|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
25.3.2009 10:21:28   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Jutro vsem!

Mam občutek, da bo danes tudi prijokal kakšen user posted image  od aprilčic.
Vidim, da teče tema o pomoči po porodu. Meni bo stal ob strani moj user posted image

Bi vprašala še za en nasvet. Tiste, ki ste kupovale aventovo ročno črpalko (notri naj bi bile tudi dve stekleničke), ali je kje kakšna akcija, oziroma kje se jo lahko najbolj ugodno kupi?

poglej v interšparu...mislim, da sem zadnjič vidla, da jo imajo in mislim, da je bila najbolj ugodna...

Jaz si je pa še nisem nabavla, si jo bom potem po porodu...

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 926
25.3.2009 10:25:36   
srecka82
Hvala punce.

Sem mislila, da bo več punc imelo prve dni mamo ob sebi. Mogoče pa sem jaz čudnauser posted image .

Jaz bom pri mojem morala zamežati kar na obe očesi, saj nima pojma glede gospodinjskih del. Živim pri njemu doma, lani se je mama odselila oz. ločila od moža in sedaj sem v hiši sama z dvema moškima. Prej je vse mama nardila oz. niti ni, zato pa je bila hiša kot bomba ko sem prišla. Bomba v smislu praha in vse stvari nametane-kmečka soba, shramba itd. no nimam kaj rečt proti tašči je fajn ženska in se super razumema. verjetno je tudi njej prekipelo pa je vse pustila.
Ta moja moška nimata pojma kak zalaufat pralni stroj, katere cote lahko skupaj pereš in katere ne, kaj šele da bi vedela kam dat prašek in kam mehčalec. O likanju in sesanju, da ne govorim. Ko gre oče od mojega sesat svoj spodnji štuk posesa sam po kotih (beri:pajčevino), druga pa pusti. men se včasih meša od njegove šlamparije. Zato že sedaj delam plane kak jima bom vse prepustila in če ne druga imam sedaj zlato priložnost, da se moška malo osamosvojita. Mislim v smislu, da se oče od mojega začne sam prati cote in likat. mojega pedinanja gre proti koncu. Sem jih razvajala eno leto, ker sem jima hotla pomagat, ko je mama šla od doma.

Bomo videli kako bo izpadlo. Sam bom morala bit strpna in tiho bit, nič komentiranja. Sam se bojim, da sta ta moja dva takšna tipa moških ko ju nič ne moti in bo na koncu hiša spet tako umazana, da jo bom lahko čistla 1 mesec tako kot sem jo na začetku. Ima kdo kakšno idejo kako se naj lotim tega projekta?????????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 927
25.3.2009 10:34:48   
Pat74
Srečka najboljše, da mu napišeš natančna navodila glede gospodinjskih opravil in pranja, kaj paše skupaj itd. Saj vem, da je slišat smešno, ampak boš boljše volje, ko boš videla, da je upošteval navodila in da je sploh kaj narejeno. V bodoče pa ju več ne razvajaj, ker sedaj ne boste več sami, ampak boste imeli user posted image , ki bo zahteval veliko pozornosti, ti boš pa pregorela, če boš hotela vsem ustreči - moška kar navadi in jima kar direktno povej, da od njiju pričakuješ, da pospravljata in pomagata pri ostalih gospodinjskih opravilih! Pa srečno pri navodilih in učenju in veliko mero potrpežljivosti!

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 928
25.3.2009 11:21:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Jutro vsem!

Mam občutek, da bo danes tudi prijokal kakšen user posted image  od aprilčic.
Vidim, da teče tema o pomoči po porodu. Meni bo stal ob strani moj user posted image

Bi vprašala še za en nasvet. Tiste, ki ste kupovale aventovo ročno črpalko (notri naj bi bile tudi dve stekleničke), ali je kje kakšna akcija, oziroma kje se jo lahko najbolj ugodno kupi?

poglej v interšparu...mislim, da sem zadnjič vidla, da jo imajo in mislim, da je bila najbolj ugodna...

