Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 9:42:55
|
|
|
|
pilotina
|
Rižkica moja, evo za Rižkota
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 9:45:23
|
|
|
|
pilotina
|
"Ko zanosite, nikar ne pomislite "samo da ne bo spet..." Ne! Razmišljajte pozitivno, to je zelo pomembno, vse se je pričelo znova in ta nosečnost, ta otrok, ima svojo zgodbo od začetka, ima pravico, da prične svojo zgodbo od začetka, neobremenjeno z vašimi starimi izkušnjami in strahovi." tassika...to pa je res lepo napisano in resnično je
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 11:05:45
|
|
|
|
pilotina
|
bom sama sebi pisala ni vas ni upam, da ste vse na sončku in uživate
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 11:12:57
|
|
|
|
malaMravljica
|
Pilotina, ne pa ne bos sama sebi pisala, meni bos Kaj na soncku, hotla si napisat na snegu in snezenju. Jaz pripravljam slikce za Soncka, sem zjutraj trebuh poslikala, ker zjutraj je full manjsi cez dan pa vecji in zvecer sem ze pravi sod. Res, kot je Rizkoo rekla. Dopoldne oz. zjutraj sem pa stanovanje spucala. Hvala bogu, sedaj imam cel teden mir, to pucanje pocasi ze sovrazim, sem tako lena postala in non stop utrujena. Ja, z mojim sva se pa pobotala, je kar prisel k meni na kauc in se k meni stisnu ter zaspal. Jaz sem pa opravicilo in zmago cakala. No ja, se je tako lepo k meni naslonu, da sem mu vse odpustila, pol v postli pa povedala kaj je vse zamudu pri dr. House-u.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 11:13:15
|
|
|
|
tassika
|
nismo na sončku, ga ni, jaz sem bila na malci, zdaj sem pa nazaj
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 11:25:22
|
|
|
|
pilotina
|
jeee ste tuki malaMravljica...veš kaj ...jst bi tudi tvojga bušija rada videla ...že, ki ni ratalo in nisem imela to čast, da te spoznam, vsaj malo maloMravljico, da vidim kako lepo raste ....bi poslala še meni, plosim ...mogoče je kej v zraku, ampak tudi midva z dragim sva danes mela boje...zdej pa sva užaljena vsak na svoji strani...včasih je prau grrrrrrrrrrrrr...ampak jst sm danes tudi grrrrrrrrrrrr, ker zgleda, da spet teta M prihaja in je danes moj famozni dan živčkov tko, da moja malaMravljica, bom tvojga testka delala mogoče drugi mesec tassika...no tuki sonček je in upam, da bo ostal, ker ga prou rabim ej, čez en teden maš pa pregled in ob taki uri boš že gledala malo tassiko ...da bi čas čimhitreje minil
< Sporočilo je popravil pilotina -- 25.3.2009 11:26:14 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 11:33:42
|
|
|
|
malaMravljica
|
Pilotina, ma nic ne ves, ce prihaja famozna teta al ne, ocitno je ena luna in smo vsi nekaj in pol vsak na svoji stzrani uzaljen. Men je pa ze smesno to sedaj, res. Ker moj se ni hotu opravicit vceraj, jaz se pa itak ne bom, nisem nic kriva. Ti Pilotinka pa tudi ne. Seveda, ti dam na mail, sam sedaj cakam da zalima gor Soncku slikce, neki pocasi mi dela. Pilotina, lahko pa ti posljem trebuh slikan zvecer, pol pa od hudega skup pades
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 11:35:55
|
|
|
|
tassika
|
Ja tudi jaz si želim, da bi čimhitreje minilo, ker sem že čisto grozna, se božam, pa pogovarjam,... sama sebi sem smešna ampak se držim zgoraj napisanega. Mogoče se pa motiš pa ni M, ampak samo nizek pritisk pa slabo vreme pa si malo sitna . No jaz ne bom obupala do konca, ti pa tudi ne smeš
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 11:49:45
|
|
|
|
pilotina
|
