sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Pozdravljene čvekice, Kako sem bila danes pridna: vse pospravila, oprala zadnjo rundo cotic za Elo, sebe poštimala, zdaj pa samo še kosilce in likanje. malinov čaj - Jaz sem si enega kupila v DM - malinov s karamelo, je bil edini malinov, drugače so imeli samo gozdne sadeže, kjer je bila zraven tudi malina. Toda glede na to, kako zelo bi naj pospešil porod (Ko berem zgodbe, ki ste jih napisale, ne vem ravno, če bi si želela tako hiter porod. Punce jaz se moram pripeljati še od Lj do Ptuja! ), ga pred 39 tednom gotovo ne bom začela piti. Sem pa ravno danes govorila z eno prijateljico, ki mi je toplo priporočila, naj pijem čaj za dojenje že pred porodom. Imam namreč Weledinega, vendar sem ga mislila začeti piti šele po porodu. Tako da sem ga že odprla in danes začnemo s "čajnimi pripravami na dojenje". Sonček85 - Ja, kako bo s stanjem v lanskih kopalkah letos, mene tudi malo skrbi . Se mi zdi, da mi že zdaj joškice ven kukajo iz vseh zgornjih delov, pa sploh še ne dojim, ko se baje prsi povečajo za eno številko. Bomo pač vse take kot detelja na zadnji fotki. Upam samo, da ne bo prevelika kriza s spodnjimi deli in da bom vsaj tam malo manj podobna detelji . *nana* - To pa je moral biti šok, da si bila že v porodni in so te potem poslali domov. Če ne drugega, vsaj veš, kakšen je občutek in boš v drugo bolj sproščena. Zdaj pa le pridno počivaj in nikar ne skrbi: kot ti je rekla sonček85, si še vedno Aprilčica in me te ne damo. klavdyk in m..tina - Čestitke za pregled! m..tina Kaj pa zunanjega obrata ti niso predlagali? Morda pa poskusiš trik babice Ine May Gaskin: stoja na glavi. Seveda z asistenco! Baje pomaga, da se otroček obrne. Jaz bi že poskusila, ker izgubiti nimaš kaj. No, lepo se imejte, pa se morda še kaj tipkamo danes , NenaLena ja, pa jaz sem ja seksi na zadnji fotki...če boš taka si pa lahk ja srečna...bolj vitka pa res ne moreš bit.. ona misli glede joškic,