Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:08:30
|
|
|
|
Estrella*
|
Nič grem tamalo spat spravit, ptem pa malo uživat mir
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:08:40
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem grem po dolgem času malo zrihtat, ker gremo danes na nastop in hočem biti malo lepša na današnji dan. Me prav zanima, če bom lahko zadržala solzice, ko mi bo moj mali škratek voščil danes in izročil darilo-presenečenje. Do večera boste verjetno celo marijo naklofale in ne vem, če bom vse prebrala, ker tudi danes nisem mogla vsega. Lepo se imejte!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:08:52
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce ste kupile kdaj v Hoferju čežano. Ne mislim tiste literske, ampak imajo zraven sadja take 180 g lončke, jabolko-marelica, jabolko- mango. Jaz sem včeraj kupila in sem mu ravnokar dala. Zelo dobro je, pa Videk je zmazal v trenutku. Stane pa 0,77 €. Saj vem, da me boste sedaj napadle, da je boljše doma narejeno , ampak res je zelo okusno. Jaz oziroma moj ati , mi vedno prinese litersko in jaz jo obožujem, pa tud taji jo dam. tud ona jo mazne in hvala da si to vprašala, bom rekla atiju naj kdaj še tole kupi. meni pa se ne zdi nič takega če dam otroku tud kdaj te zadeve. itak da bo slej ko prej kje to probala, ...pa saj je že vlka punca . jaz sploh ne vem, zakaj bi bila slabo, če otroku daš že pripravljeno hrano Dvomim da obstaja kje na svetu mamica, ki hrani svojega otroka izključno z doma pripravljeno svežo hrano. Meni osebno to ne bi zneslo, ker je časa enostavno premalo in posebej ko gremo kam mi kakšen frutek zelo prav pride
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:09:05
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Da ne bom koga kej izpustila, bo kr tko napisala: vsem za dosežke, za izgubljene - kg,... za bubančke, navihančke, ne spančke,... a se lahko podpišem itak
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:09:48
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem grem po dolgem času malo zrihtat, ker gremo danes na nastop in hočem biti malo lepša na današnji dan. Me prav zanima, če bom lahko zadržala solzice, ko mi bo moj mali škratek voščil danes in izročil darilo-presenečenje. mami uživaj sto na uro Solzice pa bodo verjetno tekle...in prav je tako. Meni bi tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:10:44
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič grem tamalo spat spravit, ptem pa malo uživat mir jaz sem ju ravnokar...in me križ boli kot . Ne uspe mi Tie navaditi zaspati brez nošenja
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:11:07
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Da ne bom koga kej izpustila, bo kr tko napisala: vsem za dosežke, za izgubljene - kg,... za bubančke, navihančke, ne spančke,... a se lahko podpišem itak hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:12:08
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo naša nova pridobitev, ki jo je Nejc dobil za prvi RD (predčasno) A uživa? Moja mami in ati sta tud tole kupla , ampak hranita doma...nič ne dasta naprej
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:12:15
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali ste že dale svojim sončkom zelje? Predvsem mislim iz zeljnate glave ne kislo ja naša je jedla sladko zelje ok, ne me čudno gledat! kak ga pa nardite? pa k čemu paše? sem še bolj nova na področju povsem samostojnega kuhanja hmm jaz še ne mene pa zanima a svojim že delate solate? Sem danes neki gledala jedilnik našega vrtca, pa pri vsakem kosilu imajo solate , sploh si ne prestavljam kako bi miška reagirala, da ji dam zeleno solato z kisom s solato se jaz ne obremenjujem, ko jo bo hotla jest jo bo že
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:12:19
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo naša nova pridobitev, ki jo je Nejc dobil za prvi RD (predčasno) mi imamo 2 doma - 1 za zunaj, 1 za noter Nejc za Nejca
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:12:22
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Mene tale internet tak jezi...ne vem, gre zelo počasiiiiiiii saj ne morem brat zdaj niti, ko je Taja končno zaspala. sem hotla povedat da se je naša frača odločla, kljub temu, da gre že kake tri štiri korake sama, da bo poslušala mami, in od včeraj plazi ni kje je ni, in tole je užas odmikam stvari, jo iščem ...jao meni, ma zdaj pa mam saj sem si želela, ne? Je pa tak slatka ko ga šiba... za plazenje!!! zdej si v klubu odmikajočih in pospravljajočih mamic hvala. ma saj bo, hec pa je da že skoraj hodi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:12:28
