Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 15:30:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mi smo pa včeraj nabavili tiste puzzle za potleh. Tariku se kar meša, ker je vse tako pisano. Res fina zadevica. Mene je motilo, ker so imeli povsod samo take s črkami in številkami, no pa sem končno našla tudi take, ki imajo gor račko, medota, telefon, ... Vsi zadovoljni mi smo jih pa v soboto dokupili...pa smo tud dobili letalo, pa ladjo, pa avto, ..... ma drugi paket so ble pa črke....od prej pa imamo številke...... še od prvega pa tiste manjše..tiste pa so živalice...samo takih, mislim, da več nimajo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 15:31:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 PF, a greš jutri zraven? kam to greste? kopat na ptuj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 15:31:19
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kolk kaj vaši pojejo GH ob enem obroku? Naša je zdaj pojedla z.juhe 280ml,pa se mi dosti zdi... Lovro tud ogromno poje. Jaz mam prav težave, kdaj nehat oz. koliko mu naj dam, ker kar je in je. V nedeljo mi je pojedel uno tomi tipijevo skledico do zgornjega roba čisto polno zmiksane kolerabe, cvetače in krompirja. Sem mu malo preveč pripravla in sem si misnla, bo že povedal, ko bo sit....vraga, če sem hotla nehat, je začel jokat. To pomeni da je pojedel pribl 350g Joka čisto po vsakem obroku (no razen sadje je bolj tako tako). Zjutraj in zvečer dobi 210 ml aptamila in joka, po kosilu joka, po riževi kašici joka. Vedno bi rad še jedel dokler kupčka ne podre, pol je pa dobro. Pa ne mi rečt, da ga premal hranim, ker ma 9kil!!! ...kok vam lepo jejo ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 15:33:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kolk kaj vaši pojejo GH ob enem obroku? Naša je zdaj pojedla z.juhe 280ml,pa se mi dosti zdi... naš ma tako količino za 2 obroka..... poje recimo 1 frutek 125ml + malo keksa not, pa približno ist količino zelenjavnega obroka, včasih malo več...... zadnjič je imel recimo 1 hippovo kašico, 190 ml, pa je ni mogel cele pojesti...280 ...... mogoče bo v prvem razredu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 15:38:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kolk kaj vaši pojejo GH ob enem obroku? Naša je zdaj pojedla z.juhe 280ml,pa se mi dosti zdi... Lovro tud ogromno poje. Jaz mam prav težave, kdaj nehat oz. koliko mu naj dam, ker kar je in je. V nedeljo mi je pojedel uno tomi tipijevo skledico do zgornjega roba čisto polno zmiksane kolerabe, cvetače in krompirja. Sem mu malo preveč pripravla in sem si misnla, bo že povedal, ko bo sit....vraga, če sem hotla nehat, je začel jokat. To pomeni da je pojedel pribl 350g Joka čisto po vsakem obroku (no razen sadje je bolj tako tako). Zjutraj in zvečer dobi 210 ml aptamila in joka, po kosilu joka, po riževi kašici joka. Vedno bi rad še jedel dokler kupčka ne podre, pol je pa dobro. Pa ne mi rečt, da ga premal hranim, ker ma 9kil!!! jaz sem pa ob tem pomislila, da mogoče preveč poje, pa ga pol buši buba ..... ... To je bil pač preblisk.... Saj veš, če se fejst naješ...tud ti ni fajn v bušiju..... vsaj meni no
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 15:42:39
|
|
|
|
gloria
|
imaš zs
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 15:43:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK http://www.rtve.es/alacarta/todos/ultimos/index.html#381728 če imate kaj časa ...... a naj samo slike gledam .... no nekaj vmes gre v uho ...samo tak na brzake....lepo zgleda..... bom shranila, pa malo poslala po evropi ... ......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 15:44:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...se mi zdi da imajo avgustovke tudi eno kokico pod imenom veveričica .....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 15:54:15
|
|
|
|
pf
|
Petra jutri se bom izognila kopanju na Ptuju. Bi sicer šla, ampak naša je danes še bolj, pazi še bolj tečna kot včeraj. Jo moram skozi motivirati, drugače je pevski zbor na sporedu. Mi ni, da se joče tam. Sva pa bile danes v Cityu v Celju in sva nekaj malega nakupile. Mali sem kupila neke stvari za poleti, ko so bile tak cart, sebi pa srajco za krst in pozor jedva prav in športno krilo, pazi ni prav niti pod točko razno. Fino ne, tak da ponovi vajo imava čez par dni. Ali pa da drastično začnem hujšati.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 15:54:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria imaš zs ti tud ..ostalo po mailu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 15:56:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Petra jutri se bom izognila kopanju na Ptuju. Bi sicer šla, ampak naša je danes še bolj, pazi še bolj tečna kot včeraj. Jo moram skozi motivirati, drugače je pevski zbor na sporedu. Mi ni, da se joče tam. Sva pa bile danes v Cityu v Celju in sva nekaj malega nakupile. Mali sem kupila neke stvari za poleti, ko so bile tak cart, sebi pa srajco za krst in pozor jedva prav in športno krilo, pazi ni prav niti pod točko razno. Fino ne, tak da ponovi vajo imava čez par dni. Ali pa da drastično začnem hujšati. ...ti si boš čisto novo garderobo za tistih 15 min nabavila..... Aja, vi mislite to bolj na veliko imet......da nimaš ti še kake poroke v planu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 16:06:42
|
|
|
|
pf
|
