Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 12:51:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj zdej sm vidla... kok pikapokic in vsega... za Rižkota... ma ti povem, da se je od sreče obračat začel... HVALA, sonce. Rižkica moja, evo za Rižkota [/quote]
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 12:57:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Sonček85, ti ni bil všeč? Čaki.. ti neki pošljem... joj pa nimam maila tvojga. Dej na zs. Aja... naslovčke sm si pa shranla in tvojega in od pilotinčice...Dobita najlepšo kartico. Oblubim..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 13:00:05
|
|
|
|
sonček85
|
Ja mi je bil všeč ,samo sem ga nehala pit ,ker sem začela takrat krvavet to je blo na začetku in potem nisem nč druga jemala k neovin+dha tablete evo mail poslala na ZS
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 13:04:28
|
|
|
|
malaMravljica
|
Soncek, ma kaj pa vem, ce hoces lahko tudi sem prilimas, sam saj moj trebuh se ni tak k tvoj, da bi ga kdo z veselejm pogledal. Kolko krat na dan pa se moram mazat proti strijam? Jaz se le zvecer, pa verjetno ni dovolj. In kaj je boljse, krema ali olje? Jaz imam kremo in mazem trebuh, ritko, stegna in prsi.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 13:13:27
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Soncek, ma kaj pa vem, ce hoces lahko tudi sem prilimas, sam saj moj trebuh se ni tak k tvoj, da bi ga kdo z veselejm pogledal. Kolko krat na dan pa se moram mazat proti strijam? Jaz se le zvecer, pa verjetno ni dovolj. In kaj je boljse, krema ali olje? Jaz imam kremo in mazem trebuh, ritko, stegna in prsi. Ja da ne bom samo jaz gledala slikic,nočem bit izjema,če pa želiš pa lahko .To je tvoja stvar,jaz sem jih z veseljem pogledala in si prava lepa nosečka Jaz sem se mazala zvečer k sem se stuširala ,no saj se še sedaj .Ja vseeno kaj je samo da kožo navlaži ,lahko imaš tudi navadno kremo.Jaz imam od babylove-dm za nosečnice in se zadovoljna ,pa še hitro se vpije. Za prsi si pa lahko potem 2m pred koncem kupiš lanolin kremo in si mažeš prsi-bradavice ,da boš imela oblj trde ,in tudi potem k se bo otroček dojil se lahko mažeš z njo saj ni škodljiva če potem otrok takoj cuza.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 13:48:15
|
|
|
|
pilotina
|
tassika...vedno je ena tuki...le redko se zgodi, da vse "pohajamo" ...sam zdej se mi pa res smiliš, ko si tak utrujenček Rižkoo...jst mu tudi rečem, da je driskica mala, ko je tečko...uf, pol pa pravijo, da smo mi pupce zafrknjene...ja slikce mi pošlji a tvoj tatoo te moti ...ma bogica..."princeska s tatoojem"...princeska boš ja, un tatoo pa kar pozabi...ko ga šljivi jaja in še pikapokic dam, samo da je Ržkoo mali dobro o, ma imate veliko znanja o vsem...a se vam bo dalo šeenkrat vse razlagati vaši pilotinčki, ko bo nosečka...vse to vas bom jst spraševala...a boste
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 13:50:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Pilotina... skrila bom jst ta moj tattoo pa če crknem.. Ko bom mela pa mal preveč denarja, ga bom pa lasersko odstranla. Ne maram ga.., čeprav je lepi sonček.. JST bom, JST ti bom vse razložila!!!! Posodla, pa dala.. pa kupila... Res nooooo..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 13:51:11
|
|
|
|
tassika
|
Pilotina sevede da bomo, jaz sem vse preštudirala, pa še vse me zasipavajo z informacijam, nobenega problema da kaj ne bi vedela.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 13:52:01
|
|
|
|
tassika
|
Rižko, zakaj ti ni več všeč? Saj najbrž ti vseeno nekaj pomeni.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 13:54:08
|
|
|
|
sonček85
|
pilotina .z veseljem ti bomo svetovale in povedale vse kar te bo zanimalo.če ne tukaj pa na mail ,saj bomo bolj k ne zaposlene že takrat,no vsaj jaz,ker ti boš drug mesec že nosečka joj mojmu sončku se pa tko kolca ,kr premetava ga sva se najedla zdaj pa se mu kolca,grem nekaj za pit iskat rižkoo:za tatoo se pa ne sekiraj to bo tvoj najbolj lep dan v življenju
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 13:55:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, Tassi... mi je pomenil. Vsi me kličejo sonček, pa se me je to prijelo.... mi je še vedno všeč... zato sm si dala sončka.. sam ne vem... tak odpor sm dobila do njega..., pa sploh ga ne vidim. Bi ga kr spraskala... Starejša, pametnejša... Ga mam..7 let. Ne poznam razloga za tak odpor.., vem, da bo šel stran v prihodnosti..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 14:04:21