Jaz si je pa še nisem nabavla, si jo bom potem po porodu
v BABY CEntru je bila akcija oz , LINK,sam ni stekleničke zraven,ampak se da na tist nastavek pritrdit cucelj.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 929
25.3.2009 11:43:42   
mišk
Srečka82: Jst bi se z mamo zmenila, da raje pride k tebi po koncu očetovskega dopusta, da ti pomaga pri urejanju razsula, ki ga bosta (upam da ne) naredila tvoj lubi in tast. Boš morala met pa kar močne živce, da boš tiho in ne boš komentirala morebitnega nepospravljanja in nedela. Samo ti pa res pusti, da se znajdeta po svoje. Mogoče boš pa res pozitivno presenečena.user posted image
Če moj mož ne bi bil dokaj "gospodinjski" tip, bi bla tudi pri meni moja mami prva izbira, zato te čisto razumem in ti dam prav.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 930
25.3.2009 11:53:52   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Kaj boste pa danes kuhale user posted image  ????

Js razmišljam da bi kr pizzo spekla...user posted image user posted image
omako +testenine,že dolgo nisem in pesouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 931
25.3.2009 11:53:55   
sonček85
klavdyk.srečno na pregledu in poročaj k prideš nazaj ,me bomo pa držale pestiuser posted image user posted image
Srečka:joj ti imaš pa res smolo s tem avtom in kaj si uredila s papirji sedaj.Joj draga moja res si boga,še malo pa bo sreča pri tebi tako da se ne sekiraj in uživaj še ta teden do konca.
Ja pa čestikte za pregled in ti kr lepo čakaj na popadke ,medtem pa uživaj in se ne vozi z avtom
Srečka jaz bi na tvojem mestu naredila tko da sta najprej vidva s tvojim sama in otroček ,potem k gre pa tvoj delat pa naj pride mami ,takrat ti bo vseeno pomoč še kako prav prišla.Tudi moja tašča je hotela za 1 t pridet pa sem rekla da ne da bova prvih 14 dni z otročkom sama,potem pa tko pride sestra za 1 t in ne potrebujem več.Prvi teden boš potrebovala mir in spoznavanje z otročkom,mama bo pa tudi razumela.user posted image Je pa res da moj tudu nekaj ne zna preveč kuhat a se bo že potrudil ,čene mu bom pa jaz pomagala,sesalec in krpo pa  zna vsak v roke prjet če le pa željo in voljouser posted image jaz sem mojga že zdresiralauser posted image

blueeyes.tko je bil moj od četrtka do nedelje,bruhal,slabo,.... in imel je neko virozo,ter dobil polno tabletuser posted image Naj se čim prej pozdravi ti pa ga ne lubčkaj in midva sva celo ločeno spala da nebi kaj bilo user posted image
jernejav.u čestitke za 39tuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 932
25.3.2009 12:07:04   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Hvala punce.

Sem mislila, da bo več punc imelo prve dni mamo ob sebi. Mogoče pa sem jaz čudnauser posted image .

Sploh nisi čudna, jaz bi jo tudi imela če bi moj ne bil tak srček, pa še tašča je tu, saj veš....bi bli grdi pogledi če bi se namesto na njo na mami obrnila...glede na to da smo v skupni hiši....
Vsaka si bo našla najboljšo varianto da si bo olajšala prve dni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 933
25.3.2009 12:20:12   
Nalini
mene pa tak hrbet boli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... ... grem nekaj pojest te pa v ležeči položaj .....
.... sem pa oprala dva stroja cot .... user posted image user posted image user posted image  .... jutri jih bom pa likala user posted image  .....

detelja .... v posteljo se premakni,.... limono, čaj pa med ..... pa probaj preležat ....

sem bila malo na sončku ... joj je fajn zunajuser posted image ..... bom še šla malo buščija segrevat ... prav paše, ko me sonček segreva user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 934
25.3.2009 12:23:29   
Anonimen
Čao,

