - sicer moram pa najpraj nov likalnik kupit, ker sem temu kabel skurilauser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image a si tko pridno likala da si kr kabel skurla user posted image user posted image user posted image Ja jaz ga bom začela pit k dopolnem 37tuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
25.3.2009 16:15:48   
Pat74
Popravljam tinaaja, kje si?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
25.3.2009 16:18:51   
Pat74
a si tko pridno likala da si kr kabel skurla Ja jaz ga bom začela pit k dopolnem 37t

Ja, ko bi blo vsaj to - pa če sem iskrena jest likala nisem že celo večnost - je zadnjič možek, pol je pa odložu likalnik na štedilnik, jest sem pa plin prižgala in sploh nisem pogledala, da se kabel cmari - dokler ni začelo smrdetuser posted image user posted image user posted image . Še dobro, da nisva mela ne vem kaj, ker sva že itak nameravla kupit kaj boljšega, ampak kaj ko pri nas bolj malo likamo, pa ni blo ravno potreb.user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
25.3.2009 16:21:13   
sonček85

aha sem misla da ne veš zato nisem napisala zraven ta nickuser posted image brez zamere

Še dobro da ni bilo kj hujšega k samo scvretje kabla

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
25.3.2009 16:25:00   
Pat74

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

aha sem misla da ne veš zato nisem napisala zraven ta nickuser posted image brez zamere

Sploh ne zamerim, samo na ta njen prejšnji nik sem kar malo navezanauser posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
25.3.2009 16:25:01   
Nalini
kje se kupi malinov čaj? a ve katera prekmurkauser posted image
zakaj je pa dober? user posted image

mene daje danes hrbet ko sto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ..................................... sem že prej tarnala pa ste me spregledale user posted image user posted image user posted image  ... seveda, če vam pa samo pomočniki hodijo po glavi..... user posted image

drugače si pa delam plane za jutri - zlikat danes oprano perilo, popoldne še pa iti na obisk k sorodnikom user posted image  ....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
25.3.2009 16:28:21   
Pat74
Nalini ti boš šla pa sigurno čez rok, čeprav si najbrž že vsega sita, a ne?

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
25.3.2009 16:29:12   
brigita23
pozdravljene punce

Kako smo kaj???Vreme nam ga zopet nekaj biksa, pa je bil zjutraj tako lep sončekuser posted image  Jst sem šele zdaj uspela prit do računalnika in vidim, da ste bile zopet zelo pridne....tako da imam veliko za bratuser posted image .
Danes sva šla z dragim uredit še očetovstvo in zdej v bistvu imava vse urejeno, razen sprememba mojega stalnega bivališča kar bom šla po rojstvu otroka.

Naj vam povem da sem danes dobila po pošti kremo Hendense iz A vstrije, ki ste mi jo nekatere svetovale....in moram se vam zahvalituser posted image user posted image user posted image , že po prvem nanosu na boleče mesto je za 60% omilila bolečino...kar pa je zame pravo olajšanjeuser posted image ...HVALA VAMuser posted image user posted image user posted image

Danes nismo kuhali doma, ker nas je vse na kosilo povabil moj ati, za materinski dan...mene zdaj že štejejo zravenuser posted image .

Nič punce toliko da sem se malo javila, zdej pa vas grem malo prebrat in vam še kaj napišemuser posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
25.3.2009 16:32:21   
Nalini

Nalini ti boš šla pa sigurno čez rok, čeprav si najbrž že vsega sita, a ne?

kaj pa vem ... user posted image  mogoče ja, mogoče ne user posted image user posted image user posted image  .... mi je vseeno .....

samo ob prvih krčih, ki bodo trajali 5 minut na eno uro grem v P ..... to noč sem spet zaspala,... pa sem si že mislila, da moram it v kopalnico na depilacijo user posted image  ...

je pa naš bejbi danes zelo umirjen,..... bomo videli kaj bo prinesla noč ....user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
25.3.2009 16:32:28   
Tabletka dOr
Mau sem iz konteksta, ker enostavno ne uspem vsega prebrati kar natipkate.
Zakaj naj bi bil malinov čas dober, za lažji porod al kaj drugega??

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
25.3.2009 16:34:46   
sonček85
nalini>.mislim ,da ga ti ne boš potrebovala saj boš ta teden šla v P user posted image user posted image user posted image v prekmurju pa res ne vem kje bi ga lahko kupila

brigita: super ,da sta uredila očetovstvo user posted image user posted image bravo za kremo in da ti pomaga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in seveda za kosilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
25.3.2009 16:34:49   
sonček85

Sploh ne zamerim, samo na ta njen prejšnji nik sem kar malo navezanauser posted image .
ja tudi jaz sem se težko navadila nanj ,k sem bila navajena na prejšnjegauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
25.3.2009 16:34:59   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

jernejav
po mojem je v Avstriji cenej, ker se mi zdi da ima Sanolabor še kr nabite cene

Kupila čaj v Sanolaborju, dala 2,12 eur.
Si ga bom zvečer skuhala...

