|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
24.3.2009 17:46:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

brigita23: ja,hodim v celje k G v ZD-Benčič Torbica,če mogoč poznaš,ti pa k Simonitiju,če sem prav zasledila-ga ful hvalijo,maš res srečo-mene je ena kolegica hotla spravit tja,pa ni šlo,jih ma že preveč,pol sem pa pristala pri tej (smotana k sam user posted image ),načakaš se vedno tolk,da te pol že vse boli in komi sediš,pol maš pa na vsakem pregledu še vaginalni pregled,pol pa tak ne morem sploh več sedet,ker me spodi boli še naslednji dan... user posted image res so čudni nekateri G user posted image
ULTIVA: kaj je zdaj s tem-v MŠ je sestra 14dni nazaj ful hvalila to stvar,zakaj je pa sedaj naj ne bi bilo več?!? kako pa je v celju s to stvarjo-je treba it kaj prej V P se to zmenit al kako?

ne jst hodim v bolnico k Dr. Gaslobirjevi, sem misla da ti tudi hodiš k njej, ko nama še niso nič CTG delaluser posted image ...Torbice pa ne poznam, sem pa že čula zanjo.
k torbici hodi moja sestra user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 676
24.3.2009 17:48:03   
sonček85
evo ga sem ga našla user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 677
24.3.2009 17:59:27   
sonček85
Junona.pomočniki user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
user posted image gremo jupijej

user posted image malo akcije user posted image user posted image

ZDAJ PA ZARES user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image   TKO BOJO ZGLEDAL NAŠI MALČKIuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 678
24.3.2009 18:03:35   
duda1
Pozdravljene!

Tudi jaz sem imela danes ctg. Naš user posted image  je veselo brcal in se premikal, srček je lepo bil. Skratka vse je bilo v najlepšem redu. Naslednji ctg imam 03.04.

Drugače pa na veliko peremo cotke, pripravljamo flaške, dude,zibelko, košek...

jernejav kje pa boš rodila; v SG ali v LJ

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 679
24.3.2009 18:06:32   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: duda1

Pozdravljene!

Tudi jaz sem imela danes ctg. Naš user posted image  je veselo brcal in se premikal, srček je lepo bil. Skratka vse je bilo v najlepšem redu. Naslednji ctg imam 03.04.

v SG

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu duda1)
Neposredna povezava do sporočila: 680
24.3.2009 18:11:06   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Junona.pomočniki user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
user posted image gremo jupijej

user posted image malo akcije user posted image user posted image

ZDAJ PA ZARES user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image   TKO BOJO ZGLEDAL NAŠI MALČKIuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 681
24.3.2009 18:11:23   
*Junona*

evo ga sem ga našla user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Tvoj je pa pravo nasprotje mojega.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 682
24.3.2009 18:12:48   
duda1
Katerega G pa imaš, če smem vprašat?

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 683
24.3.2009 18:15:26   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

user posted image

Tvoj je pa pravo nasprotje mojega.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ja moj ima rad grozdje tko k jst user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 684
24.3.2009 18:15:32   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: duda1

Pozdravljene!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   potem je bil tko lepo aktiven k našuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu duda1)
Neposredna povezava do sporočila: 685
24.3.2009 18:17:55   
*Junona*
Midva z dragim sva se pa že navečerjala. Sma papala hrenovke, ampak js sem se odrekla kruhu.user posted image Pa tak fajni je, svež. Sem kr en jogurt zraven pojedla.

Zdej pa žaluzije gor montirava...no, dragi jih, js sem morana podpora.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 686
24.3.2009 18:21:17   
sonček85
 pridna sta bila, jaz sem tudi danes tko svež kruh kupla in sem ga že po poti skoraj pojedlauser posted image user posted image user posted image

A tko sta vidva pridna,no pri nas bo pa moj v soboto očistil okna ,jaz bom pa zavesa opralauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 687
24.3.2009 18:21:48   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

ULTIVA: kaj je zdaj s tem-v MŠ je sestra 14dni nazaj ful hvalila to stvar,zakaj je pa sedaj naj ne bi bilo več?!? kako pa je v celju s to stvarjo-je treba it kaj prej V P se to zmenit al kako?

jaz mislim, da so jo potem povsod okinili, če sploh več ni regitstirana v slo pa nič pa še nevarna je za otroka...meni je gin. v torek 17.3. rekla, da če sem se odločila za ultivo  mi žal more povedat, da je v ms že 2 tedna ne prakticirajo pol pa mi je rekla, še ta vzrok...sem pa slišala, da je boje tu pa tam dobiš še na črno...in da je odg., da se vsaka sama odloči in seveda podpiše, tako, da če je se kaj zgodi ali bilo kaj si je sama kriva...nosi sama odg....user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 688
24.3.2009 18:22:49   
Nalini
vidim, da ste čvekaste .... user posted image user posted image user posted image

jaz sem si preventivno oprala lase ... me dragi ni nič vprašal zakaj pa zdaj zvečer user posted image  .... je šel na fuzbal, pa sem mu rekla, da me naj kaj pokličeuser posted image ....
mene pa spet dajejo fajn krči ..... tak, da abstinenca zgleda pomaga .... me nekaj ur ni bilo na rruser posted image ..... zdaj sem pa vidla seksi pomočnike pa me bo ziher spet nehalouser posted image ....

ampak jaz vam povem, da takih krčov, ki me **** ko 100 user posted image  ne bom preživela še en teden .....

