|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
24.3.2009 8:03:33   
metuljcek321
Zdaj pa sibam - prebrat moram 500-strani dolg prirocnik za ucitelje & napisat recenzijo (deadline cez 1 teden), potem pa z Anjo sibava se v solo - imamo volitve v svet sole & grem obkrozit kandidate, pa se mal pocvekatuser posted image

PS: Kva je s tem dezjem? Smo mogle s frendicami skenslat Tivoli danes ... grrrr .... "Sovrazim dez!" - tko kt un Smrkecuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
24.3.2009 8:37:58   
lili3
Dobro jutro,

kako ste kaj? Mi smo spali v redu, Aljaž me je zbudil nekaj do sedmih, zdaj se pa vala po tleh in lovi kable, ko jaz črpam mleko. Se mi je pa zdel nekam bolj vroč zjutraj in sem mu izmerila temperaturo in ima 37,7. Upam, da ni kje kaj pokasiral.

Rebeca, lepe slike, no fajn da mu je kapa prav. Misliš da bi bila boljša večja št.? Čeprav, kmalu se bo začelo lepše vreme in ne bodo rabili več teh kap.

Ksenci, dober je Aljaž da takole vztraja in se ne uleže dol. Kaj pol si ga ti polegla, al je sam omagal? Sem se mu pa res nasmejala, faca je.user posted image

Likanje, jaz ne likam brisač, kuhinjskih krp, posteljnine, spodnjih hlač, ostalo pa. Največja muka mi pa je zlikat kakšne elegantne hlače na črto, dober da jih dragi zdaj nosi v čistilnico in mu jih pol tam zlikajo.

user posted image user posted image  Teji in Boru za medvedka.

Neboglasnica in Ksenci, upam da kmalu spravita tele svoje noge v red, pa Tims svoj prehlad.

Neposredna povezava do sporočila: 4427
24.3.2009 9:08:34   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Ej, LJ in okolica oz. vse, ki ste dale vlogo za vrtec v občino LJ: se spomnite, ko je pred dnevi hodila pošta z enotnim obrazcem za vpis za LJ občino? No, prejle sem zasledila v časopisu Dnevnik razpis oz. datume za vpis v vrtec. user posted image user posted image Kličem, pa v vrtcu nič ne vedo. Bom jutri še enkrat poskusila. Saj ne vem, a hočejo, da še enkrat izpolnimo papirje ali kaj? BTW, Almera, si ti dobila ta obrazec???

Mene ta tačka boli, ker sem pospravljala. Jap, dobimo obiske in sem malce uredila stanovanje, da ne bo gostov kap. Zdaj pa imam!

Sem ravno v petek klicala v vrtec in podravnateljica ni imela pojma o čem govorim. Rekla mi je, da je novo to, da sedaj ne velja več (ob istem št. točk), da ima prednost tisti, ki prej odda vlogo ampak tisti otrok,ki je starejši. In pa to, da sedaj oni odločijo v katero enoto ga bodo dali in ne mi.

Do petka sem bila še malo optimistična, da bomo vrtec dobili, ko mi je pa povedala, da ne bo nobenega novega oddelka, ker ni denarja, me pa kar panika grabi.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
24.3.2009 9:19:39   
3jeMi
jutro!

sem imela ravnokar taščo na obisku... na hitro... yessss user posted image

samo tole... AAA... tole je pa meni malo čudno, kar so ti rekli v vrtcu... meni so pa rekli, da je glavno stalno prebivališče v lj. in bližina vrtca domu... o starosti ni bilo govora... datum vloge pa pride v poštev, če je veliko vlog z istimi pogoji... recimo nama se najprej upošteva vloga, ki sem jo oddala 4.3.09 in če bo veliko z enakimi pogoji, kot jih imava midva, bodo upoševali prvo vlogo, ki sva jo oddala 31.7.08... mi je pa gospa rekla, da zdaj MOL pošilja direktive vrtcem in da morajo delati, kot jim MOL naroči... hmmm čudno... no, ata Jankovič, a bodo vsi otroci dobili vrtec, sli ne?

oh... tale moj sitkomitko, bi šel še malo spat...

cmoka lejdis...

ilatic... user posted image  da sta doma... lepo se crkljajta... user posted image

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
24.3.2009 9:26:05   
neboglasnica
Samo na hitro, je mali siten, pa še obiske dobiva user posted image user posted image ..

