|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
25.3.2009 8:55:01   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IraIra ne sekiraj se glede UZ...itak v porodnišnici tudi vedeli ne bodo da si manjkala user posted image

Se popolnoma strinjam, jih imajo preveč, da bi vedeli, kdo pride in kdo ne. Dobra stran tega, da smo večinoma povsid samo številke. user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
25.3.2009 9:19:15   
iraira
Evo tamala ima dopoldanski počitek....je bila pridna je takoj zaspančkalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce hvala vam no za tolažbo. Samo Jolly tale najina P. je res mal user posted image  pa saj bi lahko rekla kaj itak ima ona odpustnico in izvid na katerem piše datum in ura....halllloooo.... najrajši bi jo zamenjala pa nažalost noben ne jemle več po mojih podatkihuser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
25.3.2009 9:24:42   
jolly123
jah če je sploh gledala, ponavadi na posvetovalnicah samo neki na hitro preleti. Meni na posvetovalnicah zmer teži da je moj alergik, pa ji stokrat rečem da ni dokazano, ker zmer samo neki na pol prebere. Ej ne vem če zveš da še kdo jemlje...let me know ;) Samo koker vem ne.

Jaz pa dam Tajkota spat pa se je zbudil, ker je to kašljal, pa nos ma čist zabasan...joj spet bo dolg dan. Zdej pa ziher smo že govorile, kaj narediš ko kašljajo?

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
25.3.2009 9:34:08   
afnica mala
Jutro,

a danes je materinski dan? Ma, sem dobila lepo darilo, ne!!!

Neli je ustala s trebuščkom in hrbtom polno rdečih pikic in flekov. Zdaj pa ne vem a je na kaj alergična. Ob 5h je po 1 mesecu dobila kalorično mleko. A mislite, da je možno, da mesec nazaj je prenašala to mleko, danes pa ne? A se pikice - alergija-lahko pokažejo že po 2 urah? Papca spet slabo, zdaj pa še touser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
25.3.2009 9:35:38   
afnica mala

jah če je sploh gledala, ponavadi na posvetovalnicah samo neki na hitro preleti. Meni na posvetovalnicah zmer teži da je moj alergik, pa ji stokrat rečem da ni dokazano, ker zmer samo neki na pol prebere. Ej ne vem če zveš da še kdo jemlje...let me know ;) Samo koker vem ne.

Jaz pa dam Tajkota spat pa se je zbudil, ker je to kašljal, pa nos ma čist zabasan...joj spet bo dolg dan. Zdej pa ziher smo že govorile, kaj narediš ko kašljajo?

jaz sem ji dajala prepražene kamilice v slinčku, teta mi je rekla, da je njeneu sinu pomagal prepražen majaronuser posted image - isto vse v slinčku

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
25.3.2009 9:38:07   
jolly123
Pa koliko časa to potem pustiš gor? Jim daš pod bodi direkt na kožo al kako? 

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
25.3.2009 9:39:26   
janja 27

nosek fino z fiziološko čisti pa če maš tisti baby vac tud s tem , verjetno ti kašlja od polnega noska.......lahko mu čistiš tud na dve uri..jaz sem kr celo pumpico vsakič porabla - pumpico od niveje pol v eno nosnico pol v drugo pa kadar se je izkašljevala sem jo po hrbtu tapkala, da gre ven....drugače pa misilm da mu ne moreš še nič dat......

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
25.3.2009 9:40:13   
janja 27
pa kar ti je afnica mala povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
25.3.2009 9:43:12   
janja 27
afnicamala ja alergija se lahko takoj pokažeuser posted image user posted image user posted image moji kolegici se je čez uro po hranjenjiuser posted image user posted image user posted image čeprav se mi čudno zdi da bi kalorično mleko bilo krivo če ga je že mesec nazaj pila pa ni bilo nič, a je možno da ji je prevroče potem tud dobijo pikice po trebuščku pa hrbtuuser posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
25.3.2009 9:45:48   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

nosek fino z fiziološko čisti pa če maš tisti baby vac tud s tem , verjetno ti kašlja od polnega noska.......lahko mu čistiš tud na dve uri..jaz sem kr celo pumpico vsakič porabla - pumpico od niveje pol v eno nosnico pol v drugo pa kadar se je izkašljevala sem jo po hrbtu tapkala, da gre ven....drugače pa misilm da mu ne moreš še nič dat......