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
25.3.2009 16:36:44   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Mau sem iz konteksta, ker enostavno ne uspem vsega prebrati kar natipkate.
Zakaj naj bi bil malinov čas dober, za lažji porod al kaj drugega??
evo tukaj piše k je brina napisala  in krfjolca

od BrinaBA Ravno sem kupila čaj iz malinovih listov - v LJ v spec. trgovini na Trnovem (tista v novih blokih Trnovska vrata), dala pa sem cca. 3 EUR; pije se pa trikrat na dan (čaj iz ene žličke). (me je opozorila, da lahko s 36 tedni začnem)  Aja, prvič sem ga pila 1 teden 2-3 skodelice na dan; rodila sem s 38 tedni; prišla odprta 7 cm v porodnišnico, rodila po 10 min v porodni sobi  (jaz mislim, da je pomagal)
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Jaz sem v prvo tudi pila ta čaj, pa se mi zdi da je kar pomagal. Sem se kar hitro odpirala, rodila pa en teden pred rokom. Zdaj ga tudi pijem, upam, da bo pomagal. Kupila sem ga pa v Lj v City parku. Pijem pa 2-3x na dan, zmešam pa malinove liste in materino dušico. Malinovi listi naj bi bili za mehčanje MV, dušica pa za odpiranje.
in od krfjolce

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
25.3.2009 16:37:36   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

jernejav

A si že kupla ,zato si kr zginala z RR user posted image user posted image user posted image super,meni ga pa kolegica prinese iz Lj TKO K JE BRINA NAPISALA

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
25.3.2009 16:38:08   
Nalini

nalini>.mislim ,da ga ti ne boš potrebovala saj boš ta teden šla v P user posted image user posted image user posted image v prekmurju pa res ne vem kje bi ga lahko kupila

eh, dvomim ..... nikoli pa ne veš user posted image  ...
ni panike, ker mora še naj bejbi dobiti par gramov, da ne bo drobižek ......
bomo videli kako bomo preživeli noč user posted image  .... oz. najprej večer .....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
25.3.2009 16:43:18   
Pat74
Nalini ti si prvorodka, a ne? Zato mislim, da boš še kakšen teden, ali pa še več slabo spala, s popadki, ki pa še ne bodo tapravi. Me tole tvoje stanje spominja na mojo prvo user posted image , ko sem šla 5 dni čez rok, pa najbrž bi šla še kakšen dan, če mi v PO ne bi sprožil poroda, ker sem mela popadke že ene 14 dni, pa še totalno neprespana sem bila in v zadnjem tednu sem shujšala za 3 kg.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
25.3.2009 16:44:04   
jernejav

jernejav

A si že kupla ,zato si kr zginala z RR user posted image user posted image user posted image super,meni ga pa kolegica prinese iz Lj TKO K JE BRINA NAPISALA

Ja že bla v shopingu, zdaj pa grem še mal na čvek k njegovi sestri....user posted image user posted image   v glavne gužva....hihi...

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
25.3.2009 16:44:15   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

kje se kupi malinov čaj? a ve katera prekmurkauser posted image
zakaj je pa dober? user posted image

mene daje danes hrbet ko sto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ..................................... sem že prej tarnala pa ste me spregledale user posted image user posted image user posted image  ... seveda, če vam pa samo pomočniki hodijo po glavi..... user posted image

drugače si pa delam plane za jutri - zlikat danes oprano perilo, popoldne še pa iti na obisk k sorodnikom user posted image  ....

poglej mogoče ga imajo orfam, sanolabor...skoraj ziher pa bi ga morali imeti v sončnici (poleg kika, deichmana, prek od hoferja,...)....

moj plan za jutri pa je, da se dobro počutimuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
25.3.2009 16:47:13   
Nalini

Nalini ti si prvorodka, a ne? Zato mislim, da boš še kakšen teden, ali pa še več slabo spala, s popadki, ki pa še ne bodo tapravi. Me tole tvoje stanje spominja na mojo prvo user posted image , ko sem šla 5 dni čez rok, pa najbrž bi šla še kakšen dan, če mi v PO ne bi sprožil poroda, ker sem mela popadke že ene 14 dni, pa še totalno neprespana sem bila in v zadnjem tednu sem shujšala za 3 kg.

jp .... prvič bomo rodili ....

mi je pa načeloma vseeno kdaj bo ... ker daleč itak nismo user posted image  ....

samo na srečo jaz dobro spimuser posted image ..... ko zaspim user posted image ....sem takšen medvedek zaspanček in med spanjem tudi prenesem hude bolečineuser posted image ..... spim pa čutim, da me spodaj boli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... pa se ne dam kar tak zbuditi ampak lepo prediham v snu .... user posted image
zbudim se samo takrat, ko imam poln mehur in takrat odsanjam do wc-ja in nazaj ...... bi zadnjič skoraj padla s školjkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
25.3.2009 16:48:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

eh, dvomim ..... nikoli pa ne veš user posted image  ...
ni panike, ker mora še naj bejbi dobiti par gramov, da ne bo drobižek ......
bomo videli kako bomo preživeli noč user posted image  .... oz. najprej večer .....
user posted image user posted image user posted image user posted image ja nikoli ne veš.želim ti takšno noč kot si jo sama želiš.

No meni se že zeha ,mali pa veselo miga user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
25.3.2009 16:48:09   
sonček85

jernejav

Ja že bla v shopingu, zdaj pa grem še mal na čvek k njegovi sestri....user posted image user posted image   v glavne gužva....hihi...
user posted image user posted image user posted image user posted image faca ti kr ,potem bomo tko al tko preveč zaposlene user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?