Vrtec: našega bodo baje preurejali, prizidavali in bodo Ano prestavili v Črnuče, Staš pa, če bo dobil prosotr, bo pa bogsigavedi kje. Tako bodo naša jutra minevala v vožnji okoli LJ, vsakega otroka na svoj konec. Grr... Še enkrat pokličem v vrtec, pa po obiskih javim kako in kaj.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
24.3.2009 9:31:55   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Vse je ok, sem v polnem zagonu. V soboto obiski, v nedeljo cel dan odsotna. Sem šla pomagat prijateljici, mož pa je bil celodnevna varuška, zvečer pa so vsi trije prišli po mene. Se je odločil, da gre on zdaj v porodniško, ker je to tak fajn. Samo pozabil je, da je potem treba tud kuhat in pospravljat. Ko sem mu to omenila, ga je pa hitro minilo. Pa ugotovil je, da bi se ful preveč zredil, če bi ostal doma, ker je kar naprej nekaj mlel.user posted image
Jutri in v sredo imam pa opravke v MB na banki, pa prijateljici grem spet pomagat za cel dan, tak da bosta otročka spet "free of mummy" in bosta padla v roke babi in omici.user posted image

kako meni tole znano zveni? user posted image user posted image user posted image

lepo se imej in tvoja deteta tudi... user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
24.3.2009 9:36:53   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Skupaj delava piškotke.

user posted image  

user posted image user posted image user posted image

... tako lepo usklajeno delata piškote...

... kako bo zabavno, ko bosta hotela moko, pa jajca, maslo... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 9:40:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4433
24.3.2009 9:40:22   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

user posted image

Evo, malo za poskušino  - jaz in moj kivi

Bor, pa te končno vidim po dolgem času... user posted image ... sem kar malo pogrešala njegov nasmeh sredi bazena...

Neposredna povezava do sporočila: 4434
24.3.2009 9:42:20   
lidija***
Jutro
Moya- zakaj ne bi smela jesti fižola in zeljauser posted image  Naša to pridno malica. Kislo zelje pa je eno izmed njenih najljubših jedi.

Neboglasnica- ali ti je Staš povečal podoje? Boga...user posted image user posted image Kaj pa če bi atek poizkusil z kakšno dozo čaja ponoči¨, da se mali napije in ti odpočiješ.

Rebeca- ful je lušno z dvema. A ne? Je dvojno delo, pa dvojno veselje tudi.
Vrtec- Mojco sem tudi vpisala. Evidenčno sem jo že oktobra, sedaj pa sem si tudi izračunala, da imamo 50točk po točkovanju.

Blacky- ja, šele ko nas ni, znajo cenit kako je ko smo. user posted image
Flower- pa konoplja je tud naravna...user posted image user posted image user posted image  hec, hec

Neposredna povezava do sporočila: 4435
24.3.2009 9:43:00   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

en filmček- kako je ati izmuču Aljažauser posted image upam, da bo šlo

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ... naš bi tudi vpil in plezal po nama od utrujenosti...  

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 9:46:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 4437
24.3.2009 9:50:06   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Meni se pa zdi, da Tian odkar je na GH, premalo dobi čez dan, ne poje veliko in potem je lačen ponoči, na primer on pije mleko ob20- 21 predno zaspi, ob 24.00-01, pa potem okoli 04 ali prej (ure variirajo)
Ko se začne zbujati oz. jokat, mu dam dudo, malo čaja, ampak zdrži za največ pol ure- 1 uro, potem pa spet. In to se ponavlja toliko časa dokler končno ne dobi mleka. Šele ko dobi mleko je mir za 3-4 ure. In sem se kar sprijaznila, mu bom pač dajala še mleko ponoči, kaj čem, on se res zbuja lačen ponoči, pa naj mi še stokrat ti pediatri rečejo, da ne sme več pit ponoči, da je to pri tej starosti razvajanje, itd.