Itak Murphy mi je zmankalo fiziološke, mu nisem še nič pucala, ne upam na suho z baby vacom.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
25.3.2009 9:56:55   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

Itak Murphy mi je zmankalo fiziološke, mu nisem še nič pucala, ne upam na suho z baby vacom.

napolniš slinčka, pogreješ z likalnikom in daš na pljučka. Jaz sem ji dajala samo ponoči, eni to delajo ves dan.
Pa baby vac- zakon!!!!

Janja- tud men ni logično, pred mesecem je blo ok, piše na tem kaloričnem mleku, če je otrok preobčutljiv na laktozo, dA ni primerenuser posted image . Ne vem, a se ji je alergija razvila zaradi prehitrega uvajanja GH? Oblečena pa je kot vsak dan v piužamico, pa vrečo. Do jutri bova počakali, danes bo dobivala samo Hipp, korenje in banano. Bomo videli.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
25.3.2009 9:57:54   
timnala
Oj mamice!

Ob danasnjem dnevu vam zelim vse lepo!  user posted image

user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
25.3.2009 10:02:04   
Pšemek
Jolly, fiziološko lahko tudi sama narediš. Recept:
1l vode vremo 5 minut, dodamo 1 čajno žličko soli in ohladimo. Uporabno je 24 ur.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
25.3.2009 10:06:29   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Jolly, fiziološko lahko tudi sama narediš. Recept:
1l vode vremo 5 minut, dodamo 1 čajno žličko soli in ohladimo. Uporabno je 24 ur.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
25.3.2009 10:26:52   
Tejčika29
Hoj,

hvala vsem za čestitke ob materinskem dnevu, sama pa tudi vam mamicam čestitam za ta dan. Moj je prej iz avta klical in mi čestital, ker je zjutraj pozabil in je imel slabo vest. Zvedel je pa po radiu in ne iz glave, kaj hočemo to so naši moški. Jaz mu ne zamerim, ga predobro poznam kako je pri njem s prazniki.

Sem videle slike iz včerajšnjega vašega srečanja, vsi ste luštni, ni kaj. Pa res vas je bilo veliko, otroci pa od evforije zvečer niso mogli spati, kajne?!

Mandek - javi mi tvoj GSM mi ga je izbrisalo iz z.s. če se kdaj dobimo da ti javim in prideš zraven. Včeraj sva se mislili s Timnalo dobiti ampak potem žal ni moigla prit v Žalec, pa drugič in seveda te pokličemo zraven pa še drugim javimo da nas bo v čimvečjem številu.

Mi smo ok, po starem, učimo se obrate in sedenje, sploh zadnje želi skoz početi in se razburja ko jo položim nazaj na tla. Pa na atija je čisto nora, kaj hočemo mene tako ves dan gleda. Lepo pridobiva na teži in tudi raste, sem zadovoljna.

Lepo se imejte, M.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
25.3.2009 11:53:00   
PikicaStonoga
valla ...evo moja je lihkar spet zaspala ...če spi po pol urce je itak mono da spi tud po 4x na dan.  Prit ebi se je zbudila 10.10 bla pokonci uro 40 in zdsaj spet zaspala ...in bo spet pol urce, mogoče 45 min;) 

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
25.3.2009 12:01:14   
suzy124
Dobro jutro mamice in user posted image

Gogabojan hvala za kavico in tortico in lepe želje za materinski dan.
Tudi tebi in vsem ostalim mamicam želim vse lepo za materinski danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in čim več lepih trenutkov z svojimi lumpijiuser posted image user posted image user posted image

Mi tudi nismo danes tako lepo spali kot prejšno noč, sem mu mogla že ob enajstih dat dudo, potem je ob pol dveh jedu potem je pa ob pol sedmih že spat tečkuuser posted image user posted image user posted image
Zdaj pa počiva dopoldanski počitekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj vas grem pa še za nazaj prebrat in se še potem kaj oglasim.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
25.3.2009 12:03:43   
suzy124
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

Evo dojenček zaspal. Očka na pol dremucka, na pol gleda TV. Moram pa povedati, da sem mu spet naredila riževo kašico, in jo je že z očmi pojedel.