Evo mene nazaj po še eni rundi spanja. user posted image  user posted image  user posted image Očitno si delam rezerve za potem. user posted image  user posted image  user posted image

sonček85 - V Ljubljani pa se sonček še vedno ni pokazal user posted image , pa tako čakam nanj. Mi je ponedeljkovo sončenje na oknu tako pasalo, da bi kar še. user posted image

detelja - Uboga user posted image . Četudi se je že začelo, ti bo limona gotovo pomagala, da ne bo še hujše. Pa seveda tvoja dobra volja, ki je tako najbrž nikoli ne zmanjka. user posted image Me smo s tabo, da prehlad čim prej mine. user posted image

srecka82 - Uf, to pa je res nesreča z avtom. user posted image Glede na to, da se ti to ponavlja, a si pomislila, da se mogoče nekaj dobro ne razumeta s svojim avtomobilčkom in da bi ga morda zamenjala? Je to sploh varianta? Ali pa je vse skupaj zares le to, da si predolgo kot nosečnica za volanom in bo potem bolje. Držimo pesti, da bi te tvoj jekleni konjiček odslej 100% ubogal. user posted image
Pomoč mame in negospodinjski moški - Jaz se vsekakor strinjam z ostalimi puncami, da sta tisti čas, ko ima dragi očetovski dopust sama brez mame, da mu daš možnost, da se izkaže. Še toliko bolj, ker je celo sam izrazil to željo. Mami boš to najlažje povedala tako, da boš popolnoma iskrena: "Mami draga, zelo sem veselila tvojega obiska, toda mogoče sem se prenaglila, saj je moj ljubi izrazil željo, pa tudi sama sem ugotovila, da je tako res najbolje, da smo tisti čas, ko je doma, sami, da se lahko čim bolj povežemo. Glede na to, da smo sedaj nastajajoča družinica, vem, da boš razumela in ne boš huda. Vsekakor pa računam na tvojo pomoč kasneje, saj se tudi naša bebica zelo veseli, da jo objame njena ljuba babi." V glavnem vsekakor je prav, da upoštevaš željo svojega dragega, mu pa tudi ljubeče razložiš, da se bo moral priučiti kar nekaj novih opravil, vendar mu boš ti z veseljem pomagala z nasveti. Mislim, da si že sama spoznala, da je to res idealen čas, da se odrasla moška (!) končno osamosvojita in naučita poskrbeti sama zase in za svojo družino. Morda boš v začetku morala njune začetniške napake jemati s humorjem in ju nežno popravljati (z besedo seveda, ne tako, da bi sama poprijela za delo), vsekakor pa ne dopusti, da bi to bilo le začasno, potem, ko si pa ti nekoliko bolj pri moči, pa da gre vse spet v stare tirnice. Izkoristi ta prelomni čas tudi za prelomne spremembe v hiši. S pozitivno energijo in veliko pogovori se da veliko doseči. user posted image user posted image user posted image  
Verjemi mi, vsak moški se lahko nauči biti "dobra gospodinja", saj nimamo ženske nobenega posebnega gena za to. user posted image Gre samo za družinske navade in vzorce, ki jih je pri negospodinjskih tipih potrebno preseči. So pa velikokrat ženske same krive, ker nimajo dovolj potrpljenja in moškim vzamejo vso voljo z besedami: "Joj, kaj si pa to storil. Saj vidim, da ne znaš. Najbolje, da to naredim kar sama." Tako kot smo me kot majhne punčke potrebovale nekaj časa, da smo osvojile vsa gospodinjska opravila in trike, tudi moški rabijo čas, da pridobijo gospodinjsko samozavest. Zato svoja moška kar lepo vspodbujaj in pohvali, jima pomagaj na tak fin način, da bosta dobila še večji zagon za gospodinjstvo. Pol boš pa nekoč kraljica, ki te bosta stregla od spredaj in zadaj user posted image user posted image user posted image .

Zdaj grem pa likat pleničke, dat prat še drugo rundo cotic (v prvi nisem nič prebarvala, jupi user posted image user posted image user posted image ), potem pa počasi kuhat kosilo. Tudi jaz sem še čisto brez idej ... bo že padla kakšna tekom dneva user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 935
25.3.2009 12:27:59   
sonček85

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 936
25.3.2009 12:28:00   
sonček85

user posted image Detelja/37t4d
user posted image
pikaro /34t
user posted image Cveta28/36t3d 
user posted image malapikica/35t5d
user posted image Brigita23/ 33t4d
user posted image nmag/34t
user posted image L&L/ 32t
user posted image Nalini /37t6d
user posted image Sonček85 /35t4d
user posted image Junona/32t6d
user posted image  Blančica /36t
user posted image
frutolina /33t
user posted image NinaMM/32t
user posted image jernejav /376dt
user posted image blueeyes /31t6d
user posted image zupancdam /33t
user posted image klavdyk / 35t
user posted image mišk /33t4d
user posted image NenaLena /34t
user posted image tinaaja /37t4d
user posted image BrinaBa /35t4d

