Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:21:42
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a pozna katera kakšno firmo, ki bi zbrusila in na novo polakirala parket? mi smo to naredili pred tremi leti...ampak ne preko firme...je prišlo pa bistveno ceneje in sva super zadovoljna
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:22:10
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 joj likalnik sem štekala in pozabla, pa tle visim pičim... to pa se meni še ni zgodilo, pa tud če bi se mi, sem sva investirala v fajn mašino, ki ne more zakurit ničesar je vse ok?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:23:21
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 joj likalnik sem štekala in pozabla, pa tle visim pičim... upam, da je vse ostalo celo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:23:37
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a pozna katera kakšno firmo, ki bi zbrusila in na novo polakirala parket? mi smo to naredili pred tremi leti...ampak ne preko firme...je prišlo pa bistveno ceneje in sva super zadovoljna nam to ne dela firma, kr en privatnik ki nam tud položi parket, pol pa prihaja popravlat , brusit...lakirat
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:27:28
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a pozna katera kakšno firmo, ki bi zbrusila in na novo polakirala parket? bom vprašala doma. so predlani brusili.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:29:03
|
|
|
|
hijenca
|
Evo Videk spi svojo drugo rundo. O solati je bilo govora. Jaz Vidku dam solato za jest, če jo imamo mi za kosilo, včasih jo narežem na male kose in mu dam zraven druge hrane, velikokrat mu dam npr. kisek od solate, če jemo riž, krompir, je jedo že vse vrste solate, tudi regrat, zelje, rdečo peso,... Enkrat sem mu dala list mehke glavnate solate iz sklede, in je najprej kiseka polizal, potem pa malo grickal solatiko. Ima rad, HB, ker jaz umiram za solato.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:34:16
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali ste že dale svojim sončkom zelje? Predvsem mislim iz zeljnate glave ne kislo ja naša je jedla sladko zelje ok, ne me čudno gledat! kak ga pa nardite? pa k čemu paše? sem še bolj nova na področju povsem samostojnega kuhanja hmm jaz še ne mene pa zanima a svojim že delate solate? Sem danes neki gledala jedilnik našega vrtca, pa pri vsakem kosilu imajo solate , sploh si ne prestavljam kako bi miška reagirala, da ji dam zeleno solato z kisom s solato se jaz ne obremenjujem, ko jo bo hotla jest jo bo že Jst mu kr dam, če je kuhano mal pretlačim, včasih mu dam za probat tud kislo, pa če je je, če ne pa ne. naša ma rada vložene kumarice in papriko, ampak se tako pači zraven, da jaz umiram od smeha zraven Moram probat
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:35:43
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Tko me pa Vid zjutraj počaka, če ma dober dan, na postelji, z nasmehom. Kaki srček
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:39:09
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič grem tamalo spat spravit, ptem pa malo uživat mir Nia pa je spala malo več kot uro, sem upala da bo do štirih potegnila, tako da boma danes bolj zgodnje, saj je ne dam več spat , grda mami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:43:02
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Glede solate : moja Taja bi kot zgleda kis kr pila, ji skoz moram malo dat in dam tud solatko,ampak zelena see j takol ima, da je joj, in pol se kremži pa spakuje pa na bruhanje ji gre. sem odnehala. obožuje pa rdečo peso... to pa mlati... kaj takega še nisem vilda, kr nekaj se dere pa kaže nan jo če ji nedam...pa ta drugega kar jemo niti noče jest, če ne namočim malo v peso Zanimivo ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:46:01
|
|
|
|
Čmrlika
|
Grem kosilo dokončat, zdaj sem klepetala po telefonu z mojo bodočo taščo mi je čist navdušena razlagala o facebooku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:52:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a pozna katera kakšno firmo, ki bi zbrusila in na novo polakirala parket? bom vprašala doma. so predlani brusili. prosim
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:56:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Se moram pohvaliti:toliko sem shujšala,da bi trebuh nič več ne visi čez pas b r a v o jst pa celo uspem 36 kavbojke navlečt nazaj gor Jaz še čakam, da se stlačim v 36. Gre zelo pooooččččaaaasssiiiii samo ti si ful višja od mene, tvoja 36, more bit moja 34 se ne strinjam Zame je 36 36, tako ali drugače. Majhna ali velika, rit je enako velika oz. majhna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:56:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a pozna katera kakšno firmo, ki bi zbrusila in na novo polakirala parket? Ja, ampak je v MB. Je pa privatnik.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:59:11
