Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 9:57:37
|
|
|
|
ključek
|
končno je zaspala moja piška......danes sem ji že 4 flaše naredila, kašico.......in več kot pol stran zmetala.......se kr neki buni, odriva flašo stran.........ne vem........zdle je pa pojedla 150 v šusu, in takoj zaspala........ jz mam tud že prštiman za kosilo-za ln in naju..........no, marelične cmoke bom potem skuhala, zdrobova juha pa že lepo diši...........za ln sem pa pripravila korenje+bučko+krompir......pa malico tudi-piškoti+sadje.........pospravila sem na brzaka, tko da mam zdej čas na netu srfat.......če ne bo spet ln imela lepotnega spanca in bo čez 5 minut že veselo vriskala..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 9:58:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem ji dala en dan en košček škorje.... ajutoooooooooooooooooo.... Ma sej se bom navadila, kaj pa čem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 9:58:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria si šla pogledat veveričico ...odštekana....sem šla njen profil gledat in ima taka vprašanja da je joj ....zato jo imam na sumu ... ja, na brzino....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 10:00:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Ti še hujšaš kaj? Jaz sem tak jezna, meni so kar obstale kile. Naj gre v kišto. Pa herbalife gor ali dol, kile so zaenkrat iste že en čas. Oblika telesa se spreminja, kile pa ostajajo. Ampak jaz nočem teh kil. Sem že obupana. to si mene mislila ....... ... .....komentar ni potreben jao jao..........ko se jaz pogledam v špegu................... .............. .............ampak čokolado pa še vseeno jem........
< Sporočilo je popravil Me to you -- 25.3.2009 10:02:36 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 10:01:36
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria si šla pogledat veveričico ...odštekana....sem šla njen profil gledat in ima taka vprašanja da je joj ....zato jo imam na sumu ... ja, na brzino.... punce, saj veste...........vsako tele ima svoje vesele............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 10:11:56
|
|
|
|
emi*
|
Lep pozdrav na hitro in lep praznik! Evo po dolgem času,da napišem,da Ines lepo napreduje,ima že čez 8kg,dva spodnja zoba sta že napol zunaj. Mislim,da so že drugi na vrsti,saj tečnari v zadnje čase kot je pri prvih dveh,vročine hvala bogu ni. Je pa vse po vrsti. Zadnja dva dni se prav čudim,da je samo zelenjavo pa meso,ker drugače sem ji morala vmešat vedno kako sadje. Ma vse je.Dala sem ji tudi skuto s sadjem,vsak dan poje eno in ji gre.Ima pa tudi celo zbirko Frutolino,Medolino,Grisolino,Rižolino,Koruzo pa Keksolino,vse to je že jedla in včasih tudi z navadnim mlekom,katerega sem malo razredčila z vodo.Če vidim,da ji tekne pa da ni nobene alergije na to zakaj pa ne.Sploh se mi ne posluša teh ne smeš to ,ne smeš to,ki itak vsak dela po svoje. Kopamo se še vedno vsak drugi dan in uživa v vodi,še se igra s svojimi račkami.Drugače je res pridna.Spi celo noč od 21h-7,8h zjutraj,že kar nekaj časa.Danes bomo pa meli špinačo za kosilo pa krompir.Full ma rada špinaco. Zanima me kaj je pametno naredit,da ne bo mela ravnih podplatov,kaki čevlji bi bli ok?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 10:18:02
|
|
|
|
Virtualna
|
Dobro jutro se od naju... Leyla je ponoci neki carala...tko da sem zmatrana in zaspana, da je joj....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 10:18:41
|
|
|
|
emi*
|
Ja še to,opazla sem,da ko ji dam kak frutek od 190g ji je premalo,še naprej usta odpira.Tako,da ko bom kakega kupla bo to kar uni od 250g,tega včasih celega poje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 10:34:13
|
|
|
|
ključek
|
jaz sem nam pa rezervirala v portorožu za en teden v maju............tko da Lara Croft...........see yaa!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 10:35:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* Zanima me kaj je pametno naredit,da ne bo mela ravnih podplatov,kaki čevlji bi bli ok? ortopedski vložek mora imet čevelj(ciciban...)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 10:41:33
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pa mami bi lahko kupila kakšno vilo na Floridi za stara leta Eh, veš kok je Florida velika..... če greš v Orlando imaš že par ur vožnje do morja.... Oh Miami.... kak je blo lepo... grem slike gledat..... Florida Ja, se bo treba spravit še kdaj..... bi šli letos poleti, če ne bi bil tako dolg polet. Me kar malo mika. Itak bi se pri sorodnikih švercali Kolko pa so zdaj kaj letalske karte? Kaj za 3,5-letnega otroka je že treba plačat? Pa za ? možek je pa ves navdušen nad avstralijo.........in pravi, da drugo leto pičimo tja...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 11:01:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz sem nam pa rezervirala v portorožu za en teden v maju............tko da Lara Croft...........see yaa!!!!!!!!!!! si pogledala ponudbo, ki jo ima Babycenter? Ti nudijo še komplet otroško opremo zraven, z vozičkom na čelu Za posojo mislim, da se ne bomo narobe razumeli.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 25.3.2009 11:03:13 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 11:03:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Zdaj ko kupujemo razne ....linote. Dajte medvedke iz škatlic rezat in spravljat. Konec leta dobiš lušen otroški koledar v zameno.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 11:04:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz sem nam pa rezervirala v portorožu za en teden v maju............tko da Lara Croft...........see yaa!!!!!!!!!!! kar na brzino ti to poštimaš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 11:04:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Zdaj ko kupujemo razne ....linote. Dajte medvedke iz škatlic rezat in spravljat. Konec leta dobiš lušen otroški koledar v zameno. dobiš ali te morajo izžrebat?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 11:13:19