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Mene tale internet tak jezi...ne vem, gre zelo počasiiiiiiii saj ne morem brat zdaj niti, ko je Taja končno zaspala. sem hotla povedat da se je naša frača odločla, kljub temu, da gre že kake tri štiri korake sama, da bo poslušala mami, in od včeraj plazi ni kje je ni, in tole je užas odmikam stvari, jo iščem ...jao meni, ma zdaj pa mam saj sem si želela, ne? Je pa tak slatka ko ga šiba... Ja ja ploskaj prosim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:14:47
|
|
|
|
Čmrlika
|
Glede solate : moja Taja bi kot zgleda kis kr pila, ji skoz moram malo dat in dam tud solatko,ampak zelena see j takol ima, da je joj, in pol se kremži pa spakuje pa na bruhanje ji gre. sem odnehala. obožuje pa rdečo peso... to pa mlati... kaj takega še nisem vilda, kr nekaj se dere pa kaže nan jo če ji nedam...pa ta drugega kar jemo niti noče jest, če ne namočim malo v peso
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:14:54
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali ste že dale svojim sončkom zelje? Predvsem mislim iz zeljnate glave ne kislo ja naša je jedla sladko zelje ok, ne me čudno gledat! kak ga pa nardite? pa k čemu paše? sem še bolj nova na področju povsem samostojnega kuhanja hmm jaz še ne mene pa zanima a svojim že delate solate? Sem danes neki gledala jedilnik našega vrtca, pa pri vsakem kosilu imajo solate , sploh si ne prestavljam kako bi miška reagirala, da ji dam zeleno solato z kisom s solato se jaz ne obremenjujem, ko jo bo hotla jest jo bo že jaz še je sicer nisem ponudila, ko jo pa bom jo bom sesekljala čisto na malo in jo ponudila zraven druge hrane. Potem bom pa postopoma dajala večje koščke. Tako je delala moja mami pri meni in se je obneslo...salato sem naravnost oboževala. Sem pa že poizkusila kako bosta odreagirale na okus kisa itd. pa sem jima jo ponudila malo za obliznit...pa sta bile kar navdušene
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:16:14
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sva pa bila danes pri zdravniku, prvi pregled za vrtec, in ga sploh ni pregledal, samo cepljen je bil. a samo izdal je potrdilo al kva? ja pa vprašal me je če je na kako hrano alergičen oziroma će vse je
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:16:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce a pri vas je tudi tak mraz, bzzzzzzzzz smo šli malo vozičkat z Nazy in Žankotom, pa vam povem, da sve obe z miško zmrznile jaaaaaaaaaa midve bova zdele šle mal ven, ampak jo bom kar v pajaca dala pri nas je pa sonček, le malo piha
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:16:23
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Se moram pohvaliti:toliko sem shujšala,da bi trebuh nič več ne visi čez pas b r a v o jst pa celo uspem 36 kavbojke navlečt nazaj gor Jaz še čakam, da se stlačim v 36. Gre zelo pooooččččaaaasssiiiii samo ti si ful višja od mene, tvoja 36, more bit moja 34
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:16:26
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič grem tamalo spat spravit, ptem pa malo uživat mir jaz sem ju ravnokar...in me križ boli kot . Ne uspe mi Tie navaditi zaspati brez nošenja dobr da ti vsaj ena zaspi sama.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:17:55
|
|
|
|
jana81
|
punce a pozna katera kakšno firmo, ki bi zbrusila in na novo polakirala parket?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:18:16
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Mene tale internet tak jezi...ne vem, gre zelo počasiiiiiiii saj ne morem brat zdaj niti, ko je Taja končno zaspala. sem hotla povedat da se je naša frača odločla, kljub temu, da gre že kake tri štiri korake sama, da bo poslušala mami, in od včeraj plazi ni kje je ni, in tole je užas odmikam stvari, jo iščem ...jao meni, ma zdaj pa mam saj sem si želela, ne? Je pa tak slatka ko ga šiba... Ja ja ploskaj prosim evo od mene
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:18:28
|
|
|
|
jana81
|
joj likalnik sem štekala in pozabla, pa tle visim pičim...