|
|
|
|
pilotina
|
Rižkoo...no odstrani ga, ko bo kej več časa (beri dinarčkov)... ampak zdej pa naj te ne sekira tatoo...lepo ga zakamufliraj pa bo hvala Rižkoo, tassika, sonček85 in vse ostale, pridne ste, da mi boste vse razložile...saj vse sproti preberem kar napišete, ampak si ne zapomnim vsega
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 14:06:31
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 pilotina .z veseljem ti bomo svetovale in povedale vse kar te bo zanimalo.če ne tukaj pa na mail ,saj bomo bolj k ne zaposlene že takrat,no vsaj jaz,ker ti boš drug mesec že nosečka a bom take barve
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 14:08:21
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 pilotina .z veseljem ti bomo svetovale in povedale vse kar te bo zanimalo.če ne tukaj pa na mail ,saj bomo bolj k ne zaposlene že takrat,no vsaj jaz,ker ti boš drug mesec že nosečka a bom take barve jaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 14:09:27
|
|
|
|
tassika
|
ne ne pilotinca boš take barve
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 14:10:55
|
|
|
|
sonček85
|
gledam urgenco k se je erna zaletela z ukradenim avtom v nosečnico ki je vozla ,pa je ta v 7mesecu in ima popadke pa 2cm odprta
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 14:13:22
|
|
|
|
pilotina
|
veš sonček85, te bomo prau pogrešale, ko boš v porodnišnici in te ceu teden ne bo tuki ... ampak se bomo veselile s tabo, ker boš mela malega Aleksa v objemu
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 14:16:15
|
|
|
|
pilotina
|
tassika...hihi
< Sporočilo je popravil pilotina -- 25.3.2009 14:17:20 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 14:23:04
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina veš sonček85, te bomo prau pogrešale, ko boš v porodnišnici in te ceu teden ne bo tuki ... ampak se bomo veselile s tabo, ker boš mela malega Aleksa v objemu joj hvala to si pa tko lepo napisala da so mi stopile v očke.Tudi jaz bom vas vam bom pa slikco poslala preko rižkoo in jo bo potem ona dala gor.Ali pa po mms poslala katera bo hotla videt aleksa
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 14:30:44
|
|
|
|
pilotina
|
ja slikcoooo od Aleksa mi pošlji...mms...saj maš shranjeno mojo št. ane...jst tvoje nimam, ampak nima veze...bom že vedela, da je to naš Aleks ti boš naša prva mamica med vsemi zdejšnjimi nosečkami
< Sporočilo je popravil pilotina -- 25.3.2009 14:31:09 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 14:31:44
|
|
|
|
malaMravljica
|
Soncek, ti bos kar Rizkoo tudi slikco poslala, da nam bo naprej poslala al pa kar tukaj objavila, ker bomo vse hotele Aleksa videt. Ves kaj pa mene ze malo skrbi. Da ko bos postala mamica bos imela tolko dela z Aleksom in tako utrujena bos, da pol ne bos vec casa za nas imela. Me te bomo pa tko rabile, ker od tebe vse izvemo. Joj Soncek, prav nas soncek si postala.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 14:37:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pilotina, pa še zelo leeepa mamica bo, sonček85. Js sm jo vidla, ha, hahahahah.... to našo prijazno deklico. Lepa je in bušija ma tko luštnga in paše ji in učke ma lepe in prijazne in še dobro cedevito nardi
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 14:40:06
|
|
|
|
Anonimen
|
sam sonček85 , neki sm se spomnla... a veš, kje bom, ko boš Aleksa v naročju mela.. ? No... točno ta dan... Če prej rodiš, pa bom lahko popala slikice gor in se hvalila z Aleksom.. drugač pa me ne bo nič gor... do 7. maja. Sam bo zihr kakšen dan prej. Aleks ma že dost.. hoče vidt očke tvoje.. Upam, da bote tud mene kej greškale.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 14:44:54
|
|
|
|
pilotina
|
uf Rižkica, pa še kako te bomo pogrešale...ti boš še dje časa odsotna...ampak bomo tudi vesele, ker bomo vedle, da se imaš lepo ko kake od nas ni tuki par dni, se tkoj pogrešamo ena drugo, kaj šele dva tedna
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 14:46:33
|
|
|
|
Anonimen
|
pol pa prav. Smo kr navezane..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?