hahaha malaMravljica...kar pošlji mi vse možne variante tvojga bušija ...prau rada bi ga videla no, saj se bo kmalu videlo kaj je...res pa, da niso tisti živčki, ko se ne ustavim "težit"...je res bil moj dragi sitkan danes in me je sprovociral...ko pa sm zares smotkana zaradi prihajajoče M je dovolj, da me samo pogleda tko, da...mmm...smeh, če sm tudi jst noseča tassika...nič ne bom obupala, je ni variante...najina prihajajoča zvezdica bo prišla, sam počakat jo morava lepo se pogovarjaj z malo tassiko...ona te vse razume in ve, da jo maš rada
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 11:55:03
|
|
|
|
tassika
|
Vem to, sam včasih se že res zdim smešn ko začnem pikica moja mal lepo rasti da boš na koncu mala velika pikica sama nasprotja, pol pa itak zaspim, no danes sem se zbudila za na wc ob mal čez 1 pa me je hitro zmanjkalo. Spim pa malo slabše, ker sem se zadnjič spekla po roki in nikakor ne najdem pravega položaja. Kako pa kaj na morju, tukaj se je ravnokar stemnilo, upam da ne bo dežja, ker nimam dežnika sabo.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 11:59:31
|
|
|
|
pilotina
|
boga tassika...a te ševedno peče, boli...tko močno si se spekla tuki mam sončka in je pravi pomladanski dan, sam malo bolj mrzu ne predstavljam si snega zdej...joj malaMravljica mojga sončka bi ti odstopla
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 11:59:46
|
|
|
|
sonček85
|
rižkoo:ma lej ni panike,sej vem da si delala tko da ,....K bom se kaj potepala okol po CE te pokličem in če si doma pridem na coffe oz.čaj kot ti je rekla za krče jemlji magnesol,saj n iso tablete to so tablete za v vodo in se raztopijo samo na hitro spij ker ne okusiš tolk na močno tist nazgravžn okus,seveda pa prej nekaj pojej ne pij na prazen želodec
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 12:11:16
|
|
|
|
sonček85
|
Evo še moja slikca od bušija v 35t in 5/7 Samo prosim strije spreglejte
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 12:13:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Miške Jst sm toook bruhala pred 1h, da joj. Pa kaj se nebi moralo nehati to stanje... Pa to me živcira. Tok mi je hudo v želodčku, da sm šla na wc in skor jokc bla. Pol pa me je moj potolažu, ma sm srečna včasih, da sva sodelavca . Me je peljal ven, na mraz..., ki mi je pasal, me zbrihtal... , da sm si privoščila tega dobrega in neškodljivega čikna z majonezo in sezamovo bombico in solatko. Veš Pilotina sm si zapomnila kaj si napisala za čikna, mi je blo prv všeč. Moja, moja si.... znaš obrnt tko.., da se vse lepš in bolj zdravo zdi. HVALA pika. Sonček85, nism delala takrat, mislim, da ne... sm bla bolanček. Pa tud do rač. nism prišla. Ti men sms stisni kadarkoli in... ti povem. S telefončkom sva kr prjatla... Mmravljica, jst sm tud za slikce.., če ne bom pa lubosumna. Moje dons dobiš zvečer, ko pridem od frizerja. Se grem pobarvat, ne velik strižt..., da bom mela na poroki kej las. Sm se odločla, da se bom sam zlikala, tiaro na glavo in je to, to. Aja.. no pol si bom pa nabavla te Magnesol... so brez recepta? POGREŠAM TINUŠKO!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 12:14:38
|
|
|
|
pilotina
|
iiiiiiiiiiiiiiiii lepiiiiiiiiiiiiiiiiii bušiiiiiiiiiiiiii sončica moja ravno danes zjutraj sem nate mislila, da je še manj kot mesec do tvojega PDP
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 12:18:32
|
|
|
|
sonček85
|
rižkoo:čestitke danes ste vstopili v 12t Ja magnersol je brez recepta ,pije se pa 2-3x na dan ob obrokih,jaz pijem sedaj k mi otrdi trebuh drugače ne. pilotina,;ja res je še manj k mesec 30 dni
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 12:19:19
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo POGREŠAM TINUŠKO! ja s tinuško sva si prejšnji teden pisali...je tko fajn v gužvi, da nas ne uspe prit pogledat...je pa rekla, da bo, čim ji rata...tko, da Rižkoo ne skrbi...jo pa tudi jst pogrešam ful ja Rižkicaaaaa...meni tudi slikice, prosim prosim
