kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Ojla,... da se javim kot sem včeraj obljubila,... Ste bile pa zelo pridne, ste velik popisale,.... Mi smo imeli kr naporen dan,.... najprej dr. , pol štacune,... frizer in še obisk mamic CTG je ok, vse je ok naslednji ctg je v bolnici in bomo potem videli kako in kaj naprej,... če nas seveda otroček ne preseneti že prej,... Vprašala pa sem tudi za Ultivo in ni nič kaj direktno povedal, rekel je ja da jo je zelo težko dobiti, da res ni registrirana in jst sem razumela kot da še ultiva ni uveljavljena in da se še na nek način raziskuje,... mi je reku, no bomo pač brez ultive,.... ha ha sem si mislila,.... me je skor kap, tko da jst bom še vseen poskusla, pa bom pol videla kako bo in če jo bom sploh potrebovala in če jo bom sploh lahko dobila. ja, saj pri nas so tudi neki mutil najprej glede ultive...enim so rekli, da ni registirana itd...enim niso nič rekli...no pol pa meni gin. reče, da je kao več ni možno dobit v P ms...zdaj pa ne vem...ko bom šla rodit bom vpr. pol pa bom vidla... Men sploh ni nič več jasn, ker kot mi je dr danes omenil, se tud v P. dosti na to temo pogovarjajo,..... Jst bom vidla kako bo na naslednjem pregledu, ki bo kot mi je dr reku, da se bova "odločila" oz mi je namignil, da če bodo pogoji, da bi lahko že zibali in bom pol se kr z njim zmenila kako in kaj,.... lahko bi se že odločili kaj ja in kaj ne!
|