|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
25.3.2009 13:12:06   
jernejav
Jaz pa sem se odločla da grem danes malo še v shoping....je velika noč pred vrati in je treba še pisanke nabavit.....preden nas kaj prehiti....

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 951
25.3.2009 13:16:25   
klavdyk
jernejav
js hodim drugač dr. Časovi. danes sm mela pregled pri Juvanovi, nasl. teden pri Kosi-ju

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 952
25.3.2009 13:17:32   
klavdyk
zmerja ko s sestro določava dan za pregled-zdaj na koncu-user posted image mi zmerja reče, ja h komu bi pa rada šlauser posted image . pa mal izbiram. zakaj pa ne če lahko

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 953
25.3.2009 13:17:54   
jernejav
Pravijo da je Kosi kr ok...

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 954
25.3.2009 13:18:55   
jernejav
Seveda če lahko izbiraš....js bi tudi....

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 955
25.3.2009 13:19:30   
klavdyk
ko sm bla v 33 t v bolnici, je bil on dežuren.. faca na kvadrat. z njim se da vse zmenit. tak hudomušen je. js bi rekla, da je star okol 20 let-tk mi deluje. sm je bojde že čez 30. ne vem pa kejkuser posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 956
25.3.2009 13:22:25   
klavdyk
sm pa danes poslušala dve nosečki, da jim Juvanova dela vsak drug pregled UZ. men je blo to ful čudno, ker naj bi bila sm 2 Uz v nosečnosti-tk pravi men Časova- pa potem še en Uz v 31t, ki pa ga oni delajo kao na svoje stroške(str. bolnice) ker zavod ga ne plača. no sej ni panike men, je pa taj lepše, ko maš Uz in vidiš svojo bebiko.
js sn sicer mela par vaginalnih Uz zatadi otrdevanja trebuha in mam celo materinsko popisano ko bi mela 10 UZuser posted image user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 957
25.3.2009 13:25:15   
klavdyk
sm šla včeraj na bibo leze, pa sm poslušala unadva ko sta bila kao izbrana za par. men sta res mal čudna-sicer smo o tem že debatirale. ne vem no...user posted image user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 958
25.3.2009 13:26:37   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Jaz pa sem se odločla da grem danes malo še v shoping....je velika noč pred vrati in je treba še pisanke nabavit.....preden nas kaj prehiti....
Ja res je ,jaz sem včeraj v tuš reklami videla tko super jajčko k jo daš v vodo in potem poči lupina ven pa prileze pišček in če ga pustiš v vodi tudi zraste-se mi zdi full lepo darilo za tko male.pa še poceni je ni tko drago

Ja vsi grejo na D ,ker se bližajo prazniki in  nakteri to prej izkoristjo ,da lahko potem za praznike drugi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 959
25.3.2009 13:27:28   
klavdyk
jernejav
men se je najbolj dopadlo, ko je bila moja G zraven pri porodu-glih tk sm naletela-to mi je bilo fajn. in če bi šlo to izbirat, bi kr njo izbrala. me najbolj pozna, pa čist drugače je, če je en poznan zravn-ko mojga glih ne bo. nekot mu ni volja, pa ga tut nem silila

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 960
25.3.2009 13:27:28   
jernejav
Meni ga je Lužnik naredil na vsakem pregledu, razen včeraj, ko mi ni niti bilo treba it v ordinacijo, le CTG, hodim v Dravogradu, je pa res da sem 2 UZ plačala ostalo pa ne.... Meni je pa on ful ok.... Do zdaj mi še ni bilo treba it h komu drugemu, v soboto grem v P, potem pa ne vem a ga cel teden ni al samo v torek, ko ima v Dravogradu ordinacijo...bomo videli kaj bo v soboto povedal...

A ste zasledile to?
IZVIRNO SPOROČILO: bina28

Pozdravljene!
Rada bi napisala nekaj o čaju iz malinovih listov, ki ima neverjetne učinke in sicer mehča porodne poti. Seveda ne bom ne vem kako pametovala in posploševala zadev, rada bi vam samo povedala kako in kaj. Babice v Avstriji in Nemčiji ga priporočajo nosečnicam po 36t. Prej ga ne smeš piti, da ne pride do splava.
No, tudi jaz sem si ga v drugi nosečnosti nabavila v avstrijski lekarni (Himbeerblättertee) in ga pila po 3 do 4 skodelice na dan. Po njem mi je bilo zelo vroče, ker ima tudi ta učinek, da pospeši prekrvavitev. No, kar pa je glavno, v 40t sem rodila 4530g težkega fantka v rekordnem času, 20min. od doma do poroda je minila samo 1h in sem trdno prepričana, da mi je ta čaj pomagal. Ko sem prebirala avs in nemške forume, so mamice tudi pisale o hitrih porodih in o tem kako je ta čaj zares naredil čudež.
Glede na to, da se nosečnice zanimajo za raznorazne načine kako lažje roditi, kaj narediti blablabla, je to pač en način, ki ga je vredno poskusiti. V bistvu ne moreš narediti nič narobe, ker je samo čaj. Poskusite.

Bi blo za poskusit

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 961
25.3.2009 13:28:37   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

sm pa danes poslušala dve nosečki, da jim Juvanova dela vsak drug pregled UZ. men je blo to ful čudno, ker naj bi bila sm 2 Uz v nosečnosti-tk pravi men Časova- pa potem še en Uz v 31t, ki pa ga oni delajo kao na svoje stroške(str. bolnice) ker zavod ga ne plača. no sej ni panike men, je pa taj lepše, ko maš Uz in vidiš svojo bebiko.
js sn sicer mela par vaginalnih Uz zatadi otrdevanja trebuha in mam celo materinsko popisano ko bi mela 10 UZuser posted image user posted image

meni  jem oja do sedaj naredila še vedno UZ ,to je od G do G odvisno,razen včeraj nisva k sem imela samo CTG
Vpiana imam pa samo 2+MF

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 962
25.3.2009 13:29:04   
klavdyk

A ste zasledile to?