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 12:20:26
|
|
|
|
tassika
|
Rižko brez recepta, stanejo okoli 5 eur, dobiš jih pa v lekarni, jaz pijem po dve na dan eno zjutraj eno zvečeer ali popoldne ko pridem iz službe, odvisno koliko špika. Meni pa ni nič slabo, samo vedno imam po hrani tak čuden občutek v želodcu. Zdajle bi šla pa spat
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 12:20:34
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo Veš Pilotina sm si zapomnila kaj si napisala za čikna, mi je blo prv všeč. Moja, moja si.... znaš obrnt tko.., da se vse lepš in bolj zdravo zdi. HVALA pika. ni kej...sam je res tko
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 12:22:57
|
|
|
|
pilotina
|
tassika...daj si sončna očala gor, pa zakinkaj malo ...saj ne bo nihče opazil
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 12:28:42
|
|
|
|
tassika
|
ja bom rekla da sem privatni detektiv pod krinko, ah ja sej bom zdržala še te tri urce, sam sem će skoraj vse naredila, potem se pa tako vleče, pol pa še na RR ni nobenega pol pa sploh ne vem kaj naj delam. danes ste vsaj tukaj z mano
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 12:35:05
|
|
|
|
malaMravljica
|
Soncek, tvoj trebuh je pa prav lep, pravi nosecniski trebuh. A ves kaj mislim, ni tako grooooozno velik, pa tako lepo okrogel. Res, prav lepa nosecka si. Tassika, tebe pa cist razumem. Se kava ti smrdi in pol malo smotano vreme zunaj in bi lahko spala cel dan. Jaz sem bila tudi takrat, ko kave nisme pila tko smesna, cel dan bi spala lahko, pa se ne bi naspala. Hah, pa saj sedaj nisem dosti boljsa. Ok Rizkoo, dobis tudi ti.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 12:43:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pilotina, čikn je tkoooo zdrav pa took dobr. Je moj reku, da jih v 2 letih odkar sva skupaj nism pojedla tok kot v zadnjih 11 t. Sm rekla.. a dej nehi noo..., a res Vidve z mravljico sta pa kregice.. s svojimi polovičkami.. Ma sej so tečni kot driske včasih... Jst pa moj se tud 3 x na teden zrukava v avtu.. sam se v 1h do doma tud pobotava, zmeniva, pocartkava... in je doma lep mir. So pač iz drugega sveta.. Aja, slikco pa dobiš.. sej teb itaq vse pošljem.., ker mava podobn okus Tassi, danes jih bom kupla. Tabletke. Dobila sm pa tud nosečniške vodnike od RR. Res zanimive knjigice... vse na enem mestu. Zdej sm dobila od 5t do 12t. Pol pa vsak mesec eno. Pa ni drago glede na vse informacije in vprašanja s katerimi se soočamo. Pa za darilčka sm dobila še higiensko milo in robčke. Skratka za pit sem prebrala, da je dober čajček od Teekane : Nosečnost in porod. Moram ga kupit, ker vsaj tako upam, da bom pila. Vode ne morem vidt pred svojimi očmi. Sm pa danes nabavla še nekaj... Punce mam tattoojčka, ki ga ne maram več... Včasih sm bla tko ponosna na njega, zdej ga pa skrivam... ne vem.. bog ne daj, da se kera tetovira . No, skrit ga hočem na porokici. Ne morem bit princeska s tattoojem. Bljak. No.. Coverderm kozmetika... , super stvarce za prikrivanje vseeeeeega.... Čist tko omenjam, če ma kera spet isti problem kot jaz, porednica, ki sem se tetovirala...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 12:45:07
|
|
|
|
sonček85
|
mm: hvala tvoj je tudi tko lepii jupi jej,a ga boš tudi tukaj dala ,če želiš ga lahko prpopam rižkoo.daj še ti svojega ,je tudi že po moje lepo viden tinuška:k ne bo gužve se le javi
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.3.2009 12:50:20
|
|
|
|
sonček85
|
rižkoo:ne kupuj tega čaja od tkane ,ga imam jaz sem ga pila in potem nehala tko da ti ga lahko dam,rok uporabe je pa še ok.Je pa isto ta tekane čaj.http://www.abczdravja.si/pdf/08marec28.pdf tega roza imam
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?