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 689
24.3.2009 18:24:34   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

junonca si še prišla zaključek naredit preden greš v posteljouser posted image . Ti si tudi tak vredi bejbauser posted image ...kdaj začneš z akopunkturo?

Ja, sem prišla še finiš nardit.user posted image

Hvala.user posted image user posted image user posted image

V ponedeljek imam prvič. Imam pa v Celju. Ti veš, kje je podjetje Provitalis?

Fajn spančki, upam, da te ne bo bolelo.

Nočko.user posted image

Jutro,... kuk ste se razpisale,.... res fajn za brat user posted image  
Provitalis - je tu nasproti trg. Dipo, na vogalu,... če se pelješ iz mesta proti Dipo in ko greš pod železniškim mostom do križišča, kjer lahko zaviješ na grad, k Dipo trgovini ali pa v na levo proti pokopališču,... no na tem desnem vogalu je taka obnovljena hiška,.... to je to,.. je pa parkinga bolj malo, je mogoče boljše parknat pri Dipotu in greš pol peš, Mi2 včasih če ni parkinga kr tam praknema in grema pol kr čez semafor,...... so pa full prijazne tu, pa fajn je ko lahko dr. vedno kaj vprašaš, ker je tko ona tudi G. in porodničarka user posted image  

Hvala. user posted image A ti si že bla tam?

Ja, sem mala 5 akupunktur, tko da v ponedeljek (čeuser posted image ) bo 6. Pa fajn je ker je lahko moj zraven user posted image , da mi ni dolgčas, ker traja pol ure, ko morš ležat,.... ker včasih je katera za čveka, če je pa poln te lahko pa da tud tak mal posebej in je pol h kr dolga. full sta obe  (g. in sestra) full ok

Super, se že veselim. Upam, da bo pomagalo. Koliko jih je priporočljivo imet?

Najmanj 5, tako da normo sem izpolnila, zdej pa lahko grem v Rim user posted image

POZOR! norma se je spremenila....je 8 postov na dan...tako, da še ne greš nikamor...

Detelja, spet si me nasmejala. user posted image user posted image user posted image

Kmpk je mislila najmanj 5 akupunktur.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, saj vseeno..opozorilo pa mora bit a ne...še dobr, da brigita ni kaj drugega pod tem še najmanj 5 razumelauser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 690
24.3.2009 18:24:41   
*Junona*

pridna sta bila, jaz sem tudi danes tko svež kruh kupla in sem ga že po poti skoraj pojedlauser posted image user posted image user posted image

A tko sta vidva pridna,no pri nas bo pa moj v soboto očistil okna ,jaz bom pa zavesa opralauser posted image user posted image user posted image

A vaju tut še čaka čiščenje? Js sem kr bolj sproščena, ker je to za mano. Zdaj samo še torbo za user posted image in za sebe pripravim in potico za veliko noč spečem, potem pa bi že kr šla.user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo v soboto lepo vreme, ker imamo načrtovan piknik. Kaj veš, kakšna je napoved? Aja, saj lahk grem na 24 ur pogledat.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 691
24.3.2009 18:24:48   
Nalini

user posted image  

ob pogledu na tega pa moji krči v trenutku nehajo user posted image user posted image user posted image user posted image  .....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 692
24.3.2009 18:25:30   
*Junona*

junonca si še prišla zaključek naredit preden greš v posteljouser posted image . Ti si tudi tak vredi bejbauser posted image ...kdaj začneš z akopunkturo?

Ja, sem prišla še finiš nardit.user posted image

Hvala.user posted image user posted image user posted image

V ponedeljek imam prvič. Imam pa v Celju. Ti veš, kje je podjetje Provitalis?

Fajn spančki, upam, da te ne bo bolelo.