Seveda je pred tem bil podojen. Potem pa kašico, pa sem mu morala spet še malo kašice dodati - očitno mu je šla tako v slast (najprej 60 ml vode za gosto kašico, nato še 50 ml za gosto kašico user posted image user posted image user posted image upam da razumete, men se kr meša, kaj sem napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). Malo vodike spil, se še igral kakih pol ure, nato spet bil podojen in zašnjofku v sanje kot top.

Sedaj pa držim pesti, da bo ajal do jutrega.

Katero riževo kašico pa mu daješ?

Od milupa (upam da sem prav napisala). Upam da si na to mislila.

A mu jo delaš z svojim mlekom al z vodo?

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
25.3.2009 12:22:17   
ajetam@
preveč reveč pišete!!!!!!
ne sledim vas niti pol. user posted image

dejte mi povedat kdaj minejo bolečine pri spolnosti po porodu?

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
   [Brisano sporočilo]
25.3.2009 12:25:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu suzy124)
  Neposredna povezava do sporočila: 3195
25.3.2009 12:30:03   
*talcy*
ojla....
tudi jaz vam želim lep materinski dan!!!!!!!!!!!

ajetam@ .... to se tud jaz sprašujem .... ma mene ne boli na začetku peče dokler se ne uteče user posted image user posted image user posted image  .... to bo verjetno ker so mi med porodom delali operacijo .... čeprav je porodničar reku da se ne bo čutilo user posted image user posted image user posted image  tko da nimam pojma user posted image user posted image user posted image user posted image

no jaz sem našemu Tijanu dala prejšnji teden deci kravjega mleka pa ni pokazalo alergije ..... a mislite da je še čas za to user posted image  upam da ne ....
glede GH pa imamo probleme ne papa nič samo kašico od hipa z gozdnimi sadeži user posted image user posted image user posted image  drugega ne prime pa da si bog ne user posted image  ....

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
25.3.2009 12:58:41   
PikicaStonoga
valla a se kašica ki si mi jo dala nAardi z mlekom al z vodo?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
   [Brisano sporočilo]
25.3.2009 13:00:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu PikicaStonoga)
  Neposredna povezava do sporočila: 3198
25.3.2009 13:08:25   
PikicaStonoga
Joj jaz bom pa po hitrem postopku mogla uvest GH user posted image user posted image user posted image
Sem jo dojila ob 7.45, 8.15, 10.30, 12.30, ob 13h je pojedla 120 AM user posted image user posted image user posted image  kr neki moje mleko je ne nasiti pa tud kr naenkrat ga ni dovolj user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
25.3.2009 13:11:52   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

Evo dojenček zaspal. Očka na pol dremucka, na pol gleda TV. Moram pa povedati, da sem mu spet naredila riževo kašico, in jo je že z očmi pojedel.

Seveda je pred tem bil podojen. Potem pa kašico, pa sem mu morala spet še malo kašice dodati - očitno mu je šla tako v slast (najprej 60 ml vode za gosto kašico, nato še 50 ml za gosto kašico user posted image user posted image user posted image upam da razumete, men se kr meša, kaj sem napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). Malo vodike spil, se še igral kakih pol ure, nato spet bil podojen in zašnjofku v sanje kot top.

Sedaj pa držim pesti, da bo ajal do jutrega.

Katero riževo kašico pa mu daješ?

Od milupa (upam da sem prav napisala). Upam da si na to mislila.

A mu jo delaš z svojim mlekom al z vodo?

Kupila sem oba. Za zdaj za začetek, mu dajem tega, kjer dam vodo not. Tistega k bi pa morala mleko dati notri, pa bomo potem, ko se fajn navadimo te kašice (ampak itak jo poje v sekundi).

Mam eno vpašanje.

KOLIKO DOLGO PA IMATE ENO ŠKATLO KAŠICE?????

< Sporočilo je popravil gogabojan -- 25.3.2009 13:13:33 >

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?