|
|
|
|
barbaw
|
Jana kako tebi Nejc hodi? A ga držiš za obe roki ali samo za eno?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 16:02:24
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jana kako tebi Nejc hodi? A ga držiš za obe roki ali samo za eno? za eno. Prej sem ga za obe, zdej pa noče več, pride do mene , me prime za prst in moreva hodit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 16:03:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Se moram pohvaliti:toliko sem shujšala,da bi trebuh nič več ne visi čez pas b r a v o jst pa celo uspem 36 kavbojke navlečt nazaj gor Jaz še čakam, da se stlačim v 36. Gre zelo pooooččččaaaasssiiiii samo ti si ful višja od mene, tvoja 36, more bit moja 34 se ne strinjam Zame je 36 36, tako ali drugače. Majhna ali velika, rit je enako velika oz. majhna. včeraj sem si kupila ene kavbojke 36 vzorčni model, in so spodaj na korenček (niam še nobenioh takih), ampak so mi čist na knap, niso še za nosit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 16:06:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jana kako tebi Nejc hodi? A ga držiš za obe roki ali samo za eno? za eno. Prej sem ga za obe, zdej pa noče več, pride do mene , me prime za prst in moreva hodit. Maja tudi hodi držeč za eno roko. Se pa drži glih toliko da ima občutek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 16:10:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jana kako tebi Nejc hodi? A ga držiš za obe roki ali samo za eno? za eno. Prej sem ga za obe, zdej pa noče več, pride do mene , me prime za prst in moreva hodit. Maja tudi hodi držeč za eno roko. Se pa drži glih toliko da ima občutek. ja , jst sem pol žleht, pa ga kr spustim, in pol en čas lepo stoji, pol pa kr počepne, in išče mojo roko, al pa gasa po kolenih naprej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 16:11:54
|
|
|
|
jana81
|
mmmmmmmmmmm jst sem si pa zdele naredla solato s testeninami, koruzo, sirom, kumaricami in salamo, čez pa smetanov preliv...moje kosilo danes.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 16:19:14
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 mmmmmmmmmmm jst sem si pa zdele naredla solato s testeninami, koruzo, sirom, kumaricami in salamo, čez pa smetanov preliv...moje kosilo danes. Jaz pa si nardim testeninsko solato tako, da dam zraven paradižnik, papriko, koruzo, testenine seveda, polijem s sokom ene limone, solim, popram, pa lonček navadnega jogurta. In je to zelo lahka solata, dobra pa za umret. Vsaj za mene. Poleti ko se na žaru peče, jo zmeraj nardim, ker paše zraven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 16:27:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jana kako tebi Nejc hodi? A ga držiš za obe roki ali samo za eno? Alja hodi z eno roko, najraj ima, pa da jo narahlo držim za boke in gre.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 16:28:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Se moram pohvaliti:toliko sem shujšala,da bi trebuh nič več ne visi čez pas b r a v o jst pa celo uspem 36 kavbojke navlečt nazaj gor Jaz še čakam, da se stlačim v 36. Gre zelo pooooččččaaaasssiiiii samo ti si ful višja od mene, tvoja 36, more bit moja 34 se ne strinjam Zame je 36 36, tako ali drugače. Majhna ali velika, rit je enako velika oz. majhna. včeraj sem si kupila ene kavbojke 36 vzorčni model, in so spodaj na korenček (niam še nobenioh takih), ampak so mi čist na knap, niso še za nosit. A nobenih nisi imela takih? Jaz jih pa imam kar nekaj .
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 16:46:38
|
|
|
|
špelin@
|
tilči in jana81, za - kile IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Se moram pohvaliti:toliko sem shujšala,da bi trebuh nič več ne visi čez pas b r a v o jst pa celo uspem 36 kavbojke navlečt nazaj gor Jaz še čakam, da se stlačim v 36. Gre zelo pooooččččaaaasssiiiii samo ti si ful višja od mene, tvoja 36, more bit moja 34 se ne strinjam Zame je 36 36, tako ali drugače. Majhna ali velika, rit je enako velika oz. majhna. 36 na manjši ženski je nekaj čisto drugega kot 36 na visoki. Jaz sem nosila 36, ko sem imela 55 kil (pri višini 176 cm) in so mi rekli okostnjak Izgledala sem, kot bi ravno ušla iz koncentracijskega taborišča. Sem pa tudi jaz zdaj že na -3 kg , tole odrekanje OH zvečer res dela čudeže Še 1x: hvala, Estrella*
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 16:46:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem grem po dolgem času malo zrihtat, ker gremo danes na nastop in hočem biti malo lepša na današnji dan. Me prav zanima, če bom lahko zadržala solzice, ko mi bo moj mali škratek voščil danes in izročil darilo-presenečenje. Do večera boste verjetno celo marijo naklofale in ne vem, če bom vse prebrala, ker tudi danes nisem mogla vsega. Lepo se imejte!!!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?