Pozdravljene!
Rada bi napisala nekaj o čaju iz malinovih listov, ki ima neverjetne učinke in sicer mehča porodne poti. Seveda ne bom ne vem kako pametovala in posploševala zadev, rada bi vam samo povedala kako in kaj. Babice v Avstriji in Nemčiji ga priporočajo nosečnicam po 36t. Prej ga ne smeš piti, da ne pride do splava.
No, tudi jaz sem si ga v drugi nosečnosti nabavila v avstrijski lekarni (Himbeerblättertee) in ga pila po 3 do 4 skodelice na dan. Po njem mi je bilo zelo vroče, ker ima tudi ta učinek, da pospeši prekrvavitev. No, kar pa je glavno, v 40t sem rodila 4530g težkega fantka v rekordnem času, 20min. od doma do poroda je minila samo 1h in sem trdno prepričana, da mi je ta čaj pomagal. Ko sem prebirala avs in nemške forume, so mamice tudi pisale o hitrih porodih in o tem kako je ta čaj zares naredil čudež.
Glede na to, da se nosečnice zanimajo za raznorazne načine kako lažje roditi, kaj narediti blablabla, je to pač en način, ki ga je vredno poskusiti. V bistvu ne moreš narediti nič narobe, ker je samo čaj. Poskusite.

Bi blo za poskusit

bi bilo za probat

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 963
25.3.2009 13:29:27   
jernejav

sm šla včeraj na bibo leze, pa sm poslušala unadva ko sta bila kao izbrana za par. men sta res mal čudna-sicer smo o tem že debatirale. ne vem no...user posted image user posted image

Tip je korošc....no meni tudi ni neki, da bi pred celo SLO razglabljala o svoji nosečnosti...je RR čist dost user posted image user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 964
25.3.2009 13:30:00   
klavdyk
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
bebiko.

meni  jem oja do sedaj naredila še vedno UZ ,to je od G do G odvisno,razen včeraj nisva k sem imela samo CTG
Vpiana imam pa samo 2+MF

sej to je res-je čist od G odvisno

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 965
25.3.2009 13:31:17   
jernejav

A ste zasledile to?

Pozdravljene!

Bi blo za poskusit

bi bilo za probat

grem v Sanolabor pogledat če ga majo, če ne mi ga user posted image še lahko pripelje iz Avstrije jutri....

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 966
25.3.2009 13:31:30   
klavdyk
sonček85
a ti si meni poslala na ZS svojo cifro? mislim, da sm ti včeraj rekla, pa si zgleda spregledalauser posted image user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 967
25.3.2009 13:31:47   
sonček85

Meni ga je Lužnik naredil na vsakem pregledu, razen včeraj, ko mi ni niti bilo treba it v ordinacijo, le CTG, hodim v Dravogradu, je pa res da sem 2 UZ plačala ostalo pa ne.... Meni je pa on ful ok.... Do zdaj mi še ni bilo treba it h komu drugemu, v soboto grem v P, potem pa ne vem a ga cel teden ni al samo v torek, ko ima v Dravogradu ordinacijo...bomo videli kaj bo v soboto povedal...

A ste zasledile to?

Pozdravljene!

Bi blo za poskusit

me smo se 1t nazaj menile o tem in je junona vpršala ali je to navaden  ta kot 1001 ali se ga prav v lekarni kupi.Sem sedaj prebrala da v lekarni.

Vredno je poskusit ,prav imaš jernejav,jutri grem v nabavo -bom šla vprašat v sanolaborCE pa vam sporočim ,čene bom šla pa kr v navadno lekarno pa tam vprašala.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 968
25.3.2009 13:32:08   
klavdyk
jernejav
po mojem je v Avstriji cenej, ker se mi zdi da ima Sanolabor še kr nabite cene

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 969
25.3.2009 13:32:45   
sonček85

sonček85
a ti si meni poslala na ZS svojo cifro? mislim, da sm ti včeraj rekla, pa si zgleda spregledalauser posted image user posted image

kolikor vem  sem ,lahko da nisi dobila ,bom še 1xuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 970
25.3.2009 13:33:12   
klavdyk
js pa ne vem, če nisem danes norme izpolnilauser posted image user posted image
res pa je, da take kratke poste pišem-boljš neki kot pa nič

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 971
25.3.2009 13:35:03   
klavdyk
sonček85
hvala zdaj pa je prišlo-ti sporočim ko bo čas za touser posted image user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 972
25.3.2009 13:36:20   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
bebiko.

Vpiana imam pa samo 2+MF

sej to je res-je čist od G odvisno

ja res je ,jaz sem vesela ,da lahko zavsako vidim svojo malo pikico ,kako je rastla in se premikala.Je pa res da sem samo na začetku poslušala srčka potem ne več,sem ga pa videla.Ga pa sedaj s tko večjim veseljem na CTGuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 973
25.3.2009 13:36:45   
sonček85

sonček85
hvala zdaj pa je prišlo-ti sporočim ko bo čas za touser posted image user posted image

že veselo čakamo,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 974
25.3.2009 13:37:27   
sonček85

js pa ne vem, če nisem danes norme izpolnilauser posted image user posted image
res pa je, da take kratke poste pišem-boljš neki kot pa nič

norma je norma ,pa če kratka ali dolgauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?