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:19:07
|
|
|
|
suzy85
|
Za materinski dan... Sprehajala sem se s svojo 4 letno hčerkico. Pobrala je nekaj s tal in nesla k ustom. Vzela sem ji stvar iz rok in jo prosila naj tega ne dela. "Zakaj?" me je vprašala. "Zato ker je bilo na tleh, ne veš od kod je prišlo, je umazano in verjetno polno bacilov", sem odgovorila. Tisti trenutek me je pogledala z neizmernim občudovanjem in vprašala: "Mami, kako pa ti to vse veš? Ti si tako pametna." Hitro sem razmišljala. "Vse mame vejo te stvari. Kajti vse morajo narediti poseben test za mame. Stvari moraš vedeti,ali pa ti ne dovolijo biti mama." Sprehajali sva se naprej v tišini kakšne 2 do 3 minute, a očitno je razglabljala o tem kar sem ji povedala. "Oh, zdaj vem!"je vsa zažarela. "Torej, če ne narediš testa, potem moraš biti očka." "Točno," sem odgovorila z velikim nasmeškom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:20:21
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Tko me pa Vid zjutraj počaka, če ma dober dan, na postelji, z nasmehom. mene taja vedno z nasmeškom, tud ponoči pa seveda stoje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:20:23
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce ste kupile kdaj v Hoferju čežano. Ne mislim tiste literske, ampak imajo zraven sadja take 180 g lončke, jabolko-marelica, jabolko- mango. Jaz sem včeraj kupila in sem mu ravnokar dala. Zelo dobro je, pa Videk je zmazal v trenutku. Stane pa 0,77 €. Saj vem, da me boste sedaj napadle, da je boljše doma narejeno , ampak res je zelo okusno. Jaz oziroma moj ati , mi vedno prinese litersko in jaz jo obožujem, pa tud taji jo dam. tud ona jo mazne in hvala da si to vprašala, bom rekla atiju naj kdaj še tole kupi. meni pa se ne zdi nič takega če dam otroku tud kdaj te zadeve. itak da bo slej ko prej kje to probala, ...pa saj je že vlka punca . jaz sploh ne vem, zakaj bi bila slabo, če otroku daš že pripravljeno hrano Dvomim da obstaja kje na svetu mamica, ki hrani svojega otroka izključno z doma pripravljeno svežo hrano. Meni osebno to ne bi zneslo, ker je časa enostavno premalo in posebej ko gremo kam mi kakšen frutek zelo prav pride valda, ma veš, ene se najdejo sploh tu na rr da komentirajo kar jih ne briga pri nas jemo vse. domače kupljeno sveže ,staro--- e hec to pa res ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 15:20:31
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali ste že dale svojim sončkom zelje? Predvsem mislim iz zeljnate glave ne kislo ja naša je jedla sladko zelje ok, ne me čudno gledat! kak ga pa nardite? pa k čemu paše? sem še bolj nova na področju povsem samostojnega kuhanja hmm jaz še ne mene pa zanima a svojim že delate solate? Sem danes neki gledala jedilnik našega vrtca, pa pri vsakem kosilu imajo solate , sploh si ne prestavljam kako bi miška reagirala, da ji dam zeleno solato z kisom s solato se jaz ne obremenjujem, ko jo bo hotla jest jo bo že jaz še je sicer nisem ponudila, ko jo pa bom jo bom sesekljala čisto na malo in jo ponudila zraven druge hrane. Potem bom pa postopoma dajala večje koščke. Tako je delala moja mami pri meni in se je obneslo...salato sem naravnost oboževala. Sem pa že poizkusila kako bosta odreagirale na okus kisa itd. pa sem jima jo ponudila malo za obliznit...pa sta bile kar navdušene taji se tud sesekljan nekaj skoz lepi bom ji probala še več vodice, kiseka zravcen dajat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?