Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 11:17:53
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem babike za sprehod rihtat-bomo reskirale ....tu je pa začelo pihat......me je skoraj kap..jaz pa šla brez zoknov ven....samo s cokli . ..še sreča, da sem imela čop narjen kaj mate delavce privezane da vam jih ne bo z grušta dol odpihnilo ...če pa bi...mamo pa tud tretjo osebo zavarovano.... UPS sm prebrala da imate MAMO no sej razumem sm zdej dober prebrala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 11:58:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ........za jutri mam kosilo rešeno, pol bo pa en dan zelje, pa restan krompir in kašnate in krvavice...., pol pa lahko nardim v petek špagete..... Pa je fajn že teden mimo ..... v soboto bi pa lignje, nedelja .....kaka ideja ma kje še čas jemljete za to...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 11:59:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....moj pa gre jutri v Lj, pa drug teden v sredo spet..... jaz bi tudi šla ....pa ne morem zraven, ker gre službeno kaj bi tam?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 12:02:51
|
|
|
|
arabela*
|
aja,smo že nazaj.....prav prijetno je zunaj...toplo...le piha..... smo itak šle samo v štacuno,pa k bolariču po meso.....se bom danes potrudila in naredila pečene kanelone z mletim mesom in smetano.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 12:03:53
|
|
|
|
arabela*
|
pa grem zdaj dat zelenjavno juhico,še je od včeraj.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 12:04:18
|
|
|
|
arabela*
|
kdaj se ure prestavijo?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 12:06:01
|
|
|
|
arabela*
|
tak,nakloftala sem celo stran..... zdaj pa grem kuhat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 12:14:40
|
|
|
|
AinB
|
Jaz sem že skuhala in čakam T, da vstane, pa bova jedla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 12:15:38
|
|
|
|
AinB
|
O živjo Meta! Kako kaj kaže za četrtek. Ste se kaj dogovarjale. Jaz bi prišla, če bo vreme seveda.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 12:19:47
|
|
|
|
AinB
|
Mi smo pa včeraj nabavili tiste puzzle za potleh. Tariku se kar meša, ker je vse tako pisano. Res fina zadevica. Mene je motilo, ker so imeli povsod samo take s črkami in številkami, no pa sem končno našla tudi take, ki imajo gor račko, medota, telefon, ... Vsi zadovoljni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 12:20:28
|
|
|
|
AinB
|
Zdaj ko je Saraya nehala s svojimi monologi, bom pa jaz nadaljevala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 12:22:04
|
|
|
|
AinB
|
Meeeeeeeeeetaaaaaaaaa kjeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiii?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 12:35:48
|
|
|
|
petra1978
|
PF, a greš jutri zraven?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 12:47:57
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 PF, a greš jutri zraven? kam to greste?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 12:51:39
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB O živjo Meta! Kako kaj kaže za četrtek. Ste se kaj dogovarjale. Jaz bi prišla, če bo vreme seveda. A za Tivoli?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 12:59:01
|
|
|
|
arabela*
|
kolk kaj vaši pojejo GH ob enem obroku? Naša je zdaj pojedla z.juhe 280ml,pa se mi dosti zdi...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 13:03:23
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kolk kaj vaši pojejo GH ob enem obroku? Naša je zdaj pojedla z.juhe 280ml,pa se mi dosti zdi... Moja poje riževe kašice z mlekom ene 220ml, sadja ene 110, zelenjave (kosila) kakšne 150-180. 280 je kar veliko ja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 13:07:07
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Lovro se je že lepo obračal nazaj na hrbet potem je pa parkrat mal na hitro in na trdo pristal na hrbtu pa je za nekaj časa očitno zaključil s tem e bogec.. Saj ni blo tak hudo. Samo ustrašil se je... No, enkrat se je z deke prevalil na tla...takrat sem se pa jaz ustrašla, ker je z glavo malo tresnil po parketu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 13:19:05
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: AinB O živjo Meta! Kako kaj kaže za četrtek. Ste se kaj dogovarjale. Jaz bi prišla, če bo vreme seveda. A za Tivoli? Oj! Do zdaj sem brala....mašina, če ste že danes naklofale 5 strani. V četrtek bo menda slabo vreme, jaz grem pa mogoče k sodelavki na obisk k je še nisem vidla od kar sva bli noseči. Ona je 1. 12. rodila . Drugače pa ve, Ljubljančanke, se kar zmenite, me z ostalih krajev se bomo pa že priključile karavani.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 13:23:27
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kolk kaj vaši pojejo GH ob enem obroku? Naša je zdaj pojedla z.juhe 280ml,pa se mi dosti zdi... Lovro tud ogromno poje. Jaz mam prav težave, kdaj nehat oz. koliko mu naj dam, ker kar je in je. V nedeljo mi je pojedel uno tomi tipijevo skledico do zgornjega roba čisto polno zmiksane kolerabe, cvetače in krompirja. Sem mu malo preveč pripravla in sem si misnla, bo že povedal, ko bo sit....vraga, če sem hotla nehat, je začel jokat. To pomeni da je pojedel pribl 350g Joka čisto po vsakem obroku (no razen sadje je bolj tako tako). Zjutraj in zvečer dobi 210 ml aptamila in joka, po kosilu joka, po riževi kašici joka. Vedno bi rad še jedel dokler kupčka ne podre, pol je pa dobro. Pa ne mi rečt, da ga premal hranim, ker ma 9kil!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 13:49:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pa ne mi rečt, da ga premal hranim, ker ma 9kil!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 15:26:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ........za jutri mam kosilo rešeno, pol bo pa en dan zelje, pa restan krompir in kašnate in krvavice...., pol pa lahko nardim v petek špagete..... Pa je fajn že teden mimo ..... v soboto bi pa lignje, nedelja .....kaka ideja ma kje še čas jemljete za to... ..ja, saj mi ga pa pol za razvajanje zmanjka .... ...sem dobila za r.d. bon za Habakuk...kraljevo razvajanje ...še sreča, da velja 1 leto
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 15:26:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....moj pa gre jutri v Lj, pa drug teden v sredo spet..... jaz bi tudi šla ....pa ne morem zraven, ker gre službeno kaj bi tam? ... pa imam marsikoga za obiskat, pa še kako septembrko magari spoznat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 15:28:51
|
|
|
|
gloria
|
...se mi zdi da imajo avgustovke tudi eno kokico pod imenom veveričica .....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?