Lovro že od nekdaj največ mleka popije ponoči, zato mu ga še vedno dam in ga bo dobil, dokler ga bo hotel... mimogredesolateinkrompirja, moja prijateljica svojemu sinu, ki je star 2 leti, še vedno ponoči da mleko, če se zbudi... moram potrkat, da eno rundo bujenja mi je uspelo skenslat s tem, ko sem mu ene parkrat dala vodo (drugega ne pije) in se je potem zopet zbudil čez kaki 2 uri, takrat je dobil mleko... zdaj se zbuja med 2.30 in 4.00 uro in takrat popije mleko in spi dalje do 7h oz. ko ga prime kakat... ponavadi je to vzrok zbujanja user posted image
... glede P pa... no comment...

Neposredna povezava do sporočila: 4438
24.3.2009 9:55:29   
3jeMi
metuljcek... user posted image  za mami...

no, naša žaba še spi, jaz pa čakam mojo mami, da pride... gremo plavat...

glede postavljanja na noge... Lovro se pa zdaj samo še frajerira... obvezno mora v eni roki držat igračo in se postavljat na noge... zadnjič se je povzpel gor in na polico odložil igračo, se lepo spustil nazaj dol in se šel naprej igrat... user posted image

nič šibam se uštimat preden se gospodič zbudi...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 9:57:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4440
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 10:12:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4441
24.3.2009 10:34:30   
lidija***
Flower- da me ne bodo zaprliuser posted image user posted image , veš imam tri otrokeuser posted image user posted image . No, hec je. Je pa 100% naravnouser posted image . Saj smo že enkrat ugotovile kako je pri julijkah. Ni, da ni..user posted image

Plavanje- 3jeMi
Koliko stopinj imate v vodi, kjer hodite zuser posted image . Jaz sem bila v soboto z večjima na Ravnah. Je 29. Ali je to premrzlo? Za plavanje je ok. za namakanje pa ne.
Inigo- kako je v Velenju?

Neposredna povezava do sporočila: 4442
24.3.2009 10:39:08   
Majuska
'jutro dekleta,

zgleda da sem danes čisto vremenska, ker sem še ful zaspana ... vstala sem ob 8.30, Aleksander pa slabo uro kasneje. Tudi on bolj lenari, se igra na moji postelji, če ni že nazaj zaspal ...

Evo malce zajtrka za nas

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4443
24.3.2009 10:39:26   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Btw: stajica v Mercatorju z metujckom - zdaj je znizana iz 37,99 na 29,99!

ja, sem pozabila napisat ... mi smo jo glih nekaj dni prekmal kupili user posted image

Majuska, mogoce je pa ocka se malo pod vplivom rojstnega dneva & se mu zurira, pa je na Aleksandru vceraj to sprobaluser posted image

pajade user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4444
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 10:43:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4445
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 10:47:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4446
24.3.2009 10:48:20   
nanka
Almera pravi raziskovalec je Bor, Mordor bi pa tudi moj z vesljem raziskoval.

Tudi naju ne bo, ker mala še vedno driska in nimam pojma kaj naj bi to bilo, pa da kateri kaj ne šenkava, tako da prideva drugič.

Neposredna povezava do sporočila: 4447
24.3.2009 10:49:19   
nanka
Metuljček pri nas pa sneži, a veš kako sem vesela tega vremena, pa mrzlo je user posted image , sicer ne bo hudega, ampak sva pa spet zaprti noter na toplem.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
24.3.2009 10:56:19   
lidija***
Almera- Boru čimveč špricaj s fiziološko, da razredčiš nahod. Jaz jo pripravim kar sama. 1 žlička(mala) morske soli in 1/5l vode. Svežo pripraviš vsak drug dan. S tem tudi preprečiš, da bi šel gnoj do ušes,...
Hvala za info o temperaturi. Moram izvedeti kako je v Velenju, SG žal ne premore pokritega bazenauser posted image .
Slike so pa 1A.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
24.3.2009 11:04:51   
Majuska
Almera, za Bora user posted image user posted image user posted image

in za vse ostale bolančke tut user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......