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 937
25.3.2009 12:28:20   
sonček85

user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (št .user posted image ,št.user posted image )  SPOL  KRAJ

01.04.
1.kpmk(25)                     (št. ?, št.? )                     CE  
2.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
3.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)                user posted image CE 
4.miška2006                
   (št. 2, št. 1)ŽE CARTAuser posted image GO

02.04.
5.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)             user posted image    LJ
6.malcekvita                   (št. 1, št. 0)                     LJ/PO
7.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)             user posted image
8._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
9.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
10.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)ŽE  CARTA
user posted image PO
11.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)             user posted image
12.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
13.balbina                        
(št. ?, št. ?)                       SG                      
04.04.   
14.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
15.janja*                          (št. 5, št. 3)
ŽE CARTAuser posted image PO  
16.kataka21 (24)            (št. ?, št. ?)  
17.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)            user posted image PT            
05.04. 
18.tinaaja                         (št. 3, št. 1)            user posted image LJ
19.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
20.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                    

21.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
22.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                 MB     

06.04.
23.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)ŽE  CARTA user posted image   LJ
24.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
25.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
26.jernejav                      (št. 1, št.  0)           user posted image SG-JU
V soboto mora v P na CTG  ,čakamo novičkeuser posted image

27.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                   Trst
28.Artičoka                      (št. 2, št. 1)                    KR  
29.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
30.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
31.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
32.bineti                           (št. ?, št. ?)   
33.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
34.Nalini                           (št. 1, št. 0)                    MS
35.2sonček2                   (št. 1, št. 0) ŽE CARTAuser posted image
10.04.
36.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)                     LJ
37.detelja                         (št. 2, št. 0)                      
38.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
39.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)            user posted image LJ 
40.pikiica                         
(št. 1, št. 0)            user posted image LJ                         
11.04.              
41.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )           user posted image LJ
42.aljab                            (št. 2, št. 1)            user posted image
43.matt                             (št. 1, št. 0)        

44.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)            user posted image                                   
45.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)            user posted image LJ
46.matcar                         
(št. 3, št. 2)            user posted image  
Mora 1.4 v P ,čakamo novičke user posted image                      
12.04.
47.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
48.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
49.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)            user posted image MB
50.diti(27)                       (št. 1, št. 0)            user posted image CE  
13.04.
51.tink@                           (št. 1, št. 0)                NM         
14.04.
52. vud                             (št. 2, št. 1)                 SG
53.zanchy                         (št. 3, št. 2)           user posted image                               
54.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)           user posted image MB/CE  
55.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
56.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
57.pat                               (št. 2, št. 1)                                
58.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)
ŽE CARTA user posted image LJ 
59.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)          user posted image   LJ      
60.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                 KR   
16.04. 
61.lily32                           (št. 1, št. 0)
62.suzy25
                         (št. 2, št. 1)          user posted image SG      

17.04.

63.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)          user posted image   KR
64.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
65.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          user posted image LJ
66*nana*                         (št. 3, št.1)                 SG
67.klavdyk                        (št.  2, št.1)                SG
68.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
69.pikatara                        
(št. ?, št. ?)user posted image user posted image user posted image user posted image LJ
70.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
71.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                LJ        
18.04. 
72.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
73.blancica (34)               (št. 1, št. 0)         user posted image  PO  
74.malapikica(36)            (št. 3, št. )           user posted image MS

75.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
76.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)              LJ                          
77.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)         user posted image TRB
20.04.
78.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)               LJ              
79.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)        user posted image LJ
80.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)        user posted image MB        
81.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

82.frutolina                        (št. 1, št. 0)                   