Nočko.user posted image

Jutro,... kuk ste se razpisale,.... res fajn za brat user posted image  
Provitalis - je tu nasproti trg. Dipo, na vogalu,... če se pelješ iz mesta proti Dipo in ko greš pod železniškim mostom do križišča, kjer lahko zaviješ na grad, k Dipo trgovini ali pa v na levo proti pokopališču,... no na tem desnem vogalu je taka obnovljena hiška,.... to je to,.. je pa parkinga bolj malo, je mogoče boljše parknat pri Dipotu in greš pol peš, Mi2 včasih če ni parkinga kr tam praknema in grema pol kr čez semafor,...... so pa full prijazne tu, pa fajn je ko lahko dr. vedno kaj vprašaš, ker je tko ona tudi G. in porodničarka user posted image  

Hvala. user posted image A ti si že bla tam?

Ja, sem mala 5 akupunktur, tko da v ponedeljek (čeuser posted image ) bo 6. Pa fajn je ker je lahko moj zraven user posted image , da mi ni dolgčas, ker traja pol ure, ko morš ležat,.... ker včasih je katera za čveka, če je pa poln te lahko pa da tud tak mal posebej in je pol h kr dolga. full sta obe  (g. in sestra) full ok

Super, se že veselim. Upam, da bo pomagalo. Koliko jih je priporočljivo imet?

Najmanj 5, tako da normo sem izpolnila, zdej pa lahko grem v Rim user posted image

POZOR! norma se je spremenila....je 8 postov na dan...tako, da še ne greš nikamor...

Detelja, spet si me nasmejala. user posted image user posted image user posted image

Kmpk je mislila najmanj 5 akupunktur.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, saj vseeno..opozorilo pa mora bit a ne...še dobr, da brigita ni kaj drugega pod tem še najmanj 5 razumelauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 693
24.3.2009 18:25:47   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

vidim, da ste čvekaste .... user posted image user posted image user posted image

jaz sem si preventivno oprala lase ... me dragi ni nič vprašal zakaj pa zdaj zvečer user posted image  .... je šel na fuzbal, pa sem mu rekla, da me naj kaj pokličeuser posted image ....
mene pa spet dajejo fajn krči ..... tak, da abstinenca zgleda pomaga .... me nekaj ur ni bilo na rruser posted image ..... zdaj sem pa vidla seksi pomočnike pa me bo ziher spet nehalouser posted image ....

ampak jaz vam povem, da takih krčov, ki me **** ko 100 user posted image  ne bom preživela še en teden .....

Boga... potem pa naj že enkrat zares zagrabi, kajne?user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 694
24.3.2009 18:26:13   
*Junona*

user posted image  

ob pogledu na tega pa moji krči v trenutku nehajo user posted image user posted image user posted image user posted image  .....

A se ustrašiš al zakaj?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 695
24.3.2009 18:26:18   
detelja

user posted image

ne detelja ta je moj in od Junone -seveda če mi ga malo odstopi sedaj k je njen dragi že doma moj pa delauser posted image user posted image user posted image

Ja, mal ti ga posodim.user posted image user posted image user posted image Si vidla, kak sem mu jajčke spraznala?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a zato je imel pri meni tko mlahaveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Še malo in jih bomo barvale ,jaz sem že včraj gledala barve,samo  imam letos v mislih bolj naravno in bom verjetno kar s čebulo,nogavico in kako deteljco (za srečo da grem pred majem v P)  naredilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem ga spraznala do zadnje kapljice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, meni grejo tiste umetne barve na živce, ker je potem še beljak barven in mi ni apetitlih. Najlepše so res tiste s čebulo, štunfom in deteljico, kajne Detelja?user posted image

ja ja, ti kar dej deteljo gor boš vidla koliko sreče ti bo prinesla pri porodu...user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 696
24.3.2009 18:26:46   
Nalini
Zdaj samo še torbo za user posted image in za sebe pripravim

ojej, tudi jaz bi si mogla dat stvari v torbo .... user posted image
pižamo, vložke,itd....imam pripravljeno na mizi, ... kozmetika je v kopalnici .... eh, saj še mam časuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 697
24.3.2009 18:27:02   
kpmk

Maš prav,... sej danes še res ne smem, mam jutri še frizerja,... tak pol pa lahko, pa sej izponjujem normo :) 
A ti  ga imaš pa jutri ,jaz pa v čet.user posted image user posted image user posted image kam pa hodiš v CE kje

user posted image  v Ce ja, k Zoranu user posted image  U bomo lepe na prvih slikah z otročkom user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 698
24.3.2009 18:27:47   
detelja

Detelja, kje so pomočniki? user posted image NA tej strani jih še ni. Da se nam ne boš pokvarila.user posted image user posted image

pa kaj ti želiš, da dobim od katere batine?user posted image user posted image user posted image  so se včerja tk pritoževale, da kaj to skoz limamo, da so se jih naveličale...a ti pa imaš doma svojega pa še vse pomočnike si nam pobrala pa še več bi jih imelauser posted image user posted image user posted image user posted image  si pa prava packauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 699
24.3.2009 18:27:49   
Nalini

user posted image  

A se ustrašiš al zakaj?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ker je tak seksi .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?