|
|
|
|
AinB
|
Ni nič žrebanja. Samo medote pošlješ in ti pošljejo koledar.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 11:13:23
|
|
|
|
emi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Zdaj ko kupujemo razne ....linote. Dajte medvedke iz škatlic rezat in spravljat. Konec leta dobiš lušen otroški koledar v zameno. Jaz jih že mam kakih 20 komadov,ma jih je treba 1kg zbrat. Jaz upam,da mi bo uspelo. Ja koledar dobiš.Pred leti sem jaz tudi to zase pošiljala ma jih je blo treba zbrat mislim,da samo 7,neki takega.Očitno so bankrotirali pa je zdaj že kg.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 11:16:37
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mi smo pa včeraj nabavili tiste puzzle za potleh. Tariku se kar meša, ker je vse tako pisano. Res fina zadevica. Mene je motilo, ker so imeli povsod samo take s črkami in številkami, no pa sem končno našla tudi take, ki imajo gor račko, medota, telefon, ... Vsi zadovoljni mi smo jih pa v soboto dokupili...pa smo tud dobili letalo, pa ladjo, pa avto, ..... ma drugi paket so ble pa črke....od prej pa imamo številke...... še od prvega pa tiste manjše..tiste pa so živalice...samo takih, mislim, da več nimajo Take z živalicami imajo v Mercatorju.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 11:26:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Zdaj ko kupujemo razne ....linote. Dajte medvedke iz škatlic rezat in spravljat. Konec leta dobiš lušen otroški koledar v zameno. Jaz jih že mam kakih 20 komadov,ma jih je treba 1kg zbrat. Jaz upam,da mi bo uspelo. Ja koledar dobiš.Pred leti sem jaz tudi to zase pošiljala ma jih je blo treba zbrat mislim,da samo 7,neki takega.Očitno so bankrotirali pa je zdaj že kg. ja, pa ne kg izrezanih medvedkov Ampak iz teže izdelkov 2 kg. Včasih je bilo 8 medvedkov, ker so bile škatle po 250g. Zdaj pa so večinoma po 200g (pa ista cena v trenutku zamenjave!!!, zdaj je itak že višja). Lahko kombiniraš kilske, polkilske, 1800g, 200g,.... verjetno tudi medvedka iz Lino keksov za otroke.... Zato so zdaj poenostavili in rekli, da mora bit 2 kg izdelkov.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 25.3.2009 11:27:30 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 11:28:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ja, pa ne kg izrezanih medvedkov Ampak iz teže izdelkov 2 kg. ma saj ne kapčam... kolk je pol to medvedkov?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 11:33:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ........za jutri mam kosilo rešeno, pol bo pa en dan zelje, pa restan krompir in kašnate in krvavice...., pol pa lahko nardim v petek špagete..... Pa je fajn že teden mimo ..... v soboto bi pa lignje, nedelja .....kaka ideja zakaj pa jim moraš kuhati?? sej dons majo ti majstri vse v ceno vračunano.......ali je pri vas drugače?? saj ne kuham za njih ...jaz sem to za nas pisala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 11:34:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma jst ne bom nikamor hodila... ne vem, kje bi Lara spala, ne vem, kje in kaj bi lahko jedla... kdo bi cunje pral.... meni se to zdi preveč zakomplicirano... meni tudi... lara - v boljših kampih maš pralne in sušilne stroje.....pa ni tak hudo drago......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 11:40:35
|
|
|
|
emi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: emi* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Zdaj ko kupujemo razne ....linote. Dajte medvedke iz škatlic rezat in spravljat. Konec leta dobiš lušen otroški koledar v zameno. Jaz jih že mam kakih 20 komadov,ma jih je treba 1kg zbrat. Jaz upam,da mi bo uspelo. Ja koledar dobiš.Pred leti sem jaz tudi to zase pošiljala ma jih je blo treba zbrat mislim,da samo 7,neki takega.Očitno so bankrotirali pa je zdaj že kg. ja, pa ne kg izrezanih medvedkov Ampak iz teže izdelkov 2 kg. Včasih je bilo 8 medvedkov, ker so bile škatle po 250g. Zdaj pa so večinoma po 200g (pa ista cena v trenutku zamenjave!!!, zdaj je itak že višja). Lahko kombiniraš kilske, polkilske, 1800g, 200g,.... verjetno tudi medvedka iz Lino keksov za otroke.... Zato so zdaj poenostavili in rekli, da mora bit 2 kg izdelkov. AAAAAAAAAAAAAAAAAA Hahahahha jaz pa jih zbiram in si mislim kako jih bom sploh zbrala 1 kg.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 12:26:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ..... v soboto bi pa lignje, nedelja .....kaka ideja zakaj pa jim moraš kuhati?? sej dons majo ti majstri vse v ceno vračunano.......ali je pri vas drugače?? Ja jaz jim sigurno nisem nič kuhala ko smo stanovanje renovirali - samo pivo (pa še tega ne preveč, da ne bi ble kakšne cevi čudno prišraufane ) sem jim dala - je blo glih poletje.... Se mi zdi, da je pr nas (v Lj) to že mal pase...in res je tko kot je bubi rekla - definitivno imajo to že v ceno vračunano! kakor je meni znano FIŠI nič ne kuha za delavce (samo ) to je jedilnik za njeno familijo a ne FIŠI - popravi me, če sem narobe napisala ...edino, si temeljito prebrala......sedi 5
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?