21.04. 
83.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
84.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)             SG
85.PikaV                             (št.3, št.1)          user posted image  
86.goričanka (36)             (št. 2, št.1)               NG
87.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)             TRB  
23.04.
88.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)       user posted image PT             
89.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04
90.Sonček 85 user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)          user posted image CE
91.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                                 
92.duda1                     
      (št. 3, št. 2)         user posted image MB
93.ninica23                        (št. 1, št. 0)         user posted image CE  

25.04. 
94.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)              MS
95.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)          user posted image PO
96.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
97.anca(28)                      (št.
1, št. 0)          user posted image LJ         
98.zoja B                            (št. 4, št. 1)               LJ
99.olea                               (št. 1, št. 0)                LJ
27.04.
100.štorkljica                       (št. 2, št. 1)         user posted image
101.barboom                        (št. 1, št.  0)        user posted image PO                     
102.zaspanka84(24)         (št. 2, št. 1)                                                                           
103.anchika                        (št. 2, št. 1)           
104.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)                NM/LJ                            

28.04.
105.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)                ZASAVJE
106.ella. (33)                     (št.1, št. 0)          user posted image
107.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)              CE
29.04..
108.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)               BREŽ
30.04.
109.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)                CE
110.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)             user posted image LJ
111.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)                  LJ
 1.5.                     
112.copka(28)                   (št. 2, št. 1)               
xx.04

113.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
114.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
115.taškica    
                     (št. 3, št. 2)user posted image user posted image user posted image user posted image LJ
116.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)                  LJ
117.Rmmaja                        (št. ?, št. ?)user posted image user posted image ŽE CARTA user posted image user posted image

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

26.03
N taša
27.03
zupancdam
detelja CTG
nmag
copka
tinaaja CTG
BrinaBa CTG
28.03

jernejav-gre v P  na CTG

30.03
sončni nasmeh
blueeyes
pikaro
31.03
štorkljica
L&L ctg
vud
sreča82
01.04
Cveta28
ninaMM CTG
matcar 1.4  v P
Artičoka
02.04
NenaLena
anca
rea27
Sonček 85 CTG+UZ
mlavla
03.04
Junona CTG
malapikica
duda1
06.04

Brigita 23
ninica23
07.04
Pat74
Artičoka
10.04
Cveta28
TRENUTNO NAS JE: 117nosečk

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 938
25.3.2009 12:28:22   
sonček85

user posted image
user posted image

APRILSKE  user posted image IN user posted image ,KI  SO MALO POHITELI
user posted image

IME             DATUM            PDP                 NAŠI APRILSKI ZAKLADKI

Rmmaja      18.02.         25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g) user posted image user posted image
2soncek2    26.02          09.04.2009     NINA( 2200g-45cm ) user posted image
sobra           05.03         
15.04.2009      TENEA (2155g -44 cm)user posted image
Miška2006 11.03.         01.04.2009       NINA (2500g -48 cm)user posted image
Piruri          21.03.         03.04.2009       NEO (3130g - 51cm )user posted image
janja*         23.03.         04.04.2009      NIK (3890 g - 54 cm )
user posted image
simonaa      24.03          06.04.2009      ANA ( 2700G - ?)user posted image

user posted image

ČESTITKEEE
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 939
25.3.2009 12:31:32   
sonček85
sem dodala mojo novo slikco od bušija,samo prosim spreglejte strije ,ki se kar konkretno vidijo user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 940
25.3.2009 12:42:48   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

mene pa tak hrbet boli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... ... grem nekaj pojest te pa v ležeči položaj .....
.... sem pa oprala dva stroja cot .... user posted image user posted image user posted image  .... jutri jih bom pa likala user posted image  .....

detelja .... v posteljo se premakni,.... limono, čaj pa med ..... pa probaj preležat ....

sem bila malo na sončku ... joj je fajn zunajuser posted image ..... bom še šla malo buščija segrevat ... prav paše, ko me sonček segreva user posted image

saj sem v postelji...sam to me spravi v grob...pol ure švicam ko nora, sem čist mokra...pol pa me tak mraz daje da mislim, da smo v sibiriji...bom ful dosti pila pa probala brez zdravil zgurat....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 941
25.3.2009 12:43:18   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

jutri boš ti rojevala ,bolje daners zlikat če se bojo posušileuser posted image

nena:ja tudi pri nas se je sedaj nekaj skril,se pokaže in greuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 942
25.3.2009 12:44:09   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Čao,