Ne Gold fish itak nosim srajce in kostime oz. bolj elegantno v službo, tak da bo to vse prav prišlo. Ne ni poroke še v planu letos, mogoče drugo leto. Ja okoli 35 nas bo. Katastrofa a ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 16:08:01
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 PF, a greš jutri zraven? kam to greste? kopat na ptuj prideš ti? PF noče. Al pa kera druga? Mi ful ni sami za it, čeprav grema v vsakem primeru.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 16:08:47
|
|
|
|
pf
|
Ti še hujšaš kaj? Jaz sem tak jezna, meni so kar obstale kile. Naj gre v kišto. Pa herbalife gor ali dol, kile so zaenkrat iste že en čas. Oblika telesa se spreminja, kile pa ostajajo. Ampak jaz nočem teh kil. Sem že obupana.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 16:11:19
|
|
|
|
pf
|
Petra veš kaj ti jaz svetujem. Če gresta prvič, pojdita sama. Ni tak hudo enostavno vse nosit, pa pol noter ko je vroče mora tudi biti brzina vrlina, da malega slečeš, pa sebe. Ti bo lažje. Da se malo navadita, pol pa že v duetu s kako mamico. Pa ne misliti, da jaz nočem iti s tabo, ampak res tak tečnari, da bi nama obema bila muka tam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 16:12:13
|
|
|
|
pf
|
Grem posteljnino obesiti in pridem nazaj. Počakajte me.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 16:33:40
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Pa ne misliti, da jaz nočem iti s tabo, ampak res tak tečnari, da bi nama obema bila muka tam. Saj nisem mislila, da nočeš it z mano in čisto te razumem, če tečnari. Saj še bo prilika, da gremo kdaj skupaj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 16:43:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB O živjo Meta! Kako kaj kaže za četrtek. Ste se kaj dogovarjale. Jaz bi prišla, če bo vreme seveda. Meta, če slučajno ne boš šla v Tivoli, sem mislila jaz priti k tebi.... ako bog da lepo vreme... Aha, ok... zdej sem prebrala, da te ne bo....
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 24.3.2009 16:44:47 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 16:43:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lari je zdaj že tak slabo ko to vse bere.....če pa jaz dam slike gor, kaki je bil naš pikec, ko sem mu žemljo dala, pol pa je tak en cajt ne bo tu goruser posted image Drugač pa ima Lara po novem tudi zelo rada mlečne kašice... takoj za zelenjavo pridejo na vrsto..in khm..... ja.... je tudi ne utegnem tako hitro počistit okoli ust... sploh ne na začetku. Sadje pa ji ne gre in ne gre.... če jo jaz hranim, še kaj poje, če jo pa ati pa niti ustk ne odpre, potem, ko je poizkusila, kaj je na jedilniku... On ji namreč kr kmalu napravi flaško.... No, zakaj pa ne... sej so še tako mali, se bojo že navadili jest... Sem ji dala en dan en košček škorje.... ajutoooooooooooooooooo.... Ma sej se bom navadila, kaj pa čem... Igračk pa ji med hranjenjem ne dam nobenih... od kdaj do kdaj greste za prvomajske praznike na morje? Ma jst ne bom nikamor hodila... ne vem, kje bi Lara spala, ne vem, kje in kaj bi lahko jedla... kdo bi cunje pral.... meni se to zdi preveč zakomplicirano...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 17:05:38
|
|
|
|
anchy82
|
[ IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mi smo pa včeraj nabavili tiste puzzle za potleh. Tariku se kar meša, ker je vse tako pisano. Res fina zadevica. Mene je motilo, ker so imeli povsod samo take s črkami in številkami, no pa sem končno našla tudi take, ki imajo gor račko, medota, telefon, ... Vsi zadovoljni Kje si ji kupla??? Bi mi tudi to rabli...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 17:20:20
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 [ IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mi smo pa včeraj nabavili tiste puzzle za potleh. Tariku se kar meša, ker je vse tako pisano. Res fina zadevica. Mene je motilo, ker so imeli povsod samo take s črkami in številkami, no pa sem končno našla tudi take, ki imajo gor račko, medota, telefon, ... Vsi zadovoljni Kje si ji kupla??? Bi mi tudi to rabli... .....nekaj podobnega imajo pri nas v hipermarketu okrog 15€...pa Lumpi okrog 6€....BC ima pa številke okrog 8€ ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 17:21:31
|
|
|
|
gloria
|
si šla pogledat veveričico ...odštekana....sem šla njen profil gledat in ima taka vprašanja da je joj ....zato jo imam na sumu ...
< Sporočilo je popravil gloria -- 24.3.2009 17:31:11 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 17:30:38
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria imaš zs ti tud ..ostalo po mailu ...zmenjeno...odgovorila nazaj ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 17:30:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
naš ma tako količino za 2 obroka..... Lara tudi.... haha.. pa sem mislila, da ona ogromno poje...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 17:37:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....bubi...eno prošnjo imam....... greš ti mogoče kaj v QL Interspar...... če greš, bi prosim lahko pogledala na otroškem oddelku imajo tista kolesa otroška za potiskat....imajo enega sv.modrega.....kaka je cena, pa katera firma je.... če boš slučajno tam hodila..... ... bom sicer probala poklicat ...pa vprašat.... firma vem, da je Pikolo. Cene pa ne vem. Jaz sem ga bubiki v Leclercu kupila, samo ne vem, če še traja akcija. Je pa danes en v Tuševem katalogu, se mi zdi (tudi za spodobno ceno). Pa Pikapolonica ima enega na klub ceno trenutno.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?