Evo mene nazaj po še eni rundi spanja. user posted image  user posted image  user posted image Očitno si delam rezerve za potem. user posted image  user posted image  user posted image

sonček85 - V Ljubljani pa se sonček še vedno ni pokazal user posted image , pa tako čakam nanj. Mi je ponedeljkovo sončenje na oknu tako pasalo, da bi kar še. user posted image

detelja - Uboga user posted image . Četudi se je že začelo, ti bo limona gotovo pomagala, da ne bo še hujše. Pa seveda tvoja dobra volja, ki je tako najbrž nikoli ne zmanjka. user posted image Me smo s tabo, da prehlad čim prej mine. user posted image  ooooooooooooooooooo hvala...veš kako je hudo, ko se ne veš kam dat zunaj pa tak lep sonček, tebi pa gre vse tko počasi na živce ,vse te moti,....ti je vroče, mrzlo... 

srecka82 - Uf, to pa je res nesreča z avtom. user posted image Glede na to, da se ti to ponavlja, a si pomislila, da se mogoče nekaj dobro ne razumeta s svojim avtomobilčkom in da bi ga morda zamenjala? Je to sploh varianta? Ali pa je vse skupaj zares le to, da si predolgo kot nosečnica za volanom in bo potem bolje. Držimo pesti, da bi te tvoj jekleni konjiček odslej 100% ubogal. user posted image
Pomoč mame in negospodinjski moški - Jaz se vsekakor strinjam z ostalimi puncami, da sta tisti čas, ko ima dragi očetovski dopust sama brez mame, da mu daš možnost, da se izkaže. Še toliko bolj, ker je celo sam izrazil to željo. Mami boš to najlažje povedala tako, da boš popolnoma iskrena: "Mami draga, zelo sem veselila tvojega obiska, toda mogoče sem se prenaglila, saj je moj ljubi izrazil željo, pa tudi sama sem ugotovila, da je tako res najbolje, da smo tisti čas, ko je doma, sami, da se lahko čim bolj povežemo. Glede na to, da smo sedaj nastajajoča družinica, vem, da boš razumela in ne boš huda. Vsekakor pa računam na tvojo pomoč kasneje, saj se tudi naša bebica zelo veseli, da jo objame njena ljuba babi." V glavnem vsekakor je prav, da upoštevaš željo svojega dragega, mu pa tudi ljubeče razložiš, da se bo moral priučiti kar nekaj novih opravil, vendar mu boš ti z veseljem pomagala z nasveti. Mislim, da si že sama spoznala, da je to res idealen čas, da se odrasla moška (!) končno osamosvojita in naučita poskrbeti sama zase in za svojo družino. Morda boš v začetku morala njune začetniške napake jemati s humorjem in ju nežno popravljati (z besedo seveda, ne tako, da bi sama poprijela za delo), vsekakor pa ne dopusti, da bi to bilo le začasno, potem, ko si pa ti nekoliko bolj pri moči, pa da gre vse spet v stare tirnice. Izkoristi ta prelomni čas tudi za prelomne spremembe v hiši. S pozitivno energijo in veliko pogovori se da veliko doseči. user posted image user posted image user posted image  
Verjemi mi, vsak moški se lahko nauči biti "dobra gospodinja", saj nimamo ženske nobenega posebnega gena za to. user posted image Gre samo za družinske navade in vzorce, ki jih je pri negospodinjskih tipih potrebno preseči. So pa velikokrat ženske same krive, ker nimajo dovolj potrpljenja in moškim vzamejo vso voljo z besedami: "Joj, kaj si pa to storil. Saj vidim, da ne znaš. Najbolje, da to naredim kar sama." Tako kot smo me kot majhne punčke potrebovale nekaj časa, da smo osvojile vsa gospodinjska opravila in trike, tudi moški rabijo čas, da pridobijo gospodinjsko samozavest. Zato svoja moška kar lepo vspodbujaj in pohvali, jima pomagaj na tak fin način, da bosta dobila še večji zagon za gospodinjstvo. Pol boš pa nekoč kraljica, ki te bosta stregla od spredaj in zadaj user posted image user posted image user posted image .

Zdaj grem pa likat pleničke, dat prat še drugo rundo cotic (v prvi nisem nič prebarvala, jupi user posted image user posted image user posted image ), potem pa počasi kuhat kosilo. Tudi jaz sem še čisto brez idej ... bo že padla kakšna tekom dneva user posted image ,
NenaLena

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 943
25.3.2009 12:57:42   
Anonimen
Sonček85 - Iiiii, kako lep buši! user posted image Pa tako seksi kompletek. user posted image Za strije pa tako veš: to so "vojne brazgotine", na katere moraš bit ponosna, zato se nič ne sekiraj. user posted image

detelja - Še trije objemčki, da bo bolezen še prej mimo: user posted image user posted image user posted image Izkoristi ta čas v postelji za še več božanja bušija in pogovarjanja z bebijem. Pa prišepni mu, naj ti malo pomaga, da čim prej ozdraviš. user posted image Saj veš, zdaj imamo dva srčka, štiri roke in noge, dvojna pljuča ... dva obrambna mehanizma. Mogoče pa pomaga. user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 944
25.3.2009 12:59:06   
štorkljica
Simonaa čestitke za princesko Anouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 945
25.3.2009 13:01:54   
klavdyk
hej
js iz pregleda.
ni bilo moje G in sem bila pri G 2 uri- se je neki zavleklo ker je mogla it na nek carski rez (G) pol je pa ni bilo en cajt.
drugače vse ok, smo še zaprti, ctg brez popadkov(je rekla, da je izpis mojga CTG pravi šolski primer). je rekla, da 2 dni še pa bomo donošeniuser posted image user posted image drugače mi je pa še rekla, naj gibe spremljam, ker to je zdaj najboljše zagotovilo, da je z bebijem vse ok.
nasl pregled imam pa 31.3
me je pa razžalostilo, ker moje G ne bo do 10.04. sm rekla sestri, da do taj pa ja lahk js že rodim. user posted image user posted image
kaj mormo. zdaj bom pa vsakič h drugmu G šla.
nič uživajte pa lep dan še naprej. tu pri nas v SGju piha ko user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 946
25.3.2009 13:08:06   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

hej
js iz pregleda.
ni bilo moje G in sem bila pri G 2 uri- se je neki zavleklo ker je mogla it na nek carski rez (G) pol je pa ni bilo en cajt.
drugače vse ok, smo še zaprti, ctg brez popadkov(je rekla, da je izpis mojga CTG pravi šolski primer). je rekla, da 2 dni še pa bomo donošeniuser posted image user posted image drugače mi je pa še rekla, naj gibe spremljam, ker to je zdaj najboljše zagotovilo, da je z bebijem vse ok.
nasl pregled imam pa 31.3
me je pa razžalostilo, ker moje G ne bo do 10.04. sm rekla sestri, da do taj pa ja lahk js že rodim. user posted image user posted image
kaj mormo. zdaj bom pa vsakič h drugmu G šla.
nič uživajte pa lep dan še naprej. tu pri nas v SGju piha ko user posted image

user posted image user posted image  za pregled.....

Veter...nas bo vse odneslo....user posted image .....
Katera pa je tvoja G? če smem vprašat...

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 947
25.3.2009 13:09:13   
sonček85
nena:hvala ,ja strije ,vsaj vem posledica česa so ,ne od debelosti ,ampak od tega ,da bom kmalu imela v naročju najepše darilo ,kar jih lahko vsak dobi.

Kak kompletekuser posted image ,to so normalne boksarice in zg.del kopalkuser posted image user posted image user posted image pa moram rečt da od strani kopalke še zgledajo ok ,če bi pa slikala od spredaj bi pa bila taka k detelja včeraj ,če se je še spomnete user posted image user posted image user posted image Bo treba letos obvezno kupit nove kopalke da bojo šle moje cice notriuser posted image user posted image

klavdyk:škoda da ni tvoje G ,no si pa vsaj vseeno pomirjena da je vse ok in da je bebica ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 948
25.3.2009 13:09:39   
jernejav
Kaj mislijo aprila vsi G v SG it na dopust....kot kaže nas je preveč nosečk....hihi...user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 949
25.3.2009 13:10:50   
jernejav
...ups konec marca...

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?